mmpm 10.07.02, 19:19 ...archeologu od siedmiu boleści, zwracam Ci delikatnie uwagę, że zaczynasz zaśmiecać to forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 00:31 Ejże, mmpm - wyluzuj :o) To trochę jak czytanie starych gazet - mnie się to nawet podoba. Może roro_ obchodzi w ten sposób rocznice plaży ? A jeśli masz coś naprzeciwko archeologom , to chyba będziemy musieli wyskoczyć i pogadać na dużej przerwie, wiesz, tam za salą gimnastyczną :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 08:24 A gdybym miał? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:37 Gość portalu: MMPM napisał(a): > A gdybym miał? ;-))) chłopaki, mam otwarta puszkę z radebergerem... moge się przysiąść ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:40 Co się pytasz, dawaj! Cokolwiek byś tam miał... A co właściwie jest radeberger?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:43 Mozesz sie przysiasc, skoro jestes goralem nizinnym ;o) Ale ja na razie bede milczal, w zasadzie obrazony na tamtego pana, oczekujac na przeprosiny i wyjasnienia :o) a twojego radebergera, za pozwoleniem, skosztuje w milczeniu i niejako polgebkiem Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:53 mmpm napisał: > Jak tylko niewinne pytanie zadałem... Lecz moja solidarnosc korporacyjna wyczula obecnosc podtekstow, przyczajonych miedzy wierszami. Prezy sie wiec , gotowa do skoku ... sila ja powstrzymuje. ;oDD Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:00 baloo1 napisał: > Lecz moja solidarnosc korporacyjna wyczula obecnosc podtekstow, przyczajonych > miedzy wierszami. czy chodzi Ci konkretnie o stwierdzenie "archeolog od siedmiu boleści" ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:09 rigel napisał: > czy chodzi Ci konkretnie o stwierdzenie "archeolog od siedmiu boleści" ? Juz samo zestawienie nie wyglada na pisane atramentem sympatycznym. Ale chodzilo tez o podtekst ukryty miedzy wierszem "A gdybym mial" ... Musialem sobie wyprosic, i nadal wypraszam sobie . ;oD PS : Uscisle moze sprawe korporacji. Nie jestem kolejarzem ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:22 baloo1 napisał: > Musialem sobie > wyprosic, i nadal wypraszam sobie . Może tylko na tę dużą przerwę miałem ochotę...;-) > PS : Uscisle moze sprawe korporacji. Nie jestem kolejarzem ;oD Wciąż zyskujesz w moich oczach...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 10:15 Gość portalu: MMPM napisał(a): > Wciąż zyskujesz w moich oczach...:-) Po dluzszej przerwie odpowiadam : ja zawsze zyskuje przy blizszym poznaniu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Saqqara 11.07.02, 10:22 chyba zgubilas mape - moglabys czesciej wpadac na plaze z miotelka w jednej a z narzedziami chirurgicznymi w drugiej dloni... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Saqqara 11.07.02, 10:32 _tequila_ napisała: > chyba zgubilas mape - moglabys czesciej wpadac na plaze z miotelka w jednej a z > narzedziami chirurgicznymi w drugiej dloni... Do mnie to alibi ??? _tequilo_ , Saqqara i ja szpachelkujemy w zupelnie innych miejscach. Naprawde. Ja NIGDY nie uzywalem innego nicka . W odroznieniu od coponiektorych ;o) Jedyny i niepowtarzalny Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Tequila 11.07.02, 12:08 Czy mi sie zdawalo , czy porozumiewawczo i dwuznacznie puszczasz do mnie oko ? Przewrazliwiony Baloo :oDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Tequila 11.07.02, 12:21 a w jednosci siła...;:) Baloo, listonosz przebrany za Mmpma doręczył mi miłą przesyłkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Maga i Tequila 11.07.02, 12:47 Maga : Podobalo sie ? To milo. Inna droga nie moglem, bo golebnik sie rozpada :o( Tequila : mmpm moze zaswiadczyc, ze ja to nie saqqara. Odsylam tez do wypowiedzi mrecka z watku "Przebierancy forumowi" (07.04.02), ktory przed chwila zgrzytnal mi pod szpachelka ;oD Howgh ! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 12:53 ja to nie Baloo, Baloo to nie ja. moze korporacja ta sama? ale nic poza to. sorka Baloo, ze Cie ktos podejrzewal, wyobrazam sobie ten ciezar;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 13:36 saqqara napisał(a): > ja to nie Baloo, Baloo to nie ja. moze korporacja ta sama? ale nic poza to. > sorka Baloo, ze Cie ktos podejrzewal, wyobrazam sobie ten ciezar;))) Nie ma za co, nawet przyjemnie sie go nioslo i przez te krotka chwile jakis taki ladniejszy wydalem sie sobie w lusterku ;oD Ale ubodlo mnie, ze komus moglem sie nie wydac niepowtarzalny ;oDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 13:50 zara zara kwileczke!!!! Baloo i Saqqara nawet mi nie przebiegl mi przez glowe taki pomysl :( Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:00 też mi się tak wydawało, ale za adwokata robić nie chciałam, bo tu dzisiaj dużo różnych dziwnych posądzeń pada :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:06 _tequila_ napisała: > zara zara kwileczke!!!! > Baloo i Saqqara nawet mi nie przebiegl mi przez glowe taki pomysl :( Chcesz powiedziec, ze pewien niezbyt rozgarniety misio jest sprawca zamieszania ? Twoj post "saqqara" wzialem za odpowiedz ... hahahahahaa !!! Dobra, ide sie wstydzic do kata, ale patrz, gdzie wstukujesz posty, zwlaszcza w taki dzien, z lekka burzowy i pelen nawiazan ;oD W tym kacie chyba sie upije. moze byc tequila, bo to dobry trunek na frasunek. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:08 Aha, powiem jeszcze wszystkim to magiczne slowko : przepraszam za nieporozumienie. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie IP: 158.75.15.* 11.07.02, 14:08 No podziel się, co tak będziesz sam pił... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:08 czyli wszystko wyjasnione. Baloo jest nadal niepowtarzalny, ja i owszem, Tequila nawet o tym nie pomyslala, ktos zle odczytal, ktos nie tak napisal:)) saQQara Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:10 Baloo to moze poczestujesz bo globus mię dopadł od tego wszystkiego co sie dzisiaj dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:00 baloo1 napisał: > > Lecz moja solidarnosc korporacyjna wyczula obecnosc podtekstow, przyczajonych > miedzy wierszami. Hmmm... A to chytre sztuki, bo tam nawet jednego wiersza nie było... >Prezy sie wiec , gotowa do skoku ... sila ja powstrzymuje. Nie powstrzymuj dalej! Niech skacze! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:06 mmpm napisał: > Hmmm... A to chytre sztuki, bo tam nawet jednego wiersza nie było... ... > Nie powstrzymuj dalej! Niech skacze! ;-) ad. 1) M, wiesz przeciez, ze podteksty sa chitre, wredne i absolutnie nieeuklidesowe. Moga sie wcisnac nawet miedzy jeden wiersz, krzyzujac przy tym dwie proste rownolegle ;oD ad. 2)Odpuszczam Ci, albowiem nie wiesz co mowi twoja lewica. Od razu widac, ze nigdy nie scigala Cie solidarnosc korporacyjna ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:11 baloo1 napisał: > > ad. 1) M, wiesz przeciez, ze podteksty sa chitre, wredne i absolutnie > nieeuklidesowe. Moga sie wcisnac nawet miedzy jeden wiersz, krzyzujac przy tym > dwie proste rownolegle ;oD Moje - nawet jedną...;-) > > ad. 2)Odpuszczam Ci, albowiem nie wiesz co mowi twoja lewica. Po lewicy stoję, prawej strony i środka też nie odpuszczając, wyszedłszy z siebie i we trójkę ramię w ramię stojąc...:-) >Od razu widac, ze > > nigdy nie scigala Cie solidarnosc korporacyjna ;o) No tak... Zawsze to ja ścigałem... Czasem nawet cichym lotem koszącym... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:14 pozwolicie Panowie, że wejdę wam w słowo :-)) (w usmiech promienny oblicze przyoblekając) Drogi M gołąb po ciężkich przejsciach dotarł wreszcie do Ciebie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:18 Jakże pięknie wyglądasz uśmiechając się do mnie na zielono...:-))) Już spieszę, nadzieję mając, że tym razem wyprzedzi pociąg...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:24 maga34 napisała: > pozwolicie Panowie, że wejdę wam w słowo :-)) (w usmiech promienny oblicze przy > oblekając) Maga, moje slowo od razu lepiej sie poczulo, gdy w nie weszlas i usmiecha sie do Ciebie wszystkimi samo- i spolgloskami. O tak : ;oDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:16 co jak co, ale roro do archeologa (nawet od siedmiu bolesci) to ma baaardzo daleko wiec prosze archeologow nie obrazac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: wypraszam sobie..... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:20 I korporacja już się za mnie wzięła...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:21 Jezu ! Chyba naprawdę lato się zaczęło na plaży. Witaj ! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:21 No wlasnie. O to caly czas mi chodzilo. Czy Ty tez jestes z Korporacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:31 Z Korporacji, po nicku chyba widac;)) jeszcze sie nie wzielam, ale nic straconego, czujna jestem;)) Chris, nie mow do mnie "Jezu";))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:36 Aha. To znaczy jestes z innego Depatamentu. A z nickami, to sama wiesz lepiej, jak jest ... Ja , na przyklad, tylko udaje niedzwiedzia ;oDDDD macham do Ciebie szpachelka Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:44 o. czyzby moja ulubienica szakira? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:54 Baloo to ja macham pedzelkiem do osoby z innego Departamentu udajacej niedzwiedzia;)) Tequila wsio w pariadkie, ciagle wojny prowadze, czyli normalka. a jak u Ciebie?:) Aniela widze, jestes na biezaco Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:57 hehe mnie obleka warstwa kurzu, chyba jednak Ciechocinek czas odwiedzic... Chociaz pojawil sie Mreck i tchnął troche zgnilego powietrza - cos sie zaczyna dziac :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tequila 11.07.02, 10:14 z kurzu wystarczy sie lekko otrzepac, ja robie to co rano, mam trumienke wysprzatana ale kiedy wieczko uchylam to sie zawsze troche ziemi nasypie;))) tja, na Mrecka w TYCH sprawach mozna liczyc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centaur Re: wypraszam sobie..... IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 01.02.03, 22:04 www.ciechocinek.pl oficjalna strona miasta www.ciechocinek.biz strona miejska bdb. m. in. forum dyskusyjne Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:57 jestem ktora jestem (na biezaco) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:59 i gdziekolwiek jestes, jesli jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re:mmpm wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:57 Pozwoliłem sobie odkopać trochę wątków, bo obecnie nic na plaży się nie dzieje - wszyscy się kochają i kadzą sobie. Ot zwykła wazelina. Poza tym Baloo ma rację, że pierwsza rocznica sprzyja wspomnieniom. P.S. Jak chcecie to jeszcze coś odkopię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re:mmpm wypraszam sobie..... 11.07.02, 10:10 aniela_ napisała: > niewypała odkop ;) Masz na myśli naszą koalicję? :-)))))). Kopiąc w śmieciach natknąłem się na nią. Ale na to przyjdzie czas, gdy błotny potwór na dłużej powróci. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re:mmpm wypraszam sobie..... 11.07.02, 10:00 "znalazłes" łopatke Rigla? Odpowiedz Link Zgłoś