Dodaj do ulubionych

Roro_, Ty...

10.07.02, 19:19
...archeologu od siedmiu boleści, zwracam Ci delikatnie uwagę, że zaczynasz
zaśmiecać to forum...
Obserwuj wątek
    • baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 00:31
      Ejże, mmpm - wyluzuj :o)
      To trochę jak czytanie starych gazet - mnie się to nawet podoba. Może roro_
      obchodzi w ten sposób rocznice plaży ?

A jeśli masz coś naprzeciwko archeologom , to chyba będziemy musieli wyskoczyć i
      pogadać na dużej przerwie, wiesz, tam za salą gimnastyczną :oD
      • Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 08:24
        A gdybym miał? ;-)))
        • rigel Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:37
          Gość portalu: MMPM napisał(a):

> A gdybym miał? ;-)))

chłopaki, mam otwarta puszkę z radebergerem... moge się przysiąść ? ;)
          • mmpm Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:40
            Co się pytasz, dawaj! Cokolwiek byś tam miał...

A co właściwie jest radeberger?;-)

• baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:43
            Mozesz sie przysiasc, skoro jestes goralem nizinnym ;o)

Ale ja na razie bede milczal, w zasadzie obrazony na tamtego pana, oczekujac na
            przeprosiny i wyjasnienia :o)

a twojego radebergera, za pozwoleniem, skosztuje w milczeniu i niejako polgebkiem
            • mmpm Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:47
              Jak tylko niewinne pytanie zadałem...
              • baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 08:53
                mmpm napisał:
                > Jak tylko niewinne pytanie zadałem...

Lecz moja solidarnosc korporacyjna wyczula obecnosc podtekstow, przyczajonych
                miedzy wierszami. Prezy sie wiec , gotowa do skoku ... sila ja powstrzymuje.

;oDD
                • rigel Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:00
                  baloo1 napisał:
                  > Lecz moja solidarnosc korporacyjna wyczula obecnosc podtekstow, przyczajonych
                  > miedzy wierszami.

czy chodzi Ci konkretnie o stwierdzenie "archeolog od siedmiu boleści" ?
                  • baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:09
                    rigel napisał:
                    > czy chodzi Ci konkretnie o stwierdzenie "archeolog od siedmiu boleści" ?

Juz samo zestawienie nie wyglada na pisane atramentem sympatycznym. Ale chodzilo
                    tez o podtekst ukryty miedzy wierszem "A gdybym mial" ... Musialem sobie
                    wyprosic, i nadal wypraszam sobie .

;oD

PS : Uscisle moze sprawe korporacji. Nie jestem kolejarzem ;oD
                    • Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:22
                      baloo1 napisał:

> Musialem sobie
                      > wyprosic, i nadal wypraszam sobie .

Może tylko na tę dużą przerwę miałem ochotę...;-)

> PS : Uscisle moze sprawe korporacji. Nie jestem kolejarzem ;oD

Wciąż zyskujesz w moich oczach...:-)
                      • baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 10:15
                        Gość portalu: MMPM napisał(a):
                        > Wciąż zyskujesz w moich oczach...:-)

Po dluzszej przerwie odpowiadam : ja zawsze zyskuje przy blizszym poznaniu ;o)
                        • _tequila_ Re: Saqqara 11.07.02, 10:22
                          chyba zgubilas mape - moglabys czesciej wpadac na plaze z miotelka w jednej a z
                          narzedziami chirurgicznymi w drugiej dloni...
                          • baloo1 Re: Saqqara 11.07.02, 10:32
                            _tequila_ napisała:

> chyba zgubilas mape - moglabys czesciej wpadac na plaze z miotelka w jednej a z
                            > narzedziami chirurgicznymi w drugiej dloni...

Do mnie to alibi ???
                            _tequilo_ , Saqqara i ja szpachelkujemy w zupelnie innych miejscach. Naprawde.
                            Ja NIGDY nie uzywalem innego nicka . W odroznieniu od coponiektorych ;o)

Jedyny i niepowtarzalny
                            Baloo
                            • _tequila_ Re: Saqqara 11.07.02, 11:01
                              to tak jak ja... ;)
                              • baloo1 Tequila 11.07.02, 12:08
                                Czy mi sie zdawalo , czy porozumiewawczo i dwuznacznie puszczasz do mnie oko ?

Przewrazliwiony Baloo :oDDDD
                                • _tequila_ Re: Tequila 11.07.02, 12:18
                                  w porozumieniu jednosc... ;)
                                  • maga34 Re: Tequila 11.07.02, 12:21
                                    a w jednosci siła...;:)

Baloo, listonosz przebrany za Mmpma doręczył mi miłą przesyłkę :))
                                    • baloo1 Maga i Tequila 11.07.02, 12:47
                                      Maga :
                                      Podobalo sie ? To milo.
                                      Inna droga nie moglem, bo golebnik sie rozpada :o(

Tequila : mmpm moze zaswiadczyc, ze ja to nie saqqara. Odsylam tez do wypowiedzi
                                      mrecka z watku "Przebierancy forumowi" (07.04.02), ktory przed chwila zgrzytnal
                                      mi pod szpachelka ;oD
                                      Howgh !
                                      • saqqara ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 12:53
                                        ja to nie Baloo, Baloo to nie ja. moze korporacja ta sama? ale nic poza to.

sorka Baloo, ze Cie ktos podejrzewal, wyobrazam sobie ten ciezar;)))
                                        • baloo1 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 13:36
                                          saqqara napisał(a):
                                          > ja to nie Baloo, Baloo to nie ja. moze korporacja ta sama? ale nic poza to.
                                          > sorka Baloo, ze Cie ktos podejrzewal, wyobrazam sobie ten ciezar;)))

Nie ma za co, nawet przyjemnie sie go nioslo i przez te krotka chwile jakis taki
                                          ladniejszy wydalem sie sobie w lusterku ;oD
                                          Ale ubodlo mnie, ze komus moglem sie nie wydac niepowtarzalny ;oDDDD

• _tequila_ Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 13:50
                                          zara zara kwileczke!!!!
                                          Baloo i Saqqara nawet mi nie przebiegl mi przez glowe taki pomysl :(
                                          • maga34 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:00
                                            też mi się tak wydawało, ale za adwokata robić nie chciałam, bo tu dzisiaj dużo różnych dziwnych
                                            posądzeń pada :)
                                          • baloo1 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:06
                                            _tequila_ napisała:

> zara zara kwileczke!!!!
                                            > Baloo i Saqqara nawet mi nie przebiegl mi przez glowe taki pomysl :(

Chcesz powiedziec, ze pewien niezbyt rozgarniety misio jest sprawca zamieszania ?
                                            Twoj post "saqqara" wzialem za odpowiedz ... hahahahahaa !!!

Dobra, ide sie wstydzic do kata, ale patrz, gdzie wstukujesz posty, zwlaszcza w
                                            taki dzien, z lekka burzowy i pelen nawiazan ;oD

W tym kacie chyba sie upije. moze byc tequila, bo to dobry trunek na frasunek. ;oD
                                            • baloo1 Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:08
                                              Aha, powiem jeszcze wszystkim to magiczne slowko : przepraszam za nieporozumienie.

;oD
                                            • Gość: MMPM Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie IP: 158.75.15.* 11.07.02, 14:08
                                              No podziel się, co tak będziesz sam pił...
                                            • saqqara Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:08
                                              czyli wszystko wyjasnione.
                                              Baloo jest nadal niepowtarzalny, ja i owszem, Tequila nawet o tym nie pomyslala,
                                              ktos zle odczytal, ktos nie tak napisal:))

saQQara

• _tequila_ Re: ups, tu chyba jest male nieporozumienie 11.07.02, 14:10
                                              Baloo to moze poczestujesz bo globus mię dopadł od tego wszystkiego co sie
                                              dzisiaj dzieje?
                • mmpm Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:00
                  baloo1 napisał:

>
                  > Lecz moja solidarnosc korporacyjna wyczula obecnosc podtekstow, przyczajonych
                  > miedzy wierszami.

Hmmm... A to chytre sztuki, bo tam nawet jednego wiersza nie było...

>Prezy sie wiec , gotowa do skoku ... sila ja powstrzymuje.

Nie powstrzymuj dalej! Niech skacze! ;-)
                  • baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:06
                    mmpm napisał:
                    > Hmmm... A to chytre sztuki, bo tam nawet jednego wiersza nie było...
                    ...
                    > Nie powstrzymuj dalej! Niech skacze! ;-)

ad. 1) M, wiesz przeciez, ze podteksty sa chitre, wredne i absolutnie
                    nieeuklidesowe. Moga sie wcisnac nawet miedzy jeden wiersz, krzyzujac przy tym
                    dwie proste rownolegle ;oD

ad. 2)Odpuszczam Ci, albowiem nie wiesz co mowi twoja lewica. Od razu widac, ze
                    nigdy nie scigala Cie solidarnosc korporacyjna ;o)
                    • Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:11
                      baloo1 napisał:

>
                      > ad. 1) M, wiesz przeciez, ze podteksty sa chitre, wredne i absolutnie
                      > nieeuklidesowe. Moga sie wcisnac nawet miedzy jeden wiersz, krzyzujac przy tym
                      > dwie proste rownolegle ;oD

Moje - nawet jedną...;-)

>
                      > ad. 2)Odpuszczam Ci, albowiem nie wiesz co mowi twoja lewica.

Po lewicy stoję, prawej strony i środka też nie odpuszczając, wyszedłszy z siebie
                      i we trójkę ramię w ramię stojąc...:-)

>Od razu widac, ze
                      >
                      > nigdy nie scigala Cie solidarnosc korporacyjna ;o)

No tak... Zawsze to ja ścigałem... Czasem nawet cichym lotem koszącym... ;-)
                      • maga34 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:14
                        pozwolicie Panowie, że wejdę wam w słowo :-)) (w usmiech promienny oblicze przyoblekając)
                        Drogi M gołąb po ciężkich przejsciach dotarł wreszcie do Ciebie ;-))
                        • Gość: MMPM Re: Roro_, Ty... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:18
                          Jakże pięknie wyglądasz uśmiechając się do mnie na zielono...:-)))

Już spieszę, nadzieję mając, że tym razem wyprzedzi pociąg...:-)

• baloo1 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:24
                          maga34 napisała:

> pozwolicie Panowie, że wejdę wam w słowo :-)) (w usmiech promienny oblicze przy
                          > oblekając)

Maga, moje slowo od razu lepiej sie poczulo, gdy w nie weszlas i usmiecha sie do
                          Ciebie wszystkimi samo- i spolgloskami. O tak : ;oDDDD
                          • maga34 Re: Roro_, Ty... 11.07.02, 09:25
                            na to liczyłam własnie ;-))
    • saqqara wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:16
      co jak co, ale roro do archeologa (nawet od siedmiu bolesci) to ma baaardzo
      daleko wiec prosze archeologow nie obrazac!:)
      • Gość: MMPM Re: wypraszam sobie..... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 09:20
        I korporacja już się za mnie wzięła...;-)
      • chris_45 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:21
        Jezu ! Chyba naprawdę lato się zaczęło na plaży. Witaj ! :))))))
      • baloo1 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:21
        No wlasnie. O to caly czas mi chodzilo. Czy Ty tez jestes z Korporacji ?
        • saqqara Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:31
          Z Korporacji, po nicku chyba widac;))

jeszcze sie nie wzielam, ale nic straconego, czujna jestem;))

Chris, nie mow do mnie "Jezu";)))
          • baloo1 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:36
            Aha. To znaczy jestes z innego Depatamentu.

A z nickami, to sama wiesz lepiej, jak jest ...
            Ja , na przyklad, tylko udaje niedzwiedzia ;oDDDD

macham do Ciebie szpachelka

Baloo

• aniela_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:44
              o. czyzby moja ulubienica szakira?
            • _tequila_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:45
              czesc Saqqara!!!
              jak leci?
              • saqqara Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:54
                Baloo
                to ja macham pedzelkiem do osoby z innego Departamentu udajacej niedzwiedzia;))

Tequila
                wsio w pariadkie, ciagle wojny prowadze, czyli normalka. a jak u Ciebie?:)

Aniela
                widze, jestes na biezaco
                • _tequila_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:57
                  hehe mnie obleka warstwa kurzu, chyba jednak Ciechocinek czas odwiedzic...

Chociaz pojawil sie Mreck i tchnął troche zgnilego powietrza - cos sie zaczyna
                  dziac :)
                  • saqqara Tequila 11.07.02, 10:14
                    z kurzu wystarczy sie lekko otrzepac, ja robie to co rano, mam trumienke
                    wysprzatana ale kiedy wieczko uchylam to sie zawsze troche ziemi nasypie;)))

tja, na Mrecka w TYCH sprawach mozna liczyc:))
                  • Gość: Centaur Re: wypraszam sobie..... IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 01.02.03, 22:04
                    www.ciechocinek.pl oficjalna strona miasta

www.ciechocinek.biz strona miejska bdb. m. in. forum dyskusyjne

• aniela_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:57
                  jestem ktora jestem (na biezaco)
                  • maga34 Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:59
                    i gdziekolwiek jestes, jesli jestes?
                    • aniela_ Re: wypraszam sobie..... 11.07.02, 10:03
                      aha i kiedykolwiek...
              • roro_ Re:mmpm wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:57
                Pozwoliłem sobie odkopać trochę wątków, bo obecnie nic na plaży się nie dzieje -
                wszyscy się kochają i kadzą sobie. Ot zwykła wazelina.
                Poza tym Baloo ma rację, że pierwsza rocznica sprzyja wspomnieniom.

P.S. Jak chcecie to jeszcze coś odkopię :-)
                • aniela_ Re:mmpm wypraszam sobie..... 11.07.02, 09:59
                  niewypała odkop ;)
                  • roro_ Re:mmpm wypraszam sobie..... 11.07.02, 10:10
                    aniela_ napisała:

> niewypała odkop ;)

Masz na myśli naszą koalicję? :-)))))).
                    Kopiąc w śmieciach natknąłem się na nią.
                    Ale na to przyjdzie czas, gdy błotny potwór na dłużej powróci.
                • _tequila_ Re:mmpm wypraszam sobie..... 11.07.02, 10:00
                  "znalazłes" łopatke Rigla?
                  • mreck Re:mmpm wypraszam sobie..... 03.02.03, 08:05
                    to se ne wrati pane roro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka