Gość: ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 13:43 mają 1 miesiąc i szukają przytulnego domku . aniag@students.mimuw.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: oddam małe kotki 20.07.02, 17:14 Hmmm... Uważam, że mogły by te kotki znaleźć dom w moim pustostanie po neonkach. Czemu nie. Skoro lubię rybki, kotki także mógłbym polubić. To ile tych kotków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan A psik... Kocham koty platonicznie... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.07.02, 17:45 Ja niestety mam nabytą alergię na kocią sierść... Za to chętnie przygarnę dojrzałą kocicę najlepiej starannie wydepilowaną... Ugugunan - uczulony miłośnik kocic... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias catmeat 22.07.02, 09:44 ponawiam swoją sugestię z forum Czas Wolny droga Aniu, czy oddasz te koty komuś, kto będzie chciał je zjeść (uprzednio uśmierrciwszy w humanitarny sposób)? za opłatą bezmięsny... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: catmeat 22.07.02, 09:47 aha jesli moge zlota wtracic rade: nie oddawaj kotkow nikomu kto dysponuje workiem ani nikomu kto dysponuje strunami (ktore jak powszechnie wiadomo so wieszania malych kotkow sluza) a. ku przestrodze Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: catmeat 22.07.02, 10:00 czyli chlopak z gitarąa nie bedzie dla nich parą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: oddam małe kotki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 10:22 dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi,miłośników kotów poszukam w inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: oddam małe kotki 22.07.02, 10:50 O! Poszła sobie? A ja już akwarium odkidałem! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: oddam małe kotki 22.07.02, 10:53 wziela kotki i poszla a ja chcialam zapytac czy ma rudego? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias świnia to najbliższa człowiekowi istota! 22.07.02, 11:04 mówiłem, chodzi Ania z tymi kotami po wszystkich forach i chce je komuś wcisnąć a jak człowiek zgłasza, że ma znajomych, którzy chętnie zjedliby - się obraża - poszukuję świni (takie czarne z ryjkami, nieduże) do trzymania w domu to bardzo mądre, czyste i przyjazne zwierzaki dobre też dla alergików (brak włosów):))) Odpowiedz Link Zgłoś