basia 05.07.05, 13:56 dostałam gazetkę z tp, a w niej opakowanie pastylek miętowych. Na pudełku napis "mów więcej" i stałe hasło "bliżej". W sumie się nie czepiam. Cukierki nawet dobre, mogli przecież płyn do płukania załączyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: bliżej 05.07.05, 13:59 aha. a do mnie przyszedł rachunek za prąd. bolesne to było przeżycie, bo rzuciłam inkasenta półtora roku temu, ale chyba mnie kocha, bo znów się zjawił. tym niemniej nawet jednego nędznego elektronu nie załączył do faktury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: bliżej IP: 82.112.197.* 06.07.05, 09:34 to ty nie jestes na wakacjach w lesnej gluszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: bliżej 06.07.05, 12:01 Też dostałem pastylki na mówienie od tps-y, z instrukcją pt WEŹ PASTYLKĘ, ZMIEŃ PLANY, MÓW WIECEJ, BĄDŹ SWOBODNY, BĘDZIE TANIEJ NAWET o 40 %. Ciekawe co w tych pastylkach jest i jak działają, bo akurat na nich brak jakiegokolwiek opisu składu ? RYZYKOWAĆ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: bliżej IP: 82.112.197.* 06.07.05, 13:56 nie, ale to moye nieskromne zdanie, mama ci nie mowila zeby nie jesc nic od nieznajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: bliżej ? IP: *.brucepower.com 06.07.05, 16:35 A ja kurdesz nic nie dostalem. Ani jednej pastylki, ani nawet tabletki, drazetki, pigulki, kapsulki, globulki. Syropu tez nie. Ide sobie. ~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: bliżej ? 07.07.05, 08:46 stoj, kozacze! mam schlodzone limoncello, tylko nie wiem czy pora odpowiednia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: bliżej ? IP: *.brucepower.com 07.07.05, 14:22 Szanowna V, Na limonowe cello kazda pora jest odpowiednia. W rewanzu wystawiam na stoliczku- nakryj-sie rownie zimne ale znacznie mocniejsze co-nieco. Gul! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: bliżej ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.07.05, 15:12 blizej sie wam zrobi od tego violonczellowania :) Odpowiedz Link Zgłoś