26.09.05, 13:30
festiwal taki odwiedziłam w muranowie. 6 filmów w ciągu 48 godzin. 3 filmy
trwały po trzy godziny. przepadłam ze szczętem, uwielbiam bollywood. szaruk
na prezydenta! :))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • brezly Re: bollywood 26.09.05, 13:32
      Jest jeszcze Nollywood, wczora u nas w TV pokazywali jak ony kreca filmy.
      • misiania Re: bollywood 26.09.05, 13:39
        a Nolly to skąd? norwegia? nepal? nibylandia?
        • brezly Re: bollywood 26.09.05, 13:51
          Nigeria :-)
          Jak bedzie juz ten amterial dosteony w internecie, to dam linke. Wylaczysz sobie
          glos i popatrzysz.

Przykladowo: serial "Dobrzy, zli i straszni".
          "Opowiada o chorej na AIDS dziedziczce miliardowej fortuny, ktora (fortune)
          tatus zrobil na nafcie, ktora to dziedziczka jest zdradzana/oszukiwana przez
          najlepsza przyjaciolke. Glowne to motywy to chciwosc i okrucienstwo
          spoleczenstwa rzadzonego przez rope i petrodolary."
          Co niedziele 13 milionow mieszkancow Lagos zasiada przed telewizorami.

W tygodniu produkuje sie tu 50 filmow!
          • misiania Re: bollywood 26.09.05, 13:56
            o. może mi się podobać. w każdym razie nie zarzekam się, że nie. jeszcze
            niedawno gdyby mi ktoś powiedział, że będę wlepiać z zachwytem oczy w ekran, na
            którym wszyscy faceci płaczą... nie uwierzyłabym.

M. zwolenniczka silnych, mocnych facetów. zazwyczaj.
            • brezly Re: bollywood 26.09.05, 14:04
              Moze to skutek jezdzenia na sloniu? Ze elefantoterapia wyrabia subtelnosoc
              uczuc? W przeciwienstwie do jazdy konnej? Cos mi sie zdaje ze jazda na
              wielbladzie daje cos podobnego jak na sloniu. A moze to brak wolowiny w diecie?
              • misiania Re: bollywood 26.09.05, 14:06
                potrawy mają mocno przyprawione, łzawią od dzieciństwa chyba. taki nawyk.

Szaruk na prezydenta!
              • misiania Re: bollywood 26.09.05, 14:06
                potrawy mają mocno przyprawione, łzawią od dzieciństwa chyba. taki nawyk.

Szaruk na prezydenta!
                • brezly Re: bollywood 26.09.05, 14:17
                  Aha, a prawdziwi twardziele rosna na kiszonej kapuscie? A takoz ich walkirie?
                  • tiresias szaruk?? 26.09.05, 14:42
                    czy szarik?
                    prosze misianiu o opis szaruka. (amant? złoczyńca? dżentelmen włamywacz?
                    uwodziciel?)
                    zachęć...
                    • misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 14:53
                      ech....

ostatni rząd zdjęć na dole, drugi od prawej.

www.bollywoodpicturesonline.com/actors01.php

płacze najśliczniej ze wszystkich i jest dobry i bohaterski i pokonuje wrogów i
                      przeciwności losu i jest szlachetny i pięknie tańczy skomplikowane układy
                      taneczne i jak walczy ze złym charakterem na kładce to mu się gołompki garną do
                      stóp (sic! sama widziałam!) i kocha rodziców i ich szanuje i fakt, że jest
                      brunetem w niczym mu nie przeszkadza.

Szaruk na prezydenta!

• brezly Re: szaruk?? 26.09.05, 14:59
                        A Vivek to nawet takie mediowe nazwisko ma, no nie? W sam raz do gazety. Wywiad
                        z Vivkiem w Vivie to by co bylo, nie? Jeszcze jaki Vipek by sie nadal.
                      • tiresias Re: szaruk?? 26.09.05, 15:15
                        wypisz wymaluj stanisław mikulski.
                        mój typ to osoba Hrithik, drugi rząd
                        ale u kobitek tez jest fajnie.
                        osoba Bipasha (bajpasza?) jest supcio. mimo że brunetka
                        • brezly Re: szaruk?? 26.09.05, 15:26
                          Bajpasza jest zdaej sie jedyna co chce wygladac na bolly a nie na holly.
                          Malaika wygla wypisz-wymaluj jak ta aktrisa co grala w filmie "Duch" z Whoopy
                          Goldbergowa, gdzie taka fajne krotkie wlosy miala. Konkretnie z plakatu z filmu
                          ze sie jakos tak od striptisu nazywal. Ale jak sie rzeczona nazywa, to zabijcie
                          mnie.

----
                          Bys tez Leon, mogl byc taki bardziej jak na sloniu chowany. Z delikaktnoscio
                          jako tako. I zdejm te brudne adidasy ze stolika okolicznosciowego, jak ten
                          futbol ogladasz - Mariola zastanwiala sie nad wyjazdem do Indii.
                        • misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 15:36
                          dziewczyny też są fajne. jak płaczą to im się nic nie rozmazuje fcaleafcale.
                          ani tusz ani cień. i nos im nie puchnie i nie jest czerwony.

gaurav-kumar.tripod.com/actresses.htm#kajol
                          • misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 15:45
                            nieno wiecie co, tak sobie przypominam reakcję sali na indyjskiego matriksa i
                            nadziwić się nie mogę, że ja - kobieta poważna i rozsądna - tupałam nogami,
                            klaskałam i krzyczałam z entuzjazmem "uuuuuu" tudzież "oooooooo" na co
                            smaczniejsze widoki na ekranie :)))))))))))))
                            • brezly Re: szaruk?? 26.09.05, 16:02
                              misiania napisała:

> nadziwić się nie mogę, że ja - kobieta poważna i rozsądna -

jakby nie bylo, no nie?

tupałam nogami,
                              > klaskałam i krzyczałam z entuzjazmem "uuuuuu" tudzież "oooooooo" na co
                              > smaczniejsze widoki na ekranie :)))))))))))))

Aha, to jak ja w czasach szczeniecych bylem na Ojcu Chrzestnym I i tam byla ta
                              seksscena na drzwiach, to za mna siedziala kilkuosobowa delegacja Polnocnej
                              Grupy Wojsjk Armii Radzieckiej i ona, ta delegacja krzyczala na to "uuuoooj".
                              A byla to na pewno bardziej powazna i rozsadna Polnocna Grupa niz ty kobieta,
                              tak sadze.
                              Tak ze sobie nie miej nic do zarzucenia, wiesz.
                              • misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 17:09
                                hyhy, a oni się na tym bollywoodzie nie mogą nawet pocałować na ekranie. no
                                kodeks hejsa to przy tym kinie jest liberalny jak tusk.
                                • piotr_c Re: szaruk?? 26.09.05, 17:18
                                  Myślę że jednak są jakieś wyspecjalizowane komórki od całowania na ekranie.
                                  Popyt napewno jest :)
                                • tiresias Re: szaruk?? 27.09.05, 09:10
                                  >>nie mogą nawet pocałować na ekranie. >>>
                                  no to jak taki na przykład Hirkim chce powiedziec Bajpaszy że ja miłuje do
                                  obłędu to co robi?
                                  czy przypadkiem nie tańczy w pobliżu jej pałacu szaleńczego tańca z
                                  potrząsaniem całym korpusem mocno? w towarzystwie 200 podobnie ubranych kolegów
                                  a na końcu wycinaja hołupce i płaczą?
                                  • brezly Re: szaruk?? 27.09.05, 09:29
                                    Aha, ale taki taniec to moze tez miec medyczne zanczenie. Znajomy znajomych, pan
                                    Gienio, to sotatnio jezdzil do pl. sie leczyc po Slupsk do szamana. I ten wokol
                                    niego tanczyl, po czym pan Gienio od razi sie lepiej poczul, no zadni lekarze mu
                                    tak nie pomogli, no.

PS. Jakyb my tak szaman na Plaze zaprosili, troche by potanczyl to moze by ta
                                    nuda i nicsieniedzianie gdzies w diabli poszly. Jaki worek z cietymi ripostami
                                    by sie rozwiazal.
                                  • misiania Re: szaruk?? 27.09.05, 10:02
                                    tańczą wspólnie. albo płaczą z radości, hyhy
                      • piotr_c Re: szaruk?? 26.09.05, 17:24
                        W tym regione bycie brunetem/brunetką to chyba jest obowiazkowe :)
                        A brunetka z ciemnymi oczami też mi wcale nie przeszkadza :)
    • misiania Re: bollywood 27.09.05, 08:52
      i jeszcze muszę wam powiedzieć, że dłoń pomalowana henną robi wstrząsające
      wrażenie. na takiej komisji w lokalu wyborczym na przykład ;)))
      • piotr_c Re: bollywood 27.09.05, 17:25
        Celowo tak wstrząsałaś komisją
    • Gość: misio Re: bollywood IP: *.bmts.com 28.09.05, 01:08
      Lecialem kiedys duzym samolotem z ekranami/monitorami z Azji na inny kontynent.
      Lecialy tez filmy bollywudu, chyba ze trzy pod rzad. Po polowie pierwszego
      chcialem wyskakiwac bez spadochronu, ale mnie wyperswadowano, bo to bylo nad
      Kazachstanem.
      Dowiedzialem siez filmow, ze ludek hinduski jest glownie bogaty, roztanczony i
      rozspiewany.
      Ratunku!
      • misiania Re: bollywood 28.09.05, 08:56
        cudowne filmy, nespa? :PPPPPPPPPP
        • Gość: misio Re: bollywood - cudowny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:01
          Cudowne do oporu.
          Bardzo cudowna choreografie maja tez oni. Glownie wyrzuty oburacz w gore,
          czasami w lewo i w prawo. Mimy tez stoja takie, ze panie omdlewaja na widok
          panow i vice versa. Ja w pewnej chwili tez stracilem swiadomosc - obrona
          organizmu przed zaglada.
          Carramba!
          • misiania Re: bollywood - cudowny! 14.11.05, 16:12
            o, widzę, że temat dostał kroplówkę, więc uzupełniam dane. niech nikt nie
            żartuje z tańca hinduskiego. mam za sobą pierwszą lekcję tegoż - uuuuch! mój wf
            kaszką z mleczkiem się okazuje przy tych wygibasach.
            • pieranka Re: bollywood - cudowny! 16.11.05, 09:02
              Misiania, ale cię wzięłło! A Diwali tegoroczne już obchodziłaś?
              • misiania Re: bollywood - cudowny! 16.11.05, 17:22
                anene, aż tak to nie. ale mówię wam, po tej nauce to jeszcze dzisiaj kuleję na
                obie nogi :)))
    • anchan Re: bollywood 14.11.05, 14:29
      bollywood może mówić głosem plaży

www.grapheine.com/bombaytv/index-uk.php
      do roboty!
      • pieranka Re: bollywood 14.11.05, 19:59
        Eno, Akshay też jest przyjemny. Taki wesoły i śmieje sie cały czas
        • Gość: v2l Re: bollywood IP: 82.112.197.* 15.11.05, 12:14
          kalendarze maja uadne
          www.bollywoodpremiere.com/wallpaper/picpage.php?id=1796&offset=0
        • oxycort Re: bollywood 15.11.05, 18:56
          To ten (ci) z koralamy (YhYhYhYhy)
          ~~
          ox
          • pieranka Re: bollywood 16.11.05, 09:03
            A ten pan groźny matriksopodobny? no no
            • oxycort Re: bollywood 16.11.05, 09:34
              A to nie wiem, przepadło zdajesie. Zmienili dekoracje.
              Widziałaś już Pana od tygrysa? Jacie! A sceny przerażenia i tryumfu panien
              jakie sugestywne!
              ~~
              ox
              • pieranka Re: bollywood 16.11.05, 17:16
                Anene, jest tu
                www.bollywoodpicturesonline.com/arjun_rampal_01.htm
                • misiania Re: bollywood 16.11.05, 17:24
                  pięęęęęęęękny jest, nespa? kurde, pożyczyłam koleżance Elaan, bym sobie
                  obejrzała - to taki ichni bond jest. tylko Bond samotrzeć bardziej. a właściwie
                  samopięć.
                  • pieranka Re: bollywood 16.11.05, 18:16
                    ja to tv w Indiach oglądałąm i bardzo mię się podobałao, jak w sensacyjnym
                    filmie trwa pościg, gonią się i ginią, aż tu nagle stają i wszyscy, ale to
                    wszyscy zaczynają tańczyć i śpiewać.
                    po czem startujo z niedokończono pogonio. Supcio!
                    • misiania Re: bollywood 17.11.05, 09:22
                      no. cynizmu w nich nie ma za grosz, w tych filmach, co mię szczególnie ku nim
                      skłania. jak dobry bohater to stuprocentowy, jak zły bohater to pełną gębą. i w
                      każdym filmie tak, hyhy, tylko dekoracje zmieniają :PPPPPPPPP
                      • viki2lav Re: bollywood 17.11.05, 10:14
                        kinowa ge_henna!
                  • pieranka Re: bollywood 17.11.05, 17:12
                    taki pięciobond z przeszkodami, tak?
                    • misiania Re: bollywood 17.11.05, 17:15
                      oj przeszkód tam było dostatek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka