misiania 26.09.05, 13:30 festiwal taki odwiedziłam w muranowie. 6 filmów w ciągu 48 godzin. 3 filmy trwały po trzy godziny. przepadłam ze szczętem, uwielbiam bollywood. szaruk na prezydenta! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: bollywood 26.09.05, 13:32 Jest jeszcze Nollywood, wczora u nas w TV pokazywali jak ony kreca filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood 26.09.05, 13:39 a Nolly to skąd? norwegia? nepal? nibylandia? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: bollywood 26.09.05, 13:51 Nigeria :-) Jak bedzie juz ten amterial dosteony w internecie, to dam linke. Wylaczysz sobie glos i popatrzysz. Przykladowo: serial "Dobrzy, zli i straszni". "Opowiada o chorej na AIDS dziedziczce miliardowej fortuny, ktora (fortune) tatus zrobil na nafcie, ktora to dziedziczka jest zdradzana/oszukiwana przez najlepsza przyjaciolke. Glowne to motywy to chciwosc i okrucienstwo spoleczenstwa rzadzonego przez rope i petrodolary." Co niedziele 13 milionow mieszkancow Lagos zasiada przed telewizorami. W tygodniu produkuje sie tu 50 filmow! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood 26.09.05, 13:56 o. może mi się podobać. w każdym razie nie zarzekam się, że nie. jeszcze niedawno gdyby mi ktoś powiedział, że będę wlepiać z zachwytem oczy w ekran, na którym wszyscy faceci płaczą... nie uwierzyłabym. M. zwolenniczka silnych, mocnych facetów. zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: bollywood 26.09.05, 14:04 Moze to skutek jezdzenia na sloniu? Ze elefantoterapia wyrabia subtelnosoc uczuc? W przeciwienstwie do jazdy konnej? Cos mi sie zdaje ze jazda na wielbladzie daje cos podobnego jak na sloniu. A moze to brak wolowiny w diecie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood 26.09.05, 14:06 potrawy mają mocno przyprawione, łzawią od dzieciństwa chyba. taki nawyk. Szaruk na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood 26.09.05, 14:06 potrawy mają mocno przyprawione, łzawią od dzieciństwa chyba. taki nawyk. Szaruk na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: bollywood 26.09.05, 14:17 Aha, a prawdziwi twardziele rosna na kiszonej kapuscie? A takoz ich walkirie? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias szaruk?? 26.09.05, 14:42 czy szarik? prosze misianiu o opis szaruka. (amant? złoczyńca? dżentelmen włamywacz? uwodziciel?) zachęć... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 14:53 ech.... ostatni rząd zdjęć na dole, drugi od prawej. www.bollywoodpicturesonline.com/actors01.php płacze najśliczniej ze wszystkich i jest dobry i bohaterski i pokonuje wrogów i przeciwności losu i jest szlachetny i pięknie tańczy skomplikowane układy taneczne i jak walczy ze złym charakterem na kładce to mu się gołompki garną do stóp (sic! sama widziałam!) i kocha rodziców i ich szanuje i fakt, że jest brunetem w niczym mu nie przeszkadza. Szaruk na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szaruk?? 26.09.05, 14:59 A Vivek to nawet takie mediowe nazwisko ma, no nie? W sam raz do gazety. Wywiad z Vivkiem w Vivie to by co bylo, nie? Jeszcze jaki Vipek by sie nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: szaruk?? 26.09.05, 15:15 wypisz wymaluj stanisław mikulski. mój typ to osoba Hrithik, drugi rząd ale u kobitek tez jest fajnie. osoba Bipasha (bajpasza?) jest supcio. mimo że brunetka Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szaruk?? 26.09.05, 15:26 Bajpasza jest zdaej sie jedyna co chce wygladac na bolly a nie na holly. Malaika wygla wypisz-wymaluj jak ta aktrisa co grala w filmie "Duch" z Whoopy Goldbergowa, gdzie taka fajne krotkie wlosy miala. Konkretnie z plakatu z filmu ze sie jakos tak od striptisu nazywal. Ale jak sie rzeczona nazywa, to zabijcie mnie. ---- Bys tez Leon, mogl byc taki bardziej jak na sloniu chowany. Z delikaktnoscio jako tako. I zdejm te brudne adidasy ze stolika okolicznosciowego, jak ten futbol ogladasz - Mariola zastanwiala sie nad wyjazdem do Indii. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 15:36 dziewczyny też są fajne. jak płaczą to im się nic nie rozmazuje fcaleafcale. ani tusz ani cień. i nos im nie puchnie i nie jest czerwony. gaurav-kumar.tripod.com/actresses.htm#kajol Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 15:45 nieno wiecie co, tak sobie przypominam reakcję sali na indyjskiego matriksa i nadziwić się nie mogę, że ja - kobieta poważna i rozsądna - tupałam nogami, klaskałam i krzyczałam z entuzjazmem "uuuuuu" tudzież "oooooooo" na co smaczniejsze widoki na ekranie :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szaruk?? 26.09.05, 16:02 misiania napisała: > nadziwić się nie mogę, że ja - kobieta poważna i rozsądna - jakby nie bylo, no nie? tupałam nogami, > klaskałam i krzyczałam z entuzjazmem "uuuuuu" tudzież "oooooooo" na co > smaczniejsze widoki na ekranie :))))))))))))) Aha, to jak ja w czasach szczeniecych bylem na Ojcu Chrzestnym I i tam byla ta seksscena na drzwiach, to za mna siedziala kilkuosobowa delegacja Polnocnej Grupy Wojsjk Armii Radzieckiej i ona, ta delegacja krzyczala na to "uuuoooj". A byla to na pewno bardziej powazna i rozsadna Polnocna Grupa niz ty kobieta, tak sadze. Tak ze sobie nie miej nic do zarzucenia, wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szaruk?? 26.09.05, 17:09 hyhy, a oni się na tym bollywoodzie nie mogą nawet pocałować na ekranie. no kodeks hejsa to przy tym kinie jest liberalny jak tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: szaruk?? 26.09.05, 17:18 Myślę że jednak są jakieś wyspecjalizowane komórki od całowania na ekranie. Popyt napewno jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: szaruk?? 27.09.05, 09:10 >>nie mogą nawet pocałować na ekranie. >>> no to jak taki na przykład Hirkim chce powiedziec Bajpaszy że ja miłuje do obłędu to co robi? czy przypadkiem nie tańczy w pobliżu jej pałacu szaleńczego tańca z potrząsaniem całym korpusem mocno? w towarzystwie 200 podobnie ubranych kolegów a na końcu wycinaja hołupce i płaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szaruk?? 27.09.05, 09:29 Aha, ale taki taniec to moze tez miec medyczne zanczenie. Znajomy znajomych, pan Gienio, to sotatnio jezdzil do pl. sie leczyc po Slupsk do szamana. I ten wokol niego tanczyl, po czym pan Gienio od razi sie lepiej poczul, no zadni lekarze mu tak nie pomogli, no. PS. Jakyb my tak szaman na Plaze zaprosili, troche by potanczyl to moze by ta nuda i nicsieniedzianie gdzies w diabli poszly. Jaki worek z cietymi ripostami by sie rozwiazal. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szaruk?? 27.09.05, 10:02 tańczą wspólnie. albo płaczą z radości, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: szaruk?? 26.09.05, 17:24 W tym regione bycie brunetem/brunetką to chyba jest obowiazkowe :) A brunetka z ciemnymi oczami też mi wcale nie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood 27.09.05, 08:52 i jeszcze muszę wam powiedzieć, że dłoń pomalowana henną robi wstrząsające wrażenie. na takiej komisji w lokalu wyborczym na przykład ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: bollywood IP: *.bmts.com 28.09.05, 01:08 Lecialem kiedys duzym samolotem z ekranami/monitorami z Azji na inny kontynent. Lecialy tez filmy bollywudu, chyba ze trzy pod rzad. Po polowie pierwszego chcialem wyskakiwac bez spadochronu, ale mnie wyperswadowano, bo to bylo nad Kazachstanem. Dowiedzialem siez filmow, ze ludek hinduski jest glownie bogaty, roztanczony i rozspiewany. Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: bollywood - cudowny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:01 Cudowne do oporu. Bardzo cudowna choreografie maja tez oni. Glownie wyrzuty oburacz w gore, czasami w lewo i w prawo. Mimy tez stoja takie, ze panie omdlewaja na widok panow i vice versa. Ja w pewnej chwili tez stracilem swiadomosc - obrona organizmu przed zaglada. Carramba! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood - cudowny! 14.11.05, 16:12 o, widzę, że temat dostał kroplówkę, więc uzupełniam dane. niech nikt nie żartuje z tańca hinduskiego. mam za sobą pierwszą lekcję tegoż - uuuuch! mój wf kaszką z mleczkiem się okazuje przy tych wygibasach. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: bollywood - cudowny! 16.11.05, 09:02 Misiania, ale cię wzięłło! A Diwali tegoroczne już obchodziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood - cudowny! 16.11.05, 17:22 anene, aż tak to nie. ale mówię wam, po tej nauce to jeszcze dzisiaj kuleję na obie nogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: bollywood 14.11.05, 14:29 bollywood może mówić głosem plaży www.grapheine.com/bombaytv/index-uk.php do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: bollywood 14.11.05, 19:59 Eno, Akshay też jest przyjemny. Taki wesoły i śmieje sie cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: bollywood IP: 82.112.197.* 15.11.05, 12:14 kalendarze maja uadne www.bollywoodpremiere.com/wallpaper/picpage.php?id=1796&offset=0 Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: bollywood 16.11.05, 09:34 A to nie wiem, przepadło zdajesie. Zmienili dekoracje. Widziałaś już Pana od tygrysa? Jacie! A sceny przerażenia i tryumfu panien jakie sugestywne! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: bollywood 16.11.05, 17:16 Anene, jest tu www.bollywoodpicturesonline.com/arjun_rampal_01.htm Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood 16.11.05, 17:24 pięęęęęęęękny jest, nespa? kurde, pożyczyłam koleżance Elaan, bym sobie obejrzała - to taki ichni bond jest. tylko Bond samotrzeć bardziej. a właściwie samopięć. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: bollywood 16.11.05, 18:16 ja to tv w Indiach oglądałąm i bardzo mię się podobałao, jak w sensacyjnym filmie trwa pościg, gonią się i ginią, aż tu nagle stają i wszyscy, ale to wszyscy zaczynają tańczyć i śpiewać. po czem startujo z niedokończono pogonio. Supcio! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: bollywood 17.11.05, 09:22 no. cynizmu w nich nie ma za grosz, w tych filmach, co mię szczególnie ku nim skłania. jak dobry bohater to stuprocentowy, jak zły bohater to pełną gębą. i w każdym filmie tak, hyhy, tylko dekoracje zmieniają :PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś