tiresias 04.11.05, 08:36 naruszyli prawa autorskie. tutaj: www.maluchy.pl/porada/190 zmienili taką piękną oryginalną nazwę (z gotowo kampanio reklamowo) rozczarowany jestem w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v2l Re: antotalgin!!! jego mać IP: 82.112.197.* 04.11.05, 08:47 eh, Tire przciez to o ten lek chodzilo! to Emy zmienila ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: antotalgin!!! jego mać 04.11.05, 08:56 jak to zmieniła? sama nie mogła zmienić. zlecenie było na ototalgin, co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: antotalgin!!! jego mać IP: 82.112.197.* 04.11.05, 08:48 btw, reperowales malucha moze? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: antotalgin!!! jego mać 04.11.05, 09:16 eno, Tire, po dziwnych stronach wędrujesz. ekhm, stań może profilem... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: antotalgin!!! jego mać 04.11.05, 09:23 hehe, sama spróbuj wypić 6 czarnych okocimów i zostac płaściudka jak deszczka... dziś na trening a potem hop do wanny? --- kumple z niedowierzaniem spogladali na niewiarygodny karolyfer leona, któren pokraśniał z dumy. lata spedzone w ciemnej, piwnicznej siłowni własnej roboty nie poszy na marnę. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: antotalgin!!! jego mać 04.11.05, 09:32 hyhy, czarny okocim to wspomnienie jeno. siakośtakoś z dnia na dzień odkryłam, że przeceniałam jego smak. a pan od wuefu dzisiaj nie będzie mnie gnębił albowiem wieczór składam na ołtarzu polskiej współczesnej sztuki filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: antotalgin!!! jego mać 04.11.05, 09:44 czyli nuda, panie.. w każdymbądźrazie nie jedz popkornu, który zawiera szereg tzw. tłuszczów twardych a one, jak wiadomo, do mogiłki wpędzić mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: antotalgin!!! jego mać 04.11.05, 09:51 nene, ja popkornu w ogóle... śmierdzi mi fekaliami, niestety. ale odrobię po seansie, bo organizatory mają spyżę w planach :))) M. stara pieczeniara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: antotalgin!!! jego mać IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 05.11.05, 00:36 ja tez jestem przeciw popkornowaniu fkinie i nie zgadzam sie na antotalgin. Dywersja jego mac. Nigdybym tego swinstwa nie wsadzila do ucha. Ototalgin bez namyslu O! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: antotalgin!!! jego mać 06.11.05, 23:02 kolejna ofiara reklamy! we Florencji sa te gupie krowy plastikowe, nawet kloszardzi patrza na nie z obrzydzeniem, ba nawet je atakuja! Odpowiedz Link Zgłoś