oxycort 26.10.02, 17:43 hyhy :) www.hartmann.22.pl/p11/otwier1.html ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: strona dla 'ślusarzy' 26.10.02, 20:29 Oxy, myslisz, że bez Twojej podpowiedzi nie otworzą mojego samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: strona dla 'ślusarzy' 28.10.02, 16:10 yhy to wazne informacje sa, uwazam. jak sie zatrzasnie kluczyki w samochodzie, nie trzba dzwonic po dwoch niesympatycznych panow z ogloszenia, ktorzy przyjezdzaja i nie sprawdzajac zadnych dokumentow na okolicznosc jakiegos tytulu do auta otwieraja wskazany pojazd za jedyne 150 zl Odpowiedz Link Zgłoś
_lolka_ Re: strona dla 'ślusarzy' 28.10.02, 16:15 hyhy, ja moge za darmo, ale tylko hyundaya terenowke, pretem metalowym przez klamke. zamek robi fruuuuuu i slicznie sie wszystkie drzwi na raz otwieraja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: strona dla 'ślusarzy' 29.10.02, 08:45 hm zdegustowana jestem Już kilka razy moje autko było "workiem treningowym" dla domorosłych ślusarzy co mnie niestety zmusiło do rozstania z nim na drodze sprzedaży jednak. Odpowiedz Link Zgłoś