Gość: volica IP: *.nas10.nashville1.tn.us.da.qwest.net 02.11.02, 16:27 dlacze ten z zimna jest zawsze po prawej stronie? czy to jest jakis przepis nakazujacy to, czy tez standartod ktorego nie mozna odejsc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiza_de_kotlet_mielony Re: kurek z woda 02.11.02, 17:57 Gość portalu: volica napisał(a): > dlacze ten z zimna jest zawsze po prawej stronie? czy to jest jakis przepis > nakazujacy to, czy tez standartod ktorego nie mozna odejsc? Ja mam po lewej, widocznie źle stoisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: kurek z woda 02.11.02, 18:12 Ja mam fatalne doswiadczenia z kurkami i wielokrotnie poparzone rece... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: kurek z woda IP: *.nas10.nashville1.tn.us.da.qwest.net 03.11.02, 03:04 hmm, a wszystkie prawe z ktorymi ja sie spotkalem dostarczaja zimnej wody. moze faktycznie mam takie szczescie, albo patrzylem w lustro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: kurek z woda IP: *.nas10.nashville1.tn.us.da.qwest.net 03.11.02, 03:05 hmm, a wszystkie prawe z ktorymi ja sie spotkalem dostarczaja zimnej wody. moze faktycznie mam takie szczescie, albo patrzylem w lustro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: kurek z woda IP: *.nas10.nashville1.tn.us.da.qwest.net 03.11.02, 03:07 hmm, a wszystkie prawe z ktorymi ja sie spotkalem dostarczaja zimnej wody. moze faktycznie mam takie szczescie, albo patrzylem w lustro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: kurek z woda IP: *.nas10.nashville1.tn.us.da.qwest.net 03.11.02, 03:09 hmm, a wszystkie prawe z ktorymi ja sie spotkalem dostarczaja zimnej wody. moze faktycznie mam takie szczescie, albo patrzylem w lustro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: kurek z woda IP: *.nas10.nashville1.tn.us.da.qwest.net 03.11.02, 03:11 hmm, a wszystkie prawe z ktorymi ja sie spotkalem dostarczaja zimnej wody. moze faktycznie mam takie szczescie, albo patrzylem w lustro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: kurek z woda IP: *.nas10.nashville1.tn.us.da.qwest.net 03.11.02, 10:06 sorki za spam! niechcacy. Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: kurek z woda 04.11.02, 13:22 może rzeczywiście przejrzałeś się w lustrze a Twym oczom ukazał się kurek od zimnej wody... hmm - to się zdarza - nieczęsto, ale zdarza się Odpowiedz Link Zgłoś