viki2lav 11.11.02, 09:26 ekspress syczy, mleko jest, szybka kawa plazowa, z zapytaniem co slychac i laj tak ponuro jest, czy spadl juz sniegello? + cukier v.zwycieskapowczorajszymobiedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enancjo Re: Szybka kawa! 11.11.02, 09:41 ... czarna, aromatyczna i gola (bez niczego)prosze) .. :)) ... jest mglisto, termometr na plusie i sie ciut wspina, duzo wilgoci w powietrzu oraz parkowa cisza za oknem dziala sennie, nostalgicznie .. ... choc gdzies w glebi czuje ze odzywa sie ten maly diabelek ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Szybka kawa! IP: proxy / 213.255.126.* 11.11.02, 09:56 czy ojczyzna swietuje? i dlatego takie pustki? czy wolny dzien od pracy?? ale wam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Szybka kawa! 11.11.02, 11:47 wolne od pracy ale czy swietuje??ostatnio na palzy w ogole nuda...dzis chyba nie bedzie lepiej! nie pogardze vero espresso, choc domowa kawwa juz zaliczona.a co tam w romie? jakie tryndy na zime? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Szybka kawa! IP: proxy / 213.255.126.* 11.11.02, 12:01 a zimno sie zrobilo wszyscy w beretach chodza, towarzyswo wyciagnelo pelicce, i tyle , nuda chociaz zaczyna sie robic bajkowo, pierwsze choinki, sul serio! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Szybka kawa! 11.11.02, 15:14 w auchan tyz juz festiwal swiatecznych gadzetow..! no peliccie, a jakie?degli astrakan, czy del visone?ale ogolnie to super z tymi pellicciami!bajkowo, mowisz?jak bym mogl to bym sie zjawil na jakis maly obchod...czy maszyna do psiania tyz ebdzie udekorowana swiatecznie?ten bel marmo pieknie musi wygladac z ciemna zielenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Szybka kawa! IP: proxy / 213.255.126.* 11.11.02, 15:17 umysl dziala jak najszybciej! snieg chyba spadnie w Castelli Romani na ktore daje moje okno w ciurowni! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Szybka kawa! 11.11.02, 15:22 oj nie nie nie, zupelnie zle z tym umyslem!ale chyba w castelli na nartach pojezdzic nei mozna?? a jakies saldi juz sa??otworzyli ten nowy sklep fendi przy corso juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Szybka kawa! IP: proxy / 213.255.126.* 11.11.02, 15:29 jak kiedys przybedziesz to cie zaprowadze/zawioze raczej do takich sklepow gdzie sa zawsze saldi! Pontina jakbyco v.rozpromieniona Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Szybka kawa! 11.11.02, 15:32 pontina? ale co z fendi? no milo by bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Szybka kawa! IP: proxy / 213.255.126.* 11.11.02, 15:36 co z fendi nie wiem chociaz wczora z wieczora na spacer sie wypuscilam po via del corso , jakos nie przykulo to mojej uwagi za to sa 4 benettony nie wiem po co, z ktorej strony niby milaby on byc, od tortu czy tam od rosati? a tak na marginesie to ty nosisz ciuvchy fendi czy tez gadgety? fiu fiu no limit timit! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Szybka kawa! 11.11.02, 15:39 nic fendi nei nosze!!!niestety.....;> no fendi w takim anroznym budynku, przy corso, raczej od strony tortu...niedaleko jakos do panteonu sie idzie...w wakacje byl napis - niedlugo otwarcie...a benettonow to rzeczywiscie troszke too much - mogliby nam ze 2 z prawdziwego zdarzenia oddac!!! Odpowiedz Link Zgłoś