Dodaj do ulubionych

Aniela !!! Tym razem ja prowadzę.

IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:00
Aniele moj!!!
Nie ukrywam, ze jestes najinteligentniejsza (o jakie trudne slowo mi wyszlo)
osoba jaka znam. Z tego foruma i nie tylko.
Dobrze, ze mam cie po swojej stronie.
Chyba jedyny pozytek z watku koalicji anty - nie powiem czyjej, to znajomosc z
toba. Dzieki temu watkowi odkrylem cie i pokochalem (wirtualnie oczywiscie).

Moze pogadamy o SZtuce?
Ja najlepiej lubie duza SZtuke miesa.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:06
      mmmmm :))) mile połechtałeś moje rozdęte, spuchnięte ego :)) mając w pamięci
      koalicję wiadomojaką trwam wciąż w stosunku podległości wobec Ciebie , panie
      Prezesie ;)) poprowadź mnie więc w dowolnym kierunku :)
      • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:25
        Dziekuje za okazane zaufanie i obiecuje, ze nie zawiode.

Moze mow mi Panie Prezesie.

Nie to tylko zart. Roro jestem. Bardzo mi milo.

Tak sie nie raz juz zastanawialem, czy odpowiednia jest teraz nazwa "Gazeta na
        plaze" lub "Forum na plaze". Mamy przeciez prawie polowe pazdziernika.
        Nalezy wiec mowic o "Forum na slote" lub "Forum na bloto". Czyz nie?
        • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:30
          nienie mój drogi roro :)) mamy wciąż słoneczne plaże na teneryfie w tunezji
          turcji i innych ciepłych miejscach na literkę T jak np w talibanie ;)
          gdzie lokalne piękności ubrane tylko w bikini roznoszą drinki z
          parasolkami :))) chciałbys to zamienic na bloto i słotę ??
          • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:38
            No tak jak zwykle masz racje ,Aniela.
            Och przypomnialo mi sie lato.
            Paskudne bylo w tym roku, prawda?

Moze jednak porozmawiamy o SZtuce.

Dzis rano widzialem taką jedną, jak jechalem do pracy.
            Bylo to gdzies w twoich okolicach. Moze to bylas Ty?
            • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:43
              a lato było piękne tego roku... ale ciąg dalszy gorzej wypadł więc może to i
              dobrze że się parę razy zachmurzyło :))
              aha możliwe że to byłam ja, jeśłi była piękna i mądra i dobra to
              prawdopodobieństwo to wzrasta wprost proporcjonalnie do intensywności
              wymienionych zalet ;)
    • Gość: quest Ja tam wolę Basię !!!! ... tylko czasami nie mogę jej zrozumieć:) IP: *.*.*.* 10.10.01, 13:28
      • Gość: aniela Re: Ja tam wolę Basię !!!! ... tylko czasami nie mogę jej zrozumieć:) IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:35
      • Gość: aniela Re: Ja tam wolę Basię !!!! ... tylko czasami nie mogę jej zrozumieć:) IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:36
        też lubię basie:) tu nie zawiązuyje się wbrew pozorom, zadna koalicja :))
        • Gość: jmt Re: Ja tam wolę Basię !!!! ... tylko czasami nie mogę jej zrozumieć:) IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 13:39
          Gość portalu: aniela napisał(a):

tu nie zawiązuyje się wbrew pozorom, zadna koalicja :))

na razie - jak was roro namierzy, ze nie piszecie na temat, to zwola jakas!

• Gość: roro Re: Ja tam wolę Basię !!!! ... tylko czasami nie mogę jej zrozumieć:) IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:42
            Gość portalu: jmt napisał(a):

> Gość portalu: aniela napisał(a):
            >
            > tu nie zawiązuyje się wbrew pozorom, zadna koalicja :))
            >
            > na razie - jak was roro namierzy, ze nie piszecie na temat, to zwola jakas!
            >

Spokojna glowa.
            Ostatni jedna koalicja juz sie zawiazala i teraz bin Laden spieprza w gory.

• Gość: roro Re: Ja tam wolę Basię !!!! ... tylko czasami nie mogę jej zrozumieć:) IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:40

> też lubię basie:) tu nie zawiązuyje się wbrew pozorom, zadna koalicja :))

A jestes w 100% pewna?
          I kto to jest Basia?

• Gość: jmt Re: Ja tam wolę Basię !!!! ... tylko czasami nie mogę jej zrozumieć:) IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 13:42
            he, he, zaczyna sie! roro nikomu nie podaruje, he, he.
            :-)
            • Gość: aniela Re: co to znaczy IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:45
              że roro nikomu nie podaruje? :)
              basia jest sympatycznie wyglądającą dobrze zapowiadającą się forumowiczką. ma
              tylko jedną wadę: wysyła puste koperty :)
              • Gość: jmt Re: co to znaczy IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 13:47
                to znaczy, ze roro niewazne, czy kogos lubi czy nie, zawsze go obsmaruje -
                ciebie aniela predzej czy pozniej tez to czeka...
                :-(
                • Gość: aniela Re: co to znaczy IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:49
                  nene oceniasz rora po pozorach, po łepkach :)) zakochany jest we mnie i nie
                  tknąłby mnie złym słowem :) nie jest z takich.
                • Gość: roro Re: co to znaczy IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:52
                  Gość portalu: jmt napisał(a):

> to znaczy, ze roro niewazne, czy kogos lubi czy nie, zawsze go obsmaruje -
                  > ciebie aniela predzej czy pozniej tez to czeka...
                  > :-(

Aniela !!! Nie wiez temu osobnikowi.
                  Wiesz chyba, ze ja tobie podaje swoje serce na dloni.

Po za tym ja nigdy nikogo nie obsmarowalem. I wszystkich lubie.

• Gość: aniela Re: co to znaczy IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:56
                    wierzę tylko Tobie :)) i serce i nerkę byś mi oddał gdyby była taka potrzeba
                    prawda ?:) ja też kocham wszystkich ludzi i pragnę pokoju :) to mnie upodabnia
                    do miss polski :)
                    • Gość: roro Re: co to znaczy IP: 217.8.191.* 10.10.01, 14:01

> wierzę tylko Tobie :)) i serce i nerkę byś mi oddał gdyby była taka potrzeba
                      > prawda ?:) ja też kocham wszystkich ludzi i pragnę pokoju :) to mnie upodabnia
                      > do miss polski :)

Watroby bym juz nie dorzucil, bo po okresie studiow jest lekko zrypana.

• Gość: aniela Re: co to znaczy IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:04
                        anioły nie mają narządó wewnętrznych :)) tak Cie tylko sprawdzałam :)
              • Gość: quest Re: co to znaczy IP: *.*.*.* 10.10.01, 14:09
                > tylko jedną wadę: wysyła puste koperty :)

To zaleta!

• Gość: aniela Re: co to znaczy IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:11
                  lubię czytać jak każda intelektualistka ;)
            • Gość: roro Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:49
              To musialas byc ty, bo SZtuka ta byla niezwykle piekna i madra.

Tylko nie bardzo rozumiem, dlaczego w watku "Miss forum na plaze" wygralas nie
              we wszystkich kategoriach.
              Nie podobala mi sie kategoria "niedopieszczona".
              Ty nie powinnas byc Miss niedopieszczenia.
              Ale widac jakies wrogie elementy braly udzial w glosowaniu.
              • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 13:51
                eh zawiść ludzka sam wiesz... :)) rozumiem że w innych wątkach wygrałam też
                dzięki Twojemu aksamitnemu wiele znaczącemu dla mnie głosowi ?:)))
                • Gość: roro Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 13:58
                  To dobrze, ze wiesz o tych wrogich silach i nie dalas zwiesc sie "jmt".
                  "jmt" chyba jest szpiegiem pewnego osobnika o ksywie z m. na poczatku.

Twoj glos rowniez jest sliczny. Uleglem jego urokowi od poczatku.
                  Powinnas spiewac w operze. Lub tez tanczyc w balecie. Z twoja gracja i
                  wdziekiem mozesz zawojowac swiat i zlamac niejedno meskie serce.
                  • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:03
                    łąmanie serc mnie znudziło. to monotonne zajęcie :) poza tym nie chciałąbym
                    popaść w rutynę. odmiany potrtrzebuję jakiejś:)
                    opowiedz mi o sobie roro :))) w atmosferze poufałości opowiedz :)
                    • Gość: roro Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 14:07
                      Mam opowiedziec o sobie?

To moj ulubiony temat.

Po pierwsze jestem skromny.
                      2. Inteligentny.
                      3. Przystojny.
                      4. Skromny (to juz bylo).
                      5. Czuly
                      6. Inteligentny (ponownie, by do wszystkich to wreszcie dotarlo).

Wiecej grzechow nie pamietam.
                      A ty? Jaka jestes?
                      • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:10
                        ja jestem jak anioł :) wiele nas łaczy na drugi rzut oka mogę stwierdzić
                        patrząc na naszkicowany przez Ciebie autoportret pamięciowy :)) a co Cie tu
                        sprowadza ?:)
                        • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:34
                          roro. wszędzie wojna a Ty mnnnie samą zostawiłes? :(
                          • Gość: jmt Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:38
                            wykrakalem, o, porzucona!
                            • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:40
                              cieszysz się z cudzego nieszczęscia?
                              • Gość: jmt Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:42
                                oczywiscie, ze nie...

zartowalem
                              • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:42
                                nawet mnie nie wykorzystał a już porzucił?
                                • Gość: jmt Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:44

> nawet mnie nie wykorzystał a już porzucił?

skad wiesz, ze nie wykorzystal, moze jakiegos wiruska przeslal?
                                  • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:53
                                    nene nie wyglądał mi na posługującego się bronią biologiczną. uczciwie
                                    wyglądał:)
                                    • Gość: jmt Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:57
                                      pozory myla - a ja cie ostrzygalem!
                                      ;-)
                                      • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 15:04
                                        aha obejmij mnie ramieniem żeby poczucie bezpieczeństwa mi przywrócić zatem
                                        • Gość: aniela Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 15:23
                                          e, jmt gdzie jestes?
                                          • Gość: roro Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 16:25
                                            Wcale cie nie zostawilem i niczym nie zarazilem.
                                            Tylko moj serwer zagotowal sie do czerwonosci od tych wyznan.
                                            Niestety szpieg "jmt" juz zaczal dzialac. Ale Anielo na pewno mu nie uwierzylas.

A tak powaznie, to niestety jestem w pracy i od czasu do czasu przychodzi do
                                            mnie pewien pan (zwany szefem) i prosi mnie bym cos wreszcie zrobil.

• Gość: roro Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 16:29
                                              A tak swoja droga, to czlowiek ledwie odwroci sie na pare minut i juz mu kolo
                                              piora robia.
                                              O zgrozo.

Ale ty Anielo nie przestalas we mnie wierzyc.
                                              Jestes git babka. Takiej to ze swieca szukac.
                                              • Gość: Str. Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: *.wardynski.com.pl 10.10.01, 16:55
                                                Dzień dobry, jaka ładna plaża. Czy państwo przesuną trochę swój kocyk, bo na
                                                mnie ten krzak cień rzuca i będę miała brzuch biały?...
                                                • Gość: roro Re: Aniela!!! tym razem ja prowadze. IP: 217.8.191.* 10.10.01, 17:06
                                                  Czesc Str.
                                                  Oczywiscie, ze sie przesuniemy.
                                                  Czy bedziesz opalac sie topless, bo tu taki obowiazek.

Moze nasmarowac cie olejkiem.
                                                  Mam nadzieje, za Aniela nie bedzie miec nic przeciwko.
                                                  • Gość: roro Re: Aniela!!! pamietaj o mnie - roro IP: 217.8.191.* 10.10.01, 17:40
                                                    Droga Anielo. Wiesz, ze serce moje do ciebie nalezy.

Wiec, jesli kiedys nie bede dluzszy czas sie odzywal, to pomysl sobie, ze
                                                    ciezko teraz pracuje.
                                                    Akurat jutro byc moze nie bede mial czasu na zycie forumowe, byc moze nie
                                                    odezwe sie az do poniedzialku lub dluzej.
                                                    Pamietaj wiec o mnie i nie daj sie omotac "jmt" i innym. Oni tylko kraza jak
                                                    sepy i czychaja na moment, by nas poroznic.

Do zobaczenia (raczej do poczytania). Pa.
                                                  • Gość: jmt Re: Aniela!!! pamietaj o mnie - roro IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:58
                                                    widze, roro, ze cie nastraszylem, ale ja i tak wiem swoje...
                                                    ;-)
                                                  • Gość: jmt Re: Aniela!!! pamietaj o mnie - roro IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 18:13
                                                    widze - zostalem sam, zamykam drzwi, mowie pa, pa (chyba tylko sobie) i
                                                    efemerydycznie sie znowu pojawie... szpieg czyha!

zawsze wasz
                                                    jmt
      • basia! Re: do questa 11.10.01, 08:53
        Dzięki za miłe słowa:) Ja też siebie czasami nie rozumiem.
        • Gość: quest Re: do questa IP: *.*.*.* 11.10.01, 08:56
          Czyli mamy nić wzajemnego porozumienia:)
          • basia! Re: do questa 11.10.01, 08:59
            Raczej modem;)
            Ps. Coś z tym odwykiem Ci nie wychodzi. Cieszę się:)
            • Gość: quest Dzięki za przypomnienie. Powoli zamiknęęęęęęęęeeee IP: *.*.*.* 11.10.01, 09:13
              • Gość: Str. Re: Plaża IP: *.wardynski.com.pl 11.10.01, 09:30
                O matko, tyle godzin na słońcu - trochę mnie przypiekło. Idę w cień.

Ale ten roro niewychowany - tak obcej osobie proponować pozbycie się bielizny.
                Mógłby najpierw się przedstawić chociaż, o zainteresowaniach opowiedzieć, a nie
                tak prosto z mostu.
                • Gość: roro Re: Plaża i Sloneczko IP: 217.8.191.* 11.10.01, 15:39
                  Gość portalu: Str. napisał(a):

> O matko, tyle godzin na słońcu - trochę mnie przypiekło. Idę w cień.

Moze zimne piwko lub jakiegos loda?

>
                  > Ale ten roro niewychowany - tak obcej osobie proponować pozbycie się bielizny.
                  > Mógłby najpierw się przedstawić chociaż, o zainteresowaniach opowiedzieć, a nie
                  >
                  > tak prosto z mostu.

Przedstawiam sie: roro jestem.
                  Poza tym my tu jak jedna wielka rodzinka. Nie ma znajomych ani obcych.
                  No moze nie jest to komuna, ale cos w tym stylu.
                  I obecnosc na plazy jest w strojach topless. Takie juz tu sa wymogi.

• Gość: roro Aniela !!! Jestes tam? IP: 217.8.191.* 11.10.01, 15:41
                    Aniele moj!!! Czyzbys miala dzis dzien milczenia?
                    To do ciebie nie podobne.
                    A moze jestes na innej plazy. Albo ktos cie porwal, jakis szpieg.
                    • Gość: roro Do szpiega z krainy mrekowcow IP: 217.8.191.* 11.10.01, 15:46
                      Hej "jmt". Cos dzis straciles swoja aktywnosc.
                      Czyzby twoj szef odwolal cie ze stanowiska z powodu slabych wynikow w pracy?

Jesli czychasz na duszyczke Anieli, to mozesz sie zawiesc.
                      Aniele zawsze wygrywaja. Zwlaszcza jesli maja rora u swego boku.
                      • Gość: jmt Re: Do szpiega z krainy mrekowcow IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 15:51
                        1. szpieg od rana szpieguje jako milicjant
                        2. szkoda, ze przybywasz dopiero teraz, chetnie bym cie powyzywal
                        3. mijamy sie w drzwiach
                        4. nikogo nie wywalili, a tym bardziej w drzwiach
                        5. cztery punkty dla ciebie

do widzenia sie z panem!

;-)
                        • Gość: roro Re: Do szpiega z krainy mrekowcow IP: 217.8.191.* 11.10.01, 15:59
                          Ale przyjdziesz jeszcze na nasza plażę?
                          • Gość: roro Re: Do szpiega z krainy mrekowcow IP: 217.8.191.* 11.10.01, 16:00
                            Gość portalu: roro napisał(a):

> Ale przyjdziesz jeszcze na nasza plażę?

Bylo to oczywiscie pytanie retoryczne.
                            • Gość: roro Chyba sam jestem dzis na tej plaży. IP: 217.8.191.* 11.10.01, 16:20
                              Aniela. Szukalem cie na innych plazach i niestety nie znalazlem.
                              Mam nadzieje, ze nie porwal cie jakis rekin.
                              Moze jutro zawitasz na nasza plaze.

Str. Chyba juz mozesz wyjsc z tego cienia. Jesli za bardzo sie spieklas na
                              Sloneczku, to pomoze ci kwasne mleko. Zreszta rozlozylem juz wielki parasol.
                              Naszykowalem tez zimne napoje dla ochlody.
                              • Gość: aniela Re: Chyba sam jestem dzis na tej plaży. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:02
                                służbowo mnie nie było :) a Ty już flirtujesz z przygodnie napotkanymi
                                strzygami ?;)
                                • Gość: roro Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 13:21

> służbowo mnie nie było :) a Ty już flirtujesz z przygodnie napotkanymi
                                  > strzygami ?;)

Alez ja wcale nie flirtuje. Dobrze wiesz, ze ciebie to nawet za najnowsze
                                  porsze...

Ale witj na naszej plazy. Nasmarowac cie olejkiem do opalania?

• Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:24
                                    nene. zaspałeś? :)
                                    • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 13:30
                                      Tak zaspalem. Nie moglem w nocy spac, bo martwilem sie o ciebie. Odeszlas z tej
                                      plazy na caly dzien i nic nie powiedzialas. Juz myslalem, ze jakis mrek cie
                                      porwal, albo inny rekin. Tym bardziej, ze krazyly kolo ciebie szpiegi z krainy
                                      mrekowcow.
                                      No ale dobrze, ze juz jestes.
                                      Moze pojdziemy do wody troche sie ochlodzic?
                                      A moze chcesz jakas Algide?
                                      • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:34
                                        jakiegoś drinka z parasoleczką mógłbyś przynieść do hamaka gdzie leżeę w cieniu
                                        palmiastych liści :)
                                        wiem z pewnych ust że mrecki niegroźne są, ludziom przyjazne nie ma więc czego
                                        śię obawiać:)
                                        raz w tygodniu zanikać będę celem doskonalenia się z dala stąd :)) w piątki
                                        więc zawsze będę doskonalsza piękniejsza i mądrzejsza ;)
                                        • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 13:45
                                          Jeszcze piekniejsza i madrzejsza? To niemozliwe, przeciez juz jestes idealem.

Ja niestety tez nie moge calymi dniami przebywac na tej plazy. Obecnie
                                          korzystam z goscinnej klawiatury (z mojej maszyny do pisania zaczal unosic sie
                                          dymek) i zbyt dlugo nie moge byc dzis na plazy.
                                          Swoja droga nadal nie moge za bardzo zrozumiec, jak dziala ta maszyna do
                                          pisania z telewizorem i po co jest ta skrzynka, co stoi z boku.

Co do mreka, to masz racje. Zwykle pies, co najglosniej szczeka, najszybciej
                                          chowa sie do budy. No ale korzystajmy ze Sloneczka.

Oto twoj drink. Czy nie za zimny? Moze dolac wiecej likieru mietowego, albo
                                          kokosowego?
                                          Nie pij tak lapczywie, bo za bardzo zaszumi ci w glowie.
                                      • Gość: mreck Re: Witamy na naszej plazy. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 13:43
                                        goń się.
                                        • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 13:46
                                          O pojawil sie intruz, a juz bylo tak fajnie!!!!
                                          • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:48
                                            hehehe :) nieno. dość. poważną mam twarz kiedy to mówię. roro na prawo mreck na
                                            lewo, razraz :))
                                            • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 13:56
                                              Ale wrocmy do przyjemnych tematow.
                                              Czy smakuje ci drink?
                                              Ta parasolka to tylko dekoracja, tego sie nie je.... Aniela...!!!!

No, nie mowilem. Podnies rece do gory. Zaraz postukam cie w plecy.
                                              • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:59
                                                aha mógłbyś zapoznać mnie z jakimiś lokalnymi młodzieńcami? żeby byli ogorzali
                                                i zmysłowi.
                                                • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 14:03
                                                  No wiesz. :-((((((
                                                  Ja tu ci serce na dloni.... a ty....

• Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:10
                                                    nene nie intersują mnie ich serca ani dusze nawet, tylko ich ciała :) chodzi o
                                                    pospolity seks, nie ma o co być zazdrosnym :)
                                                  • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 14:11
                                                    Byl tu gdzies jeden mlodzieniec, jakies 20 minut temu. Jak chcesz, to moge cie
                                                    z nim zapoznac.
                                                  • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 14:13
                                                    Ale seks z nim nie nalezy do przyjemnosci.
                                                  • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:17
                                                    skąd wiesz? próbowałeś ? ;))

ps. oddychaj przeponą !!! :)
                                                  • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:13
                                                    hehehe roro oddychaj przeponą :)) czy jest on wystarczająco ogorzały i
                                                    zmysłowy?
                                                  • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 14:17
                                                    Oddycham przeponą.

Czy jest zmyslowy? Jesli lubisz typ urody Gargamela...

Jesli nie, to polecam ci innego mlodzienca ogorzalego i zmyslowego.
                                                    Skrzyzowanie Delona z Brucem i Banderasem.
                                                    Roro sie nazywa i jest twoim cichym wielbicielem.
                                                  • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:19
                                                    aha opowiedz mi o nim :)) przewrócę się na brzuch, teraz opalam plecy ;)
                                                  • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 14:25
                                                    No coz moja wrodzona inteligencja i skromnosc nie pozwalaja, by stosowac
                                                    autoreklame. Powiem tylko, ze przy roro zobaczyla bys do czego zdolna jest
                                                    namietnosc. Przez dlugi czas orbitowala bys dookola rzeczywistosci, az w koncu
                                                    padla bys zemdlona z nadmiaru ekstazy.
                                                    Wystarczy?
                                                  • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:28
                                                    mmm :) brzmi obiecująco :) to aby nie cacanka? może opisz dokładnie jak tego
                                                    dokonujesz:) nie będe przecież brać kota w worku :)
                                                  • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 14:33
                                                    To bardzo proste. Lykasz jednego procha Ekstazy i juz orbitujesz.

Nie, to tylko zart i w dodatku glupi.

Nie bede zdradzal na publicznym forum swoich tajemnic.
                                                    Po za tym moja skromnosc nie pozwala mi na powiedzenie, ze jestem idealnym
                                                    kochankiem, wiec tego nie powiem, chociaz to prawda, ale nie powiem, sama sie
                                                    domysl.
                                                  • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 14:36
                                                    niestety jestem tu na goscinnych wystepach. I juz musze na razie opuscic plaze.
                                                    Moze jeszcze dzis wieczorkiem wpadne, by poplywac przy swietle ksiezyca.
                                                  • Gość: aniela Re: Witamy na naszej plazy. IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:37
                                                    trudne i zawiłe mi zadajesz zagadki;) nie wiem czy mnie nie przeceniasz:)
                                                    ps. nie widziałąm moj najdrozszy roru żebyś zyczenia riglowi składal na wątku
                                                    jubileuszowym :) jeszcze pomysli żeś mu nie brat :)) w teh chwili idz go
                                                    ucałować:)
                                                  • Gość: roro Re: Witamy na naszej plazy. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 17:35

> trudne i zawiłe mi zadajesz zagadki;) nie wiem czy mnie nie przeceniasz:)

Wcale cie nie przeceniam. Wręcz przy tobie to ja muszę sięgać do najwyższych
                                                    podkładów swej inteligencji (moze te podklady nie sa zbyt wysoko, ale jednak
                                                    wysilek jest duzy).
                                                    Ale jesli juz nie potrafisz sama sie domyslec, to ci podpowiem, ze na drugie mam
                                                    "seks". Oczywiscie przez moja skromnosc tego nie powiem.

O jaka fajna dzis woda. Nic tak dobrze nie robi, jak kapiel w morzu przy Ksiezycu.

> ps. nie widziałąm moj najdrozszy roru żebyś zyczenia riglowi składal na wątku
                                                    > jubileuszowym :) jeszcze pomysli żeś mu nie brat :)) w teh chwili idz go
                                                    > ucałować:)

jjjjjjuz go uuuuuuu...caowaem. IIII... wyypiiem zaaa jeego.. zzzzdrowwie

• Gość: roro Zamykamy plaze do poniedzialku. IP: 217.8.191.* 12.10.01, 17:42
                                                    Kurcze, poniedzialek dopiero za trzy dni. Jak ja wytrzymam bez Anieli i plazy.

Jakos zleci. Moze jak nie bede odrywal sie od butelki przez caly łikend, to
                                                    zleci jeszcze szybciej.
                                                  • Gość: kiciaf Re: Zamykamy plaze do poniedzialku. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 18:07
                                                    Na poważne uzależnienie to wygląda. I tęsknotę wielką i żałość bezbrzeżną. Łzę
                                                    uronić mi chyba wypada.
                                                  • Gość: roro Re: Zamykamy plaze do poniedzialku. IP: 217.8.191.* 15.10.01, 17:02
                                                    Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> Na poważne uzależnienie to wygląda.

No nie calkiem. Chyba, ze mozna uzaleznic sie od mleka.

> I tęsknotę wielką i żałość bezbrzeżną.

Fakt, oj fakt.

> Łzę uronić mi chyba wypada.

Podac ci chusteczke?

• Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:08
      przeniosłam się na plażę dla nudystów. skrzydła zostawiłam w przebieralni.
      • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: 217.8.191.* 15.10.01, 17:04

> przeniosłam się na plażę dla nudystów. skrzydła zostawiłam w przebieralni.

A gdzie ta plaza??? Bo ja tez bylem na takiej z golasami i ciebie nie widzialem.
        • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadzę. IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 09:03
          aha musiałeś pójść tamz drugą zmianą ( po godzinach postów wnoszę :)
          • Gość: mreck Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 16.10.01, 15:07
            jak ci się aniela podobała randka facetem co ma na drugie seks?
            bo na pierwsze to chyba...
            zaiste do najwyzszych swoich mozliwości intelektualnych sięgnał i jeszcze coś
            wyskrobał. osiągniecie.
            na trzecie pewnie ma megalomania?
            a swoja droga to skrzyżowanie Banderasa z czymś tam, jak to brzmi! Mniamuśnie,
            chi chi prawie jak skrzyżowanie blądynki ze słoniem. wiesz co wyjdzie aniela?

• Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 16:05
              mmmm :))) czyżbyś był zazdrosny ?:)))
    • Gość: mreck Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.10.01, 07:40
      A jest o kogo? czyżby absztyfikant okazał się ogorzałym dekarzem? Tak
      inteligentnym, że trzeba to dwa razy powtarzać, żeby do wszystkich dotarło, bo
      na oko nie widać?
      Jeden mój niewysoki doktorek z UG wsławił się pewnym powiedzonkiem.
      mianowicie grupka studentów robiła niezwykle "inteligentne" i zawoalowane
      przytyki do jego nikczemnej postury. Wezwał sobie jednego do tablicy, wrzucił
      mu zadanie z planowania z n-tym stopniem ryzyka i po czasie wiadomym westchnął:
      -oj Panysz, gdybyś ty był taki wysoki, jak jesteś głupi to ty byś księżyc w
      czoło na kolanach całował.
      Gdyby zachować prorcje, nie trzeba by latać na Marsa, roro by nam opowiedział.
      no to wiesz co wyjdzie z tego skrzyżowania powyżej?
      odpowiedzi:
      Tak*
      Nie*
      * - odpowiednią zakreślić.
      • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 08:35
        zakreślam nie.
        ps. znów mam migrenę więc obchodz się ze mną z należytą delikatnością :)
        • Gość: mreck Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.10.01, 08:50
          z delikatnosci zamieszcze w glupich dowcipach.
          • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 08:51
            zajrzę tem dyskretnie i niezobowiązująco zupełnie. zawaolowana moja stopa tam
            postanie,
            • Gość: mreck Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.10.01, 09:16
              więc zajrzyj tam, tylko z z zamknietymi oczami.
              • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 09:18
                zajrzałam. ale to nie było miejsce dla damy.
                • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadze IP: 217.8.191.* 18.10.01, 14:47
                  Aniela, nie sluchaj tego osobnika. Facet niecnie wykorzystuje moja nieobecnosc
                  do knucia intryg.

Mreku !!! W tym watku jest prawdziwa plaza. Prosilbyn bardzo, bys swoje brudne
                  lapy wsadzal moze gdzie indziej. Tu mozesz i masz prawo przebywac tylko jako
                  plazowicz - w slipkach i okularach p.slonecznych. Jesli jestes kobita, to
                  dodatkowo tu obowiazuje topless.
                  Zreszta rob, co uwazasz, ale uwazaj co robisz.
      • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: 217.8.191.* 18.10.01, 16:09
        Gość portalu: mreck napisał(a):

> Gdyby zachować prorcje, nie trzeba by latać na Marsa, roro by nam opowiedział.

Za to ty siegasz glową do Slonca, bo najwyrazniej juz mózg ci wyparowal.
        • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadze IP: 217.8.191.* 18.10.01, 16:18
          Aniele moj!!! Wiem, ze dzis jestes, jak w kazdy czwartek, nieobecna na forum.
          Szkoda, bo akurat ja dzis mam nieco wolnego czasu.

Z tego co zauwazylem, to wczoraj (tzn. 17.10) pojawil sie na naszej plazy
          pewien pan co zbiera papierki po wczasowiczach. Tylko niestety nie posprzatal
          zbyt dokladnie. Trzeba, by go jeszcze zawolac, bo zauwazylem w samym rogu
          opakowanie po sezamkach (AHA - ale to nie reklama).
          A ty jako prawdziwa dama ( i w dodatku nieziemska ) powinnas wiedziec, iz nie
          nalezy wdawac sie w pogaduszki z personelem.
          • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadze IP: *.mst.gov.pl 19.10.01, 09:39
            wiem że mi nie wypada ale się wdaję. :) słabość mam do personelu, w
            szczególności do ogorzałego :))
            • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadze IP: 217.8.191.* 19.10.01, 16:53

> wiem że mi nie wypada ale się wdaję. :) słabość mam do personelu, w
              > szczególności do ogorzałego :))

A wiec jednak podoba ci sie typ urody Gargamela?

Szkoda, bo ja troche niestety odbiegam od twojego idealu mezczyzny.
              I w dodatku nie jestem personelem.

• Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadze IP: *.ci.uw.edu.pl 19.10.01, 18:43
                roro wlasciwie wielkiego sera jestem :) starczy dla wszystkich ;)
                • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadze IP: 217.8.191.* 22.10.01, 16:54

> roro wlasciwie wielkiego serca jestem :) starczy dla wszystkich ;)

Jak to ???
                  Podobno nie masz zadnych organow wewnetrznych.

P.S. pozwolilem sobie na drobna poprawke w slowie "serca". Przepraszam.
                  • Gość: roro Re: Aniela !!! Tym razem ja prowadze IP: 217.8.191.* 22.10.01, 17:37
                    No wlasnie !!! Czy aby na pewno nie masz zadnych organow?

• Gość: mreck Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 22.10.01, 18:38
          aha, powiedziałby, cieciowi. gryź, tylko sobie języczka nie przygryź.
          • Gość: aniela Re: Aniela !!! Tym razem on prowadzi. Uważaj na sznurowadła. IP: *.mst.gov.pl 23.10.01, 08:23
            ciiiiiiiiiiiiiiiiii..... pis&law wprowadzam. podajcie sobie dlonie i
            zaspiewajmy razem w chorze anielskim
            • Gość: roro Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. IP: 217.8.191.* 23.10.01, 14:52
              Masz ochote (i czas) na krotka pogawedke?
              • Gość: roro Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. IP: 217.8.191.* 23.10.01, 16:11
                Wiec nie masz ochoty :-(((((.

To moze chociaz chwycimy sie za te raczki i zaspiewamy:

Bóóój to jeeest naaasz ostaaatni...
                • aniela_ Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. 23.10.01, 16:23
                  wyszlam juz kolyszac biodrami. ale uslyszalam wolanie.
                  • Gość: roro Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. IP: 217.8.191.* 23.10.01, 16:39
                    Wolanie, czy spiew moj zawodzacy?
                    • Gość: roro Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. IP: 217.8.191.* 23.10.01, 16:42
                      Zmienilas sie ostatnio.
                      Doszla do ciebie małpa, gazeta i pl.
                      Jak to sie robi? I ile kosztuje? Bardzo boli?
                      • aniela_ Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. 24.10.01, 08:24
                        dałam łąpówkę komu trzeba :)) bezbolesny zabieg :)
                        • Gość: roro Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. IP: 217.8.191.* 24.10.01, 14:47
                          Tylko czy nie zbyt duzo silikonu???
                          Ale w sumie to do twarzy ci z ta małpš.
                          • aniela_ Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. 24.10.01, 14:49
                            małpa szła w promocji z katarynką :)
                            • Gość: roro Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. IP: 217.8.191.* 24.10.01, 15:59
                              A kataryniarz oczywiscie byl ogorzaly.
                              • aniela_ Re: Aniela !!! Czo robisz? Pogadamy???. 24.10.01, 16:01
                                a dlonie mial jak bochny... mmmm :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka