Dodaj do ulubionych

Do Balanescu

21.11.02, 16:48
Zauważyłem, że plażowiczów o różne rzeczy się wypytujesz. A może byś najpierw
sam się przedstawił, że tak nieśmiało podpowiem? :-)
Dla ułatwienia - moja specjalna ankieta personalna:

1. imię
2. płeć
3. wiek
4. zawód wykonywany
5. miejsce nadawania
6. miejsce pracy
7. wszystkie poprzednie i obecne nicki

;-)))

Zaś zamiast mojej wyciągnietej ręki podrzucam Ci linka, który zapewne Cię
zaiteresuje:
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=3334086&a=3339024
Obserwuj wątek
    • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 18:02
      mmpm napisał:

> Zauważyłem, że plażowiczów o różne rzeczy się wypytujesz.

Czemu od razu: wypytujesz..? To stwierdzenie jest negatywnie nacechowane.

Spytałem raz o ten ciurek, ale już nie pytam, bo domyśliłem się, co to jest.
      Wraca człowiek zmęczony - po eksploracji starych, mrocznych kamienic, w
      których przy odrobinie nieuwagi można przepaść na zawsze, a tu.. mówią, że
      wypytuje, ciekawski, wiesza się u nogawki.. Dobrze, już nie będę.

Przedstawić się, powiadasz. Ależ chętnie - tylko najpierw muszę się zdrzemnąć,
      bo lecę przez ręce.

pozdrawiam
      Balanescu - który powziął postanowienie poprawy

• mmpm Re: Do Balanescu 22.11.02, 16:12
        E, chyba się nie zrozumieliśmy. Nic negatywnego nie miałem na myśli, życzliwie
        Cię potraktowałem, o czym chociażby świadczyła ta emotikona na końcu
        wypowiedzi. Jeśli poczułeś się urażony moją wypowiedzią, to przepraszam.
        :-)
        Po wypełnieiniu ankiety zadaję jeszcze jedno pytanie:

8. czy mam Cię dopisać do mojej książki adresowej?

:-)
        • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 22.11.02, 17:37
          mmpm napisał:
          > 8. czy mam Cię dopisać do mojej książki adresowej?

Będzie mi miło zostać zapisanym do Twojej książki adresowej.

A ja w ramach rewanżu umieszczę Cię w mojej książce.
          • mmpm Re: Do Balanescu 22.11.02, 17:39
            A może byś tak podał jakiś adres? ;-)
            • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 22.11.02, 17:42
              może ten: balanescu@gazeta.pl

:))) pozdr.
    • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 18:24

ankieta personalna:
      >
      > 1. imię - noszę chłopskie imię z tradycjami
      > 2. płeć - ... łatwo się domyśleć - chyba
      > 3. wiek - fachowo mówiąc: przełom Juvenis i Adultus
      > 4. zawód wykonywany: dziś wieszacz kolorowych papierów na klamkach
      > 5. miejsce nadawania: zawsze południowy zachód, niebieski fotel na kółkach
      > 6. miejsce pracy: dziś stare, zmurszałe kamienice
      > 7. wszystkie poprzednie i obecne nicki: brak innych nicków
      >

mmpm, dzięki za link - ciekawa lektura.
      • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 18:26
        Jak tam ulotki? Porwał wiatr? SPotkałeś jakąś nadobną barzo niewiastę?
        • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 18:35
          ech, dajcie spokój z tymi ulotkami... rozniosłem dziś ok. 500 przekletych
          papierów. A nasza brygada 6-osobowa ma za zadanie roznieść 35 tysięcy.
          Wesoło było przez pierwsze 2 godziny. Potem już nie było wesoło. I jutro też
          możę nie być wesoło.
          Pomyślałem sobie, że nie chcę być fizycznym poracownikiem. Wolę zajmować się
          sztuką, poezją, muzyką, rysunkiem, ewentualnie nauką. A najbardziej to lubię
          jeżdzić na rowerze.
          • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 18:36
            zostań kolarzem. Ale to chyab tez fizyczna robota :-(
            • Gość: aniela Re: Do Balanescu IP: *.acn.waw.pl 21.11.02, 18:42
              nauka tez jest fizyczna (przy noszeniu encyklopedii binokl latwo wypasc moze i
              oko sie wysunąć)
              • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 20:36
                bardzo fizycznie i zarazem naukowo było , gdy podczas wakacji siedziałem na
                wykopaliskach - wróciłem 2x chudszy i całkiem nieźle naukowo otrzaskany hehe
            • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 20:37
              cholera, faktycznie chciałbym być kolarzem.
              • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 21:59
                kolarz to miły zawód, ale nie na zimę - przyznasz chyba. czyli zawód sezonowy,
                jak murarz, albo dekarz... brukarz. ale latem owszem, owszem. tyle, że jeszcze
                ja wolałbym być kolarzem nie wyścigowym tylko turystyczno-rekreacyjnym. nie
                wiem jak pan?
                • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 22:03
                  tego pana nie ma. A bym chciał być zimowym kolarzem, czemu nie?
                  • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 22:08

jest kilka przeciwwskazań zimowego kolarstwa
                    -człowiek kostnieje na kość
                    -człowiek kostnieje na kość
                    -jest bardzo zimno
                    -łatwo przymarznąć do rowera

ale poza tym chyba nic na przeszkodzie nie stoi
                    zwłaszcza jeżeli sie jest człowiekiem wielkiego ducha i krzepkiego ciała
                    • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 22:12
                      E tam, trzeba się tylko dopowiednio ubrać. Ale jeśli człwoiek zmarznie, jaka radocha wejść potem do ciepłego pomieszczenia i golnąć kielicha (gorącej herbaty, rzecz jasna)
                      • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:15
                        jeżdziłem ostatnio, mroczki przed oczami miałem
                        • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 22:18
                          z górki mroczki miałeś czy pod górkę jak jechałeś?
                          • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:20
                            po płaskim i dlatego właśnie niepokoję się.
                      • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 22:18
                        No tak, faktycznie, ubrać się. Proste rozwiązania zawsze porażały mnie swoją
                        nieodpartą logiką. Nie pozostawałoby nic innego tylko wskoczyć na bicykl
                        zmarznąć ponownie się rozgrzać i doznać nirwany. Brzmi to dobrze, ale... ciemno
                        już, powietrze w rowerze mogło zejść... lepiej zostać w domu i ponarzekać.
                        • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:19
                          farolito, panie, czy pan na drodze do uzależnienia? splajtujesz pan;)
                          Hehe, mogę tylko powiedzieć: a nie mówiłem?

• Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 22:21
                            mówiłeś
                        • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 22:24
                          eno, teraz nie, teraz trzeba siedzieć przed ekranem i delektować się chwilą.
                          • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:27
                            oczy mi wyschły na wiór od delektowania się ekranem
                            • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 22:31
                              To zamrugaj. (można też wsadzić nogę)
                              • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:33
                                Gość portalu: farolito napisał(a):

> (można też wsadzić nogę)

-ale się nie wkłada.
                          • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 22:29
                            Prawdę mówiąc delektowanie saię chwilą przed monitorem zakłóca mi fakt, że
                            każda chwila dokłada kilka groszy do rachunku za telefon - to diabelsko
                            niesprawiedliwe, że nie mogę patrzeć w monitor beztrosko, jak inni :(
                            • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:30
                              farolito, zdecydowanie brakuje ci luzu
                              • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 22:33
                                Gość portalu: balanescu napisał(a):

> farolito, zdecydowanie brakuje ci luzu

tak sądzisz? może faktycznie. w takim razie wysprzęglam i wrzucam luz.
                                • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:34
                                  w przenośni mówiłem
                            • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 22:32
                              :-( Nie pozostaje mi nic jak tylko połączyć się w smutku.
                              • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 22:35
                                ignatz napisał:

> :-( Nie pozostaje mi nic jak tylko połączyć się w smutku.

przyjmuję to połączenie z wdzięcznością
                                • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:38
                                  widzicie - smutek może tak wspaniale ludzi zbliżyć, połączyć, to takie piękne
                                  jest
                                  • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: 217.99.231.* 21.11.02, 22:53

> widzicie - smutek może tak wspaniale ludzi zbliżyć, połączyć, to takie piękne
                                    > jest

no! ale na to trzeba być najpierw smutnym, ale sądzę że warto.
                                    • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 22:55
                                      hoho, cóż za doborowe towarzystwo w którym się znalazłem. A Lechu nietknięty?
                                      • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 22:57
                                        Lechu?
                                        • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: 217.99.231.* 21.11.02, 23:05
                                          ano właśnie, doszło w końcu do tego, że pojawiła sie "zajawka", której ni w ząb
                                          nie rozumiem. i co teraz?
                                          • Gość: balanescu Re: hej farolito IP: *.media4.pl 21.11.02, 23:12
                                            hej farolito jak to jest, że nagle twoja domena się zmieniła? wiem, że to
                                            głupie pytanie, ale mnie to nie daje spokoju.. Najpierw jak bóg przykazał
                                            telekomunikacja, a teraz nagle jakieś IPe, 217... i dalej.
                                            Czyżbyś na jakiś inny komputer się teleportował? Pytam, bo nie wiem, a wiedzieć
                                            chcę, choć możliwe, że nic mi do tego.
                                            • Gość: farolito Re: hej farolito IP: 217.99.231.* 21.11.02, 23:21

> hej farolito jak to jest, że nagle twoja domena się zmieniła?

tego nie wiem. poprostu rozłączyło mnie, więc sie połączyłem znowu (w dobrej
                                              wierze) i samo się, widać, tak zrobiło. ja prosty człek jestem, nie znam
                                              żadnych sztuczek z domenami.
                                              • Gość: balanescu Re: hej farolito IP: *.media4.pl 21.11.02, 23:25
                                                pan coś kręcisz.. No bo jak to możliwe - z tego fotela piszesz, z którego
                                                pisałeś, w ten sam kąt spluwasz tytoniem na brązowo, zza tej samej szyby
                                                księżyc ci w plecy patrzy - a domena zupełnie zmieniona?

jaki masz interes w tym, żeby mydlić oczy swoim tutaj współtowarzyszom
                                                • ignatz Re: hej farolito 21.11.02, 23:30
                                                  najwyraźniej rozłączenie nastapiło nieprzypaskowo, jeno z winy serwera cvx.ppp czy jakoś tam i przy nowym połączeniu sygnał nie poszedł tamtędy, lecz nową droga, co dało się zauwazyć jako zmiana adresu. Ale ja się na tym nie znam i mogę się mylić.
                                                • Gość: farolito Re: hej farolito IP: 217.99.231.* 21.11.02, 23:38

> pan coś kręcisz.. No bo jak to możliwe - z tego fotela piszesz, z którego
                                                  > pisałeś, w ten sam kąt spluwasz tytoniem na brązowo, zza tej samej szyby
                                                  > księżyc ci w plecy patrzy - a domena zupełnie zmieniona?
                                                  >
                                                  > jaki masz interes w tym, żeby mydlić oczy swoim tutaj współtowarzyszom

chłopaki! jak pragnę zdrowia, niczego nie zmieniałem. legalnie siedzę przy tym
                                                  samym komputerze, na tym samym skrzypiącym, obdartym, czerwonym krzesełku.

//\\
                                                  // \\
                                                  || O O ||
                                                  || ||
                                                  || \__/ ||
                                                  ||\____/||
                                                  || || ||

i nic nie kombinuję
                                                  a oczy mam jak pięć złotych.
                                                  serio.

• ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 23:14
                                            No co wy, nie widzieliście tej reklamy co to w prawdziwym męskim towarzystwie dbali o Lecha coby się nie potłukł?
                                            • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 23:18
                                              nie oglądam reklam, ja je tylko wieszam na klamkach, a jak jest zamiast klamki
                                              taka gałka, to kładę na wycieraczce.
                                              • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: 217.99.231.* 21.11.02, 23:27
                                                a nie możesz wieszać na gałce?
                                                • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 23:29
                                                  Gość portalu: farolito napisał(a):

> a nie możesz wieszać na gałce?

gałka za duża względem dziurki
                                                  • ignatz Re: Do Balanescu 21.11.02, 23:32
                                                    a wtykać między framugę a drzwi nie można?
                                                  • Gość: balanescu Re: Do Balanescu IP: *.media4.pl 21.11.02, 23:37
                                                    ignatz napisał:

> a wtykać między framugę a drzwi nie można?

Hm.. no faktycznie. Ale w tych kamienicach to jest tak, że przestrzeń między
                                                    framugą a drzwiami bywa bardzo ciasna, więc nie jest o to łatwo.

• Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: 217.99.231.* 21.11.02, 23:47
                                                    e, to już lepiej na wycieraczkę podkładać.
                                                    a nie można wszystkich rzucać na wycieraczkę. z tm nanizaniem na klamkę to
                                                    chyba kupa roboty.
                                                    czy ktośkontroluje staranność rozniosu ulotek?
                                            • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: 217.99.231.* 21.11.02, 23:24
                                              Faktycznie jest taka reklama - a ja już zacząłem panikować.
    • Gość: balanescu Re: Do IP: *.media4.pl 21.11.02, 23:42
      ja oddalę się - życzę dobrej nocy.
      Jako człowiek pracujący fizycznie powinienem się wysypiać.
      Jutro mam zamiar wyłączyć na cały okres pracy fizycznej wszelkie wyższe funkcje
      mózgowe - będę jedynie sterował swoimi mięśniami oraz wykonywał proste
      czynności rachunkowe oraz operacje kojarzeń prostych faktów z innymi prostymi
      faktami - ale tylko tyle, aby dobrze wykonać zadanie.
      Taki mam plan.
      A i przerwa na pifko musi być. Dziś nie mieliśmy i jakoś mdło się zrobiło.
      Po fajrancie się nadrobilo, ale prawdziwy robociarz nie stroni i w godzinach
      pracy... no nie?

dobranoc, idcę zasnąć Snem Sprawiedliwego
      • kalgar Re: Do 21.11.02, 23:45
        miłej pracy, smacznego pifka i ogólnie dobranoc!
      • ignatz Re: Do 21.11.02, 23:57
        Dobranoc.
    • Gość: farolito Re: Do Balanescu IP: 217.99.231.* 21.11.02, 23:54

ja również odłączę się lepiej (wysiedziałem dzisiaj w internecie normę za
      cały miesiąc) ale co tam, raz sie żyje. Dobranoc wszystkim.
      • kalgar Re: Do Balanescu 21.11.02, 23:58
        dobranoc.
      • ignatz Re: Do Balanescu 22.11.02, 00:01
        Tobie też życzę dobrej nocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka