tiresias 02.01.03, 09:44 że wszystko będzie tak samo tylko wszyscy będą teraz mylić sie przy pisaniu daty i są (wszyscy, misiania i basia też, o rok starsi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: a nie mówiłem..? 02.01.03, 09:48 aha. jestem o rok starsza. tylko dlaczego się tym nie martwię, hyhy? hm... bo młodo wyglądam! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: a nie mówiłem..? 02.01.03, 10:06 se wypraszam ,od moich ostatnich urodzin jestem starsza 2 miesiące i parę dni ,a nie rok ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: a nie mówiłem..? 02.01.03, 10:12 to Ci fajnie, bo ja od moich ostatnich urodzin jestem starsza dokładnie o rok (albo patrząc z innej perspektywy - w ogóle nie jestem starsza - to zależy czy za ostatnie urodziny uznam te sprzed roku, czy dzisiejsze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: a nie mówiłem..? 02.01.03, 10:21 no to czarnajagódko wszystkiego najlepszego ci zyczę! szczęscia i słodyczy tego emusia zyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: a nie mówiłem..? 02.01.03, 10:31 Młoda Emulsjo, dwa pytania w nowym roku: przyjemne: jak zabawa sylwestrowa? nieprzyjemne: dlaczego nie jesteś w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: a nie mówiłem..? 02.01.03, 10:35 odpowiedz na przyjemne: było super odpowiedz na nieprzyjemne: szukaj w wątku "wiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnajagoda Re: a nie mówiłem..? IP: *.um.wroc.pl 02.01.03, 10:45 bardzo bardzo dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś