tiresias Re: Seks na plaży 13.06.06, 12:03 nie szczyp się, giemin, opowiadaj.. --- przy dźwiękach gitary zasiedli wokół ogniska a drużynowy rozpoczął swojo pikantno opowieść. cichociemne zuchy nasłuchiwały zza latryny Odpowiedz Link Zgłoś
masyl81 Re: Seks na plaży 18.06.06, 23:12 hmmm, wszystko byłoby ok gdyby nie ten pisek wszędzie włażący... Odpowiedz Link Zgłoś
masyl81 Re: ta cholerna fizyka 21.06.06, 11:49 tarcie samo w sobie jest bardzo przyjemne. ale wiesz, takie maleńkie ziarenka to hmm, nie dla mnie przynajmniej. może woda?;> Odpowiedz Link Zgłoś
loooop Re: ta cholerna fizyka 29.06.06, 10:44 dobry peling :) www.harem-world.com/?des=2&ref=1667 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezi Wilimowski Re: Seks na plaży IP: *.koba.pl 28.08.06, 19:03 gemini14 napisała: > zdażyło się Wam to? Nie, ale widziałem w akcji jedną parę. Szedłem sobie przybrzeżną dróżką i wszystko było widać z niej jak na dłoni. Z dość bliskiej odległości. Do zrobienia zdjęcia akurat. Nie, nie zrobiłem. Nie miałem aparatu, kamery wideo niestety też nie. Odpowiedz Link Zgłoś