Dodaj do ulubionych

dziś ox stawia wszystkim

12.02.03, 07:59
...wodę na kawę.

DZIEŃ DOBRY!
~~
ox
Obserwuj wątek
    • the_ladybird Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:02
      bardzo to miłe z Twojej strony Ox :)
      Czuję się postawiona - na nogi...
      • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:09
        Yhyhy, a ja leżę jeszcze w kłębek zwinięty. O, czy to stopy Twoje są może?
        ~~
        ox
        • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:17
          Nic nie mówisz... a ja też wzroku podnieść nie śmiem...
          Żeby przerwać kłopotliwe milczenie skropię je może łzami i wonnym olejkiem,
          odrostami wyszczotkuję może, co?
          ~~
          ox
          • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:22
            yhyhy, przejrzeć się można teraz...
            ~~
            ox
            • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:24
              hmmm...to gdzie ta kawa?
              • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:27
                Yhyhy, ała... O, to chyba Basia mnie tak energicznie noskiem trąca :)
                ~~
                ox
                • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:28
                  aha, nigdy nie zadzieram nosa przecież:)
                  • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:31
                    Woda w imbryku jest, nie zalewam. Bierzcie i pijcie.
                    ~~
                    ox
                    • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:33
                      aha,lanie wody nie w Twoim stylu jest
                      • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:44
                        Aha, nie dzisiaj. Dzisiaj zlewam wszystko.
                        Aaaa. Nie pogniewacie się, jak jeszcze sobie poleżę? Nie zawadzam? Pytam, gdyż
                        nie chcę żeby wyszło, że mnie nie obchodzicie.
                        ~~
                        ox
                        • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:47
                          biore i pije jesli pozwolicie
                          • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:51
                            Czy się stoi, czy sę leży, kawa zawsze się należy.
                            Ja leże na ten przykład. Stąd mój niski głos dzisiaj, zauważyłyście?
                            ~~
                            ox
                        • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:48
                          e-e tylko zwiń szal ,bo potknąć się można
                          • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:51
                            ten czerwony? to dywan dla tych co przyjda po mnie
    • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:46
      poranna kawa
      oczy w słup stawia
      mocna i czarna
      bywa figlarna
      kiedy ze śmietanką
      mrugam powieką
    • Gość: aniela Re: dziś ox stawia wszystkim IP: *.mst.gov.pl 12.02.03, 08:49
      zostawiam oko na meblościance i przejdę się po obejsciu.
      • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:52
        kury mają się dobrze
      • Gość: viki2lav Re: dziś ox stawia wszystkim IP: 213.255.126.* 12.02.03, 08:53
        czy ktos widzial moja podomke, nieprzytomnie pytam, choc juz z pracy
        porannego belta prosze
        • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:55
          ja np nie widzialam ale czyjes ranne pantofle chyba ox sobie przysposobil ;)
          • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:57
            Acha, możliwe, że podomkę jakąś przyleżeć mogłem, gdyż ciągnęło mi po nerkach
            od zimnej posadzki.
            ~~
            ox
            • Gość: viki2lav Re: dziś ox stawia wszystkim IP: 213.255.126.* 12.02.03, 08:59
              to tylko rzuc mi klucze od piwnicy, w lewej kieszeni sa, bo sa lewe
              po ogorki musze isc
              • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:04
                A, to one mnie taki piły w bok jakby ktoś włócznią dźgał... Weź je ode mnie.
                ~~
                ox
            • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 08:59
              oxycort napisał:

> Acha, możliwe, że podomkę jakąś przyleżeć mogłem, gdyż ciągnęło mi po nerkach
              > od zimnej posadzki.
              > ~~
              > ox

a to przepraszam - zdaje sie ze zamiast szala moja postac spowija dywan hyhy
              • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:03
                co się tak wszyscy pokładacie? może mała przebieżka?....ups..znikam ,bo mnie
                zamordujecie wzrokiem za taką propozycję
                • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:05
                  Basiu - fuj ! czuj sie sponiewierana wzrokiem.

Tequila, jestes pewna, ze to nie jest moj dywanik ?
                  • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:08
                    bardzo mozliwe zwlaszcza ze dygoczesz i szczekasz zebami :)
    • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:17
      no i śpią ! co za ludzie;)
      • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:19
        to naturalne zjawisko - przy takiej temperaturze przechodza w stan hibernacji
        • ellen Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:22
          śladem moich przodków, starych niedźwiedzi, mocno spałam, teraz się zbudziłam i
          chętnie coś zjem.
          Dzię dobry.
      • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:23
        o. fajną imprezkę zorganizowałeś, Oxy! nawet ściany takie mięciutkie są, można
        się wtulić w tynk jak w podusię.
        • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:25
          a na zewnarz biegaja gołe owieczki
        • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:25
          no widzisz a ja biegam w kółko i dziwię się dlaczego ktoś ukradł klamki
          • ellen Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:28
            ja się nie dziwię, złote były, też bym wzięła
            • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:30
              ellen napisała:

> ja się nie dziwię, złote były, też bym wzięła
              e no jak złote ,to wszystko jasne ,nawet wiadomo kto pożyczył ;)
              • ellen Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:31
                basia! napisała:

> ellen napisała:
                >
                > > ja się nie dziwię, złote były, też bym wzięła
                > e no jak złote ,to wszystko jasne ,nawet wiadomo kto pożyczył ;)

AAAA NIE LAda to podpowiedź!
                • Gość: aniela Re: dziś ox stawia wszystkim IP: *.mst.gov.pl 12.02.03, 10:01
                  hyyh okiem z mebloscianki mrygam na Was.
                  • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:03
                    o nożyce! :))
                    • Gość: aniela Re: dziś ox stawia wszystkim IP: *.mst.gov.pl 12.02.03, 10:15
                      na stole twardo to sie odzywam :)
          • piotr_c Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:14
            No tak , wszystko jasne , właśnie się zastanawiałem co tobi ten supełek na
            moich plecach.

Oxy, pozwolisz, że ułoże się gdzies w pobliżu. moż ena tej już wygrzanej
            posadzce?
            • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:25
              Poznajcie się. Piotrze to jest Nelson
              ~~
              ox
              • piotr_c Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:32
                Piotrek jestem , bardzo mi miło.
                To wszystko w porządku, bo już myślałem że to jest Supełeknazwiązanychrękawach.
        • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:41
          misiania napisała:

> o. fajną imprezkę zorganizowałeś, Oxy! nawet ściany takie mięciutkie są,
          można
          > się wtulić w tynk jak w podusię.

A jakim tanim kosztem...
          ~~
          ox
          • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:46
            o dzień dobry :)
            chciałam się przyłożyć do czegoś, ale nie miałam podkładu, a Wy się tak pięknie
            pokładacie, ze się przyłączę
            Tekilka posuń no trochę te podomkie :))
            • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:49
              aha, możesz mnie podrapać po plecach. otutu własnie. Tylko się przyłóż!
              ~~
              ox
              • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:52
                a kiedy Jan przyniesie drinki? ech, ta dzisiejsza służba!
              • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:53
                przyłożę się przyłożę pazurki odpowiednio długo hodowałam na tę okazję :)
                • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 09:57
                  Ooo... Pograb mnie tu jeszcze, nieopodal łopatki, ździbełko (czy mogę Ci mówić
                  ździebełko kiedy mię drapać będziesz?)
                  ~~
                  ox
                  • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:02
                    a gdzie wiaderko, jak są (po)grabki i łopatka to musi być :))
                    hmm, ździebełko, musisz się ciupeteńko posunąc, żeby pazurki pod odpowiednim
                    kątem ułożyć się mogły
                    • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:05
                      aha, posuwam się, miedniczkę mą, zamiast wiaderka udostępniając Ci całą, :)
                      ~~
                      ox
                      • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:14
                        Oxy!:))))))))

zmianę proponuję, bo mnie plecy swędza już od tego drapania :)
                        • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:17
                          aha, ale nie będę musiał wstawać? Podaj mi jeszcze pogrzebacz...
                          ~~
                          ox
                          • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:18
                            o. adorują się! normalnie się adorują Oxy z Magą.
                            • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:20
                              e-e miziamy się co najwyżej, pazurkami się miziamy ;)
                          • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:19
                            nie wystarczy jak się przełożysz nieco, tak na drugi bok
                            a z pogrzebaczem to Baloo ostatnio biegał, ale nie wiem gdzie go położył
                            • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:22
                              O nakryli nas... W sumie dobrze, bo już marznąć zacząłem
                              ~~
                              ox
                            • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:23
                              O jaki milusi ten watek sie zrobil... Maga, ja nie biegam, ja sie dostojnie
                              przemieszczam . A pogrzebacz mam, moge Was pomiziac z dzika rozkosza. O tu i
                              tu ... dobrze teraz ?
                              • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:25
                                hyhyhy! fuj! chyba - nonie? pogrzebaczem?!!!
                              • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:27
                                w trójkę się miziać będziemy??
                                aż się czerwoną podomką okryłam z wrażenia
                                i winem czerwonym oblałam
                                • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:29
                                  aha, wszyscy się zbiegli nagle nie wiedzieć czemu. Kryjmy się Maga, kryjmy się
                                  lepiej!
                                  ~~
                                  ox
                                  • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:29
                                    pod podomkę! chodu!
                                    • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:31
                                      oho! mam popkorn, kto ma kolę?
                                      • _tequila_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:33
                                        pomiziamy ich oczami?
                                        • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:37
                                          uff, duszno się tu jakoś zrobiło
                                          • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:41
                                            kserokopiarka chodzi na okrągło, to i gorąco jest ;))
                                            • piotr_c Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:08
                                              Ty też pod tą podomką ? Z kserokopiarką ??
                                • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:29
                                  znaczy, jak w trójkę, to z góry uprzedzam, na mnie proszę nie liczyć ;)))
                                  • piotr_c Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:34
                                    Misianiu, wyindywidualizowałaś sie z rozentuzjazmowanego tłumu !?
                                    • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:37
                                      aha. usiadłam na telewizorze obok Eco i patrzę ;))
                                      • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:39
                                        E-e. jak na telewizorze, to opierasz sie wlasnie o krysztal z bukiecikiem
                                        sztucznych kwiatkow. Eco nad Toba stoi
                                        • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:40
                                          nene. żadnych kryształów, fuj! piękny porcelanowy piesek patrzy na mnie
                                          wyniośle.
                                          • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:42
                                            Ależ Wy pitolicie!
                                            ~~
                                            ox
                                            • Gość: aniela Re: dziś ox stawia wszystkim IP: *.mst.gov.pl 12.02.03, 10:46
                                              z ostatniej chwili: miejsce obok eco zajal huelle, ktorego polecam sercem swoim
                                              i watroba i woreczkiem zolciowym. umilil mi wczorajsze zajecia proza swoja
                                              barwna i kwiecista, skrzyl sie pod stolem dowcip jego.
                                              • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:50
                                                aha. postawię huellego obok puszek po piwie zagranicznym na półeczce.
                                            • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:46
                                              Smolisz, Oxy ;o)
                                          • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:51
                                            misiania napisała:
                                            > nene. żadnych kryształów, fuj! piękny porcelanowy piesek patrzy na mnie
                                            > wyniośle.

sorrki Misianiu, nie zauwazylem. Ale obok za to widze kangurka. A na nim -
                                            piekny zegarek , pamiatka po ojcu ;o)
                                            • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:52
                                              Aha, czy to złoty zegarek jest może po dziadku jeszcze?
                                              ~~
                                              ox
                                              • aniela_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:53
                                                fuuuuuuj
                                                • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:55
                                                  co fuj !!! trochę tylko umazany od frytek z majonezem
                                                  • aniela_ Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:57
                                                    basia! napisała:

> co fuj !!! trochę tylko umazany od frytek z majonezem

yhy od frytek tez??? fuuuj
                                                  • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:02
                                                    aniela_ napisała:

> basia! napisała:
                                                    >
                                                    > > co fuj !!! trochę tylko umazany od frytek z majonezem
                                                    >
                                                    > yhy od frytek tez??? fuuuj

zwłaszcza ,że w daleko posuniętym procesie trawiennym ..błeee
                                            • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:55
                                              hyhy, miziasz mnie, jak widzę, zastrzykiem z adrenaliny prosto w serce, drogi
                                              Baloo?
                                              • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:57
                                                nene Misianiu, tak tylko z nostalgia pamiatki rodzinne wspominam. On
                                                rzeczywiscie po dzaidku byl, ten zegarek.
                                              • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 10:59
                                                aleale, chyba nie popelnilas jakiegos grzechu zachlannosci ?
                                                ;oD
                                                • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:01
                                                  nene, na masażu stóp poprzestałam ;)))
                                                  • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:04
                                                    No i tance. Co z tancami, mysiu-pysiu ?
                                                  • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:09
                                                    E-e Baloo. Nie "Misu-pysiu", a ptysiu z kremem!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:14
                                                    Nieno wez, upieram sie przy mysiu-pysiu, nawet jesli kto inny tak sie mizial. I
                                                    wez mi nie wpieraj, bo poznasz gniew Jego ;oD
                                                  • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:21
                                                    Może faktycznie nie wypada, żebym się tak z Tobą Baloo droczył... Pójdę lepiej
                                                    napić się kawy może.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:29
                                                    aha. w ogole to droczyc sie tak przy wszystkich jest nieladnie. Zwlaszcza
                                                    wzajemnie droczyc sie jest fuj.
                                                    A do kawy - Le Big Mac czy Royale with cheese ?
                                                  • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:36
                                                    Jeśli jesteśmy przy jedzeniu, to na przekór systemowi metrycznemu poprzestanę
                                                    na naszym rodzimym ćwierćfunicaku z serem. A do popicia wezmę o, ten pyszny
                                                    napój może. Pozwolisz?
                                                    I jak? Cieszymy się Baloo?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:48
                                                    Ech, cieszymy sie jak dziecko ;oD

mam cos dla Ciebie w zwiazku z powyzszym (moze masz, moze nie):

www.pulp-fiction.stopklatka.pl/pulpscrp.html

• oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 12:16
                                                    O, nie miałem (oniemiałem) Dzięks!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:34
                                                    aha, i dodam jeszcze, jesli sie wybierasz swoja motorynka (czy skuterem) po te
                                                    kawe. Gdy ruszasz, nie trzymaj kubka miedzy udami. Tam ciagle nie napisali, ze
                                                    nie wolno, wiec na wszelki wypadek i z czystej zyczliwosci Ci o tym przypominam.

;o)
                                                  • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:43
                                                    What? ;)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:15
                                                    o! adorują się, normalnie się adorują Baloo z Misianią
                                                  • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:21
                                                    aha. adorujemy się. a przeszkadzającym zrobimy z odwłoków jesień średniowiecza,
                                                    hyhyhy!
                                                  • baloo1 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:22
                                                    Zawiszczasz, Maga, normalnie zawiszczasz , skarzypyto bez kopyta ;oD

Taki dzisiaj adoracyjno-miziany dzionek nastal ;oD
                                                  • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:24
                                                    aha akurat, ja tu odwet jeno biorę :))
                                              • oxycort Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:00
                                                Aha. Spóźnia się ten zegarek. O trzy kiwnięcia ogonem się spóźnia dokładnie.
                                                ~~
                                                ox
                                                • misiania Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:01
                                                  hyhy, digadigading!!!
                                                  • ellen Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:03
                                                    ja tu mimochodem, skserować chciałam.
                                                  • basia! Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:04
                                                    ellen napisała:

> ja tu mimochodem, skserować chciałam.

o mimochód ,gdzie kupiłaś ?
                                                  • ellen Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:07
                                                    basia! napisała:

> ellen napisała:
                                                    >
                                                    > > ja tu mimochodem, skserować chciałam.
                                                    >
                                                    > o mimochód ,gdzie kupiłaś ?

to ignatza, zostawił mi w spadku
                                                  • maga34 Re: dziś ox stawia wszystkim 12.02.03, 11:10
                                                    ksero piętro wyżej :)
    • misiania Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:06
      pytanie mam, czy Anielo coś konkretnego polecasz? to będzie mój pierwszy raz z
      panem Huelle, wyjaśniam dociekliwość ;))))
      • baloo1 Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:09
        Limuzyna zwykl podjezdzac, ale taka sobie, slabo sie skrzy moim skromnym IMHO.

Na marginesie wspomne, ze post Ci sie w bok przesunal znagla, Misianiu.
        Nieporzadnie to wyglada ;oD
        • misiania Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:11
          aha. specjalnie z boku stanęłam, żeby mnie Aniela zauważyła. a też i w
          adorowaniu nie chciałam co poniektórym przeszkadzać;))
          • baloo1 Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:17
            O, znow sie alienujesz gruba kreska ?
            • misiania Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:22
              tylko nie grubą! tylko nie grubą! grubianin! ;))))
              • baloo1 Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:25
                Ojojoj, od razu grubijanin. Poprawiam na cienka czerwona linia. Chociaz moim
                zdaniem trudniej sie nia wyalienowac.
                ;oD
          • Gość: aniela Re: w temacie Huellego IP: *.mst.gov.pl 12.02.03, 11:25
            zwrocil moja uwage autsajdeer co zboku z gruba kreska w dloni stoi.
            otoz mercedes benz polecam najgorliwiej. przyznam sie ze tez weiser dawidka
            ominelam lukiem szerokim gdyz nie lubie historii smutnych i przygnebiajacych
            albowiem wpedzaja mnie w radykalną melancholię. a to dzielko piekne jest po
            prostu.
            • misiania Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:27
              aha. lubię takie słowa jak mercedes. i brylanty to słowo też lubię i futra :))
              • Gość: aniela Re: w temacie Huellego IP: *.mst.gov.pl 12.02.03, 11:29
                tu podobienstwo gustow odnajduje, dlatego nabylam owego mercedesa tym bardziej
                im bardziej przyslugiwala mi na niego znizka.
            • maga34 Re: w temacie Huellego 12.02.03, 11:30
              o Anielu błąd zrobiłaś omijając Dawidka, bo nawet w smutnej opowieści humor
              można wydobyć między wierszami, przeczytaj bo warto
              • Gość: aniela Re: w temacie Huellego IP: *.mst.gov.pl 12.02.03, 11:34
                a wiesz ze po tym pierwszym kontakcie z autorem nie trzeba mnie namawiac nawet-
                zwlaszcza jesli odkryje ze znizke mam (chociaz film marczewskiego na bazie
                tegoz omine jednak lukiem elipsoidalnym)
                • maga34 Re: w temacie Huellego 12.02.03, 12:24
                  film omijaj, chociaż całkiem sprawnie jest zrobiony, dużo mu brakuje do
                  adaptowanej materii i barwności opisu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka