kiciaf 26.02.03, 07:19 Właśnie dowiedziałam się niechcący zupełnie, że Adam Małysz to dekarz. No cóż nie tak sobie wyobrażam dekarza... :( Gdzie te ręce jak bochny, ten tors muskularny.... I jeszcze kolczyk w uchu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalgar Re: dekarz 26.02.03, 07:31 Serio?? ale to pewnie dlatego, że on góral, chociaż z Wisły, to góral, a górale to ogólnie łamią konweanse. Coś takiego, Adam i dekarz..hmmm..dziwny jest ten świat.. Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: dekarz 26.02.03, 08:03 a może on jest wyjątkowym dekarzem, tzn. wyjątkiem potwierdzającym regułę Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dekarz 26.02.03, 08:05 o Istota. byłam wczoraj w Twoim mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: dekarz 26.02.03, 08:10 jak ja mogłam to przeoczyć? szkoda że dopiero dzisiaj mówisz, bo zanam tu kilka interesujących miejsc :) a może mówiłaś tylko ja nie widziałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dekarz 26.02.03, 08:16 a jakoś nie mówiłam :| czasu nie stało :( Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: dekarz 26.02.03, 08:21 :( ale jakbyś się wybierałam ponownie to znasz mój adres :) zapraszam bliższe kontekty z czakramem np. godne polecenia są, chociaż on zimą jakby słabnie Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: dekarz 26.02.03, 08:02 ale on ma inne zalety :) wcale to a wcale nie mniej warte (a nawet więcej)... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dekarz 26.02.03, 08:53 On sie pewnie taki maly wydaje, bo sie go zawsze z duzej odleglosci oglada , albo na tle skoczni, albo chojakow. To dlatego... A kolczyk prawidlowy - sam widzialem dekarzy "live" i prawie kazdy mial. Moze tak ma byc i zakolczykowanie jest ich , za przeproszeniem, immanentna cecha, tych dekarzy ? Tylko po co ten praslowiansko-taksowkarski wasik ? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: dekarz 26.02.03, 08:53 nie wiem czy to wazne ale Adam w wywiadzie dla wloskiej tv stwierdzil ze kobiety nie moga skakac bo biust przeszkadza w najezdzie na prog... to troche koliduje z nasza koncepcja nowej dyscypliny: skokow pan i w parach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: dekarz 26.02.03, 09:04 jak nie kłody to progi zawsze ktoś musi rzucać Odpowiedz Link Zgłoś