Dodaj do ulubionych

Leksykon Plażowy

06.03.03, 10:33
Ja tak z myslą o nowych plażowiczach (jak zwykle filantrop ze mnie).
Może stworzymy wspólnie leksykon plażowy?
Niech każdy wpisze jakieś hasło i jego objaśnienie. Na koniec zbiore
wszystkie hasła, posortuję i uzyskamy cos w rodzaju alfabetycznego słownika.

Proszę tylko o wpisywanie w takom porządku:
X - hasło - opis na max 3 linijki.

No to ja zacznę:

P - Pitolenie - pisanie nie na temat i bez sensu; ulubione zajęcie plażowiczów

P - Piotr_c - zwany Opoką (patrz Opoka); organizator spotkań plażowych.

S - Serwer - zwykle zawieszający się; komputer centralny portalu GW. Istnieje
teoria, ze gdyby nie było Serwera, plażowanie odbywało by się bez zakłóceń.

O - Opoka - patrz Piotr_c

R - Reformatorzy - co jakis czas pojawiający sie na plaży zapaleńcy próbujacy
zreformować plażowiczów i wyeliminować pitolenie (patrz Pitolenie).
Najbardziej znanymi reformatorami byli: nowy!, neo_x i refor_mator.
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 10:40
      Przypomnę, że niektóre pojęcia zostały już objaśnione tutaj:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=3334086&a=3367957
      • vampi_r Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 10:51
        hy, nie pamiętalem tego wątku.
        czyli nieświadomie odgrzałem stary kotlet :(((.
        Bez sensu.
        • via_gra Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 10:53
          nie szkodzi. mnie taki odnowiony leksykon bardzo by sie przydał.
          • vampi_r Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 11:01
            nene. Ja nie lubię odgrzewanych kotletów.
            Jak bym mógł, to bym zamknął ten wątek.
            • Gość: aniela Re: Leksykon Plażowy IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 11:36
              aha podciagne do góry zeby kazdy mogl zobaczyc jak vampi wcina odgrzeewane
              kotlety ;)
              • misiania Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 11:42
                fuj! takie skrzepłe jeść?!! ;)
                • Gość: aniela Re: Leksykon Plażowy IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 11:44
                  yhy pociemnialy az, fe
                  • tiresias Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 11:49
                    dajcieżesz już biednemu wampiakowi żyć, złośliwe dziewuchy:)))
                    podciągam
                    • misiania Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 11:51
                      yhy. albo jak czernina w proszku, tak wygląda ten odgrzewany wątek.
                      • Gość: aniela Re: Leksykon Plażowy IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 11:54
                        jak suszona golonka bez siersci tak wygląda. jak musztarda marki Tesco po
                        obiedzie.
                        • basia! Re: Leksykon Plażowy 06.03.03, 12:43
                          coś jakby przypalonym czuć..
                          • Gość: aniela Re: Leksykon Plażowy IP: *.acn.waw.pl 12.03.03, 21:03
                            hyyh to ja moze zdejme z ognia. zeby nie umknał uwadze wątek z brodą. a jakby
                            kain szukal vampiego to ja sluze mapą.
                            • via_gra Re: Leksykon Plażowy 14.03.03, 12:03
                              to ja też podgrzeję ten kotlet.
                              Kain juz idzie.
                              • kicior99 Re: Leksykon Plażowy 14.03.03, 12:47
                                Jeszcze powinno byc
                                S - stare dobre czasy plazy
                                • Gość: aniela Re: Leksykon Plażowy IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 21:20
                                  o. juz calkiem ostyglo, pomyslalam ze wrzuce na ruszt.
                                  • vampi_r Re: Leksykon Plażowy 17.03.03, 11:25
                                    Kopcie, kopcie leżącego.
                                    • aniela_ Re: Leksykon Plażowy 17.03.03, 11:29
                                      zdejmij tylko okulary bo sie stluka ;)
                                      • via_gra Re: Leksykon Plażowy 17.03.03, 11:42
                                        ja nie bede kopac leżącego.
                                        ale jeszcze raz podgrzeję ten prawie przypalony kotlet.
                                        Broda temu wątkowi tez co raz wieksza rośnie.
                                        • Gość: aniela Re: Leksykon Plażowy IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 21:03
                                          sprawdze czy sa w niej roztocza
                                          • via_gra Re: Leksykon Plażowy 18.03.03, 10:51
                                            V - vampi_r - osobnik ktory otwiera wątki z wielką brodą i lubi odgrzewane
                                            kotlety
                                        • piotr_c Re: Leksykon Plażowy 18.03.03, 17:44
                                          Dziewczyny dajcie spokój człowiekowi. Inicjatywa taka widać jest potrzebna ,
                                          czego najlepszym dowodem jest jej powtarzalność. A chyba tylko jeden Baloo
                                          pamięta wszystko co kto i kiedy napisał.
                                          Więc albo dopisujcie hasła i linkę do starszych wersji albo dajcie wątkowi
                                          opaśc na dno.
                                          • mmpm Re: Leksykon Plażowy 18.03.03, 17:49
                                            Ja np. pamietam wszystko, co sam napisałem... ;-)
                                            • piotr_c Re: Leksykon Plażowy 18.03.03, 17:51
                                              Ale już nie to co ja napisłam :)

Do jutra.
                                              • mmpm Re: Leksykon Plażowy 18.03.03, 17:54
                                                Nie bądź taki pewien... ;-D

Pamiętaj, że wszystko, co napisałeś, może zostać wykorzystane przeciwko
                                                Tobie... ;-)
                                                • aniela_ Re: Leksykon Plażowy 19.03.03, 10:44
                                                  yhy potwierdze ze mmpmowi grzebanie w smietnikach historii nie jest obrzydliwe.
                                                  a przy okazji odkurze ten odchodzacy w zapomnienie wątek. ;)
                                          • vampi_r Re: Leksykon Plażowy 19.03.03, 12:59
                                            piotr_c napisał:

> Dziewczyny dajcie spokój człowiekowi. Inicjatywa taka widać jest potrzebna ,
                                            > czego najlepszym dowodem jest jej powtarzalność. A chyba tylko jeden Baloo
                                            > pamięta wszystko co kto i kiedy napisał.
                                            > Więc albo dopisujcie hasła i linkę do starszych wersji albo dajcie wątkowi
                                            > opaśc na dno.

Piotrze, jedyny sprawiedliwy z ciebie. Prawdziwa Opoka.
                                            • Gość: hehe Re: Leksykon Plażowy IP: *.tkb.net.pl 19.03.03, 16:01
                                              hehe [a href=humor.krakow.pl]haha[/a]
                                              • Gość: hehe Re: Leksykon Plażowy IP: *.tkb.net.pl 19.03.03, 16:04
                                                <a href=http://krakow.pl>???</a>
                                                • via_gra Re: Leksykon Plażowy 20.03.03, 10:06
                                                  tak se myśle, ze chyba czas dać jednak spokój Vampirowi. załozył wątek z broda,
                                                  poodgrzewał trochę nieświeże kotlety, ale z dobrego serca to zrobił.
                                                  co ty na to Anielo?
                                                  • nioszka Re: Leksykon Plażowy 20.03.03, 10:19
                                                    tak se myślę via_gro, że sama pisałaś że przydałby Ci się odnowiony leksykon,
                                                    więc czemu sie czepiasz vampiego?
                                                  • aniela_ Re: Leksykon Plażowy 20.03.03, 11:04
                                                    przemysle sprawe.. ;)
                                                    i dam Wam znac (na tym wątku hyyh)
                                                  • via_gra Re: Leksykon Plażowy 20.03.03, 12:59
                                                    nioszka napisała:

> tak se myślę via_gro, że sama pisałaś że przydałby Ci się odnowiony leksykon,
                                                    > więc czemu sie czepiasz vampiego?

ja mysle, że Vampir wcale sie nie gniewa.
                                                    i napisalam teraz, ze odpuszczam mu, bo zalożyl ten wątek z dobrego serca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka