Gość: mały IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 02:22 Sam tytuł "plaża" drażni zmarzniete me ciało i duszę , litości! do wiosny pieprszonej "kupa" czasu ,kudy nam do kąpielisk lubych... Nie prszeginajcie podsycacze niemiłe, sopel wam w ..smak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.03.03, 09:52 bo to plaza morska (od slowa mors ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 21:20 a najleipej kilka (rudych siostr), bo chetnych jest wiecej. najlepiej zeby to blizniaczki byly jednojajowe (zeby klotni uniknac przy przydzielaniu siostry do chetnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 22:56 yhy mam zaczać sypać? nazwiskami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:13 yhy to moze szybciej bedzie jak wymienie nicki niezainteresowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:24 aha, wlasnie przed sekunda doslownie zmienilam zdanie. miedzy jednym lykiem herbaty a drugim. nie wiem czy nie zamienilam porsze na gorsze przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:28 a nene tymi gestapowskimi metodami nie wydusisz ze mnie nicka mmpma np Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:30 Jesteś twarda, nic mi nie mówisz. Jakich jeszcze nicków byś mi nie zdradziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:30 najprawdopodobniej nie pisnelabym slowka ani o baloo ani o oxycorcie. za zadne pieniadze bym ich nie zdradzila Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:31 muszę CI przyznać że przy Tobie Roman Bratny to masło w ciepły dzień. Opowiedz mi jeszcze, cobym mógł Cię podziwiać i do Ciebie sekretnie wzdychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:34 nene nie musisz sie tak sekrecic z tym wzdychaniem wcale. ps. aha a taki rigel? co wiemy wlasciwie o jego preferencjach w zakresie kolorów? w ogole on dziwny jest w tym prochowcu z podniesionym kolnierzem i kapeluszu w upalny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:36 Jeśli powiesz mi coś więcej, będę wzdychał na wszystkich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:38 nene neistety tajemnice zabralam do grobu, w ktorym czasowo nie przebywam, co wynika jasno z mojego dowodu osobistego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:38 alealeale po jakich forach grasujesz zamiast ojczyznianej plazy stzrec i bronic? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:45 ja tylko jestem oddziałem dalekiego zwiadu. A na jakich to niby forach mnie wypatrzyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:51 aha a w ktorym kierunku patrzec powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:52 nene, to ja się pytamw którym już patrzyłaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:55 aha odwracasz moze kota smierdzaca częscia w moim kierunku? ps. jaki byl wzor na policzenie jaki procent z kwoty stanowi jakas nizsza wartosc? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 17.03.03, 00:14 chciałbym zaznczyć, że ten wzór ma zastosowanie ni tylko w przypadku gdy niższa wartość < kwota, ale ogólnie aż do kwoty >= 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:16 yyy (zagralam na zwloke jak jankiel na cymbalach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:12 ehh sama zdazylam to wyprowadzic w drodze mozlonych prob i oczywistych bledow. policzylam, przywolalam wlasciwe podstawy moge isc spac. a Tobie jaki brud na sumieniu nie pozwala zasnac? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 17.03.03, 00:20 Aż wolałabys nie wiedzieć. A raczej wolałbym żeby inni nie wiedzieli. Rozumiesz. Gdybyśmy się jednak spotkali w jakims bardziej ustronnym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:22 aha np w Ustroniu Morskim, ustronnym ze swej istoty, na co nazwa wskazuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:22 a poza tym tu sami swoi, mow smialo kazdy zabierze tajemnice do wlasnego grobu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:31 Ciii! Nie przeszkadzaj mi w nieprzesłuchiwaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:31 nene ja licze koszty na kalkulatorze obok Odpowiedz Link Zgłoś