IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 02:22
Sam tytuł "plaża" drażni zmarzniete me ciało i duszę , litości! do wiosny
pieprszonej "kupa" czasu ,kudy nam do kąpielisk lubych...
Nie prszeginajcie podsycacze niemiłe, sopel wam w ..smak!
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.03.03, 09:52
      bo to plaza morska (od slowa mors ;)
    • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 11:26
      Mały, masz może jakąś fajną rudą siostrę?
      • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 21:20
        a najleipej kilka (rudych siostr), bo chetnych jest wiecej. najlepiej zeby to
        blizniaczki byly jednojajowe (zeby klotni uniknac przy przydzielaniu siostry
        do chetnego)
        • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 22:55
          O, kto jeszcze łasy na rudzielce?
          • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 22:56
            yhy mam zaczać sypać? nazwiskami?
            • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:07
              nickami wystarczy.
              • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:13
                yhy to moze szybciej bedzie jak wymienie nicki niezainteresowane ;)
                • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:17
                  śmiało :-)
                  • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:24
                    aha, wlasnie przed sekunda doslownie zmienilam zdanie. miedzy jednym lykiem
                    herbaty a drugim. nie wiem czy nie zamienilam porsze na gorsze przypadkiem
                    • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:26
                      czyli nikt, rozumiem, hyhy
                      • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:28
                        a nene tymi gestapowskimi metodami nie wydusisz ze mnie nicka mmpma np
                        • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:30
                          Jesteś twarda, nic mi nie mówisz. Jakich jeszcze nicków
                          byś mi nie zdradziła?
                          • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:30
                            najprawdopodobniej nie pisnelabym slowka ani o baloo ani o oxycorcie. za zadne
                            pieniadze bym ich nie zdradzila
                            • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:31
                              muszę CI przyznać że przy Tobie Roman Bratny to masło w
                              ciepły dzień. Opowiedz mi jeszcze, cobym mógł Cię
                              podziwiać i do Ciebie sekretnie wzdychać.
                              • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:34
                                nene nie musisz sie tak sekrecic z tym wzdychaniem wcale.

ps. aha a taki rigel? co wiemy wlasciwie o jego preferencjach w zakresie
                                kolorów? w ogole on dziwny jest w tym prochowcu z podniesionym kolnierzem i
                                kapeluszu w upalny dzien
                                • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:36
                                  Jeśli powiesz mi coś więcej, będę wzdychał na wszystkich
                                  forach.
                                  • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:38
                                    nene neistety tajemnice zabralam do grobu, w ktorym czasowo nie przebywam, co
                                    wynika jasno z mojego dowodu osobistego
                                    • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:38
                                      alealeale po jakich forach grasujesz zamiast ojczyznianej plazy stzrec i
                                      bronic?
                                      • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:45
                                        ja tylko jestem oddziałem dalekiego zwiadu. A na jakich
                                        to niby forach mnie wypatrzyłaś?
                                        • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:51
                                          aha a w ktorym kierunku patrzec powinnam?
                                          • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:52
                                            nene, to ja się pytamw którym już patrzyłaś :-)
                                            • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:55
                                              aha odwracasz moze kota smierdzaca częscia w moim kierunku?

ps. jaki byl wzor na policzenie jaki procent z kwoty stanowi jakas nizsza
                                              wartosc?
                                              • ignatz Re: klątwa 17.03.03, 00:11
                                                (niższa kwota/wartość)*100%
                                                • ignatz Re: klątwa 17.03.03, 00:11
                                                  sory:
                                                  (niższa wartość/kwota)*100%
                                                  • ignatz Re: klątwa 17.03.03, 00:14
                                                    chciałbym zaznczyć, że ten wzór ma zastosowanie ni tylko
                                                    w przypadku gdy niższa wartość < kwota, ale ogólnie aż do
                                                    kwoty >= 0
                                                  • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:16
                                                    yyy (zagralam na zwloke jak jankiel na cymbalach)
                                                • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:12
                                                  ehh sama zdazylam to wyprowadzic w drodze mozlonych prob i oczywistych bledow.
                                                  policzylam, przywolalam wlasciwe podstawy moge isc spac.
                                                  a Tobie jaki brud na sumieniu nie pozwala zasnac?
                                                  • ignatz Re: klątwa 17.03.03, 00:20
                                                    Aż wolałabys nie wiedzieć. A raczej wolałbym żeby inni
                                                    nie wiedzieli. Rozumiesz. Gdybyśmy się jednak spotkali w
                                                    jakims bardziej ustronnym miejscu...
                                                  • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:22
                                                    aha np w Ustroniu Morskim, ustronnym ze swej istoty, na co nazwa wskazuje ;)
                                                  • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 00:22
                                                    a poza tym tu sami swoi, mow smialo kazdy zabierze tajemnice do wlasnego
                                                    grobu :)
                      • kalgar Re: klątwa 16.03.03, 23:29
                        o! rozmawiacie sobie
                        • ignatz Re: klątwa 16.03.03, 23:31
                          Ciii! Nie przeszkadzaj mi w nieprzesłuchiwaniu!
                        • Gość: aniela Re: klątwa IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:31
                          nene ja licze koszty na kalkulatorze obok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka