Dodaj do ulubionych

dzie Gagatek?

19.03.03, 11:34
bo wziął i zniknął był.
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 11:37
      aha typowy kochas. jest pewnie dzies w Sinej Dali.
      ale mi tez brakuje jego cudownej poligamicznosci
      • the_ladybird Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 11:42
        no. i dlaczego tylko on to potrafi?
      • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 11:42
        poranne majaki?
        witam
        • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 11:46
          witak kwik. jestes jedyna s grona nieuwiedziona przez gagatka szczesciaro (albo
          przeciwnie ;)
          • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 11:54
            s wino-grona? apropos wina: zawsze za, niekoniecznie przeciw:)

ps. na ucho (a imie jego 4,4? nie sledze na biezaco:)
            • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 11:59
              nene to gagatek trzeci, uroczy lowelasik, ujmujący za serce żigoalczek ;)
              • the_ladybird Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:00
                taktak. i śliczniusi taki, że aż mniamuśny ;)
                • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:03
                  gladziusi w dotyku przy tem
                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:05
                    a papusny?
                    • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:06
                      yhyhyh mowie Ci, pyszotka ;))
                      • czarnajagoda Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:16
                        jaka tam pyszorka,okropnościwość!!! nie wiem czym się tak zachwycacie... to
                        chyba po prostu nadaktyność hormonów na wiosnę
                        • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:20
                          czyzby czyzyki roztanczone w koronach? ciemnosc widze, ciemnosc...
                          • czarnajagoda Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:28
                            kwik napisała:

> ciemnosc widze, ciemnosc...
                            czyżby blask plażowego sońca Cię oślepił??
                            • Gość: aniela Re: dzie Gagatek? IP: *.mst.gov.pl 19.03.03, 12:31
                              a tam nie zerwal Cie gagatek z krzaczka to nie wiesz co mowisz jagodo
                              • czarnajagoda Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:34
                                z opisów gagatka wnoszę, że powodów do zmartwienia w związku z tym faktem (czy
                                też brakiem faktu), mieć nie powinnam
                                • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:35
                                  aha nieodroznilas widze ziarna od plew, jak mlody wrobel postepujesz
                                  • czarnajagoda Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:40
                                    więc mnie oświeć, czy ten gagatek to ziarno, bo mnie się zdaje plewą być raczej
                                    • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:52
                                      ziarno w twardej lupinie, ktora jeszcze nie wydala na swiat owocu:P
                                      • czarnajagoda Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:02
                                        czyli jakko rzekłam na początku - okropnościowość
                                        • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:07
                                          twoj optymizm jest zarazliwy. wiem cos o tym :P
                          • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:39
                            aha droga Kwik nie widzialam Cie na liscie obecnosci na spotkaniu plazowym. idz
                            sie parafnąć bo nieobecnosci nie usprawiedliwiamy :)

ps. cazrnejjagody powyzsze dotyczy rowniez

• czarnajagoda Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:44
                              aniela_ napisała:

> ps. cazrnejjagody powyzsze dotyczy rowniez
                              wzrok Twój, Aniele cosik szwankuje
                              • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 12:51
                                skromnym mym zdaniem jeszcze zbyt swieze nie-rany :)
                                ale dziekuje za troske. pamietac bede obudzona polnocnym rykiem dziatek po
                                sasiedzku :)
                                • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:09
                                  aha czy w ten zawoalowany sposob chcesz powiedziec ze nie bedzie okzji zeby
                                  Twoje nie-rany osobiscie solą nieziemi posupać?
                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:12
                                    22 moje rany beda zamkniete i zaplastrowane.
                                    nastepnym razem - z wielka ochota (+srodmiesciem, a na deser zoliborz)
                                    • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:14
                                      aha bo misisz nam sie dac poznac z kazdej swojej najslabszej strony zebysmy
                                      wiedzieli gdzie dzgac i nakluwac ;)
                                      • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:31
                                        wiedzialam, ze mozna na ciebie liczyc
                                        i ze wiesz o co szura kapciami bez podeszw :)
                                        • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:34
                                          a nene bolesne szuranie po piecie achillesa to zdecydowanie nie moja
                                          specjalnosc. :) a ze poznalam Cie po owocach na razie rozumem czystym
                                          chcialabym ich istnienie dodowem empirycznym podeprzec jakims.:)
                                          • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:37
                                            anielu, czyzbys jablkiem od szatana sie podpierala postem powyzszym? :)
                                            • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:40
                                              a nene bronmniepanieboze zeby charakteryzowalo mnie jablko adama umiejscowione
                                              gdzies na szyi labedziej. powiedzialam co wiedzialam po prostu :)
                                              • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:43
                                                jawiemjawiem. wodzenie na pokuszenie :P
                                                • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:45
                                                  nene raczej zbawiam od wszelkiego złego.kazdy moze zaswiadczyc
                                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:47
                                                    jawiemjawiem. ino zartuje.

ps. notarialnie? :)
                                                  • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:49
                                                    bardziej notorycznie niz notarialnie. za odrobine pazłotka.
                                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:52
                                                    czy dzis jest takze kolejny dzien swistaka? :P
                                                  • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 13:58
                                                    aha. i tak juz od 2 lutego bez chwili przerwy.
                                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:04
                                                    ale z przerwa na chwile. lub dwie, w ramach dawki szalenstwa :)
                                                  • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:08
                                                    . minely mnie jakies chwile sazlenstwa? przybliz mi temat moze:)
                                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:13
                                                    chwile szalenstwa zdarzaja sie w dzienjakcodzien. np. budzik jest ich
                                                    karygodnym sprawca i zadne "w zawieszeniu" mu nie straszne :)

• aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:19
                                                    aha ja w tej szczesliwej jestem sytuacji ze budzona jestem zapachem kawy jak z
                                                    reklamy jakobsa po ktora zmierzam sciezką usypaną z platkow roz hyyh (noco?)
                                                  • piotr_c Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:39
                                                    Budzi cię zapach kawy z pracowego expresu ?
                                                  • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:42
                                                    z pracowego tez mnie budzi ale nie rano :)
                                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:49
                                                    pracujesz w nocnej zmianie bluesa? :P
                                                  • piotr_c Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:49
                                                    ... i bez płatków róż :(
                                                  • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 14:56
                                                    aha bez. ale nic straconego ;)
                                                    znaczy w n.z.b. nie pracuje ale niejedna podroz ze slawkiem w. nas lączy (ze
                                                    sieniezobowiazujaco pochwale i pobryluje chwile swietlem odbitym swiecac ;)
                                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 15:05

bez tez jest mily w dotyku i powonieniu:)
                                                  • aniela_ Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 15:14
                                                    ale przynosi pecha. tredowatej przyniosl
                                                  • kwik Re: dzie Gagatek? 19.03.03, 15:24
                                                    czyli nam niegrozny :) nawet iwan zwany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka