aniela_ 03.12.01, 12:52 tużtuż przypominam. skrzynia na prezenty leży w prawym kącie na zapleczu. teraz okaże się czy jesteście fałszywymi przyjaciółmi. a ja zawsze myślałam że nie ma to jak przyjaciele z forum. lepsi niż z wojska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nanta!!! Re: urodziny Anieli IP: 19.150.112.* 03.12.01, 13:19 jesli urodziny tuztuz to zyczen jeszcze nie skladam a prezent przyniose jak mnie na impreze zaprosisz. Ze soba przytargam wielki bukiet kwiatow i dekarza z rekami wielkimi jak bochny chleba kawalkiem sledzia na podbrodku i tlustymi paluszkami.... on bedzie prezentem, nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: urodziny Anieli 03.12.01, 13:23 Aniele, ode mnie dostaniesz tort ze swieczkami w odpowiedniej ilosci.... 84 to chyba nie za mało... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: urodziny Anieli 03.12.01, 13:42 Anielu , przyjmij ode mnie asekuracyjna uprząż dla alpinistów. Zwykłaś obserwowac dyskusje z pod sufitu a tu czasem takie rzeczy sie dzieja że człowiek , wróć, anioł moze osłupieć i spaść , plus odrobina anielskiej cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: urodziny Anieli IP: *.mst.gov.pl 03.12.01, 14:03 łaskawym spoglądam okiem na składających dary. rigel nie do Ciebie mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: urodziny Anieli IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 14:14 Droga Anielu, w związku z tym ,że mam znajomości wśród górników,skrzynię zapełniłam Ci węglem (musisz trochę poczekać to węgiel zamieni się w diamenty) , a dodatkowo przyniosłam Ci coś słodkiego - żelki (wyłącznie niebieskie) :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libra7 Re: urodziny Anieli 03.12.01, 21:18 Nietaktem byloby zyczyc Ci sto lat. Zycze Ci wiec co najmniej tyle ile ma Dab Bartek. ;-))))))))) W prezencie zapas swiezych bateryjek do aureoli (tj. nimbu). Migajace swiatlo zle na oczy wplywa... i jeszcze mrecka z riglem pomylisz... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: urodziny Anieli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 00:21 Zyczenia wszystkiego najlepszego składam. Skrzynkę napoju dawniej J-23 zwanego przynoszę, borzole made in Poland. podobno twoje ulubione. toast w bramie za rogiem wznieść czym będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:02 Życzę Ci kolejnych 948 lat w zdrowiu i poMYŚLności. Wenus Ci sprzyja. Uważaj na lody malinowe... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:05 dementuję jakobym miała dziś czy wczoraj urodziny. ponieważ sa tuztuz ostrzegałam przd nimi zblizajacymi sie. żebyscie mieli zaoszczedzone funciaki kiedy przyjdą znienacka. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:11 Do urodzinowych serdeczności się podłączam. A i prezent niebelejaki mam pod pazuchą. Ofiaruję Ci Anielu zwiewną rusałczą podomkę, ręcznie dzierganą z anielskiego włosia. Podomka posiada obszerny wyściełany kapiszon z wbudowanym pokrowcem na nimb. Mankiety i pasek wykończone są futrem szczura, a szczur trutką. Obszerne kieszenie pomieszczą trzy butelki borzole każda, a osobną, specjalną wewnętrzną kieszonkę zaprojektowano na tuzin małpek, lub kabzę uczciwie nabitą bezprawnie zwindykowanymi srebrnikami. Żyj nam Anielu stosunkowo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:17 mozliwe że za krótko w wojsku byłam ale nieufnie patrzę na ten prezent i życzenia stosunkowe... nie wiem co o tym myslec, na wszelki wypadek sie nie wzruszę i podziękuję zdawkowo i grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: urodziny Anieli IP: 217.8.191.* 04.12.01, 09:29 Kochana Anielo, Spozniony, ale serdeczny i kochajacy roro sklada ci moc goracych pocalunkow i w prezencie koperte wypchana do granic mozliwosci (wiem, ze bilety NBP najbardziej cie uraduja). Ten bialy proszek, to tylko maka, bez paniki - wlasnie pieklem tort dla ciebie. P.S. A ja myslalem, ze anioly nie maja urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:30 Ty się nie zastanawiaj nad sensem życzeń, tylko z marszu siegaj do kieszeni prezentu. Wyliczając szczególną ich funkcjonalność, pojemność i sposób ich zagospodarowania - nie strzępiłem klawiatury po próżnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:35 hehehehe :))) kochani, prezenty wezme razem z kieszeniami i zawartoscią bo jetsem pazerna. ale ostrzegalam urodziny mam nie wczoraj nie dzis i nie jutro nawet. to probny alarm byl. ku przestrodze i zawczasu przypomnialam. do roro- dzien w ktorym wlewa sie majonez w transparentna powlokę jest dniem urodzin aniola (taktak oxy, pamietliwa jestem jak slonica) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:41 Ależ to pięknie opisałaś. To lepsze niż narodziny Wenus z morskiej piany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: urodziny Anieli IP: 217.8.191.* 04.12.01, 09:48 To ty nie masz dzis urodzin? Ani wczoraj ?!!! To oddawaj prezent. Nie, to zart. Zawartosc koperty juz odzalowalem. Zbieralem przez rok po 10 zl. No i tak sie uzbieralo.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:50 niech Cię rorku ucałuję tłustymi od majonezu ustami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: urodziny Anieli IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 09:46 Pięknie się kłócicie .. ale muszę na chwilę Wam przerwać . Aniela pożycz trochę majonezu, bo mi do sałatki zabrakło;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:48 to mgła basia, mgła :) wzięta mylnie za majonez przez głodnego co mu chleb na myśli oxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: urodziny Anieli IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 09:54 aniela_ napisał(a): > to mgła basia, mgła :) wzięta mylnie za majonez przez głodnego co mu chleb na > myśli oxa. ...chleb z majonezem, ok ..oxy ,maszu tu jeszcze szynkę i pomidorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: urodziny Anieli 04.12.01, 10:04 Dziękuję Ci Basiu Stokrotko, ale właśnie poszczę. A to długotrwały post jest. To zapewne stąd mam te wizje. Wizje TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: urodziny Anieli IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 10:06 oxycort napisał(a): > Dziękuję Ci Basiu Stokrotko, ale właśnie poszczę. A to długotrwały post jest. > To zapewne stąd mam te wizje. Wizje TV. teraz jest adwent ..post jest przed Wielkanocą;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: urodziny Anieli 04.12.01, 09:54 Taaa, Mgła! A jak się nazywa to, co teraz Roro ukradkiem ściera z policzka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: urodziny Anieli 04.12.01, 10:41 aha na pobocza tematu mnie zwodniczo ciągniesz. tematem kosmetyczno-zakupowym oko moje czujne chcesz zamydlić. ps. niebawem świąteczne zakupy więc pilniczek miej na podoredziu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Chcialem zdementowac IP: 157.25.88.* 04.12.01, 12:48 Chcialem zdementowac plotki jakoby Aniela miala urodziny. Aniela jest od zawsze, wiec urodzin miec nie moze. Z powazaniem Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Chcialem zdementowac IP: *.mst.gov.pl 04.12.01, 13:24 i nie bądź zawistny i czekaj az i na Ciebie przyjdzie kolej. chyba że sie nie rodziles, tylko jestes np z kapusty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Chcialem zdementowac IP: 157.25.88.* 04.12.01, 13:30 Jakąś prowokację wietrzę z tą kapustą, ale przejdę i udam, że nie zauważyłem, może też nie zauważy... Prezent ode mnie lezy przy skrzyni, bo sie nie zmiescil. Z niebieską kokardą i nizręcznie nabazgranym napisem - dla Anieli... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Chcialem zdementowac 04.12.01, 13:42 aha czy to coś dużego i drogiego dośc nawet ekskluzywnego jak na taką okazję> zbyt luksusowego żeby wypadało mi przyjąc ale i tak przyjmę z chciwości? czy to cos takiego włąsnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Chcialem zdementowac IP: 157.25.88.* 04.12.01, 13:49 jak roztworzysz zablysnie, jak i Twoje oczęta blaskiem gwiazd i inszych jasności. Ino się nie waż przed terminem otwierać - zgryźć się musi inaczej % nie będzie trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Chcialem zdementowac 04.12.01, 14:21 Pewnikiem to jakowaś lokata terminowa, z wolnym od podatku oprocentowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Uwaga Uwaga Oglaszam!!! IP: 217.8.191.* 04.12.01, 17:00 Ja tez bede mial urodziny. Teraz juz czekam na prezenty. Co prawda urodziny mam dopiero w przyszlym roku na jesieni, ale... jak Aniela moze, to ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Uwaga Uwaga Oglaszam!!! 05.12.01, 16:46 Pytanie zasadnicze mi się nasunęło Czy wiek anieli liczy się od daty zostania aniołem czy od daty urodzenia? Bo jeżeli od daty pozostania aniołem to się powinno chyba nazywać nieco inaczej... I w ogóle jak powstają anioły? Rodzą się? Czy amorek to stadium rozwojowe anioła? A co z rodzicami? A może partenogeneza? Czy ktoś biegły w tej kwesti może udzielić odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Uwaga Uwaga Oglaszam!!! IP: 217.8.191.* 05.12.01, 16:56 Skad sie biora anioly? Czy anioly maja plec? Jak dlugo zyja? Czym sie odzywiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: urodziny Anieli - chlodniej 05.12.01, 17:00 dorzucam cos do skrzyni z prezentami: ofiarowuje klimatyzator - jezeli okazesz sie upadlym aniolem (co sugeruja niektore media) i skieruja cie... no wiesz gdzie, na pewno sie przyda! uff, jak goraco, he, he! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: urodziny Anieli IP: *.ci.uw.edu.pl 05.12.01, 17:13 nie badzcie drobiazgowi, rzecz ne w datach a w cenie prezentow. najbardziej podobaja mi sie te ekskluzywne. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: urodziny Anieli IP: 217.8.191.* 05.12.01, 17:50 Gość portalu: aniela napisał(a): > nie badzcie drobiazgowi, rzecz ne w datach a w cenie prezentow. najbardziej > podobaja mi sie te ekskluzywne. pozdr. To ja ci ofiaruje siebie. Jestem bezcenny i ekskluzywny. Nikt mnie nie przebije. Na dokladke dorzuce jeszcze srebrniki i litr domowej nalewki. Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: urodziny Anieli 05.12.01, 18:04 anielu droga ofiarowuje siebie i flaszke tego bimberku co zaraz popedze a na ktory dostalem przed chwila przepis - oj zabalujemy do nowego roku ho ho :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: urodziny Anieli IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.12.01, 07:52 co za woytas? legitymował go ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: urodziny Anieli IP: 217.8.191.* 07.12.01, 18:12 Gość portalu: aniela napisał(a): > co za woytas? legitymował go ktoś? To zwykly oszust. W watku "co chcesz dostac na gwiazdke czy pod choinke" romansuje z nanta. Nawet zamowil ja jako swoj prezent. Uwazaj Aniele... Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: urodziny Anieli 07.12.01, 18:20 jaki oszust he? - poprostu atakuje na 2 fronty - jedna nie wezmie mnie to moze zrobi to druga - no jesli beda obydwie to hem hem.. :)~ Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: urodziny Anieli 08.12.01, 09:21 oszust zwany matrymonialnym? nene nie stawiaj mnie frontalnie z nantą Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: urodziny Anieli 08.12.01, 13:11 kazda z was bedzie na innym froncie dzialania - wojna jajnikow jest straszna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: to dzis IP: 195.205.13.* 10.12.01, 14:18 o ile to nie jest nastepna podstepna prowokacja to ja poprosze kogos do pomocy bo ledwo ciagne za soba barek obficie wypelniony trunkami rozmaitymi. A tu z kokarda - niespodzianka Piekny, ogorzaly i z dlonmi jak bochny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: to dzis IP: 195.205.13.* 10.12.01, 14:18 o ile to nie jest nastepna podstepna prowokacja to ja poprosze kogos do pomocy bo ledwo ciagne za soba barek obficie wypelniony trunkami rozmaitymi. A tu z kokarda - niespodzianka Piekny, ogorzaly i z dlonmi jak bochny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: to dzis IP: *.mst.gov.pl 10.12.01, 14:36 aha dziekuje i przechodz dalej kolejka z prezentami stoi widze Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: to dzis 10.12.01, 15:49 No nie. Ja się już raz wykosztowałem, cóż poradzę, że to falstart był? Czy nie jesteś jednak aby zbyt zachłanna Anielu? A podomkę to jeszcze pamietasz, czy też osuszywszy zawarość kieszeni i wytarłszy ją nieco na łokciach - wsadziłaś w karton z napisem: "do wydania sierotom"? Na wszelki wypadek odśpiewam jednak "hepi berzdej tuju" I tak z pewnym lękiem podszyty to czynię. Któż bowiem zaręczy, czy nie dowiemy się znienacka, że Twoje urodziny wypadają - dajmy na to - za 3 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: to dzis 10.12.01, 16:27 oxy co taki sknerus jestes? jeszcze swieta przez nami i tez prezenty... Aniela czy Ty wogole zagladalas do tej skrzyni? I jak sie prezentuje pod kokarda prezent ode mnie - czy aby nie mdly ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: to dzis IP: 217.8.191.* 10.12.01, 17:13 No to ja wznoise toast za zdrowie naszego aniolka: Rosnij nam duza i okraglutka, oby twego jezyka nikt nie zdolal utemperowac, obys znalazla bladego/ogorzalego faceta/facetow z milionem/milionami zl/$, (niepotrzebne skreslic). I zebys dlugo nam umilala zycie w naszej forumowej komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: to dzis 11.12.01, 09:15 aha prezenty schowałam na zapleczu. wiecie sami. ludzie dzis kradną na potęgę... roro: wolałabym namacalny i kosztowny prezent niz życzenia niepobożne. zamykam wątek, po urodzinach została tylko migrena. i rok więcej od od daty w metryce urodzenia licząc. Odpowiedz Link Zgłoś