misiania 17.07.03, 11:11 nową widzę w adresie. czy to są może mury z zębami krat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Ikonkę 17.07.03, 11:17 Ze co niby ? Ten czarny kwadracik w kropki bordo , z czego jedna biala ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ikonkę 17.07.03, 11:20 aha. każdy widzi, co mu wyobraźnia dyktuje. ja widzę kraty. ja mam jeszcze tydzień i dwa dni do urlopu... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ikonkę 17.07.03, 11:23 No ale przeciez to znaczek prawie tak stary, jak netowe wydanie Gazety (przesadzilem niewiele). Wiec ossohozzi ? ;o) A ja juz tylko 1,5 tygodnia i 1500 km Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ikonkę 17.07.03, 11:44 Znaczy - Cud ! I wot, mamy i Cudowna Ikonke na Plazy. Wolac ksiedza ! Najlepiej Dyrektora wraz z ekspertem i sluchaczami ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ikonkę 17.07.03, 11:52 Gorsze takie co pojawia sie i NIE znika. www.marketer.pl/index.php?pg=mms&msgnr=1468 Znalazlem te strone i ze smiechu pekne zaraz: np. www.marketer.pl/index.php?pg=mms&msgnr=1477 Ta skladnia: Dobra cena i dobre doświadczenia warunkiem lojalności klientów online Jakbym slyszal: Sojusz i wspolpraca ze Zwiazkiem Radzieckim gwarancja pokoju w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ikonkę 17.07.03, 12:01 A tu moja ulubiona strona: www.korea-dpr.com/poland/ Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ikonkę 17.07.03, 12:01 ad. 1 - to jest to cos, co sie zaczelo fon cajt cu cajt pojawiac w GW i zaslaniac gazete ? jakbym zlapal tego sukinsyna , ktory wymyslil ten milowy krok do przodu w dorobku reklamy internetowej, to by sie migiem przekwalifikowal na kioskarza warzywnego, na umowe o dzielo, ofkoz. Albo bym mu kazal uzywac Netu tylko ze stronami uzywajacymi takich reklam. [...] jeden , zlamany. ad. 2 - to ta sama szkola. Korzenie, tradycja, te rzeczy ... no cos, o co sie dba i co sie kultywuje, walczac z Narodem o lepsze jutro (swojej firmy , oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ikonkę 17.07.03, 12:10 Ad 1. Trzeba miec rozsadna przegladarke, w zadnym wypadku IE Ad 2. Wdrazac, wcielac, tworczo sie angazowac, wcielac uchwaly, programy, odpowiadac na wyzwania rzeczywistosci, sztandar wyprowadzic, sorry - we were wrong, evil grim :-~Ä Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ikonkę 17.07.03, 12:07 aha, a nie możnaby steścić tego w formie bryka np? (ciekawe co u Emuli?...) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Ikonkę 17.07.03, 12:16 Emusia podpaliła dom babci, poderwała Norge Angels i pędzi na Ducati na Nordkap Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ikonkę 17.07.03, 12:19 Na Nordkap? Tam pelno Niemcow i Holendrow, a widac cos chyba przez trzy dni w roku. Wtedy te ladne pocztowki robia :-) Co mnie tak dzis na narzekanie na marketing wzielo? :-() Jedni na Nordkap a inni na obiad. Przeczytamy sie przy kawie. Odpowiedz Link Zgłoś