misiania 24.07.03, 12:18 będę nasłuchiwać szumu fal i skrzypienia plażowego piasku. od najbliższego poniedziałku przez dwa tygodnie tak właśnie czynić będę. akurat mam chwilkę, żeby poplażować i się pożegnać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: Z oddali 24.07.03, 12:22 A jutro? Bo ja już od jutra goszczę w odległych stronach... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Z oddali 24.07.03, 12:23 Wyciagajac z zelazna, chromowana na wierzchu logika wnioski: jedziesz w gory, Szara N. Skad my wszyscy. Uwazaj na swistaki. I wroc z nowymi silami do dzailan an rzecz wzrostu GNP/PHB. B/Y Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Z oddali 24.07.03, 12:25 na razie macam ostrożnie ten mój urlop, jak coś obcego macam. pogrzebaczem go miziam i palce wkładam w rany bo weń nie wierzę prawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: Z oddali 24.07.03, 12:28 Misianiu odpoczywaj ile wlezie... ja od poniedzialku mam wtopione w plecy pazury ciura i nawet nie mialam kiedy przywitac szacownego grona po 2 tygodniach slodkiego lenistwa... kiedy to zlecialo? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Z oddali 24.07.03, 12:30 o, wydawało mi się że widziałam Tekilkę... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: Z oddali 24.07.03, 12:32 :)))) czesc i czolem! Melduje sie na plazy i moge odzielic sie naładowanymi bateriami Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Z oddali 24.07.03, 12:41 znaczy, jak mi wróci zdolność postrzegania otoczenia przyjaznego, którą tracę intensywniej z każdym przeurlopowym dniem, to się zastanowię. czy wspominałam już może, że większa część ludności świata do kretyni? trafiłam właśnie na całą ich ławicę. tak tylko mówię w przestrzeń bezimienną. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Z oddali 24.07.03, 12:43 hyyhyh na wszelki wypadek przesiadlam sie z przestrzeni ustepujac miejsca ławicom kretynow :) a wiesz juz w ktorym kierunku przed nimi uciekniesz? i czy beda to cieple kraje o nazwach na t jak teneryfa tunecja teszele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Z oddali 24.07.03, 12:48 znaczy chciałoby się powiedzieć, że wyjeżdżam do wód, ale uczciwie przyznaję, że będą to tzw. glinianki. znaczy - taki wiejski basen ;) nawis inflacyjny przysługujący mi na lipiec przeputałam gdzieś w maju, co miało wpływ na klasę kąpieliska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Z oddali 24.07.03, 12:53 o. czy to ma cos wspolnego ze spa wypoczynkiem po ktorym jeszcze pieniejsza i jeszzce mlodsza wrocisz? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Z oddali 24.07.03, 13:20 aha. np. skórę na nogach mam już młodszą o kilka celulitów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Z oddali 24.07.03, 12:54 Gratulacje, To tylko uważaj na glinianym brzegu glinianki. Z bieszczadzkich doświadczeń wiem, że można sie przemieścić z szybkością 4m/s w stronę wody. Zupelnie nieoczekiwanie i nieplanowo :). Na ogół na siedzeniu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Z oddali 24.07.03, 13:20 to są bardzo fajne glinianki o piaszczystych brzegach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Z oddali 24.07.03, 13:45 może jakiegoś fajnego glinę spotkasz pozdrowienia i do miłego:) ps.skorzystam z wątku misi i przywitam tequilkę.Witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Z oddali 24.07.03, 23:33 Misiania. Milego gliniankowania zycze, bochnolapych gliniarzy i takich tam roznych zyczy B. w sosie ciurkowym. Golebia pilnego wyslalem, ale nie jestem pewien czy doleci. B. PS : hehe, ławice kretynow, to brzmi calkiem jak stada greenhornow ;o) Do tego dodajmy te fiordy, co to z reki jedza ... pieknie rosnie plazowa menazeria ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Z oddali 25.07.03, 08:40 Dzięki, Baloo, gołąbek doleciał. przywiązałam mu wiadomość do nóżki i odesłałam do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Z oddali - coraz blizej IP: *.bmts.com 25.07.03, 21:09 Szu-szu - tak szumia fale, skrzyp-skrzyp - to piasek juz skrzypi z niecierpliwosci, a moze z niedosmarowania olejkiem do wypalania sie. Pysznego wakacjowania. !!! Odpowiedz Link Zgłoś