Dodaj do ulubionych

LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!!

01.08.03, 21:20
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=7257091
Obserwuj wątek
    • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 01.08.03, 22:11
      Ciekawe za kim?? Bo jak czytam to wszystko, to tylko jednego kandydata widzę...
      Ale chyba bez sensu jest wysylanie za nim listu gończego, bo raczej niewiele to
      zmieni ;PPPP
      • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 09:08
        najważniejsze niewidocznym dla oczu, pozory zwykle mylą...;)
        • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:07
          Z przykrością stwierdzam, że akurat w tym przypadku nie mylą, zdaje się :)))))
          • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:11
            człowiek uczy się na błędach...;)
            • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:15
              Człowiek tak, a dlaczego nie Ty ????
              • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:17
                zważywszy na niektórych panów, jeszcze trochę,a na panie się przerzucę w
                fascynation...;)
                • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:18
                  Wybór należy do Ciebie, a Panowie tylko mogą na tym zyskać :PPP
                  • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:20
                    widzisz tu jakichś???...:P
                    • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:21
                      Ja tak, ale Ty - obawiam się, że niestety nie :PPP
                    • Gość: wr Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! IP: *.acn.pl 02.08.03, 10:21
                      mną się nie przejmujcie
                      • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:23
                        nareszcie ktoś porządny i męski jak trza...:)
                        • Gość: wr Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! IP: *.acn.pl 02.08.03, 10:23
                          ha, ha, ha, ploną me lica
                          • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:25
                            To mają płonąć góry i lasy, a nie lica :PPPPP
                            • Gość: wr Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! IP: *.acn.pl 02.08.03, 10:26
                              płonne nadzieje twe
                              • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:29
                                Moje nadzieje właśnie zostały ... nasycone :PPPP
                                • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:41
                                  taka nędzniutkość Cie zadowala, szkoda...;)
                            • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:26
                              widzę Skarbeńko,że w markettingu D-M cieniutkaś...;)
                              • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:28
                                Wirtualku, kwadrans na kawę ktoś nam zubożył...;)
                                • Gość: wr Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! IP: *.acn.pl 02.08.03, 10:30
                                  Moja już druga, więc jakoś przezyję,
                                  chciałem napic się tylko pierwszej z cytryną,
                                  a przyszło wypic dwie, przesada
                                  • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:31
                                    aż tak się lubisz umartwiac?...;)
                                  • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:32
                                    Kawa z cytryną - to na kaca ;PPPP
                                    Druga to była tylko lemoniadka :PPPP
                                    • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:42
                                      i pomady użyj by to i owo zaciemnić przed światkiem...;)
                              • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:31
                                Młoda Damo, OCZYWIŚCIE TWOJE SPOSOBY D-M marketingu są jedyne i właściwe....
                                Kazdy to może przeczytać na tym forum, a niktórzy nawet to skomentowali ...
                                odpowiednio ;PP
                                • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:33
                                  cóż, tak trudno tu o ludzi na poziomie <jak narazie tylko dwoje zaszczyciło to
                                  forum swą obecnością>...:P
                                  • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:34
                                    Dziękuję w imiemiu własnym oraz KA :))))))))))))
                                    • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:35
                                      ale zaraz wychodzimy także forum znacznie w IQ podupadnie, no chybać że
                                      Anielcia się zjawi z wdziękiem swem...;)
                                      • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:37
                                        Anielcia udała się na weekend .. czytaj co ludzie piszą :)))) Co do IQ, może
                                        wróci ... ta druga osoba ;)))))
                                        • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:43
                                          to jeszcze Cię dziś nie nawiedziło, tak czekasz i nic?...;)
                                          • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:46
                                            To ciekawe dlaczego, jak "lwica:, walczysz o tę nędznowatość? To co robisz, to
                                            ciekawy przypadek rozdwojenia jaźni .......
                                            A tapety nie używam, zostawiając ją innym ku uciesze :PPPP
                                            • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:48
                                              front po remoncie generalnym i wciąż usterki...;)
                                              • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:51
                                                Przecież mówiłam, nie używam. Widocznie remont nie jest jeszcze wymagany :)))))
                                                ale Tobie by się chyba zdał i to nie koniecznie na froncie :PPPPPP
                                                • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:53
                                                  no tak, wymiana na nowy model polecana...;)

PS. tylko szrocik w zanadrzu ostał...:P
                                                  • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:58
                                                    Tobie z pewnością i nie szukaj na szrociku, bo to towar używany :PPPPPPPP
                                                  • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 10:59
                                                    aż tak się przeceniasz???...:P
                                                  • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 11:02
                                                    A Ty mnie szukasz?????? Bo wydawało mi się do tej pory, że jesteś
                                                    zainteresowana KA :PPPPPPPPP
                                                  • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 11:02
                                                    dość juz tych prztyczków w nosek, milusiego dzionaska...;)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 11:07
                                                    To Ty jesteś mistrzynią prztykania w nos ... i nawet myślisz, że Ci to dobrze
                                                    wychodzi .... Pa
                                                  • edzioszka Re: LIST GOŃCZY WYSYŁAM !!! 02.08.03, 22:32
                                                    DOBREJ NOCKI...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka