mmpm 20.08.03, 12:30 Chyba żadne gołębie od Ciebie do mnie ostatnio nie doleciały... (Tak tylko sugeruję... :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Brezly 20.08.03, 12:43 Mam wieksza wiedze o potrzebach poszczegolnych klientow i moge roznicowac oferte :-) Cos tam zrobie, chociaz czas dla DM trudne.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Brezly 20.08.03, 12:44 E-e, ja zawsze chcę wszystko. Taki zachłanny jestem... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 20.08.03, 12:48 oferta Blerleja jest wysokoklasowa, mozna wziąć wsio co wrzuci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Brezly 20.08.03, 12:53 aha, obiema rękami i nogami mogę sie pod tym podpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 20.08.03, 12:54 a ja jeszcze tą trzecią ręką <zapasową co to ją na temblaku nosze - lepiej nisoc niz sie prosic, co nie?>...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 20.08.03, 12:56 To tylko na poczatek. Taka polityka marketingowa. Potem wprowadze symboliczne oplaty z pelnym empatii komentarzem ze rozumiem, ale mnie to tez kosztuje a bede mogl udoskonalic oferte. Potem zaczne przysylac rehaki po medalistach, pudliszki morskie, zelazka, zlotka i sreberka a takoz inzektory do barbotki za zaliczeniem pocztowym, w koncu wprowadze abonament i podam numer audiotele do siebie. Daly nam przyklad banki internetowe jak... etc. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 20.08.03, 13:01 Najlepsza marza na wysokasowym chlamie. Duza wartosc dodana. Odpromienniki do zyl wodnych, np. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly 20.08.03, 13:02 aha taka ja na ten przyklad to eklektyczna w potrzebach jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Brezly 20.08.03, 13:05 brezly napisał: > Potem > wprowadze symboliczne oplaty z pelnym empatii komentarzem > E-e, to nie wyjdzie. Mi jakoś nikt nie chce do dzisiaj regulować opłat... ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly 20.08.03, 13:07 a nene Brezy zalacza tlumaczenie i komentarz, ubogacajac wysylane dziela s woj autorski wklad. to jest w cenie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 20.08.03, 13:09 Ale tylko w przypadku gdy utwor jest w swahili. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Brezly 20.08.03, 13:09 Aha, porobię za jego księgowego. Ile dla Ciebie są warte te autorskie wkłady? (znaczy ile gotowa jesteś zapłacić?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly 20.08.03, 13:10 znaczy jestes wystarczajaco kreatywny zeby zostac ksiegowym? takim np treserem lwow czy moglbys zostac? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Brezly 20.08.03, 13:18 Lwów? Nie sądzę. Pewnie stuliłyby uszy po sobie i trzymały się ode mnie z daleka. I jak tu takich sztuczek uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: To ja sie dyskretnie wycofam 20.08.03, 13:12 aha jestes jak Baloo i tacy jak Wy zawsze wracaja? a skoro juz przy tym apropie jestem: dzie jest Baloo??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: To ja sie dyskretnie wycofam 20.08.03, 13:14 jeszcze poza Alpami, czyli poza netem. być może właśnie zwiedza muzeum ewolucji, bo wykazywał zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: To ja sie dyskretnie wycofam 20.08.03, 13:15 aha a czy przypadkiem droga do alp nie wiedzie przez wawe? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: To ja sie dyskretnie wycofam 20.08.03, 13:17 z całą pewnością. on już chyba jak ptaszyna zbiera się do odlotu, z kalendarza to wnioskuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: To ja sie dyskretnie wycofam 20.08.03, 13:19 aha to ja napisze tu czarno na bialym zeby wiedzial ze mu za zle mam ze epilogu nie zorganizowal w parku ani na lawce Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 20.08.03, 13:07 Ale przynajmniej bede mial swiadomosc ze probowalem :-ä Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 20.08.03, 13:11 próby matkuja wynalazczosci, jeszcze tylko myto i będzie incognito...;) Odpowiedz Link Zgłoś