viki2lav 27.08.03, 10:26 spoznione drugie sniadanie, jest kawa nie ma cukru, za to rozki sa pulchne i nadziewane nutella, hulaj dusz piekla nie ma Misu, tfuj sukienek jest elastyczny plavda? - taki tekst pokolacyjny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: tylko 27.08.03, 10:31 viki2lav napisała: > hulaj dusz piekla nie ma no, a Korzeniowski ma do mety 20 kilometrów, prowadzi zdecydowanie i zwiększa przewagę na rywalami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: tylko 27.08.03, 11:16 4 km do mety, ten skur...jagin znaczy się, miał chyba tylko taki wyskok, bo Robert znowu idzie z dużą przewagą Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: tylko 27.08.03, 11:18 chciałem napisać skur....ygin, rosjanin, chociaz na imię ma German ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: tylko 27.08.03, 11:03 sport.onet.pl/790419,wiadomosci.html a poza tym, jakis rosjanin go dogania. może to tylko jakis chwilowy kryzys, albo specjalna taktyka :) poza tym: Urbas awansował do ćwierćfinału na 200 metrów. w swoim biegu był trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: tylko 27.08.03, 10:42 przeciez jest termos goracej , i mleko s cartonika Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: tylko 27.08.03, 10:45 Witam, ostatnio odkryłem takie ciasteczko zwane palmier, płaskie i zawinęte jak taśma w kasecie:) Przyniosłem koszyczek dla łakomczuchów. Viki, rozumiem że kolacja była imponujaca ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: tylko 27.08.03, 10:48 pamier jest ok tylko można od niego cukrzycy dostać, a przynajmniej hiperglikemii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: tylko 27.08.03, 10:48 wielka imrowizacja byla Piotrze! Jak zwykle! jeszcze 2 metry i obacze piety tesciowej! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: tylko 27.08.03, 15:53 viki2lav napisała: > wielka imrowizacja byla Piotrze! Jak zwykle! jeszcze 2 metry i obacze piety > tesciowej! Możesz Viki rozwinąc szerzej te pięty ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: tylko 27.08.03, 16:34 piotr_c napisał: > viki2lav napisała: > > > wielka imrowizacja byla Piotrze! Jak zwykle! jeszcze 2 metry i obacze piet > y > > tesciowej! > Możesz Viki rozwinąc szerzej te pięty ??!! w wielkim skrocie powiem ci ze Ona umie, w morde rysia, gotowac jak nikt inny, takie lasagne , carbonary, i inne wynalazki makaronskie to maw najmniejszym palcu stopy /bo trzeba mowic stopy i dlonie a nie nogi i rece/ Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: tylko 27.08.03, 10:54 piotr_c napisał: > Witam, ostatnio odkryłem takie ciasteczko zwane palmier, płaskie i zawinęte ....w przescieradlo znowu bylo zawiniete?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: tylko 27.08.03, 10:48 aniela napisała: > :) > mam zimną kawę, chcesz łyka? aha, dorzucę se loda, dodam bitej śmietany i będę miała mrożoną... na dziesiejszy mroźnie dzień jak znalazł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: tylko 27.08.03, 10:50 yhy tez przyniosłaś własny pled? bo w stopy zimno i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: tylko 27.08.03, 10:57 a nene, ja nie marznę, ja się cieszę zmainą pogody... to mię rozgrzewa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: tylko 27.08.03, 11:00 kawe co prawda już wypiłam, nawet udało mi się ją na klawiature wysłać, ale to nie przeszkadza wypić jeszzcze jedną. dawajta! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: tylko 27.08.03, 11:12 i mnie dawajta (że użyję młodzieżowej? gwary) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: tylko IP: 213.255.126.* 27.08.03, 11:32 w magicznym kubku chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: tylko 27.08.03, 11:34 w kultowym kubku mBanku, ktory dostane, jsli swoje zamowienie na karte kredytowa zloze do dnia ktoregostam. a mnie i bez tego kubka swierzbi zycie na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: tylko 27.08.03, 11:36 Przejdź na cudze utrzymanie. Jako i ja niedługo zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: tylko IP: 213.255.126.* 27.08.03, 12:44 szczegoly, szczegoly e£peemmie, pliz Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: tylko 27.08.03, 12:54 Aha, myślisz, że to przyjemne, gdy facet w moim wieku pozostaje na utzrymaniu mamusi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: tylko 27.08.03, 12:56 eno, jakiś zasiłek chyba Ci będzie przysługiwał??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: tylko 27.08.03, 13:00 Chyba dopiero po 3 miesiącach... A więc jakaś nadziej, że go na oczy nie zobaczę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: nie tylko IP: *.brucepower.com 27.08.03, 15:12 viki2lav napisała: > spoznione drugie sniadanie, jest kawa nie ma cukru, za to rozki sa pulchne i > nadziewane nutella, hulaj dusz piekla nie ma > > Misiu, tfuj sukienek jest elastyczny plavda? - taki tekst pokolacyjny 1. Pieklo to inni (cytat ze znanego czlowieka), 2. Nieprawda (odpowiedz na text). 3. Conieco to jest to. === Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKUSIA Re: nie tylko IP: 213.255.126.* 27.08.03, 15:25 Gość portalu: misio napisał(a): > > 1. Pieklo to inni (cytat ze znanego czlowieka),NIEPRAWDA > 2. Nieprawda (odpowiedz na text).SKAD WIESZ > 3. Conieco to jest to. PRAWDA, DUZE CONIECO > === Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: nie tylko IP: *.brucepower.com 27.08.03, 16:09 Gość portalu: VIKUSIA napisał(a): > Gość portalu: misio napisał(a): > > > 1. Pieklo to inni (cytat ze znanego czlowieka),NIEPRAWDA > > 2. Nieprawda (odpowiedz na text).SKAD WIESZ > > 3. Conieco to jest to. PRAWDA, DUZE CONIECO > > === Ad.1. Prawda, czytalem wlasnymi oczami z okularami (wprawdzie nie w "Prawdzie", ale w czyms rownie waznym), Ad.2. Wiem, bo sukienek do osobistego noszenia jest mi ideologicznie obcy. A gdybym sie zeszkocil albo w inny sposob zboczyl i zaczal nosic, to tylko len albo baweln. Elastik latem? Fuj! Ad.3. OK, aby tylko nie za duze, bo jutro do pracy. === Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: nie tylko 27.08.03, 16:31 Gość portalu: misio napisał(a): > Gość portalu: VIKUSIA napisał(a): > > > Gość portalu: misio napisał(a): > > > > > 1. Pieklo to inni (cytat ze znanego czlowieka),NIEPRAWDA > > > 2. Nieprawda (odpowiedz na text).SKAD WIESZ > > > 3. Conieco to jest to. PRAWDA, DUZE CONIECO > > > === > > Ad.1. Prawda, czytalem wlasnymi oczami z okularami (wprawdzie nie w "Prawdzie"JAK NIE W PRAWDZIE TO MOZE I PRAWDA > > ale w czyms rownie waznym), > Ad.2. Wiem, bo sukienek do osobistego noszenia jest mi ideologicznie obcy. A > gdybym sie zeszkocil albo w inny sposob zboczyl i zaczal nosic, to tylko len > albo baweln. Elastik latem? Fuj! ALE TO JEST BIALY SUKIENEK!!! > Ad.3. OK, aby tylko nie za duze, bo jutro do pracy. WOLALBYS ZA MALE?? dziwne > === Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: tylko nie to IP: *.brucepower.com 27.08.03, 17:41 Do nastepnego watku kawusiowego na plazusi. +++ Odpowiedz Link Zgłoś