pierans 13.09.03, 18:41 i sie ciesze, ze jestescie na posterunku nie dam rady przeczytac wszystkiego wstecz, Jak tam sprawy na plazy? oprocz tego, ze rok szkolny sie zaczal (hurra!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: Widze was w Kathmandu IP: *.acn.pl / *.acn.pl 14.09.03, 09:31 o! Pierans wreszcie :) to ja chleb i sol przyniose, bo to sniadaniowa pora. a Ty opowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 09:34 a co ty robisz w Katmandu(ja jak zwykle nie na cZasie)??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 09:34 to ja staropolskim zwyczajem gorzałkę przyniosę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Widze was w Kathmandu IP: *.acn.pl / *.acn.pl 14.09.03, 09:36 yhyhy normalnie na wakacjach jest. ja poprosze o fotki z widoczkami, zebym miala zludzenie optyczne jakies mile Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 09:38 ja też poproszę.Póżniej zrobię tylko mały fotomontaż i też będę się chwalić,że bbyłam na wakacjach w Katmandu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 17:10 Bosko! w Kathmandu 200 Rupii danie w zachodniej knajpie = ok. 10 PLN... (Mam juz 2 ulubione) Tanie ksiazki Stupa Swayambunath blyszczy w sloncu szczerozlotym zwienczeniem Malpy napadaja turystow niosacych jedzenie Dookola doliny Himalaje Zostac czy wracac? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 17:14 ja bym tam została, choć Polska też pewnie kusząca jest;-) A co do małp- znam ten ból, poczas jednej z moich podróży wredne małpy wdarły mi się do pokoju i porwały cukierki, jedyne pocieszenie w tym, że to były toffi i im się pyszki pozaklejały;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 17:40 wracam, bo nie mam tu na czym sluchac muzyki, a przezywam orgie zakupow muzycznych (tez super duper tanio) Nepal i Indie sa oblegane przez mlodziez japonska (??) i izraelska (????) nikt nie wie dlaczego, lacznie z nimi, pytalam i nie umieli odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 17:47 może nie mają co ze sobą zrobić i mają dosyć swojego kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 17:53 pa, odmeldowuje sie ide opijac dzisiejszy dzien zubrowka wleczona z Polski (lek na amebe i malarie, nie wiem co mieliscie na mysli, ale nie bylo to dobre) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 17:57 do usłyszenia (napisania, przeczytania??). nie daj się amebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Widze was w Kathmandu 15.09.03, 09:04 pierans napisała: > wracam, > bo nie mam tu na czym sluchac muzyki, a przezywam orgie zakupow muzycznych > (tez super duper tanio) > Nepal i Indie sa oblegane przez mlodziez japonska (??) i izraelska (????) > nikt nie wie dlaczego, lacznie z nimi, > pytalam i nie umieli odpowiedziec Osmoza genetyczna. Dzieci pokolenia hippiesow. Tych do Katmandu cionglo (czakram jaki albo zyla wodna, jak mawiala moja wroclawska sasiadka, pani Helena). Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Widze was w Kathmandu 14.09.03, 17:15 musisz wrocic, bo gdzie sie bede zegnac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Widze was w Kathmandu 15.09.03, 08:59 Hej, Pierans. Jak to mozliwe, ze trafialas w klawisze ? ;o) -- Leon siedzial w pozycji lotosu i lewitowal dyskretnie. Szczyty Himalajow przyslonil slodkawy dym palonych traw, otulajacy cieplutka pierzynka(fuj) cala doline. "Jesien w Katmandu jest cudowna" pomyslal znany globtroter i rozplynal sie w nirwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Widze was w Kathmandu 15.09.03, 17:11 Ja nie trafiam, samo sie pisze ale czuje, ze cos mnie trzyma za noge i nie pozwala uleciec w przestwor skrzeczac brzydko - to proza powrotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Widze was w Kathmandu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.09.03, 19:27 a powietrze jakie tam jest ? takie na Boya czy odbiega? powrot z takiej gorki powinien byc szybszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Widze was w Kathmandu 16.09.03, 16:15 Aleale, nie odpowiedzieliscie na proste pytanie co sie dzi(alo)eje na plazy. oprocz tego, ze sie rok szkolny zaczal. No wiec?! Emusia, jak tam nowa buda? Dareczek? Przychodzi do ciebie z zeszytami do odpisania, jak jestes chora? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Widze was w Kathmandu 16.09.03, 16:22 dareczek ma mnie w dupie. tak jak aj jego. zeszyty mi przynosi koleżanka. chyba zostanę lesbijką. z dziewczynami łatwiej sie dogadać niż z szowinistycznymi świniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Widze was w Kathmandu 16.09.03, 16:29 faceci w tym (dareczka) wieku sa najglupsi w swoim zyciu. Trza przeczekac. Potem zyskuja. Kolezanka juz nowa? Moze ty sie zlitujesz i odpowiesz mi na moje sakranmentalne juz pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś