19.09.03, 09:24
Mam się dąsać na Ciebie czy na serwer?
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 09:27
      aha znaczy dostalas jakies cacanki i inne swiecidelka moze?
      • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 09:28
        może Brezy siedzi na Manowcu?
        • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 09:29
          widzialam go w klubie nad szklanką z wodą bols (c Vicki)
      • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 09:28
        ZZW. ew. Z(z)W.
        • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 09:29
          hyyhyh (ze zachichocze kokieteryjnie;)
          • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 09:32
            Do chichotania trza miec miesnie ktore wyginaja otwor
            gebowy lukowato, a nie tylko te klapiace. Reptilia nie
            maja ust.
            • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 09:34
              o. chyba Ci przyganił, Anielo... czy ja dobrze rozumiem słowo Reptilia, hehe...?
              • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 09:35
                aha wlasnie sie zastanawialam nad blyskotliwa riopsta kiedy mi przerwalas ciag
                myslowy. yto moze pojde cos zjesc.
              • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 09:35
                Pisze przeciez ze jest ZZW. Nie mam 'ż' normalnie na
                klawiaturze, tj. tastaturze.
    • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 09:28
      Na mnie albo/i na Jacha. Jak do dzis sie nie odkopie to
      wpisze recznie na poniedzialek. Tego troche jest :-(
      Postaram sie zaraz poslac cos w zastepstwie.
      • anchan Re: Brezly ! 19.09.03, 10:07
        Cieszę się, że nie jesteś jako ten serwer, który właśnie mnie wylogował.
        Jutro zmykam na tydzień na grzybyyyyyy :)
        • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 10:10
          A, to pozdrow grzyby ode mnie. Pare dni temu w drodze do
          roboty zlokalizowwalem i pobralem prawdziwka solowego.
          • anchan Re: Brezly ! 19.09.03, 10:26
            Dzięki za substytut :)

Zerknęłam kiedyś na pobocze ze sprzedawcami runa i nie tylko, i tak mi jakoś
            przyszło do głowy, że prawdziwki to prostytutki z autentycznym powołaniem.
            • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 10:29
              He he :-)) Super! Chociaz mnie prawdziwki raczej kojarza
              sie z jakas Mlodzieza Wszechpolska.
              Nawiasem mowiac kurki tez mozna znalezc.
              Nadac wiecej substytutu?
              • anchan Re: Brezly ! 19.09.03, 10:52
                brezly napisał:

> Nadac wiecej substytutu?
                Jasne. Lepszy rydz niż niż Rydzyk.
                • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:09
                  o gruchacie sobie? że tak zagadnę z braku innych tematów
                  • emusia Re: Brezly ! 19.09.03, 11:14
                    i w którym wątku osoatnio ksero stało, bo trza przytargać.
                  • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 11:15
                    Sugerujesz ze spiewam? Watek horrorystyczny? Nie. My
                    raczej tematyke 'Na grzyby' poruszamy. Szwagier w
                    Poczatkowym Okresie Kapitalizmu firme odgrzybiajaca
                    chcial zakladac, ale nie chcial sie zgodzic na slogan
                    reklamowy 'Na grzyby tylko ze Szwagrexem!' i padl.
                  • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:22
                    aha pzrechodzilam akurat zobaczylam ze sie zbieracie wiec przystanelam zobaczyc
                    co sie stalo.
                    • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:23
                      o. jaki tłum ;)))
                      • emusia Re: Brezly ! 19.09.03, 11:24
                        zbieg okolicznosci tu mamy.
                        • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:26
                          przypadkiem przechodzilam. nie po zebrach.
                          • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:27
                            o. prosisz, by nie chodzić Ci po żebrach?
                            • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:30
                              aha. bo mam łaskotki ;P
                              • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:31
                                zauważyłaś może Isabel na plaży? bo jakby większość plażaków wymiotło
                                • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:34
                                  aha tez odnosze takie wrazenie. moze pili lug na mazurach i mowic nie moga?
                                  • postrzygacz_pudli Re: Brezly ! 19.09.03, 11:43
                                    o, cze wszystkim :)
                                    (zauważyliście jaki mam włos rozwchrzony?)
                                    • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:44
                                      byłeś na wzgórzach może?
                                      • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:45
                                        biegl tu boso. po rosie
                                        • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:46
                                          aha. kwitnąc kaliną.
                                          • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:46
                                            hyyh i palajac przy tym dzięcieliną. widzisz jakie ma jagody na policzkach?
                                            • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:47
                                              o. te fioletowe plamy masz na myśli?
                                              • postrzygacz_pudli Re: Brezly ! 19.09.03, 11:48
                                                MISIANIU!
                                                gęsi mnie pobodły po twarzy
                                                • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:49
                                                  szukały swojego języka?
                                                  • postrzygacz_pudli Re: Brezly ! 19.09.03, 11:52
                                                    misiania napisała:

> szukały swojego języka?

aha. i znalazły. A był on długi, cętkowany, kręty jak wąż
                                                    boa
                                                • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:49
                                                  skopaly Cie chyba? gesi kopią, madrosc ludowa nie moze byc klamliwa
                                                  • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:51
                                                    nene. słyszałam, że gęsi zawiodą. podobnie jak kaczki zresztą.
                                                  • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 11:52
                                                    A mosteczek zielony (Aniela, sama widzisz!) niesie Kasie?
                                                  • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:53
                                                    aha. nie sieka się. zupełnie.
                                                  • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:54
                                                    aha jest pieknie jak na reklamie plynu do plukania cocolino
                                                  • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:55
                                                    zauważam z troską, że mosteczek zielony to chyba nieświeży jest. nie
                                                    serwowałabym na obiad np.
                                                  • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:56
                                                    yhyhy, zagrzybiony mosteczek... fuj!
                                                  • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:58
                                                    aaaa taki mosteczek. mosteczek a na nim cynaderki (jaka sliczna nazwa, nespa?)
                                                    niedysponowana umyslowo dzis jestem.
                                                  • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 11:57
                                                    mrozony byl przeciez. dobrze przyprawiony pojdzie jako wzoraj zrywany
                                                  • postrzygacz_pudli Re: Brezly ! 19.09.03, 11:58
                                                    jak zielony to po irlandzku. Czemu od razu nieświeży?
                                                  • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 11:59
                                                    Ja mam podejrzenie czym ten mosteczek jest obsiany...
                                                    Anielo Scully, czy juz wierzysz?
                                                  • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 12:00
                                                    yhyhyh Brezly ja mam gorsze wiesci: Ciebie tez oblazlo. to zielone. ;)
                                                  • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 12:03
                                                    A nie, ja sie kamufluje. Zelazo i szczawiany na biezaco
                                                    monitoruje (czy mozna monitorowac nie na biezaco, tylko
                                                    np. na siedzaco?). Mnie sie nie ima.
                                                  • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 12:03
                                                    hyhy, ufoki!
                                                  • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 12:05
                                                    ha wlasciwie wszyscy tu zebrani oblezliscie na zielono. tylko u mnie charaker
                                                    czarny. (aha pan w ufie tez oblazl)
                                      • anchan Re: Brezly ! 19.09.03, 12:08
                                        Zielone myszki. Po absyncie.
                                        • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 12:13
                                          Mnie uczyli w szkole ze Anglicy widuej zielone slonie
                                          kiedy my biale myszki. Co zatem widza po absyncie?
                                          Szwagier po absyncie to widzial abstynentow.
                                          • anchan Re: Brezly ! 19.09.03, 12:24
                                            Denaturat trzeba pić. Po nim się nic nie widzi.
                                            • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 12:28
                                              Pozwole sie nie zgodzic. Denaturat nie jest skazany
                                              (czyt. skarzany) metylowym. Denaturuje sie dla w mysl
                                              logiki podatkowej. To nie od 'denat' pochodzi.
                                              • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 12:30
                                                od naturat, czyli od natury pochodzi. zdrowo i ekologicznie
                                                • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 12:31
                                                  i ahystokhatycznie. De Naturat.
                                                  • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 12:33
                                                    Nie wiem dlaczego, ale jesc mi sie zachcialo. Nie zeby
                                                    grzyby z denaturatem to by bylo co tygrysy lubia
                                                    najbardziej, ale komu w de temu ce.
                                                    Read you soon! (a co?)
                                                  • aniela Re: Brezly ! 19.09.03, 12:34
                                                    aha to moze i ja zajrze do turka, czy nie teskni.
                                                  • anchan Re: Brezly ! 19.09.03, 12:34
                                                    i modna flaszka w stylu gotyckim
                            • anchan Re: Brezly ! 19.09.03, 11:35
                              No proszę, a zanosiło się na wątek dla zgrzybiałych.
                              • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 11:40
                                Z osobnym kacikiem dla zaplesnialych (przesladowana
                                mniejszosc, pogardliwie zwana penicylami).
                                • misiania Re: Brezly ! 19.09.03, 11:42
                                  yhyhy, mam delikatną jasną skórę. czy jestem purchawką?
                                  • brezly Re: Brezly ! 19.09.03, 11:49
                                    Jak lubisz wode brzozowa to jestes osakiem. Purchawki
                                    maja spot na Hubach (Wroclawianie wiedza gdzie to).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka