aniela 30.09.03, 19:16 pochodnie wbijam gleboko w zamek na piasku. fose wykopalam gleboką, mozna smialo lac wodę. a ja zmieniam obowiazki sluzbowe na domowe. odpoczne w metrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalgar Re: fajrant 30.09.03, 19:19 to ja posiedzę przy pochodni i się ogrzeję przy niej też, bo straszliwie dziś zmarzłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: fajrant 30.09.03, 19:20 yhyhyh znaczy w takim razie stawiam paragraf powykrecany obok pochodni. ku przestrodze nieprzypadkowym przechodniom ;) (w zwiazku z fuuuj) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: fajrant 30.09.03, 19:23 hyhy, paragrafa przerobię na precelka i skonsumuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: fajrant IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 20:33 przechodziłem, nieprzypadkowo. I co widzę: most nad fosą spalony, szczeble w drabinie podcięte a jakas zakapturzona postać grzeje zgrabiałe dłonie nad kagankiem oswiaty. oby tylko nikt nie przeciął liny od windy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: fajrant 30.09.03, 20:38 winda i tak nie działa, bo wandale zapsuli... a nad kagankiem oświaty to by szło tylko chyba odmrożeń się nabawić;-) A co do tego mostu, to to nie ja, ja mostów za sobą nie palę... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: fajrant 30.09.03, 20:41 yhy, yskierka zgaaaasła. a co sobie pomrugała to jej. prometejski ogień wolisz? juz niosę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: fajrant 30.09.03, 20:44 prawdę powiedziawszy to piekielny ogień jest mi najbliższym, albo puszka z pandorą;)albo nie, nie z pandorą, z Markiem Polem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: fajrant IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 21:30 ato cipuszka! ups sorrki a to ci puszka! pandorka. Piekiełko to mój ulubiony temat, niestety nikt nie podjął. jeden ignatz co probował. lubisz rogate źwierzaczki? kopytne? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: fajrant 30.09.03, 21:50 parzystokopytne są ok, a rogi są zjawiskiem conajmniej ciekawym. A wolisz kociał tradycyjny czy podgrzewany gazem może? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: fajrant 30.09.03, 22:17 aniela napisała: > yhyhyh znaczy w takim razie stawiam paragraf powykrecany obok pochodni. ku > przestrodze nieprzypadkowym przechodniom ;) (w zwiazku z fuuuj) hehe, zapewne na prozno i nadaremno liczylas na to, Aniele, ze brzekne nozycowym odglosem i ze czapka na mnie zgorzeje. A tu nic , wcale sie nie odzywam ;o) PS : musialy Cie te niewinne popoludniowe wizualizacyjki wytracic z rownowagi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: fajrant 01.10.03, 07:28 w piekle musi być piekielnie a kociołek jednorodzinny wolę i osobny "garsonieryjny" do którego klucz pod wycieraczkę włożę i poiformuję jakby wizytacja odgórna jakaś była i oficjelka jakaś znajoma zechchciała wpaść do mnie na kawę smolistą. Odpowiedz Link Zgłoś