Gość: ewa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 22:33 Zapraszam na AXpotral - nowy wortal startowy - bramka SMS - wszystkie portale na 1 stronie - wyszukiwarki i wiele więcej !! www.axportal.prv.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzieciak Re: ....Bramka SMS i portale..... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 22:49 tak! po pierwsze to nieladnie sie tak na forum reklamowac. a po drugie to straszna lipa Ci wyszla. kolorki zajebane z Onetu, wogole nieladnie to zlozone i strasznie wtorne.... a poza tym wortal to tak szumnie troche powiedziane... domena na privie, serwis na republice... jesli juz wyskakujesz z takim czyms to zainwestuj w dobry serwer komercyjny i we wlasna domenke pl, net lub com. to jakies 500 zl rocznie. za duzo kasy kasy dla Ciebie? to daj sobie spokoj i nie smiec na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: ....Bramka SMS i portale..... 14.01.02, 08:18 Przybij piątkę dzieciak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ....Bramka SMS i portale..... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 13:22 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > tak! po pierwsze to nieladnie sie tak na forum reklamowac. > a po drugie to straszna lipa Ci wyszla. kolorki zajebane z Onetu, wogole > nieladnie to zlozone i strasznie wtorne.... a poza tym wortal to tak szumnie > troche powiedziane... domena na privie, serwis na republice... > jesli juz wyskakujesz z takim czyms to zainwestuj w dobry serwer komercyjny i > we wlasna domenke pl, net lub com. to jakies 500 zl rocznie. za duzo kasy kasy > > dla Ciebie? to daj sobie spokoj i nie smiec na forum... haaa czy wszystko musi być komercyjne ? zresztą to nie jest konkurencja dla portali tylko pomoc dla tych co skaczą z portalu na portal. I że niby kolory zjechane z onetu ? ha ha ha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ....Bramka SMS i portale..... 14.01.02, 13:33 Nie z Onetu, a z Altavisty (czcionka i kolor). A poza tym ma racje - jedyny dzial, ktory mi sie spodobal, to Fotki. A i to tylko dlatego, ze znalazlem tam paru znajomych (raczej znajome...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ....Bramka SMS i portale..... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 14:30 Gość portalu: ewa napisał(a): > czy wszystko musi być komercyjne ? nie nie wszystko... > zresztą to nie jest konkurencja dla portali dobrze ze nie uwazasz ze to moglaby byc konkurencja dla portali... > tylko pomoc dla tych co skaczą z portalu na portal. pomoc? dzieki ja z niej nie skorzystam > I że niby kolory zjechane z onetu ? > ha ha ha ;-) to takie smieszne? jak dla mnie background pod wyszukiwarka ala onet. Ignatz mowi ze altavista. moze cos w tym jest... ale jak juz powiedzialem: nudne to, oklepane i brzydkie. takie jest moje zdanie. Jednakze chodzi mi tu o to zebys nie zasmiecala forum reklamami. okej? peace out! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ....Bramka SMS i portale..... 14.01.02, 15:17 i petami zebys nie zasmiecala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ....Bramka SMS i portale..... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 17:36 petami tez bo sie Anioly burza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kabeee90 Re: ....Bramka SMS i portale..... 19.07.15, 22:15 Z bramek smsowych to mógłbym długo wymieniać, ale ostatnio głównie korzystam z tej sms-z-internetu.pl bo mogę wysyłać smsy bez limitu, mało tego nie muszę się logować, czy też dzielić swoimi danymi poprzez logowanie. Można z niej wysyłać smsy do wszystkich sieci w kraju, jak i zagranicą Odpowiedz Link Zgłoś
natalus1994 Re: ....Bramka SMS i portale..... 11.02.17, 20:21 Ja od siebie polecam tą bramkę Najlepsza bramka sms do wszystkich sieci Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: ....Bramka SMS i portale..... 13.02.17, 11:53 Jak będziesz tu pokątną sprzedażą sie trudnił to bramka jest tam -> Odpowiedz Link Zgłoś