woytas 16.01.02, 13:16 wszyscy mowia czego nie lubia - a moze piszcie co lubicie? no bo ja klasyczny browarek marki "zywieC" (rozmowa nie sponsorowana) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaskier Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? IP: 213.77.2.* 16.01.02, 13:27 Wino porzeczkowe domowej roboty - MNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 13:30 luksusowe drinki z parasoleczkami za niewiarygodnie wysoką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskier Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? IP: 213.77.2.* 16.01.02, 13:32 Pić - tak, płacić - nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 13:52 aniela_ napisał(a): > luksusowe drinki z parasoleczkami za niewiarygodnie wysoką cenę Ja to samo ale bez parasoleczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 13:30 Kubus brzoskwiniowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 13:37 tekila ew bakardi Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 13:39 finlandia czerwona, w sobotnie popoludnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 13:53 Z podobnej linii , jabłkowe piwo Reds Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 14:16 nene inni dorośli śmieją się wteyd z Ciebie. trzeba być twardym pić belfy i spluwać na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 15:34 I tak dziwnie patrzą, A ten wynalazek ma dla mnie taka zaletę : to jest piwo a nie jest gorzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 15:43 a ja lubię pić z przyjaciółmi z plaży... wszystko jedno co... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 16.01.02, 15:58 Fakt towarzystwo to podstawa. a do picia może byc woda źródlana ) Albo soczek Behemoda Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 17.01.02, 08:19 popieram, nie ważne co i jak, ważne z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 17.01.02, 08:24 wyczuwam tu podtekst erotyczny.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 17.01.02, 08:38 nene zmysl powonienia cię zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego heloł, kontrola! 17.01.02, 08:38 smakowity wątek sie tu zrodził...a ja już muszę iść, sterczeć w kolejce po wpis z mikroekonomii...:((((( martini z wódką i sokiem cytrynowym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: do kiciaf 17.01.02, 16:06 Siedemdziesięcioprocentowa śliwowica, popijana łykiem zimnej wody (gazowanej) i przydymiana dobrym cygarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 10:29 Jagermeister czy jak to się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savena Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? IP: *.turboline.skynet.be 18.01.02, 15:17 wytrawne sherry oraz czyste camparii tylko z kostka lodu Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 19.01.02, 09:51 asti martini - moje ulubione wino musujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 19.01.02, 10:57 Martini z wodka - zmieszane, nie wstrzasniete. Odwrotnie pija tylko burasy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 19.01.02, 11:39 Błękitny anioł - polecam Receptura: Jedną objętość denatury przelać do naczynia (shaker lub słoik) uzupełnić kefirem, zachowując jednak proporcje ok. 1 : 1. Składniki delikatnie wstrząsnąć i poczekać aż co większe płaty ściętego białka skąpane w błękitnej zorzy opadną z gracją anioła na dno naczynia. Naczynie warto wcześniej oczyścić, aby móc oglądać efekt pod światło. Koktajl bardzo efektowny, wytworny i orzeźwiający. Z racji zawartości białka, jest delikatny dla żołądka i można go pić na czczo. Kiedy wbić jajko, zmienia się w pełnowartościowe śniadanie. Przyrządzać bezpośrednio przed podaniem. W zależności od pory, serwować z lodem lub śniegiem. Na brzegu naczynia można zawiesić dwie dorodne jagody ciemnych winogron. W ostateczności przybrać parasolką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 11:48 oxy mam rozumieć że to na cześć i wyłączny uzytek anieli? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: jaki alkohol lubimy najbardziej??? 19.01.02, 18:17 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > oxy mam rozumieć że to na cześć i wyłączny uzytek anieli? Niekoniecznie na wyłączny użytek. W ciemno mogę polecić każdemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Wsciekly krolik 19.01.02, 13:14 Drink prosty jak budowa cepa. Do shakera lub sloika wlewa sie pol na pol autowidol i borygo, po czym dodajemy (koniecznie!) kilka kropel Ludwika (obojetny zapach). Nastepnie zawartosc wstrzasamy, zeby byla pianka. Wypijamy duszkiem, delektujac sie cudnym uczuciem drinka splywajacego do zoladka. Odpowiedz Link Zgłoś