IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 18:36
zasponsorowalbym Emusi ekspressowy pociag do Stolicy, zebys tylko sie nia
ladnie zajal i oprowadzil po miescie.
Obserwuj wątek
    • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:10
      ??
      • aniela Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:13
        aha ja tez sie przygladam choc zza przepierzenia :)
        • Gość: kanuk Re: nosz Iggy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 19:17
          nie zdarza Wam sie zagadac do okna w chwili radosci ?
          • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:19
            znczy ja razczej wyglądam przez nie. i od szesnastu lat tem sam widok. nudzi mi
            sie to.
            • Gość: kanuk Re: nosz Iggy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 19:21
              wlasnie. nastepne (i nastepne) spotki beda przeciez znowu w stolicy. wiec
              jechac trzeba widok zmienic, przewietrzyc sie.
              • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:22
                ale iggy to o to chodzi o co mysle, po pierwsze primo, a po drugie oprimo jak
                tak, to czmu on akurat, po czecie primo dalej nie wiem o co chodzi.
            • kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:28
              emusia napisała:

> znczy ja razczej wyglądam przez nie. i od szesnastu lat tem sam widok. nudzi
              mi
              >
              > sie to.
              pociesz się tym, że niektórzy przez 16 lat z okna widzą widzą swoją szkołę. W
              tym przypadku twój widok nie jest chyba najgorszy...
              • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:33
                znczy ja mam widok z okna na swoja podstawowke... :-)
                • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:37
                  a ja mieszkam 25 km od swojej szkoły, a z okna widzę kościół i pole (takie uprawne) i wcale mi ten widok nie przeszkadza.
                  • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:39
                    a ja szkołe, latarnie, dzewo wierzbopodobne (ma liscie jak wielrzba, ale
                    gałęzie idą do góry), drzewo co na nim śliwki żółte rosna, ale za to na wiosne
                    ładne kwiatki, boisko, na ktorym o kazdje porze roku graja w noge dresy, a za
                    bojskiem duzo, duzo małych bloków, za małymi blokami, duze wierzowece, a miedzy
                    tym wszystkim da sie dostrzec pola (tyz uprawne), na których krakowa juz nie
                    ma. wizualizujecie to sobie?
                  • kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:39
                    tobie to fajnie ;-) A ja widzę jednocześnie moją byłą podstawówkę, gimnazjum i
                    obecne liceum w jednym. Czy ktoś jest w stanie przelicytować pod względem
                    jednorazowej dawki nieszczęść ???
                    • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:42
                      jezu. biedne dziecko. ja mam kazda szkole w innym budynku. ale mozna tak
                      wszystkow jednym zrobic? bo ze gm i podstawowke to wiedzialam, ale licka tez?
                      • kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:44
                        można, zaprawdę powiadam Ci, że można i to od prawie stu lat już tak jest
                        (tzn.oprócz gimnazjum, of korz)
                        • basia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:45
                          e,gimnazjum to przecież ogrzewane kotlety są.
                          • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:48
                            no niby są, a jednak dla większości z nas to nowa nowość jest:)
                            • kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:49
                              ano rzeczywiście, gdzieś między I a II wojną światową było tu gimnazjum dla
                              zakonnic i zakonników, ale to chyba nie to samo co teraz było...
                            • basia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:49
                              nieno,dla mnie też:)
                              • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:51
                                otóż to, otóż to, ale ja już to przeżyłam, jako pionier(ka) i królik doświadczalny..:)
                    • Gość: kanuk Re: nosz Iggy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 19:44
                      a co jakby twoj sasiad myl codziennie samochod? swoja droga co ma robic ? na
                      szczescie zima zawsze wyjezdza. tam tez pewnie myje.
                    • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:47
                      heh, ja od kilkunastu dni wychodząc z domu słyszę pogrzeby....
                      • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:51
                        taka ja na przykład mam widok na okno babcinki jakiejś (nazywamy ją snajper)
                        która całymi dniami gapi się w nasze okno, mam czasem wrażenie że notatki sobie
                        robi, macham do niej zwykle uprzejmie acz nie bezinteresownie - zawsze to
                        bezpieczniej gdy ktoś ma mieszkanie na oku ;))
                        • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:54
                          ja mam tak samo, tylko że z sąsiadką z naprzeciwka ulicy-ona wie nawet, o której wychodzę, z kim wracam i co miałam na sobie..:)
                          • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:57
                            co one robią z tymi informacjami? sprzedają na czarnym rynku? ;)
                            • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:03
                              no nie wiem właśnie, ale za to nie musiamy montować alarmu:)
                              • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:09
                                myślisz że taka babcia skuteczna jest? mam wątpliwości czy by zdążyła do
                                telefonu dobiec w krytycznym momencie ;)
                                • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:14
                                  oj jest skuteczna, gwarantuję. Z doświadczenia wiem, bo razu pewnego, jak nas nie było w domu i klucze dostali znajomi z zagranicy, a ona o tym nie wiedziała, to jak ich zobaczyła, to od razu do naszych krewnych kilka domów dalej zadzwoniła i pytała co to się u nas dzieje....dobrze tylko, że nie zdzwoniła na policję, to by była heca...:)
                                  • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:19
                                    energiczna ta Wasza jest ;) nasza nawet uśmiecha się powoli :)
                                    • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:22
                                      to kup jej na święta jakiś Doppel Herz albo inny Geriavit;)
                                      • ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:25
                                        Amfe hyhy
                                        • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:26
                                          to by miała odlot, że hoho;)
                                          • ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:31
                                            i przyspieszenie :-D
                                            • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:32
                                              obawiam się że skutek byłby odwrotny od zamierzonego :)
                                              • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:36
                                                Gdzie Wasza moralność??????????????????????
                                                Starszą kobietę prochami faszerować, a wstydźcie się, a feeee
                                                • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:37
                                                  jeszcze nikt jej nie faszeruje, na razie omawiamy zaiprzeciw
                                                  • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:40
                                                    przeciw, przeciw, przeciw
                                                    zadowoleni byście byli, gdyby Wam jakiś szczyl młody chciał prochy dać na wspomaganie????
                                                    Gdzie wasza moralność, gdzie wasza moralność?
                                                    A tak poza tym, to fajna ta plaża.
                                                  • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:41
                                                    o. w ostatniej kwesti sie z toba zgodze.
                                                    a w pozostalych: no jakby we mnie kto tak siłą cos wpychal, to czemu nie? ;-)
                                                  • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:42
                                                    hyhyhyhy :) uśmiałam się Emusiu do łez :D
                                                  • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:44
                                                    serio? dlaczego jak sie wysilam, to nikt nie rozumie mojego dowcipu, a jak
                                                    pisze badz co, byleby pisac, to wszyscy szczerza zeby.
                                                  • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:45
                                                    tego nigdy się nie da wyczaić ale jak one wyczają to Ty też wyczaisz,
                                                    czaisz? ;) (mam nadzieję że Nemo widziałaś)
                                                  • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:49
                                                    o co chodzi???

PS. widziałam :-)
                                                  • magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:51
                                                    emusia napisała:

> PS. widziałam :-)

powinnaś więc wyczaić, względnie skumać sprawę, a teraz już spływam, piona i
                                                    czacha wszystkim ;)
                                                  • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:55
                                                    yo - tym pozdrowieniem Cię pożegnam:)
                                                  • aquariusss Re: nosz Iggy 09.12.03, 21:10
                                                    Przemilcze to skrywajac sie za przepierzeniem :)))))))))))))))))) smiejac sie
                                                    przy tym finezyjnie :]
                                                  • kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:43
                                                    yyy, chyba nie zakumałam...:)
                                                  • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:45
                                                    A co tu kumać????
                                                    Emusia chce prochów!!
                                                    Ludu, czy wszyscy to narkomani???
                                                  • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:46
                                                    a co, ty tez narkoman? ;-)
                                                  • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:47
                                                    Trawkę paliłem, ale się nie zaciągałem, ot co!
                                                    Zupełnie jak "gabinet owalny" Clinton!
                                                  • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:49
                                                    Powiedziałaś też??????????
                                                    Czyli nie zaprzeczasz????????
                                                    Coraz bardziej mi się tu podoba.
                                                  • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:50
                                                    a masz moze jakąś działke

PS. oglądłam filmy o narkomanach i tam tak mowili :-)
                                                  • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:51
                                                    Mam ogródek działkowy.
                                                    Może być????
                                                  • emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:52
                                                    yhy. filmy kłamią. wszystkie. i polskie, i amerykanskie i zagraniczne.
                                                  • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:54
                                                    Nie.
                                                    Nie kłamie film.
                                                    Najnudniejszy film, jaki znam.
                                                    Sam nakręciłem, na wakacjach.
                                                    A potem katowałem rodzinkę.
                                                    Prawdziwy był, oj prawdziwy.
                                                  • ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 21:51
                                                    gościu masz wyczesaną ksywę
                                                  • proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 21:54
                                                    Jestem tyłkiem widzącym duchy.
                                                    Dosłownie.
                                                    Jak w dziele.
                                                  • ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 22:11
                                                    ok, cokolwiek, zyjemy wszak w wolnym kraju.
          • aniela Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:20
            znaczy nie chcialabym byc wzieta za dziwaka ale powiem szczerze nie nie ;))
            • ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:21
              aniela napisała:

> nie chcialabym byc wzieta za dziwaka

tulejt ;-D
              • ziri Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:59
                o matko i córko, narzecze Górnej reWolty <zez> chyba za późno już na mnie ^_^
    • ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:15
      hmmm
    • ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:19
      ju tokin tumi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka