Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 18:36 zasponsorowalbym Emusi ekspressowy pociag do Stolicy, zebys tylko sie nia ladnie zajal i oprowadzil po miescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:13 aha ja tez sie przygladam choc zza przepierzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: nosz Iggy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 19:17 nie zdarza Wam sie zagadac do okna w chwili radosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:19 znczy ja razczej wyglądam przez nie. i od szesnastu lat tem sam widok. nudzi mi sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: nosz Iggy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 19:21 wlasnie. nastepne (i nastepne) spotki beda przeciez znowu w stolicy. wiec jechac trzeba widok zmienic, przewietrzyc sie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:22 ale iggy to o to chodzi o co mysle, po pierwsze primo, a po drugie oprimo jak tak, to czmu on akurat, po czecie primo dalej nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:28 emusia napisała: > znczy ja razczej wyglądam przez nie. i od szesnastu lat tem sam widok. nudzi mi > > sie to. pociesz się tym, że niektórzy przez 16 lat z okna widzą widzą swoją szkołę. W tym przypadku twój widok nie jest chyba najgorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:33 znczy ja mam widok z okna na swoja podstawowke... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:37 a ja mieszkam 25 km od swojej szkoły, a z okna widzę kościół i pole (takie uprawne) i wcale mi ten widok nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:39 a ja szkołe, latarnie, dzewo wierzbopodobne (ma liscie jak wielrzba, ale gałęzie idą do góry), drzewo co na nim śliwki żółte rosna, ale za to na wiosne ładne kwiatki, boisko, na ktorym o kazdje porze roku graja w noge dresy, a za bojskiem duzo, duzo małych bloków, za małymi blokami, duze wierzowece, a miedzy tym wszystkim da sie dostrzec pola (tyz uprawne), na których krakowa juz nie ma. wizualizujecie to sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:39 tobie to fajnie ;-) A ja widzę jednocześnie moją byłą podstawówkę, gimnazjum i obecne liceum w jednym. Czy ktoś jest w stanie przelicytować pod względem jednorazowej dawki nieszczęść ??? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:42 jezu. biedne dziecko. ja mam kazda szkole w innym budynku. ale mozna tak wszystkow jednym zrobic? bo ze gm i podstawowke to wiedzialam, ale licka tez? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:44 można, zaprawdę powiadam Ci, że można i to od prawie stu lat już tak jest (tzn.oprócz gimnazjum, of korz) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:45 e,gimnazjum to przecież ogrzewane kotlety są. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:48 no niby są, a jednak dla większości z nas to nowa nowość jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:49 ano rzeczywiście, gdzieś między I a II wojną światową było tu gimnazjum dla zakonnic i zakonników, ale to chyba nie to samo co teraz było... Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:51 otóż to, otóż to, ale ja już to przeżyłam, jako pionier(ka) i królik doświadczalny..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: nosz Iggy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 19:44 a co jakby twoj sasiad myl codziennie samochod? swoja droga co ma robic ? na szczescie zima zawsze wyjezdza. tam tez pewnie myje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:47 heh, ja od kilkunastu dni wychodząc z domu słyszę pogrzeby.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:51 taka ja na przykład mam widok na okno babcinki jakiejś (nazywamy ją snajper) która całymi dniami gapi się w nasze okno, mam czasem wrażenie że notatki sobie robi, macham do niej zwykle uprzejmie acz nie bezinteresownie - zawsze to bezpieczniej gdy ktoś ma mieszkanie na oku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:54 ja mam tak samo, tylko że z sąsiadką z naprzeciwka ulicy-ona wie nawet, o której wychodzę, z kim wracam i co miałam na sobie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:57 co one robią z tymi informacjami? sprzedają na czarnym rynku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:03 no nie wiem właśnie, ale za to nie musiamy montować alarmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:09 myślisz że taka babcia skuteczna jest? mam wątpliwości czy by zdążyła do telefonu dobiec w krytycznym momencie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:14 oj jest skuteczna, gwarantuję. Z doświadczenia wiem, bo razu pewnego, jak nas nie było w domu i klucze dostali znajomi z zagranicy, a ona o tym nie wiedziała, to jak ich zobaczyła, to od razu do naszych krewnych kilka domów dalej zadzwoniła i pytała co to się u nas dzieje....dobrze tylko, że nie zdzwoniła na policję, to by była heca...:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:19 energiczna ta Wasza jest ;) nasza nawet uśmiecha się powoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:22 to kup jej na święta jakiś Doppel Herz albo inny Geriavit;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:32 obawiam się że skutek byłby odwrotny od zamierzonego :) Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:36 Gdzie Wasza moralność?????????????????????? Starszą kobietę prochami faszerować, a wstydźcie się, a feeee Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:37 jeszcze nikt jej nie faszeruje, na razie omawiamy zaiprzeciw Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:40 przeciw, przeciw, przeciw zadowoleni byście byli, gdyby Wam jakiś szczyl młody chciał prochy dać na wspomaganie???? Gdzie wasza moralność, gdzie wasza moralność? A tak poza tym, to fajna ta plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:41 o. w ostatniej kwesti sie z toba zgodze. a w pozostalych: no jakby we mnie kto tak siłą cos wpychal, to czemu nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:42 hyhyhyhy :) uśmiałam się Emusiu do łez :D Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:44 serio? dlaczego jak sie wysilam, to nikt nie rozumie mojego dowcipu, a jak pisze badz co, byleby pisac, to wszyscy szczerza zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:45 tego nigdy się nie da wyczaić ale jak one wyczają to Ty też wyczaisz, czaisz? ;) (mam nadzieję że Nemo widziałaś) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:51 emusia napisała: > PS. widziałam :-) powinnaś więc wyczaić, względnie skumać sprawę, a teraz już spływam, piona i czacha wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: nosz Iggy 09.12.03, 21:10 Przemilcze to skrywajac sie za przepierzeniem :)))))))))))))))))) smiejac sie przy tym finezyjnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:45 A co tu kumać???? Emusia chce prochów!! Ludu, czy wszyscy to narkomani??? Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:47 Trawkę paliłem, ale się nie zaciągałem, ot co! Zupełnie jak "gabinet owalny" Clinton! Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:49 Powiedziałaś też?????????? Czyli nie zaprzeczasz???????? Coraz bardziej mi się tu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:50 a masz moze jakąś działke PS. oglądłam filmy o narkomanach i tam tak mowili :-) Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:51 Mam ogródek działkowy. Może być???? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:52 yhy. filmy kłamią. wszystkie. i polskie, i amerykanskie i zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:54 Nie. Nie kłamie film. Najnudniejszy film, jaki znam. Sam nakręciłem, na wakacjach. A potem katowałem rodzinkę. Prawdziwy był, oj prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
proktofantasmista Re: nosz Iggy 09.12.03, 21:54 Jestem tyłkiem widzącym duchy. Dosłownie. Jak w dziele. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 22:11 ok, cokolwiek, zyjemy wszak w wolnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nosz Iggy 09.12.03, 19:20 znaczy nie chcialabym byc wzieta za dziwaka ale powiem szczerze nie nie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:21 aniela napisała: > nie chcialabym byc wzieta za dziwaka tulejt ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: nosz Iggy 09.12.03, 20:59 o matko i córko, narzecze Górnej reWolty <zez> chyba za późno już na mnie ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś