Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.12.03, 23:52 ale jakoś nie słychać o zapaleniu DOLNYCH dróg oddechowych. W upijanie się zajęcy też nie uwierzę. A w kominie coś siedzi. Żeby to tylko nie był szop pracz, bo go osmalę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Dziwne, 17.12.03, 00:18 aha nie wiem czy wliczac kanuka. moze byc tendencyjny, skoro sam zadal pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dziwne, 17.12.03, 00:41 no fakt, ale wiesz co, mówię Ci: jest zapalenie dolnych dróg oddechowych. No, i załatwiona sprawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dziwne, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.03, 00:51 moze i jest. ale watek dotyczy tego czy o nim slychac. i wiesz co? nie slychac o nim. postawiwszy na swoim ide zmowic pacierz. moze jutro poprawi sie przez to pogoda? Ty w tym czasie mozesz ulozyc pasjansa, to zwiekszy saznse na szybkie nadejscie wiosny. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 14:33 Za to jest zapalenie miedniczek nerkowych a nikt nie slyszal o zapaleniu wanienek czy balijek. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziwne, 17.12.03, 15:46 Ty mi Kanuk, odpwowiedz na pytanie kim jest teraz ekspedient, moze co? Dodam jeszcze ze najstarsi gorale sa, tego, no, ehem, no jak to, u.., ucielesnieniem, sklerozy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 16:15 Nie wiem, jak w Kanadzie ale w Polsce najczesciej jest handlowcem albo konsultantem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziwne, 17.12.03, 16:27 A nene, ty mowisz o transformacji zaopatrzeniowca stolowki w logistyka cateringu. A mnie chodzi to kim TERAZ jest eks-pedient? Takoz eks-centryk? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 16:50 Prosciej to zaanalizowac na eksmalzonku. Taki eksmalzonek moze byc kawalerem z odzysku, podlym draniem, denatem albo ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dziwne, 17.12.03, 16:57 To jest jasne. Jak rowniez skaraniem boskim tej rudej malpy i wieloma innymi pozytecznymi rzeczami. Ale pedient? Pert? Albo centryk? No, centryk moze sie stac lewakiem, fakt. PS, Ty znasz ten tekst Hemara chyba, co Groniec spiewa, jak sie spotkaly na bibie cztery pary, z ktorych kazdedbylo juz poprzednio zonate/zamezne z wszystkimi pozostalymi? Mysmy probowali kiedys model logiczny takiej sytuacji stworzyc w robocie po paru piwach. Ze jak X byl zamezny najpierw z A, potem B a potem z C, to czy A z C winny trzymac sztame przeciw B? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 17:29 Tekst kojarze. Co dosztamy, to wiecej czynnikow powinno byc znanych. Na przyklad czy X odszedl od A do B, czy B byla pocieszeniem po porzuceniu X-a przez A. Zycie, jak sam wiesz nie jest takie proste i w ogole nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś