wikul 09.03.10, 22:00 "Wstąpiłem do partii o nazwie bliźniacy Kaczyńscy" - mówił z kolei delegat z Rawicza. info.wiara.pl/doc/450816.Jaroslaw-Kaczynski-wciaz-prezesem-PiS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek :)))) 09.03.10, 22:14 >"Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" - zaczął swoje przemówienie.< :)))) Pyszne! Nic dziwnego, że Kaczor robi z nimi wszystko co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: :)))) 09.03.10, 22:23 Szczerze żałuję, że nie potrafię dodać przykładu skrzydlatej sentencji. Ten gość, to niezależny intelektualista, idzie za wielkim przykładem niezależności myśli (choć, po prawdzie, tam o co innego chodziło, jak przypuszczam): "Trzeba być zawsze gotowym wierzyć, że to, co ja widzę jako białe, jest czarne, jeżeli tak to określi Kościół Hierarchiczny" - Ignacy Loyola. Wszystko się zgadza, czarne = białe, tylko jakie - oczywiście, zasłużone - wywyższenie Pana Prezesa! -- Racja jest po stronie Obu Panów Kaczyńskich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: :)))) 09.03.10, 22:30 dupetek napisał: > Pyszne! Nic dziwnego, że Kaczor robi z nimi wszystko co chce. Nie Kaczor, tylko pieniądze - nasze pieniądze. On utrzymuje ich, oni jego, a my płacimy. Ci, którzy utrzymają się sami - mogą sobie pozwolić na nielojalność. Luksus kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: :)))) 09.03.10, 23:53 dupetek napisał: > >"Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" - z > aczął > swoje przemówienie.< :)))) > Pyszne! Nic dziwnego, że Kaczor robi z nimi wszystko co chce. Konus jest rzeczywiście geniuszem, wie co myśli każdy członek PiCu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: :)))) 09.03.10, 23:54 dupetek napisał: > >"Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" - z > aczął > swoje przemówienie.< :)))) :-))) Moje ulubione. A potem się obrażają za nazwanie ich intelektualnymi eunuchami. > Pyszne! Nic dziwnego, że Kaczor robi z nimi wszystko co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: :)))) 09.03.10, 23:58 wiewiorzasta napisała: > dupetek napisał: > > > >"Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskieg > o" - z > > aczął > > swoje przemówienie.< :)))) > > :-))) Moje ulubione. A potem się obrażają za nazwanie ich intelektualnymi eunuc > hami. Nie naśmiewajmy się z osoby, która nie wie co, kiedy i czy w ogóle myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: :)))) 10.03.10, 21:22 douglasmclloyd napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > dupetek napisał: > > > > > >"Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczy > ńskieg > > o" - z > > > aczął > > > swoje przemówienie.< :)))) > > > > :-))) Moje ulubione. A potem się obrażają za nazwanie ich intelektualnymi > eunuc > > hami. > > Nie naśmiewajmy się z osoby, która nie wie co, kiedy i czy w ogóle myśli. > > Plusem jest to, że wie o swoim niemyśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: :)))) 09.03.10, 23:54 A co, ma się jakimś żydowskim szwabem z jego "Ucieczką od wolności" sugerować? W życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: :)))) 10.03.10, 21:38 kronopio77 napisał: > Nie wierzę... :) Oni tak na trzeźwo? :) Pewnie nizupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bardzo ładne... 09.03.10, 22:20 To o masonach też śliczne. A potem są dąsy, że to wstrętne media doklejaja PiS gębę partii idiotów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bardzo ładne... 09.03.10, 23:38 dr.krisk napisał: > To o masonach też śliczne. > A potem są dąsy, że to wstrętne media doklejaja PiS gębę partii > idiotów :)))) "To sprawny, inteligentny, nowoczesny i przewidujący polityk - mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Bardzo ładne... 09.03.10, 23:51 A mi sie podoba."ten rzad zaduza Polske" i"zodzilismy sie ze sprzeciwu przciwko zu" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bardzo ładne... 10.03.10, 00:21 "Jak zdradził PAP Kurski, prezes PiS wyznał mu kiedyś, że ostatni raz na plaży był w 1966 roku. "Zapamiętałem dobrze ten rok, bo się wtedy urodziłem. Prezes sam na plaże nie jeździ, ale ma dobry dostęp do statystyk, które mówią, że obecnie mniej ludzi jeździ na plaże niż w czasie rządów Prawa i Sprawiedliwości" - powiedział." Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Bardzo ładne... 10.03.10, 07:04 Jacek Kurski ma absolutną rację z tymi statystykami - w ostatnich trzech miesiącach (od grudnia 2009 do lutego 2010) na plażach było znacznie mniej ludzi, niż w ostatnich trzech miesiącach rządów PiS przed wyborami parlamentarnymi (lipiec - wrzesień 2007). Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bardzo ładne... 10.03.10, 11:56 ayran napisał: > Jacek Kurski ma absolutną rację z tymi statystykami I śmiało można zaryzykować twierdzenie, że było tak za sprawą osobistych działań Pana Premiera Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bardzo ładne... 10.03.10, 13:47 > "Prezes sam na plaże nie jeździ, ale ma dobry dostęp > do statystyk, które mówią, że obecnie mniej ludzi jeździ na plaże > niż w czasie rządów Prawa i Sprawiedliwości" Przecudne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Złote myśli kongresmenów z PiS 10.03.10, 07:59 "Wolę być moherem niż Tuska frajerem" - deklarowała radna z Pszczyny Bogumiła Boba Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Złote myśli kongresmenów z PiS 10.03.10, 08:38 keram.keram napisał: > "Wolę być moherem niż Tuska frajerem" - deklarowała radna z Pszczyny Bogumiła B > oba Czy to ta sama idiotka (imię i nazwisko się zgadza), która przed laty będąc posłanką bredziła o nieletnich matkach? Plotła, że jako lekarka po swoim dyżurze bardzo często odwiedzała porodówkę i z rozczuleniem patrzyła, jak np. 13-latka przytulała do serca swoje nowo narodzone dziecko. Do głowy jej nie przychodziło, że taka dziewczynka powinna raczej przytulać lalkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Złote myśli kongresmenów z PiS 10.03.10, 13:17 Ponieważ "tamta" Bogumiła Boba jest z Krakowa, więc myślałem, że to jakaś inna, a tymczasem zbieżność nazwisk okazała się nieprzypadkowa: pl.wikipedia.org/wiki/Bogumi%C5%82a_Boba PS. Portal z którego pochodzą te ośmieszające PiS cytaty to portal "Gościa Niedzielnego". Głupota czy prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Boba, to Boba! 10.03.10, 13:44 ayran napisał: > Ponieważ "tamta" Bogumiła Boba jest z Krakowa, więc myślałem, że to jakaś inna, > a tymczasem zbieżność nazwisk okazała się nieprzypadkowa: > > pl.wikipedia.org/wiki/Bogumi%C5%82a_Boba > PS. Portal z którego pochodzą te ośmieszające PiS cytaty to portal "Gościa > Niedzielnego". Głupota czy prowokacja? Tuś mi zabił ćwieka. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Złote myśli kongresmenów z PiS 10.03.10, 13:48 ayran napisał: > Ponieważ "tamta" Bogumiła Boba jest z Krakowa Że sie urodziła w Krakowie, to nie znaczy jeszcze, że "jest z Krakowa". Zazwyczaj tak mówimy o kimś, kto na przykład posłem został z Krakowa i tam mieszkał. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Złote myśli kongresmenów z PiS 10.03.10, 14:09 Hm - to by znaczyło, że Ziobro jest z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Złote myśli kongresmenów z PiS 10.03.10, 14:46 ayran napisał: > Hm - to by znaczyło, że Ziobro jest z Krakowa. Toż napisałem: MIESZKAŁ :-))) No ale jeśli już, to Ziobro ma więcej wspólnego z Krakowem, niż Boba, która z Krakowem łączy tylko miejsce urodzenia a taki Zero tam studiował i ma mieszkanie (choć mieszka w Warszawie). Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalnyczlek Prezes sam na plaże nie jeździ, ale ma dobry :)))) 10.03.10, 15:29 Prezes sam na plaże nie jeździ, ale ma dobry dostęp do statystyk, które mówią, że obecnie mniej ludzi jeździ na plaże niż w czasie rządów Prawa i Sprawiedliwości" - powiedział. Posikac sie mozna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Prezes sam na plaże nie jeździ, fakt! 10.03.10, 21:46 Chodzi. W ośrodku na półwyspie Helskim. :p ... Posłanka Beata Kempa ... Podkreśliła, że ze stenogramu dotychczasowych przesłuchań "wychodzi mapa drogowa afery hazardowej" ... Droga będzie wymagała wycięcia kemp na poboczach. :p Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Wikipedia podaje, że Boba jest lekarzem 11.03.10, 07:33 Jestem ciekaw, czy udzieliłaby pierwszej pomocy Tuskowi lub komuś z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Wikipedia podaje, że Boba jest lekarzem 11.03.10, 08:00 Byłaby w konflikcie pomiędzy wiarą i głosem sumienia, a obowiązkiem. Prawdopodobnie postąpiłaby tak jak w przypadku badań prenatalnych i P. Alicji Tysiąc. Korzyść dodatkowa taka, że zaoszczędziłaby rozterki pacjentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Wikipedia podaje, że Boba jest lekarzem 11.03.10, 08:15 Kecaw napisał kiedyś: Jak ja was nienawidzę, żeby was ziemia pochłonęła itd. itd. - no, nie pamiętam reszty, ale pewnie będzie jeszcze niejedna okazja, żeby zanotować. -- Z przyjacielskim kwa, kwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikipedia podaje, że Boba jest lekarzem 11.03.10, 23:37 keram.keram napisał: > Jestem ciekaw, czy udzieliłaby pierwszej pomocy Tuskowi lub komuś z PO ? Z pewnością, podając olej rycynowy. Odpowiedz Link Zgłoś