Gość: admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 03:12 WADOMOŚĆ POWYŻSZA ZOSTAŁA WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE PRZEZ SERWER POCZTY, NINIEJSZYM INFORMUJEMY ŻE PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ BŁĄD KRYTYCZNY SYSTEMU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicja Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.net.autocom.pl 26.02.04, 03:15 Mnie też podoba się TVP Kwiatkowskiego. Jestem zniesmaczona dopuszczeniem do zarządu Gawła. Jeszcze nie urósł, a już był zmanierowany. Dworak, tymczasem działa pod dyktando. No cóż, nie prędko TVP będzie miała pożytek z zarządu. Pan Leper mnie zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.acn.waw.pl 26.02.04, 03:38 A mnie sie podobaja komentarze alicji. Nie ma to jak solidna dawka smiechu z rana :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk3RzP ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoobrony IP: *.vif.net 26.02.04, 04:28 Pan przewodniczący Lepper zachowuje się niezwykle elegancko. Mam nadzieję, że podobny list wystosuje wkrótce do prezesa NBP prof.Leszka Balcerowicza. Też na odchodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 06:42 ..ale Leppera w niebyt jakikolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... Ratunku czy macie jakąś gumkę na tego członka Samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:46 Litości, wymażcie go z mojego życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:20 Lepper musi odejsc !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.nll.se 26.02.04, 09:44 Co ty wypisujesz glupku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk3RzP uśmiechnij się - jutro będzie Lepper! IP: *.vif.net 26.02.04, 12:00 jak dobrze pójdzie - to w koalicyjnym rządzie z PiSem, LPR-em (też brzmi jak LePpeR, hm?) i PSL. A więc spokojnie chłopcy. Doczekacie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.org 26.02.04, 10:27 Na oodchodne swoje, oczywiście, lepera. Zleperować kraj nie tak łatwo po czerwonych - takla reperacja nie dla gnojków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koALICJAnt Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 06:25 Alicja - Ja też bardzo Ci dziękuje ze wstaje z uśmiechem na twarzy. 110% zgadzam sie z toba Cynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 81.205.65.* 26.02.04, 07:01 Widac, ze jest pani cwierc inteligentka - typowym produktem PRL, czyli rosyjskiej polkolonii. Gratuluje poziomu.Tatus i mamuska byli pezetperowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.mikoland.net 26.02.04, 09:06 ciekawostka - normalny kurtuazyjny list, który powinien być normą w Gazecie traktowany jest jak kuriozum i pokazywany gawiedzi jako jakieś dziwadło... uczcie się panie i panowie kultury... Nawet od Leppera można się jak widać czegoś nauczyć - choćby szacunku do przeciwnika, a tego Wam brakuje. O ile sobie przypominam to TVKwiatkowski specjalnie wylewnie miłości do Samoobrony nie okazywała. Gazecie życzę mniej nachalności w propagandzie, patrzcie, czytajcie dalej i uczcie się! Może kiedyś dogonicie swego mistrza! Jesteście na dobrej drodze - pilnie czytacie jego wypowiedzi teraz tylko pozostaje zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dementi Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.02.04, 10:18 Ty Bromba, skoro tak ci sie nie podoba GW, to po co tak czesto tutaj przychodzisz? Zacznij byc wierna Trybunie albo innemu organowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_blond Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 10:46 jak to po co dementi? żeby tacy jak Ty, mieli nad czym myśleć. a także po to, żebyś dostał/a/ tak potrzebną Ci szczepionkę przeciw gazetowowybiórczym jadom. nie narzekaj... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP 26.02.04, 10:57 Gość portalu: bromba napisał(a): > ciekawostka - normalny kurtuazyjny list, który powinien być normą w Gazecie > traktowany jest jak kuriozum i pokazywany gawiedzi jako jakieś dziwadło... > uczcie się panie i panowie kultury... Nawet od Leppera można się jak widać > czegoś nauczyć - choćby szacunku do przeciwnika, a tego Wam brakuje. O ile sobi > e > przypominam to TVKwiatkowski specjalnie wylewnie miłości do Samoobrony nie > okazywała. Gazecie życzę mniej nachalności w propagandzie, patrzcie, czytajcie > dalej i uczcie się! Może kiedyś dogonicie swego mistrza! Jesteście na dobrej > drodze - pilnie czytacie jego wypowiedzi teraz tylko pozostaje zrozumieć... Co ty pierdzielisz??? "Noramlny, kurtuazyjny list" z wyrazami uznania dla skompromitowanego urzędnika??? urzędnika który zamieszany jest w najgłośniejszą aferę korupcyjną w Polsce, który za swoje niejasne powiązania został wezwany do dymisji przez komisję śledczą, który odszedł z telewizji właśnie za swoje błędy a nie zasługi, który oszukał Polaków że TVP dostała główną nagrodę dla najlepszej telewizji w Europie, który manipulował relacjami z obrad komisji śledczej, który nigdy nie ukrywał swych politycznych związków z prezydentem nie tylko podczas kampanii wyborczej, który upartyjnił TVP do granic przyzwoitości, programy informacyjne zepchnął do funkcji tuby propagandowej SLD, który ambitną telewizję zamnieił na biesiadno-głupawy program dla tłuszczy itd. itd. I ty masz czelność mówić, że ten "kurtuazyjny list" Leppera jest wyrazem kultury tego człowieka??? Ja ci powem czym jest ten list - jest wyrazem zerowej moralności pana Leppera, jest brakiem zwykłej ludzdzkiej uczciwości i przyzwoitości, jest podziękowaniem za nieuczciwość, nadużycia, arogancję, butę, układy kolesiów, jest pochwałą cwaniactwa, krętactwa i wyraźnym podpisem Leppera złożonym pod słynnym już SMS-em Halbera do Kwiatkowskiego "...chwała nam i naszym kolegom ...... precz!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Ja tam się nie dziwię... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 10:41 Ja tam się nie dziwię, że dla Leppera Kwiatkowski to Ktoś przez wielkie "k". Przecież wyciągnięcie kilku kredytów na jakieś śmieszne pieniądze, czy sfałszowanie jakiegoś podpisu(ów) to pryszcz w porównaniu z geszeftem, jaki chciała zrobić Grupa. Sądzę, że próba sprzedaży ustawy dopiero poszerzyła horyzonty Panu Przewodniczącemu. Co tam kredyty, czy rezerwa NBP... teraz widać, na czym można zarobić prawdziwe pieniądze. Mistrz Kwiatkowski pokazał, jak można robić poważne biznesy ... nic dziwnego, że raczkujący w polityce Przewodniczy ma go za poważny autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet "WYROWNYWACZE" w akcji!! IP: *.telia.com 26.02.04, 12:36 Gość portalu: alicja napisał(a): > Mnie też podoba się TVP Kwiatkowskiego. Jestem zniesmaczona dopuszczeniem do > zarządu Gawła. Jeszcze nie urósł, a już był zmanierowany. Dworak, tymczasem > działa pod dyktando. No cóż, nie prędko TVP będzie miała pożytek z zarządu. > Pan Leper mnie zaskoczył. ------------------------------- Z ciebie taka "alicja", jak ze mnie Nadiezda Krupska.. Robisz to co ci kazano i w konkretnym celu. Swin ci u nas nigdy nie brakowalo.. Ostatnio... najwiecej swin zaobserwowano w okolicach Ordynackiej... Heeee.. "Pan" Lepper.. - Jak mawial pan Slawek - moj dawny sasiad stolarz: - "taki "pan" to mnie kiedys za lydke ugryzl".. lancet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba-w-oknie Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 26.02.04, 04:20 Nie ma sie z czego smiac! W zadnej innej stacji telewizyjnej nie ma takiej swobody wypowiedzi jaka byla za rzadow Kwiatkowskiego w TVP. I nie ma tez programow publicystycznych w ktorych by do dyskusji zapraszano przedstawicieli wszystkich ugrupowan. Donosy o opanowaniu telewizji publicznej przez SLD, wyglaszane z cala powaga przez komentatorow z komercyjnych stacji - zawsze mnie rozsmieszaly, szczegolnie kiedy wyglaszal je p. Lis, zarzucajac telewizji publicznej brak bezstronnosci! Tak jak by jego komentarze do kazdej wiadomosci byly bezstronne. Ze Lepper podziekowal Kwiatkowskiemu to znaczy, ze nawet on potrafil docenic wolnosc slowa jaka panowala w TVP za Kwiatkowskiego. Ciekawe czy to sie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marnydowcip Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 213.192.66.* 26.02.04, 06:36 Baba w oknie - koniom (Leppera) lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 06:45 Śledzik był przedwczoraj, a niektórych jeszcze trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 26.02.04, 07:18 Dlaczego tak dozo ludzi w polsce nie lubi prawdy ktora leper pokazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 07:44 Gość portalu: vic napisał(a): > Dlaczego tak dozo ludzi w polsce nie lubi prawdy ktora leper pokazuje? ********************** Bo ta prawda w stylu: "Balcerowicz musi odejść". Jak Lepper zada sobie trud zobiektywizowania swoich opinii i odejścia od filozofii Kalego, to jego prawda może będzie coś znaczyć. Lepper pokazuje tylko tę prawdę, która jest mu wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP 26.02.04, 07:53 no wlasnie, dlaczego? albo tej prawdy, ktora rydzyk pokazuje? no? dlaczego? trzeba sie bedzie zastanowic nad tym i moze sie znajdzie wreszcie jakas taka prawda ktora po pokazaniu wszyscy polubia. albo przynajmniej dózo lódzi polóbi... to, ze wspolpraca prezesa samogwaltowcow z kwiecistym ukladala sie doskonale to wiadomo, nie trza bylo takich czulych pozegnan, chociaz jasne ze lezka sie w oku kreci nejednednemu typowi spod ciemnej gwiazdy bo wie ze to ze nevrati. ale co dalej? czy tvp przestanie wreszcie reklamowac te ohydna morde i pomagac ze wszstkich sil rosnac w sonazach destruktorom? moze by tak troche krytyki dla przeciwwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd A jakaż to prawda? Zero programu! Bełkot IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.02.04, 08:59 świńskiej, prymitywnej gęby, która nawet nie ukrywa i mówi: władzy chcę, po co? nie wiem ale chcę, chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: A jakaż to prawda? Zero programu! Bełkot IP: 195.116.149.* 26.02.04, 11:54 jak to nie wie ,po co chce wladzy?założy fundację jak miler i wnusia do końca żywot ma zapewniony.jeszcze ma szczęście,że dziewczyna,to nazwisko zmieni jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Bo prawda jest obiektywna IP: *.comnet.krakow.pl 26.02.04, 09:10 Bo prawda jest niczyja i nie wymaga pokazywania. To jak z demokracją i demokracją socjalistyczną albo jak z krzesłem i krzesłem elektrycznym. Z prawdą i sprawiedliwocią nie jest tak, jak z d..ą, że każdy ma swoją. Prawda czyjas traci walor bycia prawdą. Staje się poglądem. Często chorym, wynikającym ze zwyczajnej paranoi. Zarowno Lepper jak i Rydzyk wykazują typowy zespol cech będących typowymi dla paranoi. To jest fakt obiektywny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Baby w oknie kochają publiczne dziwki? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.02.04, 08:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 26.02.04, 07:59 Niestety była to miłość odwzajemniona za co Kwiatkowski powinien stanąć przed Trybunałem Stanu lub lepiej Kolegium ds Wykroczeń a jeszcze lepiej dostać publicznie baty. To tego pana głupota i niekompetencja spowodowała wyprowmowanie tego kretyna Leppera na gwiazdę polityki. Facet który jedynie potrafi powielać chwyty propagandowe Goebelsa nie powinien być zapraszany do publicznej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:52 Podpisuje się pod tym obydwoma rękami.Gdyby nie TVP to byłobu y przynajmniej o jednego kretyna mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrt Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 2.5.2.* / *.teleton.pl 26.02.04, 08:17 czytalem ze Ordynacka nie kwapi sie z wystawianiem listy do eurowyborow. moze pan robert bedzie lokomotywa na liscie samoobrony, a moze ma poprowadzic andrzeja L. do prezydentury, wszak juz raz byl szefem kampani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk3RzP Re: Kwiatkowski poprowadzi kampanię Leppera? IP: *.vif.net 26.02.04, 12:46 to nawet niezły pomysł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolby2 Obiektywnie rzecz biorąc... IP: 212.244.252.* 26.02.04, 08:31 ...to Lepper ma rację. W TV rzeczywiście każdy nadaje to co chce, nie wyłączając Michnika. A że Gazecie Wyborczej nie podoba się ani Lepper, ani Kwiatkowski, to zupełnie inna sprawa. Mnie się nie podoba moja żona... Taki kocmołuch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Obiektywnie rzecz biorąc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:53 ja też nie rozumiem co Gazetę śmieszy w liscie Samoobrony? A może michniki wierzą, że pod nowym zarządem nie wszystkie partie będą miały dostęp do TVP, jakby nie było PUBLICZNRJ? Zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Obiektywnie rzecz biorąc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:03 Czepiacie sie Samoobrony, a przekrety Hojarskiej to maly pikus w porownaniu z przekretami SLD... poczekajmy jak PO nabierze sily, podejrzewam ze wtedy narobi takiego samego bigosu jak "lewica". A dostep do mediow? Moze wpuszczac tam tylko Platforme i (jak bedzie grzeczne) PiS? :) Idealny swiat wg gazety to zupelny Huxley. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Hehehe.. "obiektywnie".. IP: *.telia.com 26.02.04, 17:30 Obiektywnie rzecz biorąc... Autor: Gość: telewidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 26.02.2004 08:53 ja też nie rozumiem co Gazetę śmieszy w liscie Samoobrony? A może michniki wierzą, że pod nowym zarządem nie wszystkie partie będą miały dostęp do TVP, jakby nie było PUBLICZNRJ? Zgroza... ----------------------- Nie rozumiesz???? - Nic dziwnego.. - bos TELEWIDZ wlasnie :)) - Inna nazwa to: - "analfabeta funkcjonalny".. - taki co to przeczytac potrafi, a przede wszystkim OBEJRZEC, ale ZROZUMIEC cokolwiek.. za cholere nie potrafi.. ot.. taki sobie.. "telewidz".. :)) lancet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.udn.pl 26.02.04, 08:55 Jaka miłość???? Czy napisany w kulturalnej formie kurtuazyjny list można nazwać "miłością". Zatytułowanie tej wiadomości świadczy o tym, że nienawiść Gazety do Leppera i Kwiatkowskiego przewyższa wzajemne uczucie tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betatester Zachowanie takie jest zgodne z projektem programu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 08:57 Choć ten plik może zostać zarażony przez wirusa, sama jego obecność nie świadczy o zarażeniu przez wirusa Beger.Our Doom. Metoda infekcji jest opisana w Biuletynie o zabezpieczeniach. W przypadku powtarzających się błędów krytycznych należy ponownie skompilować jądro systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKUF Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 09:00 kwiatek był promotorem lepierdela w walce o mistrzostwo a tak skutecznie go promował że lepierdziel ma takie poparcie jakie ma TELEWIZJA = WŁADZA głupiutkim ludzikom w tej biednej POLSCE można wcisnąć każde gówno, nawet wylansować takiego psychola jak leppierdziel, obaj szkolili się na goebelsie, nie ma się co dziwić że mu teraz dziekuje PA,PA, BUZI-DUPCI KFIATUSZKU TFUJ ANDŻEJEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonanza Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:07 A przyszlo ci do twojej skretynialej infantylnej lepetynki ze to wlasnie Goebels dopuszczal do mediow jedynie sluszne poglady? Ucz sie historii, poki czas... dzieciaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _real_ Boże, to straszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:17 Jak można w zachowaniu takich warchlaków i bezmózgów w garniturach z nalanymi ryjami dopatrywać się krzty sensu, ogłady czy kultury. Jak można o takich zwierzątkach mówić per Pan, jak można wreszcie dopuścić do tego aby te warchlaki w czerwono białych krawatach usmarowanych łajnem, zajmowały takie miejsce w sondażach, a publika doszukiwała sie w jakichkolwiek ich dzialaniach perspektyw dla Polski. Straszne to wszystko, straszne i smutne Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuf Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 09:18 do nieinfantylnego nieskretyniałego- uważasz że lepierdziel to nie są wg eseldowskiej polityki informacyjnej jedynie słuszne poglądy? samobrona=zbrojne ramie, faszystowska bojówka Sld i dlatego nasz kwiiatuszek razem z leszkiemktórykończyjakmężczyzna tak nam andrzejka lansowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acura21@wp.pl Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:29 Jak czytam co niektorych cymbalow,to sie zastanawiam czy to prowokatorzy gazety ,czy naprawde tacy kretyni czy maoze tzw buissnesmeni ktorzy na kontaktach z PO pod roznymi postaciami robia kase ,wyzyskujac uczciwych ludzi.Smiejecie sie ze A Lepper mowi ze balcerowicz musi odejsc,a to przeciez nieprawda,bo on twierdzi ze waszego idola trzeba rozliczyc za to co zrobil z Polska.Wam paru pismakom iich poplecznikom zyje sie niezle .ale kilkanascie milionow ludzi zyje w tym kraju w nedzy.Ludzi ktorych jedyna wada jest to ze sa uczciwi ,ze nie umieja krasc i mordowac ,ze nie sa bezwzgledni wobec innych.Ja wiem ze boicie sie A Leppera ,bo wtedy wasz czas "hieny cmentarne " odejdzie bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udu Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 09:37 Albo sam Lepper albo jego mutant. Wyczuwacie ten styl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis_k Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.pzpn.info 26.02.04, 09:54 Bardzo dziekuje za poprawe humoru!!! Ile razy bedzie mi smutno i zle, przypomne sobie, ze boje sie Leppera i jako hiena cmentarna, wkrótce zakoncze swoj zywot... czy tak jakos. A nie, przepraszam: moj czas odejdzie ;-) A swoja droga, widac ze kaganek oswiaty i internetu dotarl do polskiej wsi. Góra nasi!!! Pozdrowionka dla wszystkich bojacych (sie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:59 > Jak czytam co niektorych cymbalow,to sie zastanawiam czy to prowokatorzy > gazety ,czy naprawde tacy kretyni czy maoze tzw buissnesmeni ktorzy na > kontaktach z PO pod roznymi postaciami robia kase ,wyzyskujac uczciwych > ludzi.Smiejecie sie ze A Lepper mowi ze balcerowicz musi odejsc,a to przeciez > nieprawda,bo on twierdzi ze waszego idola trzeba rozliczyc za to co zrobil z > Polska.Wam paru pismakom iich poplecznikom zyje sie niezle .ale kilkanascie > milionow ludzi zyje w tym kraju w nedzy.Ludzi ktorych jedyna wada jest to ze sa > > uczciwi ,ze nie umieja krasc i mordowac ,ze nie sa bezwzgledni wobec innych.Ja > > wiem ze boicie sie A Leppera ,bo wtedy wasz czas "hieny cmentarne " odejdzie > bezpowrotnie. Gdyby nie Balcerowicz Polska byłaby na tym etapie co obecnie Rumunia albo Bułgaria. Dzisiaj Balcerowicz ratuje polski pieniądz przed zakusami polityków. Poza tym reformy z początku transformacji stworzyły wszystkim możliwość dojścia do wysokiej pozycji materialnej ciężką pracą. Dla elektoratu Samoobrony są oni złodziejami, któych warto zlustrować, obciążyć 80 - procentowym podatkiem itp. Są niestety w naszym kraju tacy, którzy wolą rybę zamiast wędki. Za PRL nie mogli wykazywać się inicjatywą, ale mieli wszystko od państwa. To dzięki takim ludziom Lepper ma wysoką pozycję w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspaniały Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:48 popieram !!! śmiechowe patafiany niszczące Polskę - precz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Miłość Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:45 WADOMOŚĆ POWYŻSZA ZOSTAŁA WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE PRZEZ SERWER POCZTY, > NINIEJSZYM INFORMUJEMY ŻE PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ WADOMOŚĆ POWYŻSZA ZOSTAŁA WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE PRZEZ SERWER POCZTY, > NINIEJSZYM INFORMUJEMY ŻE PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ BŁĄD > KRYTYCZNY SYSTEMU Czyli cenzura działa już jawnie. Jeśli napiszesz coś nie po naszej myśli załatwimy ci komputer. PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ BŁĄD > KRYTYCZNY SYSTEMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.us.wroc.pl / *.mikrozet.wroc.pl 26.02.04, 09:57 Pięknie pan wszedłeś panie przewodnicący do dupy panu prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angus Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.autocom.pl 26.02.04, 10:14 choc raz ten czerwony burak moglby okreslic jacy to ludzie zyja w "strasznej nedzy" i podac na jakikolwiek swoj poglad MADRY przyklad. Niestety solarium i krawat i wodzenie swinskimi oczkami dziala na co niektorych jak objawienie... Prawdziwe jest przyslowie lacinskie " nie rzucac perel przed wieprze". Poraza mnie glupota ludzi, ktorzy widza w nim cokolwiek - dlaczego nie wybiora zula spod sklepu z winem? To samo by uslyszeli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.burkert.com 26.02.04, 10:28 Przeciez list Leppera do Kwiatka jest w pewnym sensie przeslaniem do narodu, ze to wlasnie lepper i jego zboje sa "grupa trzymajaca wladze".W pustym baniaku leppera pomysl trzymania wladzy nie jest nowy.To jest paranojak,ktory mysli tylko o tym.Chron Boze POLSKE przed rzadami takich idiotow.Chociaz jak dowodzi doswiadczenie z SLD narod polski stac na najwyzsze glupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arje Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:23 W Belgii jest miasto, które nazywa się IEPER a po flamandzku czyta się Leper. Od nawy tej miejscowości pochodzi nazwa gazu bojowego "Iperyt". Czy pan Lepper ma tym coś wspólnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupi Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 10:35 Bardziej znana jest francuska nazwa Ypres i to od niej pochodzi iperyt. Co nie zmienia faktu, że Lepper regularnie rozbawiał mojego brytyjskiego znajomego, bo przecież po angielsku jego nazwisko oznacza "trędowaty". I to jest dopiero coś! Szkoda tylko że Polacy nie traktują go jak trędowatego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 13:10 Owszem, "tredowaty/a" - "leper" - to podwojne "P" ma specjalna wymowe, nadaje akcent buraczanej mentalnosci "szambo'obroncow" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_trendowaty NO ROBERCIK, NO CO TY, ODPŁACISZ MI SIE JAKOŚ 26.02.04, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_trendowaty TY SKUNKSIE SIEDŹ CICHO, SAM ZADECYDUJĘ KIEDY 26.02.04, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 217.96.25.* 26.02.04, 10:56 Juz nigdy na Ciebie nie zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.radom.pl 26.02.04, 11:14 samoobrona przystąpiła do naboru nowej kadry wśród ludzi wysadzonych z siodła Odpowiedz Link Zgłoś
indris Miłość Leppera i nienawiść Gazety 26.02.04, 11:19 Jeżeli dziennikarz myli grzeczność i kurtuazję z miłością, to albo jest kiepskim dziennikarzem, albo zżera go nienawiść, albo wykonuje czyjeś polecenie. Pierwsze raczej wykluczam, bo "GW" ma spore możliwości doboru i selekcji kadr. Pozostaje pytanie, czy była to osobista nienawiść dziennikarza , czy polityczna nienawiść samego Michnika, który jak wiadomo jest histerykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bu5 Re: Miłość Leppera i nienawiść Gazety 26.02.04, 11:33 do indrisa zacznij się leczyć na nogi bo na głowę już za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Miłość Leppera i nienawiść Gazety 26.02.04, 12:14 indris napisał: > Jeżeli dziennikarz myli grzeczność i kurtuazję z miłością, to albo jest > kiepskim dziennikarzem, albo zżera go nienawiść, albo wykonuje czyjeś polecenie > . > Pierwsze raczej wykluczam, bo "GW" ma spore możliwości doboru i selekcji kadr. > Pozostaje pytanie, czy była to osobista nienawiść dziennikarza , czy polityczna > > nienawiść samego Michnika, który jak wiadomo jest histerykiem. Grzeczność, kurtuazja i podziękowania dla totalnie skompromitowanego urzędnika??? ludzie! w jakim kraju my żyjemy? skoro tak wielu popiera takie postawy? Odpowiedz Link Zgłoś
indris W jakim kraju żyjemy ? 26.02.04, 12:47 W takim, w którym nie wszyscy podzielają poglądy Michnika&Co. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: W jakim kraju żyjemy ? 26.02.04, 13:06 indris napisał: > W takim, w którym nie wszyscy podzielają poglądy Michnika&Co. Na szczęście. W takim gdzie nie dla wszystkich ten co ukradł to - złodziej, ten co oszukał to - kłamca, ten co sfałszował to - oszust itd. sorry stary, nie obchodzą mnie poglądy Michnika, ale gdy wielu z was chrzani głupoty o grzeczności, kurtuazji i podziękowaniach dla takich typów jak Kwiatkowski - to może faktycznie lepiej ten kraj zaorać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk3RzP Re: Miłość Leppera i nienawiść Gazety IP: *.vif.net 26.02.04, 12:37 Michnik jako patriota odpowiedzialny inaczej prowadzi już od dość dawna regularną kampanię przeciw Lepperowi i Samoobronie. Zapewne ku chwale europejskiej ojczyzny. Dba więc, żeby przynajmniej co drugi dzień bluznąć coś tam mniej czy bardziej dowcipnie w kierunku Leppera i jego niesfornej ferajny. Czy to bananowej elycie III RP w czymś pomoże? Wątpię. Na pewno nie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 26.02.04, 11:42 Wyborcza w nienawiści do Kwiatkowskiego popada w obłęd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 195.116.149.* 26.02.04, 11:57 jakaż nienawiść?wszyscy kochają kwiaty,a kto pisze ze leper nie ma programu? fundację założy jak miler i wnusia do końca żywot ma zapewniony.zmieni tylko nazwisko-bo na szczęście dziewczyna i nawet wstydu od razu się pozbędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malineczka Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:24 Lepper to najuczciwszy człowiek w naszym kraju, to wprost krystaliczna osobowość. Nigdy nikogo nie oszukał. Nigdy nikogo nie opluł. Nikomu nie zrobił krzywdy. To człowiek tytan pracy! Najlepszy z najlepszych. Wizjoner większy od niejednego żydowskiego cadyka. Gdyby nie ON, to Polska już dawno stoczyłaby się na samo dno. Gdy ON z SAMOOBRONA dojdzie do władzy, to poziom życia w Polsce będzie większy od Pałacu Kultury i Nauki. Lekarstwa będą za darmo, a chorych masowo będzie się przewozić do centrum medycznego w "Hjuston", gdzie badają astronautów. Tam ich przebadają i wyleczą, bo wtedy ministrem zdrowia będzie miss Polonia Pani Beger od słomy i owsa. Pod warunkiem, że Balcerowicz odejdzie. Balcerowicz musi odejść! Owies i siano na pierwszym miejscu i słoma w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Nawet Leper potrafi być obietywny 26.02.04, 12:31 a ci popaprańcy prawicowi nigdy. Myślą głupki, że robienie czarnego z białego i odwrotnie przyspaża im zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.berlikomm.net 26.02.04, 12:32 Byl to list otwarty? Cudzych litow sie nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP 26.02.04, 12:46 Gość portalu: Robal napisał(a): > Byl to list otwarty? Cudzych litow sie nie czyta. List jest zamieszczony na oficjalnej stronie internetowej Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Miłość czy kochanie? IP: *.top.net.pl 26.02.04, 12:43 Sądząc po podobnej opaleniźnie, chadzali chyba razem do solarium a może i do sauny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:53 Na forum jest tylu przeciwnikow niejakiego Leppera (ciezko mi sie pisze to nazwisko z duzej litery), ja tez jestem uczulony na tego osobnika, lecz zastanawiam sie ... Jesli tu jest tyle komentarzy na NIE dla tego "pana", to na kogo glosowaliscie Kochani? Jezeli "uslysze" - "nie glosowalam/em bo nie bylo na kogo" - to uslysze "milczacy elektorat" "lpr" i "szamboobrony". Odrzucam hipokryzje tzw "politykow" wspomnianych ugrupowan, jak i reszty, ale moi drodzy, KTOS NA TE CZERN ZAGLOSOWAL!!!! KTO!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.proxy.aol.com 26.02.04, 13:32 Co ten "swir" znowu kombinuje? Steruje do pozyskania czerwonego elektoratu, elegancja w wydaniu do Kwiatkowskiego swiadczy o checi pozyskania bylych czerwonych prominentow. Czy to sie jego elektoratowi spodoba? A moze sie w koncu w rachubach przeleci? Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Ach ci fundamentaliści! 26.02.04, 13:33 Nie tylko w Wyborczej, ale i wszystkich innych portalach najwięcej jest fundamentalistów którzy nie zdają sobie sprawy z tego ile w nich siedzi pozostałości po "homo sovieticus". Tęsknią do cenzury ("nie dopuszczać do głosu Iksa!") i marzą o fizycznej eliminacji każdego kto OŚMIELA SIĘ mieć inne od nich zdanie na - wszystko jedno jaki - temat. Koniecznie chcą rozwiązań radykalnych czyli zabijania, wyrzucania, uciszania (najlepiej na zawsze!) i w ogóle nie przychodzi im do głowy, że idą dokładnie w ślady wyznawców Hitlera, Stalina i... Saddama. P. Lepper nie jest moim idolem, ale obiektywnie muszę przyznać, że już nieraz mnie zaskoczył tzw. chłopskim rozumem i umiejętnością uczenia się. Komu nie starcza argumentów (bo albo za głupi, albo za leniwy, żeby tych argumentów poszukać) - ten chętnie by Lepperowi zamknął usta. Tylko że udawanie że czegoś nie ma - nie likwiduje problemu. W telewizji publicznej pod patronatem p. Kwiatkowskiego była możliwość przekonywania Leppera o tym że nie ma racji. To, że dyskutantom się to przeważnie nie udawało świadczy żle o umiejętności przekonywania adwersarzy Leppera, a nie o Lepperze. Wolno mu dziękować prezesowi Kwiatkowskiemu za prawo wygłaszania swoich poglądów (na tym polega przecież demokracja). Wolno było też rozmówcom udowadniać Lepperowi niekompetencję. Ale jeżeli po zmianie szefa TVP zabraknie możliwości publicznych dyskusji - to poplecznicy Leppera sięgną po blokady dróg i inne radykalne działania. Warto się zastanowić co lepsze. Dla nas, a nie dla Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś