Dodaj do ulubionych

Miłość Leppera do byłego prezesa TVP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 03:12
WADOMOŚĆ POWYŻSZA ZOSTAŁA WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE PRZEZ SERWER POCZTY,
NINIEJSZYM INFORMUJEMY ŻE PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ BŁĄD
KRYTYCZNY SYSTEMU
Obserwuj wątek
    • Gość: alicja Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.net.autocom.pl 26.02.04, 03:15
      Mnie też podoba się TVP Kwiatkowskiego. Jestem zniesmaczona dopuszczeniem do
      zarządu Gawła. Jeszcze nie urósł, a już był zmanierowany. Dworak, tymczasem
      działa pod dyktando. No cóż, nie prędko TVP będzie miała pożytek z zarządu.
      Pan Leper mnie zaskoczył.
      • Gość: Cynik Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.acn.waw.pl 26.02.04, 03:38
        A mnie sie podobaja komentarze alicji. Nie ma to jak solidna dawka smiechu z
        rana :))))
        • Gość: syndyk3RzP ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoobrony IP: *.vif.net 26.02.04, 04:28
          Pan przewodniczący Lepper zachowuje się niezwykle elegancko.
          Mam nadzieję, że podobny list wystosuje wkrótce
          do prezesa NBP prof.Leszka Balcerowicza.

Też na odchodne.
          • Gość: blurb Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 06:42
            ..ale Leppera w niebyt jakikolwiek.
            • Gość: Śtęźń... Ratunku czy macie jakąś gumkę na tego członka Samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:46
              Litości, wymażcie go z mojego życia!
          • Gość: luk Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:20
            Lepper musi odejsc !!!!!!!!
          • Gość: Andrzej Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.nll.se 26.02.04, 09:44
            Co ty wypisujesz glupku?
            • Gość: syndyk3RzP uśmiechnij się - jutro będzie Lepper! IP: *.vif.net 26.02.04, 12:00
              jak dobrze pójdzie - to w koalicyjnym rządzie
              z PiSem, LPR-em (też brzmi jak LePpeR, hm?) i PSL.

A więc spokojnie chłopcy. Doczekacie się.

• Gość: Obywatel Re: ten list od 3 tygodni jest na stronach Samoob IP: *.org 26.02.04, 10:27
            Na oodchodne swoje, oczywiście, lepera.
            Zleperować kraj nie tak łatwo po czerwonych - takla reperacja nie dla gnojków :)
      • Gość: koALICJAnt Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 06:25
        Alicja - Ja też bardzo Ci dziękuje ze wstaje z uśmiechem na twarzy. 110%
        zgadzam sie z toba Cynik.
      • Gość: yurek Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 81.205.65.* 26.02.04, 07:01
        Widac, ze jest pani cwierc inteligentka - typowym produktem PRL, czyli
        rosyjskiej polkolonii. Gratuluje poziomu.Tatus i mamuska byli pezetperowcy.
      • Gość: bromba Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.mikoland.net 26.02.04, 09:06
        ciekawostka - normalny kurtuazyjny list, który powinien być normą w Gazecie
        traktowany jest jak kuriozum i pokazywany gawiedzi jako jakieś dziwadło...
        uczcie się panie i panowie kultury... Nawet od Leppera można się jak widać
        czegoś nauczyć - choćby szacunku do przeciwnika, a tego Wam brakuje. O ile sobie
        przypominam to TVKwiatkowski specjalnie wylewnie miłości do Samoobrony nie
        okazywała. Gazecie życzę mniej nachalności w propagandzie, patrzcie, czytajcie
        dalej i uczcie się! Może kiedyś dogonicie swego mistrza! Jesteście na dobrej
        drodze - pilnie czytacie jego wypowiedzi teraz tylko pozostaje zrozumieć...
        • Gość: Dementi Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.02.04, 10:18
          Ty Bromba, skoro tak ci sie nie podoba GW, to po co tak czesto tutaj
          przychodzisz? Zacznij byc wierna Trybunie albo innemu organowi.
          • Gość: kasia_blond Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 10:46
            jak to po co dementi? żeby tacy jak Ty, mieli nad czym myśleć. a także po to,
            żebyś dostał/a/ tak potrzebną Ci szczepionkę przeciw gazetowowybiórczym jadom.
            nie narzekaj... :)
        • zbychooo Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP 26.02.04, 10:57
          Gość portalu: bromba napisał(a):

> ciekawostka - normalny kurtuazyjny list, który powinien być normą w Gazecie
          > traktowany jest jak kuriozum i pokazywany gawiedzi jako jakieś dziwadło...
          > uczcie się panie i panowie kultury... Nawet od Leppera można się jak widać
          > czegoś nauczyć - choćby szacunku do przeciwnika, a tego Wam brakuje. O ile
          sobi
          > e
          > przypominam to TVKwiatkowski specjalnie wylewnie miłości do Samoobrony nie
          > okazywała. Gazecie życzę mniej nachalności w propagandzie, patrzcie, czytajcie
          > dalej i uczcie się! Może kiedyś dogonicie swego mistrza! Jesteście na dobrej
          > drodze - pilnie czytacie jego wypowiedzi teraz tylko pozostaje zrozumieć...

Co ty pierdzielisz??? "Noramlny, kurtuazyjny list" z wyrazami uznania dla
          skompromitowanego urzędnika??? urzędnika który zamieszany jest w najgłośniejszą
          aferę korupcyjną w Polsce, który za swoje niejasne powiązania został wezwany do
          dymisji przez komisję śledczą, który odszedł z telewizji właśnie za swoje błędy
          a nie zasługi, który oszukał Polaków że TVP dostała główną nagrodę dla
          najlepszej telewizji w Europie, który manipulował relacjami z obrad komisji
          śledczej, który nigdy nie ukrywał swych politycznych związków z prezydentem nie
          tylko podczas kampanii wyborczej, który upartyjnił TVP do granic przyzwoitości,
          programy informacyjne zepchnął do funkcji tuby propagandowej SLD, który ambitną
          telewizję zamnieił na biesiadno-głupawy program dla tłuszczy itd. itd.
          I ty masz czelność mówić, że ten "kurtuazyjny list" Leppera jest wyrazem
          kultury tego człowieka??? Ja ci powem czym jest ten list - jest wyrazem zerowej
          moralności pana Leppera, jest brakiem zwykłej ludzdzkiej uczciwości i
          przyzwoitości, jest podziękowaniem za nieuczciwość, nadużycia, arogancję, butę,
          układy kolesiów, jest pochwałą cwaniactwa, krętactwa i wyraźnym podpisem
          Leppera złożonym pod słynnym już SMS-em Halbera do Kwiatkowskiego "...chwała
          nam i naszym kolegom ...... precz!"
      • Gość: Jaro Ja tam się nie dziwię... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 10:41
        Ja tam się nie dziwię, że dla Leppera Kwiatkowski to Ktoś przez wielkie "k".
        Przecież wyciągnięcie kilku kredytów na jakieś śmieszne pieniądze, czy
        sfałszowanie jakiegoś podpisu(ów) to pryszcz w porównaniu z geszeftem, jaki
        chciała zrobić Grupa. Sądzę, że próba sprzedaży ustawy dopiero poszerzyła
        horyzonty Panu Przewodniczącemu. Co tam kredyty, czy rezerwa NBP... teraz
        widać, na czym można zarobić prawdziwe pieniądze.

Mistrz Kwiatkowski pokazał, jak można robić poważne biznesy ... nic dziwnego,
        że raczkujący w polityce Przewodniczy ma go za poważny autorytet.
      • Gość: lancet "WYROWNYWACZE" w akcji!! IP: *.telia.com 26.02.04, 12:36
        Gość portalu: alicja napisał(a):

> Mnie też podoba się TVP Kwiatkowskiego. Jestem zniesmaczona dopuszczeniem do
        > zarządu Gawła. Jeszcze nie urósł, a już był zmanierowany. Dworak, tymczasem
        > działa pod dyktando. No cóż, nie prędko TVP będzie miała pożytek z zarządu.
        > Pan Leper mnie zaskoczył.
        -------------------------------

Z ciebie taka "alicja", jak ze mnie Nadiezda Krupska..
        Robisz to co ci kazano i w konkretnym celu.

Swin ci u nas nigdy nie brakowalo.. Ostatnio... najwiecej swin zaobserwowano w
        okolicach Ordynackiej...

Heeee.. "Pan" Lepper..
        - Jak mawial pan Slawek - moj dawny sasiad stolarz: - "taki "pan" to mnie
        kiedys za lydke ugryzl"..

lancet

• Gość: Baba-w-oknie Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 26.02.04, 04:20
      Nie ma sie z czego smiac! W zadnej innej stacji telewizyjnej nie ma takiej
      swobody wypowiedzi jaka byla za rzadow Kwiatkowskiego w TVP. I nie ma tez
      programow publicystycznych w ktorych by do dyskusji zapraszano przedstawicieli
      wszystkich ugrupowan. Donosy o opanowaniu telewizji publicznej przez SLD,
      wyglaszane z cala powaga przez komentatorow z komercyjnych stacji - zawsze mnie
      rozsmieszaly, szczegolnie kiedy wyglaszal je p. Lis, zarzucajac telewizji
      publicznej brak bezstronnosci! Tak jak by jego komentarze do kazdej wiadomosci
      byly bezstronne. Ze Lepper podziekowal Kwiatkowskiemu to znaczy, ze nawet on
      potrafil docenic wolnosc slowa jaka panowala w TVP za Kwiatkowskiego. Ciekawe
      czy to sie zmieni?
      • Gość: marnydowcip Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 213.192.66.* 26.02.04, 06:36
        Baba w oknie - koniom (Leppera) lżej.
        • Gość: maruda Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 06:45
          Śledzik był przedwczoraj, a niektórych jeszcze trzyma.

• Gość: vic Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 26.02.04, 07:18
            Dlaczego tak dozo ludzi w polsce nie lubi prawdy ktora leper pokazuje?
            • Gość: maruda Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 07:44
              Gość portalu: vic napisał(a):

> Dlaczego tak dozo ludzi w polsce nie lubi prawdy ktora leper pokazuje?

Bo ta prawda w stylu: "Balcerowicz musi odejść".
              Jak Lepper zada sobie trud zobiektywizowania swoich opinii i odejścia od
              filozofii Kalego, to jego prawda może będzie coś znaczyć.
              Lepper pokazuje tylko tę prawdę, która jest mu wygodna.

• cubasz Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP 26.02.04, 07:53
              no wlasnie, dlaczego? albo tej prawdy, ktora rydzyk pokazuje? no? dlaczego?
              trzeba sie bedzie zastanowic nad tym i moze sie znajdzie wreszcie jakas taka
              prawda ktora po pokazaniu wszyscy polubia. albo przynajmniej dózo lódzi polóbi...
              to, ze wspolpraca prezesa samogwaltowcow z kwiecistym ukladala sie doskonale to
              wiadomo, nie trza bylo takich czulych pozegnan, chociaz jasne ze lezka sie w oku
              kreci nejednednemu typowi spod ciemnej gwiazdy bo wie ze to ze nevrati. ale co
              dalej? czy tvp przestanie wreszcie reklamowac te ohydna morde i pomagac ze
              wszstkich sil rosnac w sonazach destruktorom? moze by tak troche krytyki dla
              przeciwwagi...
            • Gość: cd A jakaż to prawda? Zero programu! Bełkot IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.02.04, 08:59
              świńskiej, prymitywnej gęby, która nawet nie ukrywa i mówi: władzy chcę, po co?
              nie wiem ale chcę, chcę!
              • Gość: zero Re: A jakaż to prawda? Zero programu! Bełkot IP: 195.116.149.* 26.02.04, 11:54
                jak to nie wie ,po co chce wladzy?założy fundację jak miler i wnusia do końca
                żywot ma zapewniony.jeszcze ma szczęście,że dziewczyna,to nazwisko zmieni jak
                najszybciej!
            • Gość: Wiem Bo prawda jest obiektywna IP: *.comnet.krakow.pl 26.02.04, 09:10
              Bo prawda jest niczyja i nie wymaga pokazywania. To jak z demokracją i
              demokracją socjalistyczną albo jak z krzesłem i krzesłem elektrycznym. Z prawdą
              i sprawiedliwocią nie jest tak, jak z d..ą, że każdy ma swoją. Prawda czyjas
              traci walor bycia prawdą. Staje się poglądem. Często chorym, wynikającym ze
              zwyczajnej paranoi. Zarowno Lepper jak i Rydzyk wykazują typowy zespol cech
              będących typowymi dla paranoi. To jest fakt obiektywny. Pozdrawiam.
      • Gość: cd Baby w oknie kochają publiczne dziwki? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.02.04, 08:56
    • Gość: Krzysztof Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 26.02.04, 07:59
      Niestety była to miłość odwzajemniona za co Kwiatkowski powinien stanąć przed
      Trybunałem Stanu lub lepiej Kolegium ds Wykroczeń a jeszcze lepiej dostać
      publicznie baty. To tego pana głupota i niekompetencja spowodowała
      wyprowmowanie tego kretyna Leppera na gwiazdę polityki. Facet który jedynie
      potrafi powielać chwyty propagandowe Goebelsa nie powinien być zapraszany do
      publicznej TV.
      • Gość: Bolek Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:52
        Podpisuje się pod tym obydwoma rękami.Gdyby nie TVP to byłobu y przynajmniej o
        jednego kretyna mniej.
    • Gość: trrt Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 2.5.2.* / *.teleton.pl 26.02.04, 08:17
      czytalem ze Ordynacka nie kwapi sie z wystawianiem listy do eurowyborow. moze
      pan robert bedzie lokomotywa na liscie samoobrony, a moze ma poprowadzic
      andrzeja L. do prezydentury, wszak juz raz byl szefem kampani.
      • Gość: syndyk3RzP Re: Kwiatkowski poprowadzi kampanię Leppera? IP: *.vif.net 26.02.04, 12:46
        to nawet niezły pomysł !
    • Gość: dolby2 Obiektywnie rzecz biorąc... IP: 212.244.252.* 26.02.04, 08:31
      ...to Lepper ma rację. W TV rzeczywiście każdy nadaje to co chce, nie
      wyłączając Michnika. A że Gazecie Wyborczej nie podoba się ani Lepper, ani
      Kwiatkowski, to zupełnie inna sprawa. Mnie się nie podoba moja żona... Taki
      kocmołuch...
      • Gość: telewidz Re: Obiektywnie rzecz biorąc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:53
        ja też nie rozumiem co Gazetę śmieszy w liscie Samoobrony? A może michniki
        wierzą, że pod nowym zarządem nie wszystkie partie będą miały dostęp do TVP,
        jakby nie było PUBLICZNRJ? Zgroza...
        • Gość: mundek Re: Obiektywnie rzecz biorąc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:03
          Czepiacie sie Samoobrony, a przekrety Hojarskiej to maly pikus w porownaniu z
          przekretami SLD... poczekajmy jak PO nabierze sily, podejrzewam ze wtedy narobi
          takiego samego bigosu jak "lewica". A dostep do mediow? Moze wpuszczac tam
          tylko Platforme i (jak bedzie grzeczne) PiS? :) Idealny swiat wg gazety to
          zupelny Huxley.
        • Gość: lancet Hehehe.. "obiektywnie".. IP: *.telia.com 26.02.04, 17:30
          Obiektywnie rzecz biorąc...

Autor: Gość: telewidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 26.02.2004 08:53

ja też nie rozumiem co Gazetę śmieszy w liscie Samoobrony? A może michniki
          wierzą, że pod nowym zarządem nie wszystkie partie będą miały dostęp do TVP,
          jakby nie było PUBLICZNRJ? Zgroza...
          -----------------------

Nie rozumiesz???? - Nic dziwnego.. - bos TELEWIDZ wlasnie :)) - Inna nazwa to: -
          "analfabeta funkcjonalny".. - taki co to przeczytac potrafi, a przede
          wszystkim OBEJRZEC, ale ZROZUMIEC cokolwiek.. za cholere nie potrafi..
          ot.. taki sobie.. "telewidz".. :))

lancet

• Gość: maks Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.udn.pl 26.02.04, 08:55
      Jaka miłość????
      Czy napisany w kulturalnej formie kurtuazyjny list można nazwać "miłością".
      Zatytułowanie tej wiadomości świadczy o tym, że nienawiść Gazety do Leppera i
      Kwiatkowskiego przewyższa wzajemne uczucie tych panów.
    • Gość: Betatester Zachowanie takie jest zgodne z projektem programu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 08:57
      Choć ten plik może zostać zarażony przez wirusa, sama jego obecność nie
      świadczy o zarażeniu przez wirusa Beger.Our Doom. Metoda infekcji jest opisana
      w Biuletynie o zabezpieczeniach.
      W przypadku powtarzających się błędów krytycznych należy ponownie skompilować
      jądro systemu.
    • Gość: KRAKUF Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 09:00
      kwiatek był promotorem lepierdela w walce o mistrzostwo a tak skutecznie go
      promował że lepierdziel ma takie poparcie jakie ma TELEWIZJA = WŁADZA
      głupiutkim ludzikom w tej biednej POLSCE można wcisnąć każde gówno, nawet
      wylansować takiego psychola jak leppierdziel, obaj szkolili się na goebelsie,
      nie ma się co dziwić że mu teraz dziekuje PA,PA, BUZI-DUPCI KFIATUSZKU TFUJ
      ANDŻEJEK
      • Gość: bonanza Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:07
        A przyszlo ci do twojej skretynialej infantylnej lepetynki ze to wlasnie
        Goebels dopuszczal do mediow jedynie sluszne poglady? Ucz sie historii, poki
        czas... dzieciaku
        • Gość: _real_ Boże, to straszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:17
          Jak można w zachowaniu takich warchlaków i bezmózgów w garniturach z nalanymi
          ryjami dopatrywać się krzty sensu, ogłady czy kultury. Jak można o takich
          zwierzątkach mówić per Pan, jak można wreszcie dopuścić do tego aby te
          warchlaki w czerwono białych krawatach usmarowanych łajnem, zajmowały takie
          miejsce w sondażach, a publika doszukiwała sie w jakichkolwiek ich dzialaniach
          perspektyw dla Polski. Straszne to wszystko, straszne i smutne
          Nie pozdrawiam
        • Gość: krakuf Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 09:18
          do nieinfantylnego nieskretyniałego- uważasz że lepierdziel to nie są wg
          eseldowskiej polityki informacyjnej jedynie słuszne poglądy? samobrona=zbrojne
          ramie, faszystowska bojówka Sld i dlatego nasz kwiiatuszek razem z
          leszkiemktórykończyjakmężczyzna tak nam andrzejka lansowali
    • Gość: acura21@wp.pl Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:29
      Jak czytam co niektorych cymbalow,to sie zastanawiam czy to prowokatorzy
      gazety ,czy naprawde tacy kretyni czy maoze tzw buissnesmeni ktorzy na
      kontaktach z PO pod roznymi postaciami robia kase ,wyzyskujac uczciwych
      ludzi.Smiejecie sie ze A Lepper mowi ze balcerowicz musi odejsc,a to przeciez
      nieprawda,bo on twierdzi ze waszego idola trzeba rozliczyc za to co zrobil z
      Polska.Wam paru pismakom iich poplecznikom zyje sie niezle .ale kilkanascie
      milionow ludzi zyje w tym kraju w nedzy.Ludzi ktorych jedyna wada jest to ze sa
      uczciwi ,ze nie umieja krasc i mordowac ,ze nie sa bezwzgledni wobec innych.Ja
      wiem ze boicie sie A Leppera ,bo wtedy wasz czas "hieny cmentarne " odejdzie
      bezpowrotnie.
      • Gość: udu Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 09:37
        Albo sam Lepper albo jego mutant. Wyczuwacie ten styl?
        • Gość: izis_k Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.pzpn.info 26.02.04, 09:54
          Bardzo dziekuje za poprawe humoru!!! Ile razy bedzie mi smutno i zle, przypomne
          sobie, ze boje sie Leppera i jako hiena cmentarna, wkrótce zakoncze swoj
          zywot... czy tak jakos. A nie, przepraszam: moj czas odejdzie ;-)
          A swoja droga, widac ze kaganek oswiaty i internetu dotarl do polskiej wsi.
          Góra nasi!!!
          Pozdrowionka dla wszystkich bojacych (sie).
      • Gość: P-77 Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:59
        > Jak czytam co niektorych cymbalow,to sie zastanawiam czy to prowokatorzy
        > gazety ,czy naprawde tacy kretyni czy maoze tzw buissnesmeni ktorzy na
        > kontaktach z PO pod roznymi postaciami robia kase ,wyzyskujac uczciwych
        > ludzi.Smiejecie sie ze A Lepper mowi ze balcerowicz musi odejsc,a to przeciez
        > nieprawda,bo on twierdzi ze waszego idola trzeba rozliczyc za to co zrobil z
        > Polska.Wam paru pismakom iich poplecznikom zyje sie niezle .ale kilkanascie
        > milionow ludzi zyje w tym kraju w nedzy.Ludzi ktorych jedyna wada jest to ze
        sa
        >
        > uczciwi ,ze nie umieja krasc i mordowac ,ze nie sa bezwzgledni wobec innych.Ja
        >
        > wiem ze boicie sie A Leppera ,bo wtedy wasz czas "hieny cmentarne " odejdzie
        > bezpowrotnie.
        Gdyby nie Balcerowicz Polska byłaby na tym etapie co obecnie Rumunia albo
        Bułgaria. Dzisiaj Balcerowicz ratuje polski pieniądz przed zakusami polityków.
        Poza tym reformy z początku transformacji stworzyły wszystkim możliwość dojścia
        do wysokiej pozycji materialnej ciężką pracą. Dla elektoratu Samoobrony są oni
        złodziejami, któych warto zlustrować, obciążyć 80 - procentowym podatkiem itp.
        Są niestety w naszym kraju tacy, którzy wolą rybę zamiast wędki. Za PRL nie
        mogli wykazywać się inicjatywą, ale mieli wszystko od państwa. To dzięki takim
        ludziom Lepper ma wysoką pozycję w sondażach.
      • Gość: wspaniały Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:48
        popieram !!!
        śmiechowe patafiany niszczące Polskę - precz !!!
    • Gość: Zuzia Miłość Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:45
      WADOMOŚĆ POWYŻSZA ZOSTAŁA WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE PRZEZ SERWER POCZTY,
      > NINIEJSZYM INFORMUJEMY ŻE PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ WADOMOŚĆ
      POWYŻSZA ZOSTAŁA WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE PRZEZ SERWER POCZTY,
      > NINIEJSZYM INFORMUJEMY ŻE PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ BŁĄD
      > KRYTYCZNY SYSTEMU

Czyli cenzura działa już jawnie. Jeśli napiszesz coś nie po naszej myśli
      załatwimy ci komputer. PONOWNE PRÓBY JEJ UMIESZCZENIA SPOWODUJĄ BŁĄD
      > KRYTYCZNY SYSTEMU
    • Gość: j Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.us.wroc.pl / *.mikrozet.wroc.pl 26.02.04, 09:57
      Pięknie pan wszedłeś panie przewodnicący do dupy panu prezesowi.
      • Gość: angus Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.autocom.pl 26.02.04, 10:14
        choc raz ten czerwony burak moglby okreslic jacy to ludzie zyja w "strasznej
        nedzy" i podac na jakikolwiek swoj poglad MADRY przyklad. Niestety solarium i
        krawat i wodzenie swinskimi oczkami dziala na co niektorych jak objawienie...
        Prawdziwe jest przyslowie lacinskie " nie rzucac perel przed wieprze".
        Poraza mnie glupota ludzi, ktorzy widza w nim cokolwiek - dlaczego nie wybiora
        zula spod sklepu z winem? To samo by uslyszeli...
        • Gość: koko Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.burkert.com 26.02.04, 10:28
          Przeciez list Leppera do Kwiatka jest w pewnym sensie przeslaniem do narodu, ze
          to wlasnie lepper i jego zboje sa "grupa trzymajaca wladze".W pustym baniaku
          leppera pomysl trzymania wladzy nie jest nowy.To jest paranojak,ktory mysli
          tylko o tym.Chron Boze POLSKE przed rzadami takich idiotow.Chociaz jak dowodzi
          doswiadczenie z SLD narod polski stac na najwyzsze glupoty!
    • Gość: arje Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:23
      W Belgii jest miasto, które nazywa się IEPER a po flamandzku czyta się Leper.
      Od nawy tej miejscowości pochodzi nazwa gazu bojowego "Iperyt".
      Czy pan Lepper ma tym coś wspólnego ?
      • Gość: rupi Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.chello.pl 26.02.04, 10:35
        Bardziej znana jest francuska nazwa Ypres i to od niej pochodzi iperyt. Co nie
        zmienia faktu, że Lepper regularnie rozbawiał mojego brytyjskiego znajomego, bo
        przecież po angielsku jego nazwisko oznacza "trędowaty". I to jest dopiero coś!

Szkoda tylko że Polacy nie traktują go jak trędowatego...
        • Gość: belfer Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 13:10
          Owszem, "tredowaty/a" - "leper" - to podwojne "P" ma specjalna wymowe, nadaje
          akcent buraczanej mentalnosci "szambo'obroncow"
    • robercik_kwiatkoski ANDRZEJKU DZIĘKUJĘ CI, WZRUSZONY JESTEM.... 26.02.04, 10:34
      • andrzej_trendowaty NO ROBERCIK, NO CO TY, ODPŁACISZ MI SIE JAKOŚ 26.02.04, 10:36
      • wlodek_czyrasty ANDRZEJEK, A MNIE BYŚ TEŻ POPARŁ, CO ZŁOTKO? 26.02.04, 10:38
      • andrzej_trendowaty TY SKUNKSIE SIEDŹ CICHO, SAM ZADECYDUJĘ KIEDY 26.02.04, 10:39
    • Gość: bolo Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 217.96.25.* 26.02.04, 10:56
      Juz nigdy na Ciebie nie zagłosuję.
    • Gość: star Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.radom.pl 26.02.04, 11:14
      samoobrona przystąpiła do naboru nowej kadry wśród ludzi wysadzonych z siodła
    • indris Miłość Leppera i nienawiść Gazety 26.02.04, 11:19
      Jeżeli dziennikarz myli grzeczność i kurtuazję z miłością, to albo jest
      kiepskim dziennikarzem, albo zżera go nienawiść, albo wykonuje czyjeś polecenie.
      Pierwsze raczej wykluczam, bo "GW" ma spore możliwości doboru i selekcji kadr.
      Pozostaje pytanie, czy była to osobista nienawiść dziennikarza , czy polityczna
      nienawiść samego Michnika, który jak wiadomo jest histerykiem.
      • bu5 Re: Miłość Leppera i nienawiść Gazety 26.02.04, 11:33
        do indrisa
        zacznij się leczyć na nogi bo na głowę już za późno!
      • zbychooo Re: Miłość Leppera i nienawiść Gazety 26.02.04, 12:14
        indris napisał:

> Jeżeli dziennikarz myli grzeczność i kurtuazję z miłością, to albo jest
        > kiepskim dziennikarzem, albo zżera go nienawiść, albo wykonuje czyjeś
        polecenie
        > .
        > Pierwsze raczej wykluczam, bo "GW" ma spore możliwości doboru i selekcji
        kadr.
        > Pozostaje pytanie, czy była to osobista nienawiść dziennikarza , czy
        polityczna
        >
        > nienawiść samego Michnika, który jak wiadomo jest histerykiem.

Grzeczność, kurtuazja i podziękowania dla totalnie skompromitowanego
        urzędnika??? ludzie! w jakim kraju my żyjemy? skoro tak wielu popiera takie
        postawy?
        • indris W jakim kraju żyjemy ? 26.02.04, 12:47
          W takim, w którym nie wszyscy podzielają poglądy Michnika&Co. Na szczęście.
          • zbychooo Re: W jakim kraju żyjemy ? 26.02.04, 13:06
            indris napisał:

> W takim, w którym nie wszyscy podzielają poglądy Michnika&Co. Na szczęście.

W takim gdzie nie dla wszystkich ten co ukradł to - złodziej, ten co oszukał
            to - kłamca, ten co sfałszował to - oszust itd. sorry stary, nie obchodzą mnie
            poglądy Michnika, ale gdy wielu z was chrzani głupoty o grzeczności, kurtuazji
            i podziękowaniach dla takich typów jak Kwiatkowski - to może faktycznie lepiej
            ten kraj zaorać.....
      • Gość: syndyk3RzP Re: Miłość Leppera i nienawiść Gazety IP: *.vif.net 26.02.04, 12:37
        Michnik jako patriota odpowiedzialny inaczej prowadzi
        już od dość dawna regularną kampanię przeciw Lepperowi i Samoobronie.

Zapewne ku chwale europejskiej ojczyzny.

Dba więc, żeby przynajmniej co drugi dzień bluznąć coś tam mniej czy
        bardziej dowcipnie w kierunku Leppera i jego niesfornej ferajny.

Czy to bananowej elycie III RP w czymś pomoże?
        Wątpię. Na pewno nie na długo.
    • Gość: Jerzy Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 26.02.04, 11:42
      Wyborcza w nienawiści do Kwiatkowskiego popada w obłęd.
      • Gość: zero Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: 195.116.149.* 26.02.04, 11:57
        jakaż nienawiść?wszyscy kochają kwiaty,a kto pisze ze leper nie ma programu?
        fundację założy jak miler i wnusia do końca żywot ma zapewniony.zmieni tylko
        nazwisko-bo na szczęście dziewczyna i nawet wstydu od razu się pozbędzie!
    • Gość: Malineczka Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:24
      Lepper to najuczciwszy człowiek w naszym kraju, to wprost krystaliczna
      osobowość. Nigdy nikogo nie oszukał. Nigdy nikogo nie opluł. Nikomu nie zrobił
      krzywdy. To człowiek tytan pracy! Najlepszy z najlepszych. Wizjoner większy od
      niejednego żydowskiego cadyka. Gdyby nie ON, to Polska już dawno stoczyłaby się
      na samo dno. Gdy ON z SAMOOBRONA dojdzie do władzy, to poziom życia w Polsce
      będzie większy od Pałacu Kultury i Nauki. Lekarstwa będą za darmo, a chorych
      masowo będzie się przewozić do centrum medycznego w "Hjuston", gdzie badają
      astronautów. Tam ich przebadają i wyleczą, bo wtedy ministrem zdrowia będzie
      miss Polonia Pani Beger od słomy i owsa. Pod warunkiem, że Balcerowicz
      odejdzie. Balcerowicz musi odejść! Owies i siano na pierwszym miejscu i słoma w
      butach.
    • zen16 Nawet Leper potrafi być obietywny 26.02.04, 12:31
      a ci popaprańcy prawicowi nigdy. Myślą głupki, że robienie czarnego z białego i
      odwrotnie przyspaża im zwolenników.
    • Gość: Robal Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.berlikomm.net 26.02.04, 12:32
      Byl to list otwarty? Cudzych litow sie nie czyta.
      • zbychooo Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP 26.02.04, 12:46
        Gość portalu: Robal napisał(a):

> Byl to list otwarty? Cudzych litow sie nie czyta.

List jest zamieszczony na oficjalnej stronie internetowej Samoobrony.
    • Gość: ZZ Miłość czy kochanie? IP: *.top.net.pl 26.02.04, 12:43
      Sądząc po podobnej opaleniźnie, chadzali chyba razem do solarium a może i do
      sauny...
    • Gość: belfer Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:53
      Na forum jest tylu przeciwnikow niejakiego Leppera (ciezko mi sie pisze to
      nazwisko z duzej litery), ja tez jestem uczulony na tego osobnika, lecz
      zastanawiam sie ... Jesli tu jest tyle komentarzy na NIE dla tego "pana", to na
      kogo glosowaliscie Kochani? Jezeli "uslysze" - "nie glosowalam/em bo nie bylo
      na kogo" - to uslysze "milczacy elektorat" "lpr" i "szamboobrony".
      Odrzucam hipokryzje tzw "politykow" wspomnianych ugrupowan, jak i reszty, ale
      moi drodzy, KTOS NA TE CZERN ZAGLOSOWAL!!!! KTO!!!???
    • Gość: adan Re: Miłość Leppera do byłego prezesa TVP IP: *.proxy.aol.com 26.02.04, 13:32
      Co ten "swir" znowu kombinuje?
      Steruje do pozyskania czerwonego elektoratu, elegancja w wydaniu do
      Kwiatkowskiego swiadczy o checi pozyskania bylych czerwonych prominentow.
      Czy to sie jego elektoratowi spodoba? A moze sie w koncu w rachubach przeleci?
    • inaww Ach ci fundamentaliści! 26.02.04, 13:33
      Nie tylko w Wyborczej, ale i wszystkich innych portalach najwięcej jest
      fundamentalistów którzy nie zdają sobie sprawy z tego ile w nich siedzi
      pozostałości po "homo sovieticus". Tęsknią do cenzury ("nie dopuszczać do głosu
      Iksa!") i marzą o fizycznej eliminacji każdego kto OŚMIELA SIĘ mieć inne od
      nich zdanie na - wszystko jedno jaki - temat. Koniecznie chcą rozwiązań
      radykalnych czyli zabijania, wyrzucania, uciszania (najlepiej na zawsze!) i w
      ogóle nie przychodzi im do głowy, że idą dokładnie w ślady wyznawców Hitlera,
      Stalina i... Saddama.
      P. Lepper nie jest moim idolem, ale obiektywnie muszę przyznać, że już nieraz
      mnie zaskoczył tzw. chłopskim rozumem i umiejętnością uczenia się. Komu nie
      starcza argumentów (bo albo za głupi, albo za leniwy, żeby tych argumentów
      poszukać) - ten chętnie by Lepperowi zamknął usta. Tylko że udawanie że czegoś
      nie ma - nie likwiduje problemu. W telewizji publicznej pod patronatem p.
      Kwiatkowskiego była możliwość przekonywania Leppera o tym że nie ma racji. To,
      że dyskutantom się to przeważnie nie udawało świadczy żle o umiejętności
      przekonywania adwersarzy Leppera, a nie o Lepperze.
      Wolno mu dziękować prezesowi Kwiatkowskiemu za prawo wygłaszania swoich
      poglądów (na tym polega przecież demokracja). Wolno było też rozmówcom
      udowadniać Lepperowi niekompetencję. Ale jeżeli po zmianie szefa TVP zabraknie
      możliwości publicznych dyskusji - to poplecznicy Leppera sięgną po blokady dróg
      i inne radykalne działania. Warto się zastanowić co lepsze. Dla nas, a nie dla
      Leppera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka