jola.iza1 22.06.10, 00:41 Słucham powtórki kropki:) Pomyślę, bo jak byłby ten parytet?? Nie musiałabym słuchać, ani HGW, ani Jakubiak??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
notozobaczymy Re: Parytet?? 22.06.10, 00:44 > Nie musiałabym słuchać, ani HGW, ani Jakubiak??:) No w PiS byłoby z 4 razy więcej kempiastych wróbli ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Parytet?? 22.06.10, 00:44 No co Ty? Opowieści pani Jakubiak o tym jakim mistrzem jest Jarosław K. w zmywaniu naczyń - to sam miód. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: ToTyJurku?? 22.06.10, 00:53 A gdyby tak?? Kobiety do polityki i zakaz występowania w mediach??:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Parytet?? 22.06.10, 00:49 etwas-geheimnis napisał: > Tylko Środy? Środy tyż niekoniecznie, ale z drugiej strony?? Rzadko bywa:) Chcem parytetu:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Parytet?? 22.06.10, 01:26 etwas-geheimnis napisał: > A do czego ci on potrzebny? Do niczego, ale z drugiej strony?? Nowe twarze, brak na wizji TYCH PAŃ z Piterą na czele?? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Parytet?? 22.06.10, 01:29 Widocznie chetnych brak na takie wygłupy jak np. Nelly ,wszystkie wolą do seriali .Tam chociaz jest rezyser i scenariusz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Parytet?? 22.06.10, 01:36 etwas-geheimnis napisał: > Widocznie chetnych brak na takie wygłupy jak np. Nelly ,wszystkie wolą do > seriali .Tam chociaz jest rezyser i scenariusz:-) Otóż, daj mi ten parytet, a nie zobaczysz, ni Nelly, ni Pitery, ni HGW, ni Jakubiak, a nawet i Środy:) Na Senyszyn nie licz, ma mój głos:) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Parytet?? 22.06.10, 02:43 Obiecujesz? Ale nie kupuje tego:-) Parytet bym chetnie dał ,ale z obawy o zdrowie kobiet jeszcze poczekam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz POsuncie sie. 22.06.10, 05:51 Zapominacie o Hubner, Gesickiej,Bochniarz, Szymanek Deresz, Natali Swiat i wielu innych co sie nie rozbijaja po mediach ale pracowaly w czasie gdy panowie brylowali bzdury opowiadajac. Mamy tych kobitek duzo i byloby wiecej i lepszych gdyby mialy latwiejsza droge do sejmu. A nie po uwazaniu np pana Leppera.Czy pana Lyzwinskiego Czy pana X czy Zeta. I by nie robily za paprotki u pana Kaczynskiego czy Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Parytet?? 22.06.10, 00:50 A co z Niedzielą i Sobotą? p.s. Czy jeśli w tygodniu są trzy dni "żeńskie" w tym dwa wolne od pracy i cztery "męskie" robocze, to tydzień jest parytetowy? Zawsze mam problem z podzieleniem na pół nieparzystego:( Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: Parytet?? 22.06.10, 00:53 ja tez chce parytetu niech wezną mój okres.. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Parytet?? 22.06.10, 01:00 "Poszli razem do niedzieli, Tam porządnie odpoczęli" Ja mam problem dzieIndziej, bo niby czemu wziął pod brodę?? Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Parytet! 22.06.10, 01:06 Kobiety powinny w równym stopniu uczestniczyć w życiu politycznym. Na równych prawach gwarantowanych co najmniej ustawą. Dlatego nie wystawiły żadnej kandydatki na prezydentkę, bo po co, skoro ustawa w sejmie ugrzęzła? Jeszcze by wyborcy nie wybrali i byłby obciach. A jak się uchwali, że co drugą kadencję kobieta musi być prezydentką, to co innego. Jak będzie jedna kandydatka to i wyborów nie trzeba będzie organizować i będzie taniej. Ideę parytetu należałoby jednak rozszerzyć i na inne przejawy życia społecznego, jak pary damsko damskie i męsko męskie. Bo dlaczego tylko w sejmie ma być pół na pół, a w domu nie? Jak sprawiedliwie, i po równo, to wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś