Gość: jolka IP: *.tvgawex.pl 16.07.10, 13:46 chamka rządowa i do tego prymitywna ,wlaśnie wysłuchałam co ma do powiedzenia w sprawie krzyża!opluwania ciąg dalszy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofi Re: kidawa -błońska IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 14:47 www.bibula.com/?p=24137 niestety w najbliższym czasie Polak jeszcze nie raz zapłacze.....i to gorzko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: kidawa -błońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 16:55 Pani Kidawie-Błońskiej taka głupawa i ograniczona jakubiakowa nie sięga do pięt :)) Pis to właśnie zlepek takich chamów brudzińskich , kurskich ,grabarzy cymańskich .. FUJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: kidawa -błońska 16.07.10, 17:23 Gówniarstwo niczego nie pamięta,a i zamiast coś czytać woleli szlajać się po kawiarniach-ot i efekt mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepis Re: kidawa -błońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 19:08 No faktycznie :( Kaczor dostał zbyt wielkie poparcie , bo ludzie krótką pamięć mają i już nie pamiętają ile wstydu Polsce przyniosły 2 kaczory :( Zgadzam się małgosiu ! gdyby społeczeństwo było mądrzejsze kaczor dostałby max.1% poparcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: kidawa -błońska 16.07.10, 21:25 Kidawa-Błońska to poprawny polityk i mądry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: kidawa -błońska IP: *.tvgawex.pl 17.07.10, 13:38 no to opowiedz mi o tym wstydzie bo ja nie pamiętam żebym musiała się wstydzić .przestań oglądać tvn bo przestałeś(aś)mysleć Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: kidawa -błońska 17.07.10, 19:11 Choćby Ci w oko włożyć przykłady wstydu jaki nam przynosili Kaczyńscy , choćby spisać je na wołowej skórze ... i tak ich nie uznasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: kidawa -błońska IP: *.tvgawex.pl 18.07.10, 13:27 spisz je na wołowej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: kidawa -błońska 19.07.10, 07:58 Jesteś politykierem i sama wiesz jakie. Udajesz tylko, że nie wiesz. Masz chyba zadanie by prawdy nie widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepis Kaczory BYŁY wstydem dla Polski .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 00:41 Wystarczy przeczytać prasę zagraniczną po wyborach :)) Cała Europa gratuluje nam dobrego wyboru :)) Koniec polityczny kaczorów ! I b.b. dobrze ,Polska odetchnie i nie będzie już zamulana głupotą kaczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kaczory BYŁY wstydem dla Polski .. IP: *.tvgawex.pl 18.07.10, 13:33 przeczytaj to pierwsze twoje zdanie i się zastanów się dlaczego ?? wymagam chyba zbyt wiele od ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kaczory BYŁY wstydem dla Polski .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 16:34 Ona stanowczo zbyt malo wymagasz od siebie :) Było się uczyć czytać ze zrozumieniem :) Wiem ,że szkoły specjalne robią co mogą ale na takie One nie ma rady .. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kaczory BYŁY wstydem dla Polski .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:28 Gdyby prezydentem został JK też z całego świata płynęłyby gratulacje-taka etykieta nic nadzwyczajnego:)))Nigdy nie wstydziłam się za LK bo niczego złego nie zrobił-wprost przeciwnie.PO do dnia dzisiejszego korzysta z programu PiS-u,bo swojego nie mają.To dopiero wstyd,prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: kidawa -błońska 17.07.10, 21:23 niestety w najbliższym czasie Polak jeszcze nie raz zapłacze.....i to gorzko..... Jestem Polakiem i jakoś nie płaczę. Odpowiedz Link Zgłoś