Dodaj do ulubionych

Jarosław K. zeznaje

21.12.10, 13:12
Bardzo obszernie zeznaje na temat winy Tuska, przypomina sobie takie szczegóły jak wolna jazda autokaru do Smoleńska, albo to, że na ruskim komputerze nazwisko pani Gosiewskiej wyświetliło się na czerwono. Jednak o tym drobiazgu, że w Warszawie w prezydenckiej trumnie zobaczył kogoś, kto zupełnie nie przypominał jego brata, nie wspomina. Z pewnością ma swoje wady, ale szczególarzem na pewno nie jest.

www.tvn24.pl/-1,1673692,0,1,kaczynski-w-prokuraturze-tusk-odpowiedzialny-za-katastrofe,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 13:15
      Czy obecny jest psycholog,psychiatra?
    • mike.recz Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 13:18
      Bo Przyjaciel Rosjan vel Prezes po prostu takie specyficzne życzenia świąteczne złożył
      żeby wszystkim poszkodowanym rodzinom spokojniej przy stole wigilijnym się siedziało.
      • witek.bis Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 13:23
        Chyba masz rację. Nie pomyślałem, ze to jest taka dyskretna wrzutka pod choinkę. Dyskretna, bo Jarosław K., jako prawdziwy chrześcijanin, nie lubi czerpać korzyści ze swojej dobroczynności.
        • mike.recz Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 13:53
          Mogę racji nie mieć lecz jestem przekonany że Przyjaciel Rosjan vel Prezes nawet przez chwilę
          nie myślał o swoim interesie po burzy spowodowanej rządowymi poprawkami do roboczej wersji raportu MAK i wcale nie chciał jej przebić czymś kontrowersyjnym. Chciał tylko zrobić innym poszkodowanym dobrze.
          I zrobił, w swoim stylu. Karpik będzie smakował jeszcze wyborniej.
        • jot-es49 Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 15:48
          A wiecie, że coś w tym jest! Ostatecznie swojej chorej Matce, o śmierci jej ukochanego Leszka, powiedział w przeddzień Dnia Matki! Ot taki kwiatek od czułego synka nr dwa!
    • zapijaczony_ryj A mnie się to szczególnie podoba 21.12.10, 13:25

"- bałem się latać Tu 154; przestrzegałem brata przed lotami tą maszyną "
      A brat co cztery dni Fruuu na weekend w Helu!!
      Za nasze-wstydu nie miał!
      • witek.bis Re: A mnie się to szczególnie podoba 21.12.10, 13:30
        W takim razie zupełnie niepotrzebnie, a nawet niegodziwie wskazujemy na rozchwianie emocjonalne Jarosława K. Jeśli ten człowiek przez prawie pięć lat co kilka dni drżał o życie swojego brata-bliźniaka, to niby jaki ma być jeśli nie rozchwiany?
        • volupte01 Re: A mnie się to szczególnie podoba 21.12.10, 13:38
          Więc Jaro jest winny. Mógł bratu zabronic tym latać .Mamrot jedynie jego by posluchał.
    • woda_woda Zostawcie... 21.12.10, 13:43
      ... to już jest kopanie leżącego.
      • volupte01 Re: Zostawcie... 21.12.10, 14:00
        Tylko ze to lezący prowokuje te kopanie. powiedzenie po tylu miesiacach ze to nie mój brat jest zenujace.
      • venus99 Re: Zostawcie... 21.12.10, 14:24
        żadnej litości!to wszystko na jego zyczenie.
    • sclavus Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 13:58

• sclavus Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 14:01
      Witku... - jak cię lubię - to było we wrześniu....
      Od tego czasu, Jarkacz sporo ciekawszych rzeczy naopowiadał... Ostatnia, to taka, że nie rozpoznał generała, który leżał w trumnie brata... jedybe czego był pewien, to to, że brat generałem nie był - na pewno nie był... jak zaznaczył ... ;)
      • joannabarska Moskwa: urojenie! 21.12.10, 15:07
        W Moskwie ze zdumieniem odniesiono się do słów Jarosława Kaczyńskiego, który powiedział, że nie rozpoznał ciała swojego brata, gdy trumnę przewieziono do Polski - podało radio Echo Moskwy. "To urojenie, nic poza tym" - oświadczył anonimowy rozmówca rosyjskiej agencji. Dodał on, że przedstawiciele Polski byli obecni przy wszystkich fazach ekspertyzy identyfikacyjnej.

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
        • venus99 Re: Moskwa: urojenie! 21.12.10, 15:11
          to wyjątkowo łagodne i eleganckie określenie stanu zdrowotnego Jarka.
    • cookies9 Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 15:09
      a przypomniał sobie mały pistolecik,którym wymachiwał niczym szabelką:-)
    • mike.recz Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 18:06
      Mecenasie Dubaniecki, zamknij mordę bo psujesz szyki Rogalskiemu
      i Przyjacielowi Rosjan!

Ostatnio mecenas Rogalski sugerował, że mogłoby dojść do ekshumacji ciał Lecha i Marii Kaczyńskich. Co pan o tym sądzi?

- Nie ma żadnego uzasadnienia dla ekshumacji ciała pana prezydenta i jego małżonki. Nie wiem, co taka ekshumacja miałaby wnieść do postępowania. Osobiście widziałem ciało prezydenta i pierwszej damy i nie ma żadnych wątpliwości, kto został pochowany na Wawelu. Sugerowanie wykonywania takiej czynności, jak również towarzyszące temu opisy stanu ciał, jest bardzo niesmaczne. I pozbawione szacunku dla rodziny i zmarłej tragicznie pary.

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,8847256,Nie_bede_zwykla_maskotka.html#ixzz18latLle8
      • witek.bis Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 18:14
        Mecenas Dubiebniecki zainkasował parę zet i nie leży w jego interesie mnożenie wątpliwości w kwestii tożsamości świętej pamięci zwłok. Bo jeśli zawartość sarkofagu wawelskiego nie była ubezpieczona, to...
        • mike.recz Re: Jarosław K. zeznaje 21.12.10, 18:39
          To niemożliwe aby chodziło tylko o te kilka groszy z odszkodowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka