Dodaj do ulubionych

List otwarty do jeszcze premiera Donka...

05.06.11, 15:21
Wiesz co, Donald? Mam gdzieś twoje gadanie o pedofilach, hazardzie, dopalaczach i kibolach. Wiadomo nie od dzisiaj, że krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje. Ale tego, żeś nie zwolnił Grabarczyka, bo się bawiłeś w dworskie intrygi i tego, że z tego powodu za rok damy ciała na cały świat - tego ci Donald nie wybaczę. Zostaniesz politycznie wyautowany. Nigdy już PO nie będzie przy władzy - NIGDY. Wolę PiS i jego "państwo policyjne" niż PO i twoje, Donald, "państwo kolesiowskie". Kup Drzewieckiemu to co lubi, nową sukienkę Piesiewiczowi, dorsza Piterze i wypad z baru. Miałeś - ....... - złoty róg. Ostał ci się jeno Grabarczyk.

Tekst "musimy być my, bo inaczej będzie PiS", na nikogo już nie zadziała. Może w Chinach cię premierem zrobią, Doniu. Ja - i całe moje pokolenie - nie ma ci już nic więcej do powiedzenia. Legenda PO minęła. Co cię obchodzą drogi? Do Sopotu i tak samolotem za moje latasz. Długo już nie polatasz.
Obserwuj wątek
    • emeraldboy5 ABW znowu będzie miała robotę... n/t 05.06.11, 15:21
      n/t
      • halfinteligentzpis Doniesiesz sam na siebie? 05.06.11, 22:02
        emeraldboy5 napisała:

> n/t
    • m.c.hrabia Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 17:23
      no i?
      • 2.andrzej.d no i hrabia ma pełne gacie... 05.06.11, 17:33
        jesienią już nie dostanie wierszówki za pisanie postów
        • m.c.hrabia Re: no i hrabia ma pełne gacie... 05.06.11, 17:40
          zaciągnę się do pisu:)
          • zoil44elwer Re: no i hrabia ma pełne gacie... 05.06.11, 17:51
            m.c.hrabia napisał:

> zaciągnę się do pisu:)

Chrabja BMK pomoże hrabiemu m.c,zatrudni go w swojej kancelarii,tak jak zatrudnił UWolskie abfale.
    • zoil44elwer Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 17:31
      Grabarczyk i Kopacz grabarzami (kopidołami)Tuska?!
      • 2.andrzej.d upadek Donka będzie naprawdę piękny :) 05.06.11, 17:33
        • m.c.hrabia Re: upadek Donka będzie naprawdę piękny :) 05.06.11, 17:41
          piękne to marzenia są:))
        • zoil44elwer Re: upadek Donka będzie naprawdę piękny :) 05.06.11, 17:47
          To że partia rządząca przegra jestem pewien(tak jak wszystkie partie rządzące od 89),nie wiem tylko w jakich rozmiarach.W stylu SLD-z 41 % do 10,PiSu z 39 do 30,albo jak AWS i UW-na śmietnik.
          • strikemaster Re: upadek Donka będzie naprawdę piękny :) 05.06.11, 17:54
            AWS nie poszedł na śmietnik. Zmienił tylko nazwę na POPIS.
            • halfinteligentzpis Re: upadek Donka będzie naprawdę piękny :) 05.06.11, 22:05
              strikemaster napisał:

> AWS nie poszedł na śmietnik. Zmienił tylko nazwę na POPIS.

UW zmieniła nazwę na kancelaria Pana Prezydenta.

ergo zweil jak zwykle bredzi.
    • hordol nie denerwuj sie,na pocieche ci powiem ze 05.06.11, 17:57
      co prawda grabarczyka nie zwolnili ale za to wacha z POwrotem przyjeli

www.zetnews.pl/Polska/Wiadomosci/Wielki-powrot-Andrzeja-Wacha-do-PKP/
    • stronykasa Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 17:59
      jakrzucicpalenie.com.pl/
      A ja to sie tym nie przejmuje, sie spinam, robie swoje i tyle a ta banda mnie nie obchodzi, pozdr.
    • behemot17-13 Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 18:39
      wypowiadanie się w swoim imieniu, krytycznym lub nie, jest ok. natomiast używanie zwrotu "całe moje pokolenie" jest zwykłym idiotyzmem. robisz za opinię publiczną czy pogięło cię chwilowo?
      • emeraldboy5 Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 21:13
        Rozumiem, że w kwestii pogięcia, chwilowego czy nie, jesteś ekspertem, ale w tym wypadku rozczaruję cię - rozwiązanie jest znacznie prostsze. Po prostu rozmawiam z ludźmi i znam ich poglądy. A tak się składa, że najwięcej znajomych mam w swoim pokoleniu. I wiem, że 80% z nich ma Donkowi bardzo wiele do zarzucenia. Ja po prostu mówię, jak jest.
        • icek.goldberg [...] 05.06.11, 21:17
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • volupte01 Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 21:25
          Kłamiesz za 2 zł od posta.
        • behemot17-13 Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 21:46
          nie ma podstaw by ci nie wierzyć, że wysłuchujesz opinii ludzi w twoim wieku. tylko te 80%. w swoim wątku napisałeś/aś całe, znaczy wszyscy. teraz zeszłaś/eś nieco niżej. zdaję sobie sprawę, że jestem upierdliwy. skoro nie całe a 80%, to może jeszcze inna prawda najprawdziwsza, niezmierzona. po kiego te uogólnienia.
          • volupte01 Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 22:02
            Pewnie gostek nie kłamie, to 80% na zebraniu partyjnym pissu:-)
    • kecawa podobnie mam dosyć tego cwaniaczka i jego kolesi 05.06.11, 21:28
      podobnie mam dosyć tego cwaniaczka i jego kolesi !111111
      • wos9 A te jedynki po co ci? 05.06.11, 22:47
        kecawa napisał:

> podobnie mam dosyć tego cwaniaczka i jego kolesi !111111
    • boblebowsky Ciężko będzie 05.06.11, 21:53
      to chyba Donkowi znieść.
    • dupetek O kurcze! 05.06.11, 21:56
      Ale trybun pokolenia dał głos:)))
    • rickky Re: List otwarty do jeszcze premiera Donka... 05.06.11, 23:14
      W sumie niezbyt liczne te zarzuty wobec premiera.
      No, ale jak ktoś gotów jest uwierzyć, że jak przyjdzie PiS z panem prezesem jako premierem, to automatycznie zła dola nam się odwróci, i jak za sprawą czarodziejskiej różdżki, wszystkie problemy nas opuszczą, ceny cukru pójdą w dół, paliwa także, a każdy pracujący dostanie podwyżkę o 100% a emeryci i renciści po 200%, to ja rozumiem, że będzie na takie rozwiązania głosował.

A tak swoją drogą: Czy Jarosław Kaczyński coś wybudował, zrobił, doprowadził do końca swojej poprzedniej kadencji?
      • psiogon FOM 06.06.11, 08:14
        Czytając wpisy pod listem do premiera stwierdzam, że Front Obrony M .... ma się dobrze i coraz lepiej :). Jak widać straszenie "potworem" Kaczyńskim działa jeszcze na rachityczną wyobraźnie motłochu. m.salon24.pl/fdab2a2d00871cb4c3b627007238e0e3,2,0.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka