Dodaj do ulubionych

To fortel Maciory był...

05.06.11, 21:09
z tym kryminałem dla żołnierzy i kilkuletnią sądową poniewierką. Fortel dzięki któremu uratował życie tym dzielnym wojakom. Chwała Antoni !

"Zdaniem Muszyńskiego ówczesny szef Służby Kontrwywiadu Wojskowego, minister Antoni Macierewicz – „jeżeli to jego działania doprowadziły do procesu” – uratował głowy żołnierzom, a Polskę uchronił przed wstydem na światową skalę.

„I to rozwiązanie, zamiast cieszyć wszystkich, służy znów za pretekst do walenia w PiS przez niedouczone media, krótkowzrocznych polityków, czy wrogów osobistych Macierewicza” –
pisze profesor UKSW.
niezalezna.pl/11565-muszynski-macierewicz-uratowal-tym-ludziom-glowy
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: To fortel Maciory był... 05.06.11, 21:29
      hahahahaha
      coś musieli, chłopaki, wymyśleć
      • wos9 Re: To fortel Maciory był... 05.06.11, 22:03
        scoutek napisała:

> hahahahaha
        > coś musieli, chłopaki, wymyśleć
        >
        >
        Prostactwo. Nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać.
        A tak naprawdę wypadałoby zlekceważyć.
    • czart_polski Re: To fortel Maciory był... 05.06.11, 21:38
      No nie, maciora główny taktyk i wybawca żołnierzy ?
      Czego to pisolubni nie wymyślą w swoich chorych umysłach
    • dupetek Re: To fortel Maciory był... 05.06.11, 21:53
      Prof. Muszyński zapomniał dodać, że swoim tekstem stara się ratować dupę Macierewicza:)
    • douglasmclloyd Maciora geniusz i strateg 05.06.11, 22:13
      Listy agentów, raporty, śledztwa i afera w Afgaistanie, wszystko było pomyślane na dłuższą metę, żeby tylko w Polsce zamęt robić.
    • mlody.polski.kartofel Re: To fortel Maciory był... 05.06.11, 22:19
      Doprawdy, w PiSdziuchach zaskakuje mnie to, gdy wszystkim wydaje się, że przekroczyli wszelkie granice absurdu, to te czopki odwijają kolejny numer, bijący na łeb, wszystkie pozostałe.
      • kzet69 Re: To fortel Maciory był... 05.06.11, 23:09
        Ale 30 % elektoratu to łyka i to jest przerażające...
      • douglasmclloyd Re: To fortel Maciory był... 06.06.11, 03:16
        mlody.polski.kartofel napisał:

> Doprawdy, w PiSdziuchach zaskakuje mnie to, gdy wszystkim wydaje się, że przekr
        > oczyli wszelkie granice absurdu, to te czopki odwijają kolejny numer, bijący na
        > łeb, wszystkie pozostałe.

Mam to samo, to jest ucieczka do przodu, jak skoczeyk wzwyż, który opuszcza wysokość, żeby skoczyć jeszcze wyżej, chociaż niżej skoczyć mu się nie udało. Tak jest spisem, nakręca ciągle spiralę, chociaż niczego zmienić, ani udowodnić mu się nigdy niczego nie udało.
    • zoro_wieczorowo_poro jakby mu fortel wyszedł 06.06.11, 10:24
      to dostaliby po 15 lat
      • mowiono.mi.ze.to.on Re: jakby mu fortel wyszedł 06.06.11, 12:05
        nikt nie jest doskonały o_O
        • tw_wielgus Re: jakby mu fortel wyszedł 06.06.11, 13:31
          Polska The Times" dotarła do raportu podpisanego przez Antoniego Macierewicza z 21 sierpnia 2007 r. Ówczesny szef Służby Kontrwywiadu Wojskowego (SKW) proponuje w nim rozpoczęcie śledztwa w sprawie ostrzelania przez polskich żołnierzy wioski Nangar Khel. I sugeruje, że nie mieli oni ani rozkazu, ani podstaw, by ogień otworzyć.

"Proszę Pana Ministra o rozważenie zintensyfikowania czynności dochodzeniowo-śledczych prowadzonych w przedmiotowej sprawie" - napisał w raporcie do ówczesnego ministra obrony Aleksandra Szczygły. Pismo do 2 czerwca 2011 r. miało klauzulę tajności.

A gdyby mu fortel wyszedł po 15 lat mieliby jak w banku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka