ewa9717 Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 20.11.11, 19:58 SP to Służba Polsce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieracie 20.11.11, 20:00 Chyba... Solidarna Polska ;) Wszak "solidaryzm" to jedna z podstaw kaczyzmu. Spadek po Benito M. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 20.11.11, 20:08 ewa9717 napisała: > SP to Służba Polsce? ;) SP to Super Power pisowski. Też się od wczoraj dopytuję ale nadaremno. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Ale przecież mają po sercu 20.11.11, 20:14 Kochać jak to łatwo powiedzieć..tylko kogo kochać - prezesa czy Ziobrę - oto jest pytanie. Na temat ich rozdarcia Elvis Presley mógłby napisać rozdzierające piosenki gdyby żył. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > 20.11.11, 20:22 ave.duce napisała: > kogo popieracie: Pi$ czy SP? No, nie bójcie się. Proszę uprzejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > 20.11.11, 20:27 Pytasz zbyt wcześnie - poprą tego, kto będzie górą w tym starciu. Na razie się przyglądają bezradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > 20.11.11, 20:30 iza.bella.iza napisała: > Pytasz zbyt wcześnie - poprą tego, kto będzie górą w tym starciu. Na razie się > przyglądają bezradnie. > Czyżbyś sugerowała, że sami z siebie nie umieją zdecydować? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > 20.11.11, 20:52 Panie Boże, broń! Ja nic nie sugeruję, ja stwierdzam fakt :P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > 20.11.11, 21:09 Ani jeden odważny się nie znajdzie? A tak zwykle gardłują. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > 20.11.11, 21:26 Podobno sześciostronicowy list prezesa czytają teraz. To może potrwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > 21.11.11, 12:41 Sześć to cyfra oznaczająca liczbę paramit, niezbędnych dla uzyskania nirwany (tako rzecze Wiki). Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 20.11.11, 20:25 A o PJN zapomniałaś? To też kawałek PiSa, choć obecnie na marginesie, poza sejmem, ale sercem z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 20.11.11, 20:26 Nie, nie zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A jest jakis przymus pisania w czyis watkach? :) 22.11.11, 08:21 ave.duce napisała: Moze nie chca pisac, bo forum to nie gestapo. Musu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A jest jakis przymus pisania w czyis watkach? 22.11.11, 10:06 Oczywiście że nie ma ale Ty, jak widzę po prostu nie możesz się powstrzymać. Zupełnie jak ksiądz na widok dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ignorancja to jest to ;) 22.11.11, 20:36 A teraz miłej zabawy w podbijanie bzdurnych wątków. Już Purchawa wykazała, że logicznie coś nie tak z tym wątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 21.11.11, 00:11 Jakkolwiek uważam, ze Kaczor odszedł od kaczyzmu to w sprawie Ziobry zdania nie zmieniłem forum.gazeta.pl/forum/w,28,29377383,29384025,Nie_sluchalem_ale_lotny_Ziobro_nie_byl_nigdy.html Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 21.11.11, 09:21 Może podrzucisz jakąś tabelkę z listą nieaktualnych nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Uczmy się kochać "nicki", tak szybko odchodzą...;) 21.11.11, 09:27 Niestety, moja osoba nie nadanża za kaczystami-pędziwiatrami. Odpowiedz Link Zgłoś
myslpolska "nicki" nie odchodzą- są blokowane przez GW 23.11.11, 11:05 ave.duce napisała: > Niestety, moja osoba nie nadanża za kaczystami-pędziwiatrami. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "nicki" nie odchodzą- są blokowane przez GW 23.11.11, 11:45 1. nie wszystkie 2. zawsze można założyć nick prawie identyczny, np. ave.duce7 i zaznaczyć, do czego służy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 11:43 Gdy w 2010 r. postanowiłem wrócić na Forum Kraj na dłużej, z peną nutką zdimienia dowiedziałem się, że jako ng2 nie mogę zakładać nowych wątków na FK, zaś na bublicystyce nawet komentować. Doszło do tego zaocznie, po ponad czech latach nieobecności. Nieobecności nie spowodowanej banem, lecz moją osobistą decyzją. Z tych względów wykorzystałem wcześniej założone (cza być czujnym, no nie) konto. W zezwiązku stem bujaj się kolego :) Najlepiej na rude Lisy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 11:49 Innymi słowy - mściwa gazeta.pl czekała przez cztery lata na twój powrót po to, by uniemożliwić ci wpisywanie jak zwykle miażdżących komentarzy. A ty teraz obnażasz (jak by to powiedział Jarosław Kaczyński) miękkie podbrzusze i wszem i wobec ujawniasz, jakiego nicka kontynuatorem jest twój nick obecny. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 12:23 Mnie się wyjątkowo cienki Bolku pytasz? Co wiedziałem to napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 12:33 Ja się ciebie, Niepospolicie Gruby Bolku o nic nie pytam, bo przecież widać, że piszesz co wiesz, a że to niewiele, to już twoje zmartwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 12:41 Moje z pewnością nie. Ty wywołałeś temat i robisz problem, nie ja. Powtórzę: na rude Lisy... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 12:45 Ależ przeciwnie - to nic dziwnego, że można się rozbawić, jak gość odsyła do "swoich" odpowiedzi pisanego spod zupełnie innego nicka. A co dopiero, jak robi z tego martyrologię... Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 12:54 Czy Ty czytać nie umiesz? Przepraszam, że odpowiem. Niestety nie umiesz. Amnestię, GW może sobie wsadzić... wiesz gdzie. A w ogóle, to polubiłem nick "p.heniu". Zatuptaj stópkami jeszcze głośniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 13:04 Jak na razie to ty tuptasz, i to tak, że nie da się ciebie zagłuszyć, miłośniku własnego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 16:56 Znasz już odpowiedź na dręczącą Cię zagadkę? Znasz. To nie troluj. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 21.11.11, 20:32 problem w tym, że żadna zagadka mnie nie dręczy, cokolwiek miałeś na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 22.11.11, 21:46 Coś Cię jednak dręczy. Sam zacząłeś zawracać gitarę. Może to owsiki? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Witam nowego CZŁonKA klubu spiskowców. 22.11.11, 21:52 Odnoszę wrażenie, że to jednak ciebie coś dręczy, skoro postanowiłeś dać temu wyraz po ponaddobowym namyśle. Z owsikami doświadczenia nie mam, zresztą nawet gdybym miał, to wyimaginowane zdrowotne problemy rozmówców mnie nie zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jeni i drudzy uważają, ze Prezes jest najważniejsz 21.11.11, 09:41 y! A Zero to zero Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jeni i drudzy uważają, ze Prezes jest najważn 21.11.11, 21:49 Teraz najważniejszy jest kot. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Znaczy Ave to jest wątek wędrowniczek! 21.11.11, 11:08 Już odwiedził dziś osła. Ciekawe dlaczego? Moje dziś trzy na osła powędrowały i też nie wiem dlaczego, ale nie będę się upominał, bo dziś PiS_dogłowy ( od partii PiS, a nie od wulgaryzmu) dyżurny siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Znaczy Ave to jest wątek wędrowniczek! 21.11.11, 14:46 Nie zauważyłam wędrówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Znaczy Ave to jest wątek wędrowniczek! 21.11.11, 17:11 ave.duce napisała: > Nie zauważyłam wędrówki ;) Zapewniam Cię, ze był na ośle obok trzech moich, aż tak się zdziwiłem, ze chciałem na FZD założyć na ten temat wątek, ale w międzyczasie wrócił na kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Znaczy Ave to jest wątek wędrowniczek! 21.11.11, 17:58 Czyli cuda się zdarzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 21.11.11, 11:11 Ja jako ksiażkowy przykład zwolennika kaczyzmu jestem za powszechną lustracją i powrotem do idei Polski solidarnej, suwerennej i silnej w Europie zjednoczonych narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A może tam trzeba duumviratu 21.11.11, 13:01 czyli statutowej legalizacji związku partnerskiego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A może tam trzeba duumviratu 21.11.11, 17:24 Po tym, co zrobił Ziobro nie ma możliwości aby doszło do pojednania. Ziobro zafundował sobie nieślubne dziecko! Kaczyński miał prawo poczuć się zdradzony. Odpowiedz Link Zgłoś
didjeridu Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 21.11.11, 13:00 ave.duce napisała: > Pi$ czy SP? Niech popieraja prezesa. On juz nigdy nie wygra zadnych wyborow i tak jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 21.11.11, 18:31 Na razie tylko jeden > p.henio - poparł. I... cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 21.11.11, 17:18 zdrowy rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Takie proste pytanie, a odpowiedź wykrętna. 21.11.11, 18:07 Boją się wychylić, oj boją. Twoje pytanie wisi od samego rana a odzew marniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Ja siedze za oceanem 21.11.11, 23:51 Zabawy miedzy Jarkiem i Ziobra obchodza mnie niewiele. Mi zalezy aby powstalo rozsadne konserwatywne ugrupowanie. Przez jakis czas PiS za takie mogl uchodzic. Obecnie nie jestem pewny. A sad o ziobrystach wydam jak minie troche czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
didjeridu Re: Ja siedze za oceanem 22.11.11, 08:38 manny-jestem napisał: > Mi zalezy aby powstalo rozsadne konserwatywne ugrupowanie. Przez jakis czas PiS za takie mogl uchodzic. A kjiedy to PiS mogl uchodzic za "rozsadne ugrupowanie" ? Gdy rzadzil z Lepperem ? > Obecnie nie jestem pewny. A sad o ziobrystach wydam jak minie troche czasu. Ziobro i spolka to nie nowi polityce. Oni sami i ich pogllady i metody dzialania sa ogolnie znane. Ma co wiec chcesz czekac ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Jeno pan Heniu???? 21.11.11, 18:41 i to jakby półsłówkiem, półmilczeniem??? :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Narodowy solidaryzm, o tym mówili faszyści... 21.11.11, 20:17 Chyba narodowy socjalizm ? a moze POlikotyzm ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Narodowy solidaryzm, o tym mówili faszyści... 21.11.11, 23:54 Wkażdym bądź razie ani kaczyzm, ani ziobryzm... Nigdy! Never! Jamais! Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 22.11.11, 01:14 ave.duce napisała: > Pi$ czy SP? No zaraz, czemu ograniczasz wybór tylko do dwóch najgłosniej się żrących frakcji, a PJN, PR, ONR, NOP, LPR, Samoobrona to co? Myslisz,ze z PiS-u nawet pies z kulawą nogą ich nie popiera? A jednosobowy przyjaciel ludu pisowskiego nie może liczyć na wzajemność ze strony choć kilku eunuchów? No ktoś go do sejmu przecież wybrał... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 22.11.11, 09:34 Nie lubię się rozmieniać na drobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rccc jest tylko jeden kaczyzm - KaczoroDonaldyzm 22.11.11, 08:33 z pomoca mediow wciagu roku zastapi go palacy kocizm no chyba, ze Polacy wywala wszystkich na bruk Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta ? 22.11.11, 09:37 Donalda T. Przynajmniej większość uczestnicząca w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: ? 22.11.11, 10:35 A ja proponuję przeanalizować własne pytanie ze startera. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Pytanie jest za trudne dla kaczystów? 22.11.11, 13:43 Odpowiedź znalazłam w sygnaturce perigorda > Patrząc z okna na zrewolucjonizowaną ulicę paryską, Talleyrand, plasnął w dłonie i wykrzyknął zadowolony: - Nasi górą! - Jacy nasi? - spytano go od razu. - A to - zobaczy się jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Pytanie jest za trudne dla kaczystów? 22.11.11, 14:05 pozwolisz, że udzielę ci obrazowej wskazówki, byś wpadła na poważny błąd w swoim pytaniu? "miłośnicy lodów bakaliowych! Wolicie lody bakaliowe, czy rodzynki?" zrozumiałaś? A co do Talleyranda. porównując do niego wyborców PiS strzelasz sobie w nogę. a teraz idę do domu. baj. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pytanie jest za trudne dla kaczystów? 22.11.11, 14:36 Z logiką na bakier, ale to nie mój problem. Ani to, że - co by nie wymyślić - Pi$ się podzielił/dzieli ;) Od tego, że posłużyłam się "Talleyrandem" do porównania ww. z kaczystami droga bardzo daleka. No, ale jak napisałam w pierwszym zdaniu tego postu... ps. miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Pytanie jest za trudne dla kaczystów? 23.11.11, 11:04 > Z logiką na bakier, ale to nie mój problem. hihihi. ale powinno w takim razie przestać cię dziwić, że wyborcy pis nie odpowiadaja na twoje pytanie > Od tego, że posłużyłam się "Talleyrandem" do porównania ww. z kaczystami droga > bardzo daleka. że co? trudne zdanie :/ baj Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pytanie jest za trudne dla kaczystów? 23.11.11, 11:36 Masz rację co do forumowych kaczystów, jeden p.heniu wiosny nie czyni. Jak widać, dla niektórych wszystko za trudne. A to pytanie, a to zdanie... ... a to wszystko nie tak, nie tak, nie to, a jeżeli, a jeśli - nie to, no to o co, u diabła, wam* szło? - ... O szkło? * w oryginale: nam Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Pytanie jest za trudne dla kaczystów? 23.11.11, 12:08 Znam osobiście pewnego zatwardziałego, gorącego kaczystę, pisuje czasem na forach GW w wiadomej tonacji. Od czasu rozłamu w PIS zapętliło się biedakowi zupełnie. Osowiał, bokami przemyka, dziub w ciup trzyma, oczkami ucieka, na forach milczy. Zagadnięty wprost pobąkiwanie nie na temat z siebie wydobył i się zmył. Zagubione i ogłupiałe owieczki pozostały, a tu znikąd pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Pytanie jest za trudne dla kaczystów? 23.11.11, 13:28 Sprawa jest, moim zdaniem, rozstrzygnięta. Pozostaje jedynie znalezienie sposobu na "połączenie" obu partii tak, żeby PiS pod przewodnictwem Ziobry mógł do 2015 roku korzystać z dotacji dla partii politycznych. Jarek już się nie liczy, problem jest tylko w tym, żeby w swoim szale nie spowodował zbyt wielu strat dla majątku partii. Dla chętnych: proponuję zakład: 1. Za rok (11/2012) Kaczyński nie będzie już prezesem PiS 2. Frakcje sejmowe PiS i SP (czy jak to tam leci) połączą się ponownie a członkowie obecnej "nowej" frakcji w Sejmie zasilą skład zarządu PiS. 3. Pozycja Zizou w polskiej polityce (nawet opozycyjnej) będzie bardziej znacząca niż pozycja Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 22.11.11, 10:44 ave.duce napisała: > Pi$ czy SP? A to nie jest to samo?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 22.11.11, 14:40 Programowo tak, ale nie personalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran pytanie jest bezprzedmiotowe 22.11.11, 19:48 Na mój ogląd, jest już "pozamiatane". Ziobro wygrał tę rywalizację, wiedza już o tym prawie wszyscy, poza samym Jarkiem i kilkoma jego najgorętszymi, a zarazem mało przytomnymi zwolennikami. W tej chwili pozostaje znalezienie takiego rozwiązania, żeby udało się postawić Ziobrę na czele PiS tak, żeby Jarek nie rozszalał się i nie rozdał całego majątku partii korzystając ze swych statutowych prerogatyw. Dla "ziobrystów" powrót do PiS to jedyne rozsądne wyjście - w przeciwnym razie pozostaje im czteroletnia wegetacja bez dotacji, dla PiS z kolei to jedyna szansa, żeby uratować się przed kompletną ruiną, którą oznacza dalsze trwanie nie tyle przy Jarku, ile przy jego coraz głupszych pomysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce To zależy ... 22.11.11, 20:25 Jestem zwykłą forumowiczką, chciałam się dowiedzieć, kogo popierają kaczyści - zwykli forumowicze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To zależy ... 22.11.11, 20:31 Rozumiem, że to może ciekawić w kontekście pojedynczych forumowiczów, ale - jak widać - większość albo czuje pismo nosem, albo też pozostaje w głębokim dysonansie poznawczym. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To zależy ... 22.11.11, 20:45 Widzę. Szkoda, że nie stać ich na deklarację JUŻ. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: pytanie jest bezprzedmiotowe 22.11.11, 22:06 ayran napisał: > Na mój ogląd, jest już "pozamiatane". > Ziobro wygrał tę rywalizację, wiedza już o tym prawie wszyscy, poza samym Jarki > em i kilkoma jego najgorętszymi, a zarazem mało przytomnymi zwolennikami. Moim zdaniem wygrał o tyle, że wbił do głowy większości pisiorów prawdę o niewygrywalności PiS w obecnym kształcie. To jest ich leitmotive. W tej > chwili pozostaje znalezienie takiego rozwiązania, żeby udało się postawić Ziob > rę na czele PiS tak, żeby Jarek nie rozszalał się i nie rozdał całego majątku > partii korzystając ze swych statutowych prerogatyw. Dla "ziobrystów" powrót do > PiS to jedyne rozsądne wyjście - Tylko, że oni już mówią o zakładaniu nowej partii a to by był błąd i tu się w pełni zgadzam z Tobą zgadzam. Szansa w tym, żeby przeciągnąć na swoją stronę większość klubu PiS a wtedy iść do sądu o stwierdzenie niekonstytucyjności statutu PiS, kongres i przejęcie władzy. Ale myślę, że im się to nie uda za to będą dwie małe partyjki. w przeciwnym razie pozostaje im czteroletnia w > egetacja bez dotacji, dla PiS z kolei to jedyna szansa, żeby uratować się przed > kompletną ruiną, którą oznacza dalsze trwanie nie tyle przy Jarku, ile przy je > go coraz głupszych pomysłach. Widzę na salonie24, że dociera do nich prawda o prezesie:) Prezesowi partia się rozłazi:) Odpowiedz Link Zgłoś
fastwinter.5 Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 22.11.11, 21:21 No, nie wiedzą niebożątka za kim teraz mają sie udać. Do tej pory wszystko było jasne,szedł sygnał z jednego ośrodka dowodzenia i wiadomo było czego sie trzymać. A teraz,kiedy trzeba samemu pomyśleć i wybrać, jest problem. Tak to już jest,gdy główka nienawykła do pracy. I stoją takie rozkraczone i czekają na przewodnika stada,który im wskaże właściwy kierunek. W tym wypadku to będzie chyba ten,który donośniej krzyczy i tutaj moja podpowiedź(nie trzeba dziękować pisiorki). Głośniejszy chyba jest Kaczyński, bo on jeszcze pięścią potrafi walnąć w mównicę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 23.11.11, 08:31 Czepiają się zadanego pytania ;) Tonący kaczysta brzydko się chwyta ... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Kaczysta zamieniony na przymiotnik to kaczystowski 23.11.11, 11:11 ave.duce napisała: > Czepiają się zadanego pytania ;) > Tonący kaczysta brzydko się chwyta ... Kiepsko się kojarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A ja bym chciał, żeby się powybijali 23.11.11, 12:14 do nogi. Skoro nie ma z nich pożytku, to przynajmniej igrzyska by były. M. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: A ja bym chciał, żeby się powybijali 23.11.11, 13:00 JAK TO, nie ma pożytku?! A kto do cholery stabilizuje ten kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 23.11.11, 13:33 Moge popierac nawet PO ale pod warunkiem ze bedzie dobrze rzadzic i dbac o przecietnych obywateli a nie najbogatszych.Podnoszac stale podatki i daniny daleko z tym poparciem nie zajedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
baltow_com Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 23.11.11, 14:11 Kaczyński o ziobrystach - to problem prawicy Jarosław Kaczyński uważa, że Prawo i Sprawiedliwość jest jedyną partią prawicową w Polsce. Na konferencji prasowej w Nowym Sączu - zwanym matecznikiem PiS - prezes PiS mówił, że Zbigniew Ziobro i jego zwolennicy zawiedli zaufanie wyborców, którzy głosowali na nich jako na przedstawicieli Prawa i Sprawiedliwości. - To jest rzeczywiście wielki problem polskiego życia politycznego, a dzisiaj jest to wielki problem polskiej prawicy. Jej nie można budować na ludziach niewiarygodnych. To jest formacja odwołująca się do tradycji wiary, patriotyzmu, honoru, przynajmniej dla nas, formacji prawicowych te cechy są ważne po dziś dzień. Kto te zasady łamie, nie sytuuje się po prawej stronie, nawet jeśli tak deklaruje - mówi prezes PiS.... news.money.pl/artykul/kaczynski;o;ziobrystach;-;to;problem;prawicy,11,0,974347.html HOME - www.baltow.com Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, zwolennicy kaczyzmu > kogo popieraci 23.11.11, 16:50 Prezes ma problem ... ze sobą i innymi z Pi$: (Prawicy) ... nie można budować na ludziach niewiarygodnych. To jest formacja odwołująca się do tradycji wiary, patriotyzmu, honoru ... Odpowiedz Link Zgłoś