Dodaj do ulubionych

PiS, Samoobrona i NSDAP!

08.02.12, 10:29
Ogladam sobie dzis w nocy film pt.Hitler, a tam taka scena:
Obrady Reichstagu i w pewnym momencie posłowie w zielonych mundurach (NSDAP) opuszczają salę obrad!
T tak mnie stanęła przed oczami sala naszego sejmu z czasów tzw IVRP kiedy to posłowie samoobrony...i z obecnej kadencji kiedy to połowie PiS też opuszczali salę...
A jak jescze dodac te marsze z pochodniami po Krakowskim Przedmieściu i krzyczącego wodza...
Widać I Lepper i Kaczyński dobrze znają historie i sposoby zdobywania władzy!
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! 08.02.12, 23:27
      Po katolicku postapili:
      www.jasenovac.org/images/e_churchandstate1.jpg
      • zapijaczony_ryj Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! 09.02.12, 07:08
        x2468 napisał:

> Po katolicku postapili:
        > www.jasenovac.org/images/e_churchandstate1.jpg

Nie jest tajemnicą , ze papież święcił samoloty Luftwaffe. które bombardowały Warszawę
      • jozef.moneta Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! 09.02.12, 07:17
        5 piw !
    • sowietolog Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! 09.02.12, 01:32
      Po pierwsze, PO też parę razy opuściło salę Sejmu w proteście przeciwko czemuś tam...

Po drugie, dlaczego tak manipulacyjne i prowokacyjne wątki jak ten, mające na celu wyłącznie szczucie przeciwko jednej jedynej partii, wiszą tu sobie cały dzień, a całkiem merytoryczne wylatują na Oślą...?!
      • zapijaczony_ryj Jakoś po wpisaniu w wyszukiwarkę nie ma 09.02.12, 10:23
        sowietolog napisał:

> Po pierwsze, PO też parę razy opuściło salę Sejmu w proteście przeciwko czemuś
        > tam...
        >
        > Po drugie, dlaczego tak manipulacyjne i prowokacyjne wątki jak ten, mające na c
        > elu wyłącznie szczucie przeciwko jednej jedynej partii, wiszą tu sobie cały dzi
        > eń, a całkiem merytoryczne wylatują na Oślą...?!

www.google.pl/search?q=pos%C5%82owie+PO+opuszczaja+sale+obrad&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
        Czyba, ze to wina "Układu"?
        A gdzie tu widzisz manipulację , to są zwyczajne FAKTY!
        A co do szczucia to policz sobie na tej stronie forum ile jest czczujacych na PO, a ile na Partię inaczej Sprawnych i PST!

No i zawsze mozesz wyklikać, albo zakablować do moderacji, , bo u was PiS_dogłowych kapowanie jest na pierwszym miejscu!
        O przpraszam, na drugi, bo na pierwszym jest opieka nad prezesem!
    • silesiusmonachijski46 PO = NSDAP! 09.02.12, 01:42
      pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:

> Ogladam sobie dzis w nocy film pt.Hitler, a tam taka scena:
      > Obrady Reichstagu i w pewnym momencie posłowie w zielonych mundurach (NSDAP) op
      > uszczają salę obrad!
      > T tak mnie stanęła przed oczami sala naszego sejmu z czasów tzw IVRP kiedy to p
      > osłowie samoobrony...i z obecnej kadencji kiedy to połowie PiS też opuszczali s
      > alę...
      > A jak jescze dodac te marsze z pochodniami po Krakowskim Przedmieściu i krzyczą
      > cego wodza...
      > Widać I Lepper i Kaczyński dobrze znają historie i sposoby zdobywania władzy!
      • zapijaczony_ryj Znajom dokładnie! 10.02.12, 20:15
        silesiusmonachijski46 napisał:

> pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:
        >
        > > Ogladam sobie dzis w nocy film pt.Hitler, a tam taka scena:
        > > Obrady Reichstagu i w pewnym momencie posłowie w zielonych mundurach (NSD
        > AP) op
        > > uszczają salę obrad!
        > > T tak mnie stanęła przed oczami sala naszego sejmu z czasów tzw IVRP kied
        > y to p
        > > osłowie samoobrony...i z obecnej kadencji kiedy to połowie PiS też opuszc
        > zali s
        > > alę...
        > > A jak jescze dodac te marsze z pochodniami po Krakowskim Przedmieściu i k
        > rzyczą
        > > cego wodza...
        > > Widać I Lepper i Kaczyński dobrze znają historie i sposoby zdobywania wła
        > dzy!
    • snajper55 Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! 09.02.12, 02:12

> Obrady Reichstagu i w pewnym momencie posłowie w zielonych mundurach (NSDAP) op
      > uszczają salę obrad!
      > T tak mnie stanęła przed oczami sala naszego sejmu z czasów tzw IVRP kiedy to p
      > osłowie samoobrony...i z obecnej kadencji kiedy to połowie PiS też opuszczali s
      > alę...
      > A jak jescze dodac te marsze z pochodniami po Krakowskim Przedmieściu i krzyczą
      > cego wodza...

Mogę dodać swoją sygnaturkę.

S.
    • jozef.moneta Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! 09.02.12, 07:16
      Też oglądałem i miałem podobne odczucia, choć bardziej na Samoobronę. PiS ma szefa niemrawego szefa. Wujek Dolphik miał więcej wigoru.
    • chwala_panu_prezydentu Przestań już łykać te niebieskie tabletki 09.02.12, 07:21

> uszczają salę obrad!
      > alę...
      > cego wodza...

bo nawet podczas filmu o Hitlerze staje ci przed oczami.
      • zapijaczony_ryj Re: Przestań już łykać te niebieskie tabletki 09.02.12, 13:55
        chcesz mi je polecić?
        A jak się nazywaja?
    • ave.duce Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! 09.02.12, 14:13

Widać Lepper (zupełnie nie z mojej bajki) znał się na tym zbyt dobrze, a w dodatku szybko się uczył
      - w przeciwieństwie do Jarosława K.

www.fabryka.pl/uploads/tx_evoproducts/on/i-/oni-oszukali-polske-kulisy-haniebnych-prowokacji_roman-polak-99902099057_978-83-61952-53-4_600.jpg
      • zapijaczony_ryj Dokładnie Tak! 10.02.12, 18:23
        ave.duce napisała:

> pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:
        >
        > > Widać I Lepper i Kaczyński dobrze znają historie i sposoby zdobywania wła
        > dzy!
        >
        > Widać Lepper (zupełnie nie z mojej bajki) znał się na tym zbyt dobrze, a w dod
        > atku szybko się uczył
        > - w przeciwieństwie do Jarosława K.
        >
        > www.fabryka.pl/uploads/tx_evoproducts/on/i-/oni-oszukali-polske-kulisy-haniebnych-prowokacji_roman-polak-99902099057_978-83-61952-53-4_600.jpg
    • zbysio45 Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! -bardzo ciekawe porow 10.02.12, 20:55
      porownania autorstwa Pana ryj_zapijaczony_banow_26.Zycze dalszych sukcesow propagandowych ale porownanie z NSDAP to jakos nie WYSZŁO szanownej osobie.
      • zapijaczony_ryj Re: PiS, Samoobrona i NSDAP! -bardzo ciekawe poro 11.02.12, 08:18
        zbysio45 napisał:

> porownania autorstwa Pana ryj_zapijaczony_banow_26.Zycze dalszych sukcesow pro
        > pagandowych ale porownanie z NSDAP to jakos nie WYSZŁO szanownej osobie.

To są fakty! Takie były zachowania posłów PiS jak posłów NSDAP w poczatkowym okresie.
        Z Tą różnicą, ze NSDAP objęło władzę i do końca jej nie oddało, a PiS władzę dobrowolnie oddało, bo prezes nie dał rade!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka