Dodaj do ulubionych

Podejrzany o pedofilię działacz społeczny aresz...

IP: 5.5.* / 80.58.33.* 23.06.04, 13:26
kolejny samosąd medialny

a sprzedaż gazety rośnie, michnik się cieszy
Obserwuj wątek
    • elfhelm co za goopek się wyżej odezwał 23.06.04, 14:27
      samosąd medialny?
    • yossarian18 To u mnie w mieście. Wstyd mi za tego łachmytę 23.06.04, 14:44
      Mój nieżyjący już wujo rzadko kiedy mylił się co do ludzi. I co do pana
      Kazimierza Kopystyńskiego miał całkowitą rację, bo nienawidził tego dziada jak
      zarazy morowej. Pan Kopystyński prowadził stowarzyszenie Dzieci w Europie i
      molestując swoją małoletnią siostrzenicę, która usiłowała potem popełnić
      samobójstwo, wprowadzał europejskie standardy moralności i seksualności. Mam
      nadzieję, że spotka go zasłużona kara i bardzo współczuję dziewczynie.
      • Gość: luFka oooodpp sie od Kopystynskiego IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 23.06.04, 16:17
        Kazdy ma prawo do realizowania swoich uczuc. Pederasci sa normalni, zoofile sa
        normalni i nekrofile sa normalni. Czego od nich chcecie, czego sie czepiacie ?
        Czytacie Gazete i niczego sie nie mozecie nauczyc. Ciagle jestescie
        ciemnogrodem i zasciankiem Europy.
        • yossarian18 Nie rozumiem jak można być tak głupim!!! 23.06.04, 16:27
          Czy ty nie rozumiesz, że to dziecko, które ten zboczeniec i dewiant molestował
          ma skrzywioną na całe życie psychikę, spapraną opinię w swoim środowisku. Ja
          czytuję Wybiórczą, ale wyłącznie po to aby się wnerwić i mieć na co pobluzgać,
          bo mnie wkurza ich kampania antypolnizmu, nadęta "europejskość", skrajny
          filosemityzm, tolerancjonizm i redaktor naczelny. A co do ciemnogrodu, to ja
          całe życie będę "ciemnogrodzianinem" i "oszołomem". Na przekór
          wszystkim "liberałom" i "postępowcom". Pozdrawiam ludzi myślących normalnie.
    • Gość: triarius "Działacz społeczny" i "pedofil" to nie są aby... IP: *.netten.pl 23.06.04, 14:45
      ... synonimy? Czy to tylko może tylko "Działacz Europejski"?
    • Gość: cyk Re: Podejrzany o pedofilię działacz społeczny are IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:21
      Nic nowego, bardzo wielu z tych "zaangażowanych dla dzieci" ma niestet problemy
      z tą stroną swojej osobowości. I pracując aktywnie z dziećmi w znaczny sposób
      się zaspokajają.
      Aż nie wytrzymają, a póki cisza to i spokój.
      A ze słowikami w Poznaniu to było inaczej?
      I jeszcze paru innych takich działaczach "dziecięcych".
      Za moich młodych czasów (mam 47 lat) też był taki jeden w Warszawie, znany,
      ceniony - dzisiaj by chyba się długo nie utrzymał (na szczęście!!!!). Chociaż
      patrząc na reakcje rodziców w Poznaniu, to kto wie...

BTW: czy taki fakt ma wpływ na sprzedaż gazety?
      Ja tam wątpię.
      Niestety Ci, którzy takie rzeczy robią są zainteresowani ciszą nad sprawą.
      Ale gdy sprawa jest przed sądem, co tu mówić o samosądzie medialnym?
      We Francji kolejnośc była inna!
    • Gość: marek a ta poszkodowana, czy ona nie była przez prof. Iz IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 23.06.04, 15:32
      Izdebskiego nakietowana ostatnio?
    • trevik Re: Podejrzany o pedofilię działacz społeczny are 23.06.04, 20:28
      Krotkie cos te watki o pedofilii... Brakuje zdecydowanie informacji o zwiazkach
      zatrzymanego z kosciolem: wtedy sie wszyscy "obroncy dzieci" a tak na serio
      zatwardziale antyklerykaly dopiero zwala.
    • yossarian18 Wstyd mi!! 23.06.04, 22:35
      Jeszcze raz przepraszam w imieniu swoim i wszystkich bełchatowian za skandal
      związany z panem Kopystyńskim. Nawet we Wiadomościach o 19:30 mówili o tym
      zboczeńcu, taki wstyd dla Bełchatowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka