Dodaj do ulubionych

Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał ?

19.06.12, 08:32
Jarosław Kaczyński przedstawi dzisiaj "trzy kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej", co potwierdził w Polskim Radiu Joachim Brudziński. Poseł nie chciał jednak zdradzić więcej szczegółów

Rozmowa z posłem PiS była zdominowana przez piłkę nożną i Euro 2012. Brudziński potwierdził, że Jarosław Kaczyński na dzisiejszej konferencji przedstawi "trzy kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej". - W dojrzałej demokracji największa partia opozycyjna musi się liczyć z tym, że przejmie władzę w kraju. I my się z tym liczymy. A sport jest jedną z takich spraw, za którą bierze się odpowiedzialność w kraju - powiedział Brudziński

wiadomosci.onet.pl/kraj/brudzinski-kaczynski-przedstawi-trzy-kroki-do-uzdr,1,5164685,wiadomosc.html
z powodu mego umiłowania egzotyki bardzo jestem zainteresowana tymi krokami trzema i tym jak też prezes pan będzie piłkę nożną w Polsce zbawiał i od kiedy interesuje się tym sportem i jest znawcą od jego napraw.
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał 19.06.12, 08:42
      Zacznie od walki o nazwanie Stadionu Narodowego imieniem Lecha Kaczyńskiego .selekcjonerem zostanie Jan Tomaszewski i same polskie nazwiska w kadrze...
      • olga_w_ogrodzie Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał 19.06.12, 09:05
        cookies9 napisała:

> Zacznie od walki o nazwanie Stadionu Narodowego imieniem Lecha Kaczyńskiego .se
        > lekcjonerem zostanie Jan Tomaszewski i same polskie nazwiska w kadrze...

o to, to !
        zastanawiałam się jakie 3 kroki i Twoje sugestie wydają się być trafione w 10.
    • volupte Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał 19.06.12, 08:47
      Jesli uzdrowiciel , to zapewne cudami?
      • m.c.hrabia Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał 19.06.12, 08:52
        no to stawiamy na hokej :)
    • bnov Wbrew temu 19.06.12, 09:00
      co sądzą sekciarze PO, mechanizmy uzdrawiania organizacji są proste i takie same w :

Państwie,
      związku sportowym,
      przedsiębiorstwie,

wystarczy aby rządzili uczciwi i w miarę zdolni.

Polska została zdeprawowana, w kraju zdeprawowanym żyje się nieprzyjemnie, bo życie staje się trudnoobliczalne.
      • wujaszek_joe Re: Wbrew temu 19.06.12, 09:02
        dał nam przykład minister Lipiec :)
        • m.c.hrabia Re: Wbrew temu 19.06.12, 09:06
          wujaszek_joe napisał:

> dał nam przykład minister Lipiec :)

uczciwy i w miarę zdolny
          no i nasz:)
          • wujaszek_joe Re: Wbrew temu 19.06.12, 09:09
            umiarkowanie uczciwy i w miarę zdolny.
            • snajper55 Re: Wbrew temu 19.06.12, 12:03
              wujaszek_joe napisał:

> umiarkowanie uczciwy i w miarę zdolny.

Byle nasz. Reszta się nie liczy. Jak to szło? Mierny, bierny, ale wierny.

S.
    • gali.matias temat zastępczy -zagłuszyć mord Petelickiego? 19.06.12, 09:01
      olga_w_ogrodzie napisała:

> Jarosław Kaczyński przedstawi dzisiaj "trzy kroki do uzdrowienia polskiej pi
      > łki nożnej", co potwierdził w Polskim Radiu Joachim Brudziński. Poseł nie chcia
      > ł jednak zdradzić więcej szczegółów
      >
      > Rozmowa z posłem PiS była zdominowana przez piłkę nożną i Euro 2012. Brudziński
      > potwierdził, że Jarosław Kaczyński na dzisiejszej konferencji przedstawi "trzy
      > kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej". - W dojrzałej demokracji najwięks
      > za partia opozycyjna musi się liczyć z tym, że przejmie władzę w kraju. I my si
      > ę z tym liczymy. A sport jest jedną z takich spraw, za którą bierze się odpowie
      > dzialność w kraju - powiedział Brudziński

>
      > wiadomosci.onet.pl/kraj/brudzinski-kaczynski-przedstawi-trzy-kroki-do-uzdr,1,5164685,wiadomosc.html
      > z powodu mego umiłowania egzotyki bardzo jestem zainteresowana tymi krokami trz
      > ema i tym jak też prezes pan będzie piłkę nożną w Polsce zbawiał i od kiedy int
      > eresuje się tym sportem i jest znawcą od jego napraw.
      • olga_w_ogrodzie Re: temat zastępczy -zagłuszyć mord Petelickiego? 19.06.12, 09:03
        gali.matias napisał(a):

Ty jesteś całe zastępcze - wielonickowe coś z paranoją i gotowymi wyrokami a priori.
        /masz coś na temat wątku, to gadaj, a nie to żegnam./
        • baba53 Re: temat zastępczy PZPN 19.06.12, 09:14
          1 krok to nazwanie stadionu imieniem swojego brata
          2 krok prezesem zwiazku uczynić Czerneckiego
          3 krok trenerem kadry zrobić Brudzińskiego
        • gali.matias Re: temat zastępczy -zagłuszyć mord Petelickiego? 19.06.12, 09:38
          co cie tak oburza? wielonickowość czy moje tezy ???? gdzie jest napisane , że na FK nalezy trzymać się JEDNEGO nicka???? i czemu służy JEDEN nick??? POnoć mamy demokrację o która tak wytrwale walczył redaktor GW A. Michnik. Mamy ja czy jej nie mamy? jeśli mamy to nie wp......j się do moich nicków ok?

olga_w_ogrodzie napisała:

> gali.matias napisał(a):
          >
          > Ty jesteś całe zastępcze - wielonickowe coś z paranoją i gotowymi wyrokami a pr
          > iori.
          > /masz coś na temat wątku, to gadaj, a nie to żegnam./
          • olga_w_ogrodzie Re: temat zastępczy -zagłuszyć mord Petelickiego? 19.06.12, 11:15
            nigdzie nie jest napisane.
            ale to chyba dość normalne, że chce się wiedzieć z kim się gada.
            gdy ktoś do mnie dzwoni parę razy, by rozmawiać o jakiejś sprawie, to głupie, by za każdym razem udawał kogoś innego.

piszesz w moim wątku nie na temat i to Ty się tu wchrzaniasz z kolejnym nickiem, zatem mi nie rozkazuj co JA mam robić.

wątek nie jest ani o Michniku, ani o śmierci Generała Petelickiego.
            a Ty w wątku śmiecisz i to na dodatek jako wielonickowe nie wiadomo co.
            zatem EOT
      • obraza.uczuc.religijnych Nie, gołda 19.06.12, 09:19
        temat zastępczy to śmierć Petelickiego.
      • wanda43 Re: temat zastępczy -zagłuszyć mord Petelickiego? 19.06.12, 16:24
        ten "mord na Petelickim" to taka sama prawda jak to, ze zbawiciel sie zna na pilce i kiedykolwiek gral w pilke.
    • lionold Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał. 19.06.12, 09:45
      Ratuj się kto może. Nadchodzi fachowiec nad fachowce od kopania - czego się dotknie to skopie. Trzy kroki - można pęc.
    • zbigniew_clapton Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał 19.06.12, 09:58
      Krok pierwszy: reprezentacja zamiast hymnu będzie śpiewać "Rotę".
      Krok drugi: na każdym stadionie będzie muzeum myśli patriotycznej Lecha Kaczyńskiego.
      Krok trzeci: na lekcjach w-f będą obowiązkowe zajęcia z przyśpiewek typu "ruska k..wa", "raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę" itp.
      • m.c.hrabia Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał 19.06.12, 10:09
        1.stadionowa litania o wstawiennictwo Największego" prezydenta
        2.piłkarze 1 godzina lezienia krzyżem na murawie
        3.pokropek święconą wodą

możemy czuć się mistrzami świata.
        • ta Re: Jak pan Kaczyński będzie piłkę nożną zbawiał 19.06.12, 11:32
          Zawodników na boisku będzie 12, wiadomo.
    • calun_torunski prezesem PZPNiLK zostanie Antoni Macierewicz 19.06.12, 11:42
      drugi krok - lustracja zawodnikow zakonczona wyrokami wiezienia

trzeci krok - powolanie do kadry siatkarzy i szczypiornistow - oni wygrywaja z Brazylia i Niemcami
      • amadeo214 Re: prezesem PZPNiLK zostanie Antoni Macierewicz 19.06.12, 19:34
        Boniek u Pochanke śmieje się z Kaczyńskiego.
        Ciekawi Go jak on wyśle list skoro prezespan nie zna adresu.
        • olga_w_ogrodzie Re: prezesem PZPNiLK zostanie Antoni Macierewicz 21.06.12, 04:18
          da radę.
          prezes pan ma umyślnych do wysyłania.
          tylko jest kłopot - wstrętnie za granicą opowiadają, że Polska dała radę z organizacją EURO.
          okropne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka