maszmi 13.12.12, 23:13 ciągle zapomina , że to większość wybrała jego rywala. Jak słucham jego przemówienia to Gamułka mi się przypomina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gambit_smolenski2 Re: chory facet 13.12.12, 23:32 Wiesław, Wiesław to w Sejmie krzyczano Rostowskiemu, a nie Kaczyńskiemu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: chory facet 13.12.12, 23:34 gambit_smolenski2 napisał(a): > Wiesław, Wiesław to w Sejmie krzyczano Rostowskiemu, a nie Kaczyńskiemu... ;-) Nie bądź taki anonimowy, nie krzyczano, tylko pisowskie bydło krzyczało. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: chory facet 14.12.12, 00:16 Oczywista manipulacja! Ciekawe ilu z tych krzyczących, choć raz na żywo słyszało przemówieenie Gomułki? Ja bo na ten przykład, z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że między tym co mówił Gomułka, i tym co mówi Kaczyński, jest wiele podobieństw... Bardzo wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: chory facet 14.12.12, 08:25 nie "krzyczano" tylko pisuary krzyczały.to jedyne co ta hołota potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
wawasawa Zdrowy facet donosil by do Obamy na swoj kraj? 14.12.12, 02:37 liscik Obamie wciskajac zdonosikami? PogardliwiePrezydent Stanow Zjednoczonych go usmiechem i milczeniem zbyl. Potem nawet Republikanin Romney ominal panprezesa. Znaczy prezes ma poparcie w USA. A na pewno Putinowi dzialania panprezesa sa na reke. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Zdrowy facet donosil by do Obamy na swoj kraj 14.12.12, 07:32 wawasawa napisała: > liscik Obamie wciskajac zdonosikami? PogardliwiePrezydent Stanow Zjednoczonych > go usmiechem i milczeniem zbyl. Potem nawet Republikanin Romney ominal panpre > zesa. Znaczy prezes ma poparcie w USA. A na pewno Putinowi dzialania panprezes > a sa na reke. Nie pamiętasz donosów Geremka ? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 Nie rób se jaj! 14.12.12, 05:02 maszmi napisała: > ciągle zapomina , że to większość wybrała jego rywala. Jak słucham jego przemów > ienia to Gamułka mi się przypomina Tow. Wiesław był internowany razem z Wyszyńskim a TW Pączka nie chcieli nawet internować choć Antoniego internowali... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Wart jeden drugiego 14.12.12, 07:31 maszmi napisała: > ciągle zapomina , że to większość wybrała jego rywala. Jak słucham jego przemów > ienia to Gamułka mi się przypomina Niczym to się nie różni od zachowania Tuska po przegranej z Lechem Kaczyńskim. Warta jeden drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: chory facet 14.12.12, 07:57 maszmi napisała: > Jak słucham jego przemówienia to Gomułka mi się przypomina... Gomułka nie bał się ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś