Dodaj do ulubionych

chory facet

13.12.12, 23:13
ciągle zapomina , że to większość wybrała jego rywala. Jak słucham jego przemówienia to Gamułka mi się przypomina
Obserwuj wątek
    • pispisia Re: chory facet 13.12.12, 23:15
      Goebels niech się schowa
    • gambit_smolenski2 Re: chory facet 13.12.12, 23:32
      Wiesław, Wiesław to w Sejmie krzyczano Rostowskiemu, a nie Kaczyńskiemu... ;-)
      • douglasmclloyd Re: chory facet 13.12.12, 23:34
        gambit_smolenski2 napisał(a):

> Wiesław, Wiesław to w Sejmie krzyczano Rostowskiemu, a nie Kaczyńskiemu... ;-)

Nie bądź taki anonimowy, nie krzyczano, tylko pisowskie bydło krzyczało.
      • sclavus Re: chory facet 14.12.12, 00:16
        Oczywista manipulacja!
        Ciekawe ilu z tych krzyczących, choć raz na żywo słyszało przemówieenie Gomułki?
        Ja bo na ten przykład, z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że między tym co mówił Gomułka, i tym co mówi Kaczyński, jest wiele podobieństw...
        Bardzo wiele!
      • 99venus Re: chory facet 14.12.12, 08:25
        nie "krzyczano" tylko pisuary krzyczały.to jedyne co ta hołota potrafi.
    • wawasawa Zdrowy facet donosil by do Obamy na swoj kraj? 14.12.12, 02:37
      liscik Obamie wciskajac zdonosikami? PogardliwiePrezydent Stanow Zjednoczonych go usmiechem i milczeniem zbyl. Potem nawet Republikanin Romney ominal panprezesa. Znaczy prezes ma poparcie w USA. A na pewno Putinowi dzialania panprezesa sa na reke.
      • wiosnaludzikow Re: Zdrowy facet donosil by do Obamy na swoj kraj 14.12.12, 07:32
        wawasawa napisała:

> liscik Obamie wciskajac zdonosikami? PogardliwiePrezydent Stanow Zjednoczonych
        > go usmiechem i milczeniem zbyl. Potem nawet Republikanin Romney ominal panpre
        > zesa. Znaczy prezes ma poparcie w USA. A na pewno Putinowi dzialania panprezes
        > a sa na reke.
        Nie pamiętasz donosów Geremka ?
    • jot-es49 Nie rób se jaj! 14.12.12, 05:02
      maszmi napisała:
      > ciągle zapomina , że to większość wybrała jego rywala. Jak słucham jego przemów
      > ienia to Gamułka mi się przypomina

Tow. Wiesław był internowany razem z Wyszyńskim a TW Pączka nie chcieli nawet internować choć Antoniego internowali...
    • wiosnaludzikow Wart jeden drugiego 14.12.12, 07:31
      maszmi napisała:

> ciągle zapomina , że to większość wybrała jego rywala. Jak słucham jego przemów
      > ienia to Gamułka mi się przypomina
      Niczym to się nie różni od zachowania Tuska po przegranej z Lechem Kaczyńskim. Warta jeden drugiego.
    • wariant_b Re: chory facet 14.12.12, 07:57
      maszmi napisała:
      > Jak słucham jego przemówienia to Gomułka mi się przypomina...

Gomułka nie bał się ludzi.
    • masqara Re: chory facet 14.12.12, 13:32
      Gamułka ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka