scoutek 15.02.13, 13:20 nie wiem co naprawdę narozrabiał pan Jakub Śpiewak, szef Fundacji kidprotect.pl, ale szacunek należy mu się za to, jak odchodzi kiedy to będzie norma? czy kogoś jeszcze będzie stać na takie zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: a politycy? 15.02.13, 13:35 "Śpiewak przyznaje, że źle gospodarował finansami Kidprotect.pl. Nie pilnował rachunkowości, zapłacił za urlop z karty służbowej i zamiast wypłacać pieniądze z tytułu podpisywanych umów, płacił z konta fundacji. " Mnie się akurat takie normy nie specjalnie podobają. A ten rzekomy czyn honorowy oceniam jako świadomą ucieczkę przed dalszymi pytaniami ze strony dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: a politycy? 15.02.13, 13:45 nie szkodzi, mnie chodzi o sam ruch - zawaliłem, przyznaję i odchodzę nie koniec, bo pewnie go rozliczą, a nie zamkną tak sprawy mam nadzieję, że tak właśnie się stanie zdaję sobie też sprawę, że to powinna być norma sam wiesz, że tak niestety nie jest wręcz przeciwnie przyspawani do stołka do samego wyroku Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: a politycy? 15.02.13, 13:54 zdaję sobie też sprawę, że to powinna być norma Między, nomen omen, Serafinami. przyspawani do stołka do samego wyroku Dodaj - prawomocnego. PS - immunitet to nie jest polski wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś