ludekpolski 13.05.14, 11:02 czas odsunąć Partię Okradaczy od koryt !!! okradających Was, wszędzie i na każdym kroku ! NIE BĄDŹ NIEWOLNIKIEM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Polacy, Rodacy, Niewolnicy... 13.05.14, 11:07 ty już nie jesteś, czy jeszcze nie jesteś??? ... na pewno zaś, jesteś przygłupem (bo nawet nie tanim prowokatorem) *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
ludekpolski Re: Polacy, Rodacy, Niewolnicy... 13.05.14, 11:16 uwielbiasz tumiaństwo bo pewnie sam nim jesteś albo czerpiesz z jego bytu profity tak czy siak tumanów w POlsce coraz mniej i oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Polacy, Rodacy, Niewolnicy... 13.05.14, 11:22 ... czytać nie potrafisz... zielony polski ludku... Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Polacy, Rodacy, Niewolnicy... 13.05.14, 11:23 Niewolnikami w Polsce są ci, którzy bezkrytycznie wierzą w starożytne bajki bliskowschodnie! Nawet pedofilię w tym otumanieniu wybaczają, że o kasie nie wspomnę. Myślących samodzielnie trudno oszukać/zniewolić! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Polacy, Rodacy, Niewolnicy... 13.05.14, 11:26 A jaki nastepny krok? Kogo powołać , podpowiesz naiwniakom? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Polacy, Rodacy, Niewolnicy... 13.05.14, 11:34 ludekpolski napisał: ! > > NIE BĄDŹ NIEWOLNIKIEM !!!! > KOBIETY NA TRAKTORY Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Polacy, Rodacy, Niewolnicy... 13.05.14, 11:56 Żarty żartami, ale ustawa po posuwaniu kobiet podobno juz jest w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa sam zobacz: najzajadlej odPOwiadają...niewolnicy 13.05.14, 12:38 ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś