Dodaj do ulubionych

Kaczynski dziewica, wiecznie prezesica

10.09.14, 05:54
kolejne wybory nadchodza i Kaczynskiego na prezesa nam wybiora.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Kaczynski dziewica, wiecznie prezesica 10.09.14, 15:46
      Podbiję z litości ten przemyślany i wstrząsający dyskusją na tym forum ...wpis intelektualisty-przeciwnika PiS.
      • lionold Re: Bo nic 10.09.14, 15:49
        innego nie potrafisz!
        • wiosnaludzikow Re: Bo nic 10.09.14, 16:12
          lionold napisał:

> innego nie potrafisz!
          Czy to jakiś głos w dyskusji czy zwykła , prosta agresja.
          • jajojara Re: Bo nic 10.09.14, 16:36
            prezesikowanie, nie zadna agresja, tylko jedyna czarna i biala prawda. Prezes zawsze bedzie prezesem, a ty? wybierzesz premiera z PO, jak zawsze.
            • wiosnaludzikow Re: Bo nic 10.09.14, 17:32
              Ktokolwiek, kogokolwiek wybiera to jego sprawa. To nie podlega krytyce. To prawo wyborcze.
              Odpowiadasz na:

jajojara napisała:

> prezesikowanie, nie zadna agresja, tylko jedyna czarna i biala prawda. Prezes z
              > awsze bedzie prezesem, a ty? wybierzesz premiera z PO, jak zawsze.
              • jajojara Re: Bo nic 10.09.14, 17:38
                na szczescie, wybory sa po to by wola decydentow byla legitymizowana. po to sa pieniadze, media i inne srodki.
                • wiosnaludzikow Re: Bo nic 10.09.14, 17:40
                  jajojara napisała:

> na szczescie, wybory sa po to by wola decydentow byla legitymizowana. po to s
                  > a pieniadze, media i inne srodki.
                  No i loże wolnomularskie, żydzi, komuniści i cykliści. Piszę bo to wiem, bo jestem cyklistą.
                  • jajojara Re: Bo nic 10.09.14, 17:44
                    gratuluje powolania. Na szczescie, nie masz zadnego wplywu na te sprawy. Popatrz, co bylo w Grecji, gdy Haider w Austrii mial ambicje, czy tez LePen. Zobaczymy, czy jego corka (LePen) zmieni to. Ja stawiam na kazdego innego niz ona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka