kaczeziobro 10.09.14, 05:54 kolejne wybory nadchodza i Kaczynskiego na prezesa nam wybiora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Kaczynski dziewica, wiecznie prezesica 10.09.14, 15:46 Podbiję z litości ten przemyślany i wstrząsający dyskusją na tym forum ...wpis intelektualisty-przeciwnika PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Bo nic 10.09.14, 16:12 lionold napisał: > innego nie potrafisz! Czy to jakiś głos w dyskusji czy zwykła , prosta agresja. Odpowiedz Link Zgłoś
jajojara Re: Bo nic 10.09.14, 16:36 prezesikowanie, nie zadna agresja, tylko jedyna czarna i biala prawda. Prezes zawsze bedzie prezesem, a ty? wybierzesz premiera z PO, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Bo nic 10.09.14, 17:32 Ktokolwiek, kogokolwiek wybiera to jego sprawa. To nie podlega krytyce. To prawo wyborcze. Odpowiadasz na: jajojara napisała: > prezesikowanie, nie zadna agresja, tylko jedyna czarna i biala prawda. Prezes z > awsze bedzie prezesem, a ty? wybierzesz premiera z PO, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jajojara Re: Bo nic 10.09.14, 17:38 na szczescie, wybory sa po to by wola decydentow byla legitymizowana. po to sa pieniadze, media i inne srodki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Bo nic 10.09.14, 17:40 jajojara napisała: > na szczescie, wybory sa po to by wola decydentow byla legitymizowana. po to s > a pieniadze, media i inne srodki. No i loże wolnomularskie, żydzi, komuniści i cykliści. Piszę bo to wiem, bo jestem cyklistą. Odpowiedz Link Zgłoś
jajojara Re: Bo nic 10.09.14, 17:44 gratuluje powolania. Na szczescie, nie masz zadnego wplywu na te sprawy. Popatrz, co bylo w Grecji, gdy Haider w Austrii mial ambicje, czy tez LePen. Zobaczymy, czy jego corka (LePen) zmieni to. Ja stawiam na kazdego innego niz ona. Odpowiedz Link Zgłoś