1zzarda 23.06.15, 14:25 www.fronda.pl/a/prezydent-slupska-zniewazyl-sw-jana-pawla-ii,53112.html To chyba nie jest prawda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cymber.gaj Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 14:46 Prokuratura nie kiwnie palcem do wyborów. A potem zależnie od wyniku - jeżeli pislam je wygra, to Biedronia zapuszkują, jeżeli przegra, sprawę się spokojnie umorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 14:48 dewiant przeholował...zapewne w dłuższym okresie poniesie karę,być może nawet Referendum za odwołaniem Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Przeciez Wojtyla to skonczony czlowiek. 23.06.15, 21:07 13kisiel napisał: > dewiant przeholował...zapewne w dłuższym okresie poniesie karę,być może nawet R > eferendum za odwołaniem > do parafialnego zombie: Wojtyla to skonczony czlowiek. Jego wyznawcy to spoleczne szumowiny. I nie chodzi tu bynajmniej o jego dewiacje w stylu samookaleczania sie. Ukrywanie i ochrona pedofilow w sutannach i plucie ofiarom gwaltu w twarz - to kryminalne przestepstwo. Polacy-katolicy zachowuja sie jak Niemcy po wojnie, o niczym nie slyczeli i nie wiedzieli. Od konca lat 70-tych powszechnie znane byly pedofliskie eskscesy. Wojtyla rzekomo tego nie wiedzial, bo nie umial ani pisac ani czytac ?! Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Przeciez Wojtyla to skonczony czlowiek. 24.06.15, 05:47 O kuźwa, dzięki za ten post, już wiem że jako że jesteś półmózg, to mogę cię dać bez żalu na blacklist! Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Przeciez Wojtyla to skonczony czlowiek. 24.06.15, 08:09 Prześladujesz nieprawomyślnych? Wielgus powinien cię wymienić w swoim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Niewierzący przezydent Słupska nie 23.06.15, 15:00 ma obowiązku urzędować pod portretem JP2. W konstytucji nic nie ma o tym, że na stanowiska może dostać się tylko katolik. Brawo Panie Biedroń. Pogonić to załgane tałatajstwo. M. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Niewierzący przezydent Słupska nie 24.06.15, 13:55 mariner4 napisał: > W konstytucji nic nie ma o tym, że na stanowiska może dostać się tylko katolik. Jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 15:31 "Sprawa walki prezydenta miasta Roberta Biedronia z usunięciem symboli, kojarzonych z świętym Janem Pawłem II, rozpoczęła się w kwietniu tego roku. Wówczas, w kolejną rocznicę śmierci Papieża Polaka, na froncie słupskiego ratusza po raz pierwszy od wielu lat nie zawisł jego portret." Już za to powinien pójść do pudła na długie lata. S. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 15:34 Niezłą zbrodnię popełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 15:44 lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,18214742,Czlowiek_Motyl_w_prokuraturze__Bo_pil_kawe_w_stroju.html#Prze Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 16:07 ten łódzki przypadek pokazuję tylko jak środowiska lewackie sondują cierpliwość katoli...karać i jeszcze raz karać takich prowokatorów Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 16:14 wpolityce.pl/media/257016-czy-wy-tu-nalezycie-strzezecie-dziedzictwa-jpii-takie-pytanie-miala-zadac-pracownikom-tvn-prawniczka-nowego-wlasciciela-iti-idzie-nowe-na-wiertniczej Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce P R Z E D M I O T ;) 23.06.15, 16:04 ... przedmiot czci religijnej w osobie św. Papieża Jana Pawła II ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ps. 23.06.15, 16:06 Poprzedni prezydent Słupska był - o ile pamiętam - z eSLDe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Nie ma się czym chwalić... :-( 23.06.15, 22:51 ave.duce napisała: > Poprzedni prezydent Słupska był - o ile pamiętam - z eSLDe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 16:15 Znieważony obraz papieża trafił w dniu 21.06.2015 r. do kościoła Mariackiego w Słupsku podczas mszy, którą odprawiał biskup koszalińsko-kołobrzeski Edward Dajczak. - Obraz będzie u nas wisiał do czasu, kiedy być może następny prezydent zgodzi się, aby wrócił on na swoje miejsce – powiedział wówczas biskup. - przeczytałam w zalinkowanym tekście. Ale nijak nie mogłam znaleźć informacji, czym obraz został znieważony. Może mnie kto objaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 16:21 Może much go obstrzyły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 16:40 Jak w Szwejku...... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 17:26 I Biedroń skończy jak tamtem karczmarz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 19:52 Rozwali armie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 23:22 Pan Palivec dostał dziesięć lat przed tygodniem. - No to już sobie tydzień odsiedział - zauważył uspokajająco Szwejk. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 23.06.15, 22:47 Czyżby w naszym KK był paragraf o "znieważaniu przedmiotów"? Próbuję sobie wyobrazić, jak mógłbym znieważyć, dajmy na to, mysz, której teraz używam? Sakra, czy klikam z należytą czcią i szacunkiem? Katolicy są chyba bardzo szczęśliwymi ludźmi, skoro mają czas i energię na zajmowanie się takimi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Przeczytajcie i skomentujcie /PIS/... 24.06.15, 07:06 Też nie wiem na czym to znieważenie ma polegać.... Odpowiedz Link Zgłoś