alistair-p 23.09.15, 14:25 Jak właśnie zapodał Budyń w Gostyniu,taką tradycją jest odwiedzanie mleczarni w tym mieście.Mam taką sugestię,by Budyń pozostał w tej mleczarni.Przyda się ktoś na zmywak.Jeśli potrafi oczywiście,w co wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artexe Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:26 alistair-p napisał: > Jak właśnie zapodał Budyń w Gostyniu,taką tradycją jest odwiedzanie mleczarni w > tym mieście.Mam taką sugestię,by Budyń pozostał w tej mleczarni.Przyda się kto > ś na zmywak.Jeśli potrafi oczywiście,w co wątpię. www.cda.pl/video/1931779b Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:29 poszedł na wyższy etap technologiczny :) cdn19.se.smcloud.net/t/photos/t/288585/prezes-zobaczyl-krowe_22392966.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:29 no dobra kartofel,co to ma wspolnego z tradycja mleczarni w Gostyniu,nowej zreszta? Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:32 szwampuch58 napisał: > no dobra kartofel,co to ma wspolnego z tradycja mleczarni w Gostyniu,nowej zres > zta? Co ja ci mam wytłumaczyć karTofel, jak ty ograniczony jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:29 Link mi się nie otwiera ale stawiam że jest tam coś o Tusku albo Komorowskim, bez których Bercik nie potrafisz żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:30 Jak zwykle bez sensu i związku z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:32 alistair-p napisał: > Jak zwykle bez sensu i związku z tematem. Mleczarnia i cielaki...bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:41 Doiłes oczywiście cielaka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:45 Powinien zostać w mleczarni. Świetnie aportuje, będzie muchy łapał. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczydud Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 14:47 robi obchody gospodarskie jak 1. sekretarz KC , tak tez wygląda w swoim garniturku z GS Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Nowa tradycja prezydencka 23.09.15, 16:30 alistair-p napisał: Przyda się kto > ś na zmywak.Jeśli potrafi oczywiście,w co wątpię. W biurze pracy urzędnik przeprowadza wywiad z młodą kobietą: - a gdzie pracowała pani przedtem? - w stołówce, na zmywaku. Moim zadaniem było wydawanie na stołówkę czystych talerzy i sztućców - a dlaczego pani stamtąd odeszła? - bo po trzech tygodniach nie było już czystych sztućców i talerzy ... Odpowiedz Link Zgłoś