axyzaa PISIS króluje w internetach. Za mocne? nt 19.11.15, 16:52 axyzaa napisała: > IV RP bis - oby nie okazało się zbyt łagodne. Ktoś (kotek filemon?) proponował > Wielka PiSda, ale mnie chodzi raczej o bardziej podręcznikową nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: PISIS króluje w internetach. Za mocne? nt 19.11.15, 17:04 Pisie dziecię powyżej zaproponowało "stand- up". Pasuje,jak ulał ,stand up naczelnego komika IV RP Jaroslawa K. Ja użyłam parę razy "PiSłam", ale PISIS lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa PISIS zatem 19.11.15, 17:10 PISIS lepsze. Jest sporo analiz (nie anoninowych osób, tylko ekspertów, znawców Bliskiego Wschodu) które przekonują, że moetody tych dwóch organizacji pod wieloma względami niewiele się różnią. Też uważam, że PISIS oddaje ducha i tych psychopatów, i tych, których ta banda autentycznie przeraża. I teraz najlepsze - ciekawe czy Niemcy zamkną granicę przed nową falą emigracji z Polski - skoro Polska nie chce kwot uchodźców, to czemu, skoo sami muszą zaopiekować się Syryjczykami, mieliby sobie jeszcze Polaków brać na głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: PISIS zatem 19.11.15, 17:31 > Jest sporo analiz (nie anoninowych osób, tylko ekspertów, znawców Bliskiego Wsc > hodu) które przekonują, że moetody tych dwóch organizacji pod wieloma względami > niewiele się różnią. Metody prania mózgu są uniwersalne, niezależne od wyznania ani szerokości geograficznej. I teraz najlepsze - ciekawe czy Ni > emcy zamkną granicę przed nową falą emigracji z Polski - skoro Polska nie chce > kwot uchodźców, to czemu, skoo sami muszą zaopiekować się Syryjczykami, mieliby > sobie jeszcze Polaków brać na głowę? Jest duże prawdopodobieństwo, że tak będzie , sadzę,ze jednak z innych przyczyn. Era Merkel się skończy , do głosu dojdzie prawica, która zamknie Niemcy jak przed uchodźcami tak i przed sąsiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: PISIS króluje w internetach. Mocniejsze? 19.11.15, 17:07 PiSDAESZ Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa PISdaesz! Genialne!!! nt 19.11.15, 17:12 aniechto.only napisała: > PiSDAESZ Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: PISdaesz w wersji komiksowej 19.11.15, 17:15 pbs.twimg.com/media/CUK3MIXUcAEPHga.jpg:large > Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: PISdaesz w wersji komiksowej 19.11.15, 17:21 Wow! Dobry rysownik! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Wygrałaś dzisiaj internety nt 19.11.15, 17:26 aniechto.only napisała: > Wow! Dobry rysownik! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Poczekajmy spokojnie dwa lata na koniec tego 19.11.15, 16:55 Kretynkowa Odpowiedz Link Zgłoś
pol_2015 Re: Jak nazwiemy ten ponury okres w historii Pols 19.11.15, 17:10 uPOkorzenie przestępców Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jak nazwiemy ten ponury okres w historii Pols 19.11.15, 17:23 nie upokorzenie lecz ułaskawienie i wyniesienie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasch1 Patrząc na metody.... 19.11.15, 17:31 Wielki rympał..... pasuje najlepiej. Daje też nieco nadziei. Bo każdy kto chadzał na rympał trafiał w końcu na nieznanych sprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Jak nazwiemy ten ponury okres w historii Pols 19.11.15, 19:44 Masowe POpuszczanie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś