21.04.16, 13:43
Narodowe Siły Defensywne Antoniego Patrioty.

S.
Obserwuj wątek
    • freies_man Re: NSDAP 21.04.16, 13:46
      Po odszyfrowaniu tego skrótu poczułeś ulgę?
    • qwardian Re: NSDAP 21.04.16, 13:52
      Trochę szacunku dla ludzi, którzy walczyli i zginęli w szlachetnym celu..
      • religijnych.uczuc.obraza Re: NSDAP 21.04.16, 14:00
        Ten szlachetny cel to eksterminacja Polaków?
        • qwardian Re: NSDAP 21.04.16, 14:13
          Wojna jak każda i w końcu my ją wygraliśmy..
          • religijnych.uczuc.obraza Re: NSDAP 21.04.16, 14:41
            Ale cel mieli szlachetny.
          • az43 Re: NSDAP 21.04.16, 15:04
            My?To znaczy kto?Zakonnicy?
      • dr.krisk Re: NSDAP 21.04.16, 14:09
        Szacunek dla NSDAP???
        Tu już pojechałeś....
        • freies_man Re: NSDAP 21.04.16, 14:18
          dr.krisk napisał:

> Szacunek dla NSDAP???
          > Tu już pojechałeś....

Rżniesz głupa przypadkiem czy z nawyku?
          • dr.krisk Re: NSDAP 21.04.16, 15:08
            To raczej pytanie do ciebie. Przeczytaj jeszcze raz główny post, oraz swoją odpowiedź. Jeżeli jeszcze nie zrozumiałeś, to powtarzaj tę czynność do skutku - aż pojmiesz.
            • freies_man Re: NSDAP 21.04.16, 16:13
              dr.krisk napisał:

> To raczej pytanie do ciebie. Przeczytaj jeszcze raz główny post, oraz swoją odp
              > owiedź. Jeżeli jeszcze nie zrozumiałeś, to powtarzaj tę czynność do skutku - aż
              > pojmiesz.

Jestem przekonany, a jest to przekonanie graniczące z pewnością, że nie wiesz o czym mówisz.
          • buldog2 Re: NSDAP 21.04.16, 15:12
            Ruchadło PiS niedawno fotografowało się pod sztandarami OUN/UPA, stąd już niedaleko:

falangeoriental.blogspot.com/2015/05/das-madchen-lemberg-hitler.html
        • pies_na_czarnych Re: NSDAP 21.04.16, 14:24
          U niego nad lozkiem obok krzyza wisi portret Hitlera.
      • az43 Re: NSDAP 21.04.16, 15:03
        Juz zdążyli z kimś walczyć?Zanim ich powolano??
      • mietowe_loczki Re: NSDAP 22.04.16, 01:03
        No właśnie, naziolki.
    • snajper55 Rozwinę: AK czy NSDAP 21.04.16, 14:32
      "OT to w w myśl projektu formacja „wyposażona w broń maszynową, umundurowana formacja paramilitarna, może stanowić skuteczny środek zapobiegawczy (odstraszający) wobec działań antyrządowych, a także wzmocni w wymierny sposób potencjał operacyjny formacji policyjnych w czasie pokoju.”"

"Niewykluczone, że nowe formacje będą nosiły wspólną nazwę: Ochotnicza Armia Krajowa. Zwolennikiem używania takiej nazwy są politycy PiS, a wśród nich poseł Arkadiusz Czartoryski. Chodzi o nawiązanie do historycznej nazwy Armii Krajowej z czasów II wojny światowej oraz o przejęcie jej sztandarów."

natemat.pl/176927,czy-oddzialy-obrony-terytorialnej-maja-wspomagac-wojsko-w-obronie-kraju-czy-chronic-rzad-pis-przed-obywatelami
      wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/510179,ochotnicza-armia-krajowa-macierewicz-minister-mon-powoluje-ot-obrona-terytorialna.html

Zamiast szargania nazwy Armia Krajowa i nazywania nią partyjnych bojówek mających służyć pacyfikowaniu opozycji proponuję inną nazwę. Dużo bardziej pasującą.

S.
      • az43 Re: Rozwinę: AK czy NSDAP 21.04.16, 15:04
        Początek nazizmu.Hitler też tak zaczynał.
        • qwardian Re: Rozwinę: AK czy NSDAP 21.04.16, 15:17
          Hitler był artystą i malował interesujące akwarele. To najtrudniejsza technika w tej dziedzinie...
          • pies_na_czarnych Re: Rozwinę: AK czy NSDAP 21.04.16, 15:24
            Byl dobrym politykiem potrafiacym manipulowac masami. Tego nie mozna mu zaprzeczyc.
            • man_sapiens Re: Rozwinę: AK czy NSDAP 22.04.16, 08:54
              Skuteczny to nie to samo co dobry.
    • erte2 Re: NSDAP 21.04.16, 15:43
      freies_man napisał:
      Po odszyfrowaniu tego skrótu poczułeś ulgę?
      Nie wiem jak on, ale ja niekoniecznie. Wręcz przeciwnie, poczułem się nieswojo, bo niestety, zbyt wiele dostrzegam analogii.
      • freies_man Re: NSDAP 21.04.16, 16:15
        erte2 napisał:

> freies_man napisał:
        > Po odszyfrowaniu tego skrótu poczułeś ulgę?
        > Nie wiem jak on, ale ja niekoniecznie. Wręcz przeciwnie, poczułem się nieswojo,
        > bo niestety, zbyt wiele dostrzegam analogii.

Ja nie dostrzegam żadnej analogi.
        Fakt,że się poczułeś nieswoje potwierdza moje wątpliwości.
    • ric-ard Re: NSDAP to inny skrót 21.04.16, 15:47
      Nygusy Sponsorowane Dające Alimenciarzowi Poparcie
      • religijnych.uczuc.obraza Re: NSDAP to inny skrót 21.04.16, 16:44
        Ojacie, ale sie uśmiałem.
      • buldog2 Re: NSDAP to inny skrót 22.04.16, 00:13
        Jakaś frakcja wroga Bulterierowi w PiS(b) powstała? A przecież Prezes nie tylko sponsoruje i daje poparcie Bulterierowi-Kurbanowi, ale i świetną posadę.
    • gorszysort Re: NSDAP 21.04.16, 23:33
      :)
      • buldog2 Re: NSDAP 22.04.16, 00:15
        A na stronie rodaknet.com taki oto antypisowski, a bezpośrednio przeciw Kryże, Piotrowiczowi i całej śmietance PiS(b) z Prezesem na czele, atak bezecny:

"My musimy komunizm wyniszczyć, wyplenić, wystrzelać! Żadnych względów, żadnego kompromisu! Nie możemy im dawać forów, nie możemy stwarzać takich warunków walki, które z góry przesądzają na naszą niekorzy?ć. Musimy zastosować ten sam żelazno-konsekwentny system. A tym bardziej posiadamy ku temu prawo, ponieważ jesteś?my nie stroną zaczepną, a obronną!".

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1.
    • ferdynand_007 Sturmabteilung 22.04.16, 11:05
      Za Wikipedią :
      "Sturmabteilung (SA, niem. Die Sturmabteilungen der NSDAP, pol. Oddziały Szturmowe NSDAP) – utworzone w Republice Weimarskiej w 1920 bojówki do ochrony zgromadzeń partyjnych, a następnie oddziały masowej organizacji wojskowej Narodowosocjalistycznej Niemieckiej Partii Robotników (NSDAP). Sturmabteilung było głównym narzędziem terroru niemieckiej partii nazistowskiej w walce z bojówkami i sympatykami innych ugrupowań politycznych (głównie komunistami)".

A teraz trochę współczesności.
      "Członkowie Obozu Narodowo-Radykalnego zamierzają uczestniczyć w działaniach obrony terytorialnej, którą organizuje nowy szef MON. Politycy PiS to popierają".

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75398,19957672,faszyzujacy-onr-chce-byc-pod-bronia-u-macierewicza-mon-swiatopoglad.html#ixzz46XoFKFSa

Niestety kurw..y z zapyziałych podkarpackich wioch sprzedały ojczyzne za darmową pińcete, czyli garść srebrników. Taka mentalność chłopa pańszczyźnianego. Mogą mnie lać kijem po dupie, byleby sypneli zgniłych kartofli do koryta.

• xystos Re: Sturmabteilung 22.04.16, 11:19

"Niestety kurw..y z zapyziałych podkarpackich wioch sprzedały ojczyzne za darmową pińcete, czyli garść srebrników. Taka mentalność chłopa pańszczyźnianego. Mogą mnie lać kijem po dupie, byleby sypneli zgniłych kartofli do koryta"

Twoja wypowiedz kwalifikuje cie
        do odbioru obywatelstwa polskiego.
        • ferdynand_007 Re: Sturmabteilung 22.04.16, 12:18
          "Twoja wypowiedz kwalifikuje cie
          do odbioru obywatelstwa polskiego".

Skończ pieprzyć
        • man_sapiens Re: Sturmabteilung 22.04.16, 12:19
          Twoje liczne nacjonalistyczne i rasistowskie wypowiedzi kwalifikują cię do do wydalenia z człowieczeństwa.
    • rirei Re: NSDAP 22.04.16, 12:21
      Szalony Antoni wzoruje się na III rzeszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka