jabbaryt 23.04.20, 16:49 Wynika z sondażu Kantar Public. A nie jest to pisowski COBOS. Taki wynik po prostu cieszy w te ponure dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 16:59 Lokomotywa Platformy Obywatelskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 17:12 Stoi i sapie, dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 17:41 jabbaryt napisał: > Stoi i sapie, dyszy i dmucha, > Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: I choćby przyszło tysiąc Tusków to nie udżwigną taki to ciężar. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 20:38 Udźwigną, to jest efekt bojkotu, wystarczy że go cofnie i siłą PO wróci na 2-gie miejsce (dające wygraną). Problem polega na tym, że ciężko jej będzie to cofnąć. To wyborcy PO chcą pomóc Dudzie (na złość babci odmrożę sobie uszy). Więc nawet gdy wróci na 15% to może przegrać z 3-cim mającym 10% (bo 5 pkt% dalej zbojkotuje). Druga sprawa to odciągnąć to w czasie, bo póki co trwa efekt jednoczenia się przy władzy, a pracownicy jeszcze nie stracili kolejnych wypłat. Kaczyński szaleje z 10 maja, bo wie że 23 maja już nie ma szans (poza fałszowaniem), szczególnie, że druga tura to będzie pewnie 6 czerwca. Oczywiście najlepszy jest sierpień. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 24.04.20, 06:54 manhu napisał: > Udźwigną, to jest efekt bojkotu, wystarczy że go cofnie i siłą PO wróci na 2-gi > e miejsce (dające wygraną). Jeżeli byłaby taka sytuacja, że zmienią kandydatkę na innego kandydata do prostytury to tak. Kidawa Gąska nie ma już szans na drugie miejsce. Nawet lemingi spuszczają głowę na to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 24.04.20, 14:10 Ja się bardziej obawiam, że zabraknie wyborców PO/KO na rynku, bo to doda 10% Dudzie. Wcale nie jestem pewien czy Kaczyński chce te "wybory" sfałszować. Widzi, że ma pewne zwycięstwo, a później pewną porażkę to walczy by to było jak najwcześniej, bez względu na bałagan jaki powstanie. A powstanie taki, że powodów do unieważnienia będzie mnóstwo (szczególnie nielegalne wykluczenie wyborców przez niedoniesienie kart). A co do sondażu to Kidawa ma 4%, a Kosiniak 7%, te 3% prosto nadrobić (problem gdy pozostałe 10-15% jej wyborców zbojkotuje wybory dodając 5-7% Dudzie). Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis puenta tej prostytury może być tylko jedna 24.04.20, 08:23 qwardian napisał: > Lokomotywa Platformy Obywatelskiej :) Ciszej nad tą trumną. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: post do usunięcia :) 23.04.20, 17:03 Myślę że w przyszłości podręczniki historyczne będą pisać o formacji liberalnej w Polsce jako o przykładzie galopującego skretynienia formacji politycznej. Tam naprawdę kiedyś było paru mądrych ludzi typu Gilowska, Rokita, Mazowiecki czy Geremek, czy nawet paru sprawnych polityków typu Olechowski. Teraz to karykatura samej siebie sprzed lat. Partia inteligentów, którzy rzygają Tczewem. Patrzę na to jak na cyrk przygłupich odmieńców. Tusk chyba wyciął z PO wszystkich z trzycyfrowym IQ. Pozostali ci z dwucyfrowym, chociaż niektórzy to chyba mają jednocyfrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: post do usunięcia :) 24.04.20, 22:38 A o jej wyborcach jako przykładzie poważnej jednostki chorobowej z zakresu psychiatrii. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Nieeeee! 25.04.20, 13:57 jabbaryt napisał: > Myślę że w przyszłości podręczniki historyczne będą pisać o formacji liberalnej > w Polsce jako o przykładzie galopującego skretynienia formacji politycznej. To nie są liberałowie ! Jacy to liberałowie ? Skąd to POdejrzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
janadam59 Re: Papryka czerwona 85% 23.04.20, 17:06 w górę r/r - a tu masz resztę procentów: twitter.com/pigmalion55/status/1252991032087777280 jabbaryt napisał: > Wynika z sondażu Kantar Public. A nie jest to pisowski COBOS. > Taki wynik po prostu cieszy w te ponure dni. Odpowiedz Link Zgłoś
janadam59 Re: Papryka czerwona 85% 23.04.20, 17:21 Proszę next.gazeta.pl/next/7,173953,25882481,inflacja-w-polsce-jest-najwyzsza-w-ue-co-bedzie-dalej-ekonomista.html#a=339&c=145&s=BoxBizLink Sprawdź frekwencję i jaki procent wyborców będzie bojkotować - potem wyciągaj wnioski. Choć przyznam Ci rację, że MKB nie jest dobrym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Papryka czerwona 85% 23.04.20, 19:01 Przed chwilą słyszałem deklaracje Kidawy że jednak jest za przeprowadzeniem wyborów. Masz jakieś "sucharowe" dane. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Papryka czerwona 85% 23.04.20, 20:25 lechutek1966 napisał: > Przed chwilą słyszałem deklaracje Kidawy że jednak jest za przeprowadzeniem wyb > orów. Masz jakieś "sucharowe" dane. To zależy czy piszą z tr O llowni w Inowrocławiu, w Warszawie czy z Gdańska, czy spod Petersburga . Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Papryka czerwona 85% 23.04.20, 20:28 Chyba masz racje bo nawet gazeta to odnotowała. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25882056,kidawa-blonska-jeszcze-w-tym-tygodniu-wznowi-kampanie-tak-zdecydowalo.amp Odpowiedz Link Zgłoś
janadam59 Re: Papryka czerwona 85% 23.04.20, 21:10 A jakie to ma znaczenie, czy wznowiła czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Papryka czerwona 85% 23.04.20, 21:15 janadam59 napisał: > A jakie to ma znaczenie, czy wznowiła czy nie? No to bojkot czy wybory? Bo to dla homo sapiens sprawy nawzajem się wykluczające. Ale warunkiem jest że się myśli,,,,,, o co jak widać jest coraz trudniej w oPOzycji Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 17:20 Świetny wynik. Jej zwolennicy hurtowo olewają majówkę idiotów. Tym 4 procentom coś się pomyliło. Sondaż na tych co doczołgają się do urny. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Kidawa niedługo zbliży się do wyniku Wałęsy 24.04.20, 07:02 haen2010 napisał: > Świetny wynik. Jej zwolennicy hurtowo olewają majówkę idiotów. Tym 4 procentom > coś się pomyliło. Sondaż na tych co doczołgają się do urny. Arłukowicz, Budka z ich doradcą Marcinkiewiczem i Kamińskim spotkali się, ta ekipa dalej uważa, że marketing i zainwestowane pieniądze każdego wyniosą na stołek polityczny, i wybrali wygodną kukiełkę Kidawę. Kogo zresztą mieli wybrać : dżuma czy tyfus, Komorowski czy Kidawa? Niestety oni dalej nie zrozumieli przyczyn klęski w 2015 roku. Podziwiam ludzi, którzy są dorośli i raz już dotknęli w okresie mrożnej zimy językiem klamki, język boleśnie przymarzł...bolało ! Jest nawet blizna .... i mija 5 lat a oni znowu próbują ten język do klamki przytykać :) Dziecko by zrozumiało a Arłukowicz, Budka, Kamiński... nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 17:25 Jak ma miec wiecej skoro nie startuje? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 17:33 Nie może się wymiksować, bo majówka wisi na cienkim włosku. Patrz listy proskrypcyjne. Jedyna, co postawiła sprawę jasno na tzw opozycji. W wyborach odwleczonych Duduś bez szans jeżeli obecnie ma tylko 59% przy frekwencji 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 23:02 Haen, mało to przekonujące. Podobnie jak sama kandydatka. Dawniej z grubsza połowa, dziś prawie cała PO ma ją... ma jej dość. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 18:50 Niby się wycofuje złe kampanie prowadzi. Za a nawet przeciw ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 18:59 oszol-lom-z-rm napisał: > Niby się wycofuje złe kampanie prowadzi. Za a nawet przeciw ? Czuję tu szkołę Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 07:23 To się skończy poparciem rzędu 1%. Bliżej do tego niż dalej Odpowiedz Link Zgłoś
meflstofeles Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 17:32 Niom, taki skromny chłopak był z tego Dudusia. A teraz wychodzi, że przebije obu Lechów, idzie na rekord świata. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 17:40 Ruchadło PIS będzie pisprezydentem tysiąclecia, nie Lech Smoleński. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 23.04.20, 18:58 Jakaś aktywistka Koła Gospodyń Wiejskich? Bo pierwsze słyszę o takiej personie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 23.04.20, 19:59 qqazz napisał: > Jakaś aktywistka Koła Gospodyń Wiejskich? > Bo pierwsze słyszę o takiej personie. > > > > pozdrawiam Maria jest to imię pochodzenia hebrajskiego, od słowa mariam (napawać radością) lub od egipskiego meri-jam (ukochana przez Boga). Pierwotna hebrajska wersja imię Miriam przekształcona została na Mariam, stąd Maria.Siema Gazz. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 23.04.20, 23:32 Miriam Kaczyńska? Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 23.04.20, 20:29 qqazz napisał: > Jakaś aktywistka Koła Gospodyń Wiejskich? > Bo pierwsze słyszę o takiej personie. To taka kobieta, która towarzyszyła kilkanaście razy Budce i Arłukowiczowi oraz Tuskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 23.04.20, 20:32 Strzepywala budce łupież z ramion??? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 23.04.20, 23:28 Producentem łupieżu jest Kaczyński, a od strzepywania to jest ten smakosz spirytusu z Elbląga zawsze na strategicznej pozycji za Dziadem zawsze gotowy do akcji strzepywania. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 24.04.20, 05:00 x2468 napisał: > Producentem łupieżu jest Kaczyński, Masz obsesję. Nie zaglądaj do lodówki. Wiesz dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: A kto to jest ta Maria Kidawa -Błońska? 24.04.20, 10:58 x2468 napisał: > Producentem łupieżu jest Kaczyński, a od strzepywania to jest ten smakosz spiry > tusu z Elbląga zawsze na strategicznej pozycji za Dziadem zawsze gotowy do akcj > i strzepywania. No właśnie jest na odwrót niż myślisz gdyby Kaczyński miał Kidawę nie miałby łupieżu na ramionach dokładnie tak jak Budka, a że Kidawy nie ma to ma łupież. Z dwojga złego ja sam wole miec już łupież niż Kidawę jako kandydatkę na prezydentke. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 19:03 Czy Ruchadło PIS dostąpi teraz łaski podania ręki prezesa? Pocałowania Jego Płetwy? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 20:00 Zawsze możesz całować stopy dotkniętymi palcem bożym. Mnie nic do tego buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:29 lechutek1966 napisał: > Zawsze możesz całować stopy dotkniętymi palcem bożym. Mnie nic do tego buldog. Buldog kocha inaczej .Nie będę się zagłębiać. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 20:23 Daj spokój haen, nie widzisz, że to już szorowanie dupą po dnie? Zerowa aktywność Małgośki plus rozkrok przyniósł spodziewane efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 20:27 A kto to jest Maria Kidawa-Błońska? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 20:35 yoma napisała: > A kto to jest Maria Kidawa-Błońska? > No więc właśnie, w swojego królika z kapelusza PIS zainwestował całe mnóstwo, a co zrobiły platfusy? Same dość widowiskowo zatopiły swoją kandydatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:21 Ja chyba śnię, błąd-wielbłąd a poza nami dwojgiem nikt tego nie zauważa. Co więcej jak zwracamy na to uwagę z kulturą, licząc na ogarnięcie (?) i inteligencję (?) pozostałych gości wątku to oni dalej tego nie widzą przechodząc do porządku dziennego. Może zacznijmy pisać nie tylko o Marii Kidawie-Błońskiej, ale i o Antonim Dudzie, Stefanie Hołowni, Wawrzyńcu Kosiniaku-Kamyszu, Konradzie Bosaku, Romanie Biedroniu (ups ;)) ciekawe czy ktoś coś zauważy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:25 Oni wszyscy świętują święto sześciu króli. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:37 Lesiu, tak się składa że sam nie zwróciłeś uwagi na wielbłąda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:47 Zastanowiłem się nad tym ale nie zrozumiałem twoich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ale o co ci chodzi Gaziu ? 23.04.20, 21:28 qqazz napisał: > Ja chyba śnię, błąd-wielbłąd a poza nami dwojgiem nikt tego nie zauważa. Co wię > cej jak zwracamy na to uwagę z kulturą, licząc na ogarnięcie (?) i inteligencję > (?) pozostałych gości wątku to oni dalej tego nie widzą przechodząc do porządk > u dziennego. > Może zacznijmy pisać nie tylko o Marii Kidawie-Błońskiej, ale i o Antonim Dudzi > e, Stefanie Hołowni, Wawrzyńcu Kosiniaku-Kamyszu, Konradzie Bosaku, Romanie Bie > droniu (ups ;)) ciekawe czy ktoś coś zauważy? > > > pozdrawiam > Każdy widzi .W czym masz problem?Napisałem ci czym jest imie Maria. Imię Małgorzata pochodzi od słowa margarites, które po grecku znaczy "perła". Słowo to zresztą, wraz z samymi klejnotami, przybyło w starożytności z Persji, gdyż w Zatoce Perskiej od dawien dawna poławiano perły. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Ale o co ci chodzi Gaziu ? 23.04.20, 21:36 Każdy chyba co innego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Korekta 23.04.20, 21:39 Oprócz nas jeszcze x2468 zwrócił na to uwagę. qqazz napisał: > Ja chyba śnię, błąd-wielbłąd a poza nami dwojgiem nikt tego nie zauważa. Co wię > cej jak zwracamy na to uwagę z kulturą, licząc na ogarnięcie (?) i inteligencję > (?) pozostałych gości wątku to oni dalej tego nie widzą przechodząc do porządk > u dziennego. > Może zacznijmy pisać nie tylko o Marii Kidawie-Błońskiej, ale i o Antonim Dudzi > e, Stefanie Hołowni, Wawrzyńcu Kosiniaku-Kamyszu, Konradzie Bosaku, Romanie Bie > droniu (ups ;)) ciekawe czy ktoś coś zauważy? > > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Korekta 23.04.20, 21:57 No dobra to oprócz mnie, Was i x2468. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 22:39 yoma napisała: > Ja nie o tym :) > Ja też nie zauważyłem w pierwszej chwili:) Ale, że od razu mam się czuć gapą jak to sugeruje quazz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 22:44 Może czas się wybrać do okulisty, skoro nie zauważyłeś? No i kim masz się czuć? Po twojej reakcji widzę ze czujesz się zadufanym bucem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 22:55 qqazz napisał: > Może czas się wybrać do okulisty, skoro nie zauważyłeś? > No i kim masz się czuć? Po twojej reakcji widzę ze czujesz się zadufanym bucem. > > > pozdrawiam > Widzę że świetnie znasz się na ludziach. Samych sukcesów... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:35 eiran napisał: > Maryja Królową Polski. > Przez szacunek do Matki Chrystusa w Polsce nie nadawano imienia Maryja chrzczonym dzieciom. Odnoszono to imię do tylko jednej Maryi. W niektórych regionach nie nadawano dzieciom z tego samego powodu imienia Maria, zastępując je imieniem Marianna lub Maryna. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 23:04 Oj, a pamiętasz jak mnie ustawiałaś za nieprawomyślność? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 23:21 Literówka w temacie nic nie zmienia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 24.04.20, 22:35 Chodziło o Małgorzatę ... zwykła POmylka Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 12:48 yoma nawet nie warto zapamiętywać tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:25 Zbliża się koniec Budki.Taki wynik kandydatki to tragedia.Polacy nie chcą głosować na Kidawę lub Biedronia.Grzesiu niedługo znowu pociągnie za sznurki.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:28 Polacy NIE CHCA TOTALNEJ oPOzycji. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 21:31 lechutek1966 napisał: > Polacy NIE CHCA TOTALNEJ oPOzycji. I amen. Odpowiedz Link Zgłoś
meflstofeles Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 22:03 Wy Pisiaczki w kółko te swoje nudy, dzisiaj nie chcą, jutro zachcą, a znacznie ciekawsze jest co się stanie z Dudusiem jak wykręci te swoje 70% w 1. turze. Więc twierdzicie, że w 2. kadencji wam się nie popsuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 22:25 Ja chyba o czymś innym pisałem. Pisałem o kampanii prezydenckiej Kidawy i jej namawianiu do bojkotu wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz I nie będą to sznurki od butów 23.04.20, 22:12 Budka to tragedia do kwadratu, Grzesiu pokazowo go wmanewrował w szefostwo PO na odchodne zostawiając kukułcze jajo. Budce i pewnej części aktywistów PO pozostanie chyba założyć własną partię i walczyć zacięcie o choćby dotację po kolejnych wyborach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: I nie będą to sznurki od butów 23.04.20, 22:28 To nie Schetyna jest taki głupi, to niestety jest największy atut Budki. Jego się nawet słuchać nie da. Już wolę oglądać Down the road. Goście tam wymiatają takich jak budka. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: I nie będą to sznurki od butów 25.04.20, 11:09 qqazz napisał: > Budka to tragedia do kwadratu, Grzesiu pokazowo go wmanewrował w szefostwo PO n > a odchodne zostawiając kukułcze jajo. To taki stary leminży zwyczaj. Przywódcy stada lemingów zawsze zostawiają kukułcze jajo jak odchodzą:) PrzyPOmninam, że Tusk POzostawił ...Ewę Kopacz :) > Budce i pewnej części aktywistów PO pozostanie chyba założyć własną partię i wa > lczyć zacięcie o choćby dotację po kolejnych wyborach. Powinni wykonać dokładnie to co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: I nie będą to sznurki od butów 25.04.20, 11:14 To brzmi dumnie. Partia lemingów. Prawda że ładnie i medialnie brzmi??? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 23:00 jabbaryt napisał: > Taki wynik po prostu cieszy w te ponure dni. Ciesz się, ciesz. Tylko z czego? PO-wcy nie wieszają na latarniach, ale jak się sięga po dyktaturę, to się takie zabezpieczenia likwiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 23.04.20, 23:26 chyba zapomniales o seryjnym samobojcy grasujacym po 10 IV 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 24.04.20, 00:44 Mnie szczególnie wbił się w pamięć seryjny, który ostatnio odwiedził Cygana i Malwę. Niedługo bez jego udziału PISowcy sami będą ćwiczyć lot z 10 piętra Dwóch Wież, czy dachu Nowogrodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 24.04.20, 01:08 A ktoz to "niedlugo" bedzie to robic buldog? Troszke sobie fantazjujesz ale to pewnie taka forma ucieczki od frustrujacej rzeczywistosci. A juz tak bylo wspaniale tylko ten Bul przejechal zakonnice, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 13:58 Pamiętasz jak na Śląsku wylatywały telewizory przez okna jak nasi przegrali mecz? Teraz będą wylatywać w wieczór wyborczy przeważnie z mieszkań lemingów.😁😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 15:17 widzialem juz nie jeden wyrzucony telewizor po meczu :D w 2015 prezenterzy w TVP mieli takie miny tuz przed pokazaniem wynikow wyborow ze juz wiedzialem ze Bul z PO poszli sie bzykac Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 24.04.20, 12:26 Boże spraw by ten sondaż się sprawdził w majowych wyborach .., Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 24.04.20, 14:20 oszol-lom-z-rm napisał: > Boże spraw by ten sondaż się sprawdził w majowych wyborach .., Uważasz, że Bóg miesza się aż tak bardzo w politykę ? MArek Jurek sądził, że Bóg przyjmuje podania aby padał deszcz:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Pozdrowienia dla Buldoga, Henia ... 24.04.20, 15:01 Szwampucha i wielu innych zwolenników prostytury Marii Kidawy-Błońskiej Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 09:44 A jakie to ma teraz znaczenie? Pis wysyła karty, zbiera i liczy głosy. Budyń będzie miał 99,9% głosów. Czy MKB ma 5 czy 55 procent nie ma znaczenia. W POLSCE KONIEC DEMOKRACJI. JEST DYKTATURA. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 09:50 Sposób przeprowadzenia głosowania nie ma znaczenia. Tak czy inaczej Kidawa przegra. Przegra nawet z innymi kandydatami. Dlaczego? Bo wszyscy kandydaci są od niej mądrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 11:07 lechutek1966 napisał: > Sposób przeprowadzenia głosowania nie ma znaczenia. Tak czy inaczej Kidawa prze > gra. Przegra nawet z innymi kandydatami. Dlaczego? Bo wszyscy kandydaci są od n > iej mądrzejsi. To tylko tworzenie jakiś okazji aby wycofać się z Kidawy Gąski. Kompromitacja PO będzie zrzucona na pisiaków bo niePOkalane POczęcie musi mieć innych winnych bo jestnieomylne, bo jest niePOkalane. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 11:19 Na szczęście naród nie jest już głupi, i tego durnego tłumaczenia lemingów nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: 4% dla Marii Kidawy-Błońskiej 25.04.20, 11:47 lechutek1966 napisał: > Na szczęście naród nie jest już głupi, i tego durnego tłumaczenia lemingów nie > kupi. Część nie kupi a część kupi. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Kidawa grzężnie dalej 25.04.20, 14:09 jabbaryt napisał: > Wynika z sondażu Kantar Public. A nie jest to pisowski COBOS. > Taki wynik po prostu cieszy w te ponure dni. KAmpania Kidawy w pełni : ""Pomysł robienia wyborów w ten sposób pokazuje, że dla tej władzy zdrowie Polaków nie ma żadnego znaczenia, nie interesują się nim" – mówiła w Poznaniu kandydatka Koalicji Obywatelskiej na prezydenta Małgorzata Kidawa-Błońska, odnosząc się do planów dot. wyborów korespondencyjnych. "Ktoś postanowił, że ma być tak, jak on chce - nie słuchając ekspertów, lekarzy, nie słuchając obywateli. Bo przecież większość Polaków nie chce brać udziału w majowych wyborach" – dodała wicemarszałek Sejmu." Agresja rodem z Soku z Buraka. Ciekawe skąd Ona wie, że większość Polaków nie chce brać udziału w wyborach. Czytaj więcej na RMF24.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie2020/najnowsze-fakty/news-kidawa-blonska-dla-tej-wladzy-zdrowie-polakow-nie-ma-zadnego,nId,4460170#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Heniu jesteś w tych 4 % :) 26.04.20, 13:50 jabbaryt napisał: > Wynika z sondażu Kantar Public. A nie jest to pisowski COBOS. > Taki wynik po prostu cieszy w te ponure dni. Gratulacje Heniu! Jest Was mniej więcej tylu co homoseksualnych ale poparcie jest 4 krotnie większe od poparcia dla Lecha Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Gorąca prośba do rycerzyków niePOkalanego POczęcia 27.04.20, 15:37 Ciszej nad tą trumną ....POlityczną. Odpowiedz Link Zgłoś